VGTU studentai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:54:59 | Nuoroda
Paulys rašė:
Likaa rašė

Tas pats fakultetas bus tik ne ta kriptis :D :P
Gal yra istojusiu i Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba ? :)

O, mergaitė! Galbut nevietine?

Ne, nevietine :D :P 

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:58:20 | Nuoroda

As taip pat vienas is geodezininku :))

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:01:48 | Nuoroda

tai ką mielieji, teks mokytis :) čia jau nebe mokykla kaip sakant :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:12:53 | Nuoroda

vgtu kopijas daro vietoj ir iskart uzdeda antspaudus, numerius saskaitos gausite vietoj, yra kompai pavedimams ;). beje transporto inzinerijos paneliu yra? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:22:00 | Nuoroda
Baisals rašė:

vgtu kopijas daro vietoj ir iskart uzdeda antspaudus, numerius saskaitos gausite vietoj, yra kompai pavedimams ;). beje transporto inzinerijos paneliu yra? :)

Kompų ne vienas yra?

• Fizika / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:22:47 | Nuoroda
Albo rašė:
Baisals rašė:

Kompų ne vienas yra?

2 regis nu nzn as sestadieni buvau tai zmoniu maziau buvo ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:26:27 | Nuoroda
Visaine rašė:
jacikaas rašė:

Telekomunikacijų inžinerija :) O aš kadangi savo banko sąskaitos neturiu, tai galėsiu per el. bankininkystę pervest tuos pinigus iš kito žmogaus sąskaitos?

O, šaunuolis kad įstojai! Turbūt galima ir pervesti, bet paprasčiau nueiti į banką, sumokėti ir nunešti į universitetą kvitą. Aš taip ir darysiu. Ryt važiuoju į Vilnių, įstojau į VTDK geležinkelių eksploatavimą. Balų būtų užtekę ir VGTU, tai dabar neapsisprendžiu gailėtis ar nesigailėti, kad rašiau tik kolegiją. Ai, gal nesigailėsiu.

Klausyk tu gal neklaidink žmonių! VGTU negalima iš anksto sumokėti įmokos! Nuvykus į priėmimą yra duodamas specialus kodas,kurį reikia įvesti sumokant 120 lt įmoką.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:28:48 | Nuoroda
Martinuxx rašė:
Visaine rašė:
jacikaas rašė:

Telekomunikacijų inžinerija :) O aš kadangi savo banko sąskaitos neturiu, tai galėsiu per el. bankininkystę pervest tuos pinigus iš kito žmogaus sąskaitos?

O, šaunuolis kad įstojai! Turbūt galima ir pervesti, bet paprasčiau nueiti į banką, sumokėti ir nunešti į universitetą kvitą. Aš taip ir darysiu. Ryt važiuoju į Vilnių, įstojau į VTDK geležinkelių eksploatavimą. Balų būtų užtekę ir VGTU, tai dabar neapsisprendžiu gailėtis ar nesigailėti, kad rašiau tik kolegiją. Ai, gal nesigailėsiu.

Klausyk tu gal neklaidink žmonių! VGTU negalima iš anksto sumokėti įmokos! Nuvykus į priėmimą yra duodamas specialus kodas,kurį reikia įvesti sumokant 120 lt įmoką.

Girdėjau ir aš, kad tik nuvažiavus gavus ten viską vietoj gali apsimokėti, tau patinkančiu būdu.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:34:15 | Nuoroda

Tai būtent.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:34:58 | Nuoroda
Baisals rašė:
Albo rašė:
Baisals rašė:

Kompų ne vienas yra?

2 regis nu nzn as sestadieni buvau tai zmoniu maziau buvo ;)

Jei pirmadienį ir 2 kompai tebus,tai susidarys gera eilė,matyt reiks savo smartphoną panaudoti :D

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:38:41 | Nuoroda
McMnM rašė:

As taip pat vienas is geodezininku :))

o jau musu net 6 sitam puslapy :D

• Fizika / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 35
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:38:59 | Nuoroda

gal netoliesi koks bankas yra ten... važinėtis labai nesinorėtų...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:41:54 | Nuoroda
mnts23 rašė:
Bedievis rašė:

Kas į kompiuterių inžineriją ?  

Buvo ji pas mane 6nr, bet istojau pirmu- i automatika :) Yra cia dar istojusiu?

Agai automatika :)

• Fizika / VBE 51
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:46:22 | Nuoroda

Sauletekyje yra bankas pastate prieš vgtu tai toks stiklinis pastatas jame yra ūkio bankas ;)  antakalnio gatveje yra seb bankas prie šilo tilto , 2 swedbankai, snoro kioskas

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:05:23 | Nuoroda

Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu...

• Fizika / VBE 39
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:06:07 | Nuoroda
Baisals rašė:

Sauletekyje yra bankas pastate prieš vgtu tai toks stiklinis pastatas jame yra ūkio bankas ;)  antakalnio gatveje yra seb bankas prie šilo tilto , 2 swedbankai, snoro kioskas

labai gerai, lėksim iki SEB`o :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:06:33 | Nuoroda

Įdomu, ar prie gel. stoties ar Saulėteky yra kas įdomesnio, kur būtų galima likusį laiką prastumt?

• Fizika / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:06:48 | Nuoroda
Simionas rašė:

Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu...

Man irgi, būsimas kolega :)

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:07:20 | Nuoroda
Simionas rašė:

Atrodo, kad 5 jau mūsų ;) Malonu susipažint ;) O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :)

• Fizika / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:11:44 | Nuoroda
jacikaas rašė:
Simionas rašė:

Atrodo, kad 5 jau mūsų ;) Malonu susipažint ;) O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :)

Et vyrukai mano būsit :D GRUPIOKAI. :P gal būs dar kokia panelė tikiuos nebūsiu vienintelė tokia :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą