Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
23:38:48
| Nuoroda
Nieko cia inspiring nera. Pasake tik tai, jog musu laukia sunkus kelias (ka man atrodo visi zinom ir taip). |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
00:12:28
| Nuoroda
kai kurie medicina supranta, kad reikia uzsivilkti balta chalata ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera :] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
02:10:16
| Nuoroda
dona92 rašė:
Gal yra sitam forume kas nors is klaipedos daugiau, kas i LSMU ? : ] Yra Kretinga. ;DD Taip, planuojam i LSMU. ;]] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
03:31:24
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Nieko cia inspiring nera. Pasake tik tai, jog musu laukia sunkus kelias (ka man atrodo visi zinom ir taip). Na, kiekvienam savo. Man tai buvo inspiring. Tai, kad žmogus parašė tiesą taip, kaip reikia, o ne belekaip:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
03:31:30
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Nieko cia inspiring nera. Pasake tik tai, jog musu laukia sunkus kelias (ka man atrodo visi zinom ir taip). Na, kiekvienam savo. Man tai buvo inspiring. Tai, kad žmogus parašė tiesą taip, kaip reikia, o ne belekaip:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
09:14:05
| Nuoroda
Niekam nieko nenoriu įkvėpti. Kai aš stojau, tai turėjau žmonių, kurie labai gerai instruktuodavo ir nuteikdavo, ką ir kaip daryti. Pirmam kurse jūs per Slaugą gausite pirmąją patirtį, daug kam tai bus lovų klojimas, bet daugiausia vatos žnaibymas į smulkesnius vatos gabaliukus, tikrąja to žodžio prasme. Nefrologiniame skyriuje gal bus įmanoma pamatyti kateterizaciją, kitur pamatuoti kraujo spaudimą. Antram kurse pasakysite netinkamoje vietoje netinkamą žodį, pavyzdžiui, II-oje ligoninėje prie blogai miegojusio chirurgo- išvys visą jūsų grupę. Čia nebus taip kaip mokykloje: gali mokytis vakarą prieš kontrolinį. Patariu tam tikrus dalykus mokytis kiekvieną dieną, kiekvieną gražią dieną. Ir stengtis ne skaityti, bet suprasti taip, kad galėtumėte pasakyti viską apie tą dalyką. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
09:15:26
| Nuoroda
Čia būsimiems LSMU studentams skirta. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
10:01:20
| Nuoroda
Matijas rašė:
Niekam nieko nenoriu įkvėpti. Kai aš stojau, tai turėjau žmonių, kurie labai gerai instruktuodavo ir nuteikdavo, ką ir kaip daryti. Pirmam kurse jūs per Slaugą gausite pirmąją patirtį, daug kam tai bus lovų klojimas, bet daugiausia vatos žnaibymas į smulkesnius vatos gabaliukus, tikrąja to žodžio prasme. Nefrologiniame skyriuje gal bus įmanoma pamatyti kateterizaciją, kitur pamatuoti kraujo spaudimą. Antram kurse pasakysite netinkamoje vietoje netinkamą žodį, pavyzdžiui, II-oje ligoninėje prie blogai miegojusio chirurgo- išvys visą jūsų grupę. Čia nebus taip kaip mokykloje: gali mokytis vakarą prieš kontrolinį. Patariu tam tikrus dalykus mokytis kiekvieną dieną, kiekvieną gražią dieną. Ir stengtis ne skaityti, bet suprasti taip, kad galėtumėte pasakyti viską apie tą dalyką. Tai reiskia iskalti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
10:11:23
| Nuoroda
mokysies embriologiją, tai pamatysi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
11:01:59
| Nuoroda
Matijas rašė:
mokysies embriologiją, tai pamatysi Čia tai jo.... Reikia paskaityt kiekvieną dieną, nes klausinėja per darbus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
11:06:47
| Nuoroda
Taigi, per anatą irgi paklausinėja, pabandyk pas tam tikrus dėstytojus neatsakyti keletą kartų iš eilės ir jau džiaugsies perlaikymu. Antram kursi gi per daugelį darbų klausinėja: patanatą, fiziologiją ir panašiai. Taip, kad geriau mokytis kasdien. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
11:39:59
| Nuoroda
Aš manau, kad tokie dalykai: sunkus mokslas, dėstytojų spaudimas ir pan. yra visur, ir nieko čia nepakeisi. Kiekvienas tą sunkumą supranta savaip: vienam sunku, bet įdomu, kitas neištveria nė 3 metų. Vadinasi ne viskas visiems vienodai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
12:02:56
| Nuoroda
Sveiki abiturientai, Manau daugelis žino, jog eidamas studijuoti mediciną susidurs su įvairiais sunkumais, bet pastangų ir ryšto dėka tie sunkumai tikrai įveikiami. Reikia pasitikėti savim ir savo jėgomis. Juk studijuoti mediciną gali tikrai nekiekvienas, čia dar reikia didelio pasišventimo ir užsidegimo darbui. Tiesiog reikia - mylėti mediciną ir ne pinigai čia turi būti svarbiausi, bet vienas vienintelis tikslas - žmogaus sveikata. Aš visai nebandau pamokslauti, bet žinokite vieną, jog besirenkant savo gyvenimo kelią niekada negalima vadovautis madomis ar pinigais. Kaip vienas žmogus (mokytojas) pasakė - medicina sunki duona, todėl reikia rinktis atsakingai. Tai ką darai turi megti, o kai mėgsi ką darai niekada neturėsi dirbti. Laikykitės mieli kursiokai. Tikuosi greitai susitiksim Vilniaus universitete! PS. Ar iš čia esančių daug kas einą į VU mediciną pirmu pageidavimu?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
12:48:25
| Nuoroda
Aš į VU pirmu nr |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
12:52:22
| Nuoroda
Aš taip pat |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
13:38:59
| Nuoroda
Aš bandysiu stoti į LSMU medicinos akademiją,bet specialybė ne visai tokia "medicininė" - socialinis darbas medicinoje.Gal dar kas nors stosit? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-24
14:56:10
| Nuoroda
paskaičiau kelis studijuojančių pasisakymus, nesuprantu kodėl jie jus gąsdina aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką taigi, tikiuosi greit pradės pildytis jūsų svajonės
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
15:52:18
| Nuoroda
VU pirmu numeriu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
17:55:39
| Nuoroda
Gal studentai kurie jau mokosi LSMU galetu pasakyti kokiose gatvese vyksta pagrindines paskaitos? turetu buti manau si info ir internete gal galite kas nuoroda numesti? būtų labai ačiū |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
18:31:07
| Nuoroda
Dovilez rašė:
Gal studentai kurie jau mokosi LSMU galetu pasakyti kokiose gatvese vyksta pagrindines paskaitos? turetu buti manau si info ir internete gal galite kas nuoroda numesti? būtų labai ačiū Sveiki, aš LSMU šiemet baigiau pirmą kursą, tai daugiausia paskaitų vyko Mokomajame laboratoriniame korpuse, kuris yra šalia klinikų, Eivenių gatvėje; kalbos ir kūno kultūra buvo Jankaus gatvėje, o anatomija, histologija ir studijų įvadas- Mickevičiaus gatvėje Žodžiu, viskas priklauso nuo to koks ciklas, o į Jankaus gatvę visus metus reikia važiuot |