Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-24
22:09:11
| Nuoroda
Violet rašė:
Dovilez rašė:
Gal studentai kurie jau mokosi LSMU galetu pasakyti kokiose gatvese vyksta pagrindines paskaitos? turetu buti manau si info ir internete gal galite kas nuoroda numesti? būtų labai ačiū Sveiki, aš LSMU šiemet baigiau pirmą kursą, tai daugiausia paskaitų vyko Mokomajame laboratoriniame korpuse, kuris yra šalia klinikų, Eivenių gatvėje; kalbos ir kūno kultūra buvo Jankaus gatvėje, o anatomija, histologija ir studijų įvadas- Mickevičiaus gatvėje Žodžiu, viskas priklauso nuo to koks ciklas, o į Jankaus gatvę visus metus reikia važiuot vėliau dar 2 - oji ligninė Josvainių g. prisideda |
Žinutė parašyta:
2011-07-24
23:45:59
| Nuoroda
belatriks rašė:
paskaičiau kelis studijuojančių pasisakymus, nesuprantu kodėl jie jus gąsdina aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką taigi, tikiuosi greit pradės pildytis jūsų svajonės
Liepos mėnesį sėdi ir konspektuoji... ir dar sakai, kad mes gąsdinam. Žiauru. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:06:10
| Nuoroda
belatriks rašė:
paskaičiau kelis studijuojančių pasisakymus, nesuprantu kodėl jie jus gąsdina aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką taigi, tikiuosi greit pradės pildytis jūsų svajonės
Nu jooooo.... Liepos menesį jau pradedi konspektuotis, wtf? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:59:10
| Nuoroda
nu tas "sedziu ir konspektuoju" tj tikrai nuzude |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
01:26:50
| Nuoroda
Perkunas rašė:
nu tas "sedziu ir konspektuoju" tj tikrai nuzude vienu konkurentu maziau...:)) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
09:41:22
| Nuoroda
Tj dziaukis |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:15:47
| Nuoroda
Gal kas galėtų pasakyti kokių dokumentų reiktų socialinei stipendijai gaut ir bendrabučiui LSMU? Juos reikia turėt važiuojant pasirašyt sutarties ar prireiks vėliau? Klausiau SA el paštu, bet neatrašo...PS. tuos prašymus jau radau.. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:32:28
| Nuoroda
Matijas rašė:
belatriks rašė:
Liepos mėnesį sėdi ir konspektuoji... ir dar sakai, kad mes gąsdinam. Žiauru. neturiu ka veikt, tai ir konspektuoju kitas dalykas, man tai patinka, manyk, kad cia mano laisvalaikis |
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:03:51
| Nuoroda
Kaip manot, kada primieji rezultatai turėtų pasirodyti? Nejaugi viską prieš pat 12tą valandą pradės skelbti ? :D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:17:23
| Nuoroda
Sveiki visi, gal kas tiksliai žinot, kokių dokumentų reikia LSMU? Prašymą užpildysiu vietoj, atestatas su priedu... Kas dar? Esu iš Kauno, tai bendrabučio nereikia, taip pat ir į socialinę stipendiją nepretenduoju. Kaip ten su notaru? Reikia nuotraukų, jei taip, tai kokių? Ačiū! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:51:07
| Nuoroda
serraa rašė:
Sveiki visi, gal kas tiksliai žinot, kokių dokumentų reikia LSMU? Prašymą užpildysiu vietoj, atestatas su priedu... Kas dar? Esu iš Kauno, tai bendrabučio nereikia, taip pat ir į socialinę stipendiją nepretenduoju. Kaip ten su notaru? Reikia nuotraukų, jei taip, tai kokių? Ačiū! Originalus atestatas+priedas, ju kopijos, foto x4, imokos kvitas 120 Lt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:51:57
| Nuoroda
gerrit rašė:
serraa rašė:
Sveiki visi, gal kas tiksliai žinot, kokių dokumentų reikia LSMU? Prašymą užpildysiu vietoj, atestatas su priedu... Kas dar? Esu iš Kauno, tai bendrabučio nereikia, taip pat ir į socialinę stipendiją nepretenduoju. Kaip ten su notaru? Reikia nuotraukų, jei taip, tai kokių? Ačiū! Originalus atestatas+priedas, ju kopijos, foto x4, imokos kvitas 120 Lt ir asmens dokumentas
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:02:43
| Nuoroda
Ačiū už info . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:05:42
| Nuoroda
Tai niekas nežino kaip su dokumentais dėl socialinės stipendijos ir bendrabučio? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:56:45
| Nuoroda
bendrabuciu stipendija
nepasiturincioms šeimoms ir vieniems gyvenantiems asmenims istatyma. Pateikiami dokumentai: • pažyma iš savivaldybes apie gaunama ar turima teise gauti socialine pašalpa; |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:14:30
| Nuoroda
Light Arus rašė:
bendrabuciu stipendija
nepasiturincioms šeimoms ir vieniems gyvenantiems asmenims istatyma. Pateikiami dokumentai: • pažyma iš savivaldybes apie gaunama ar turima teise gauti socialine pašalpa; O tai tuos dokumentus jau reikia turėti tada, kada vaziuoji sutarties pasirasyti su mokykla, ar kada per pasirašymą užpyldai prašymą, kad nori bendrabučio ir soc stipendijos? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:49:13
| Nuoroda
Ačiū labai už info Jaučiu pasiimsiu jau važiuojant sutarties pasirašyt..o jei prireiks.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:01:26
| Nuoroda
dėl bendrabučio tvarkytis iškart, o soc. stipendiją mokslų metų pradžioje. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:48:28
| Nuoroda
Kas pažymėjote VU mediciną pirmu pageidavimu ir su kokiais konkursiniais balais sojat? Ar įmanoma įstoti į vf vietą su KB 20.60? Tikėkimės KB į VU mediciną labai nekils. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:54:45
| Nuoroda
Seniai matytas
rašė:Matijas rašė:
belatriks rašė:
Liepos mėnesį sėdi ir konspektuoji... ir dar sakai, kad mes gąsdinam. Žiauru. neturiu ka veikt, tai ir konspektuoju kitas dalykas, man tai patinka, manyk, kad cia mano laisvalaikis medikai, galite sakyti ate ate visam socialiniam gyvenimui )) Beje, pusbrolis baige siais metais LSMU medicina, sake, kad apie 90% visko reikia iskalti |