Medicina 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-24 22:09:11 | Nuoroda
Violet rašė:
Dovilez rašė:

Gal studentai kurie jau mokosi LSMU galetu pasakyti kokiose gatvese vyksta pagrindines paskaitos? :) turetu buti manau si info ir internete gal galite kas nuoroda numesti? :) būtų labai ačiū :)

Sveiki, aš LSMU šiemet baigiau pirmą kursą, tai daugiausia paskaitų vyko Mokomajame laboratoriniame korpuse, kuris yra šalia klinikų, Eivenių gatvėje; kalbos ir kūno kultūra buvo Jankaus gatvėje, o anatomija, histologija ir studijų įvadas- Mickevičiaus gatvėje :) Žodžiu, viskas priklauso nuo to koks ciklas, o į Jankaus gatvę visus metus reikia važiuot :)

vėliau dar 2 - oji ligninė Josvainių g. prisideda :)

Žinutė parašyta: 2011-07-24 23:45:59 | Nuoroda
belatriks rašė:

paskaičiau kelis studijuojančių pasisakymus, nesuprantu kodėl jie jus gąsdina

aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo  tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką

taigi, tikiuosi greit pradės pildytis jūsų svajonės

Liepos mėnesį sėdi ir konspektuoji... ir dar sakai, kad mes gąsdinam. Žiauru.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 00:06:10 | Nuoroda
belatriks rašė:

aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo  tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką

Nu jooooo.... :D Liepos menesį jau pradedi konspektuotis, wtf? :D

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2011-07-25 00:59:10 | Nuoroda

nu tas "sedziu ir konspektuoju" tj tikrai nuzude

Žinutė parašyta: 2011-07-25 01:26:50 | Nuoroda
Perkunas rašė:

nu tas "sedziu ir konspektuoju" tj tikrai nuzude

vienu konkurentu maziau...:))

Žinutė parašyta: 2011-07-25 09:41:22 | Nuoroda

Tj dziaukis

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:15:47 | Nuoroda

Gal kas galėtų pasakyti kokių dokumentų reiktų socialinei stipendijai gaut ir bendrabučiui LSMU? Juos reikia turėt važiuojant pasirašyt sutarties ar prireiks vėliau? Klausiau SA el paštu, bet neatrašo...PS. tuos prašymus jau radau..

• Biologija / VBE 98
  • Chemija / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-25 14:32:28 | Nuoroda
Matijas rašė:
belatriks rašė:

neturiu ka veikt, tai ir konspektuoju kitas dalykas, man tai patinka, manyk, kad cia mano laisvalaikis

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:03:51 | Nuoroda

Kaip manot, kada primieji rezultatai turėtų pasirodyti? Nejaugi viską prieš pat 12tą valandą pradės skelbti ? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:17:23 | Nuoroda

Sveiki visi, gal kas tiksliai žinot, kokių dokumentų reikia LSMU? Prašymą užpildysiu vietoj, atestatas su priedu... Kas dar? Esu iš Kauno, tai bendrabučio nereikia, taip pat ir į socialinę stipendiją nepretenduoju.  Kaip ten su notaru? Reikia nuotraukų, jei taip, tai kokių? Ačiū!

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:51:07 | Nuoroda
serraa rašė:

Sveiki visi, gal kas tiksliai žinot, kokių dokumentų reikia LSMU? Prašymą užpildysiu vietoj, atestatas su priedu... Kas dar? Esu iš Kauno, tai bendrabučio nereikia, taip pat ir į socialinę stipendiją nepretenduoju.  Kaip ten su notaru? Reikia nuotraukų, jei taip, tai kokių? Ačiū!

Originalus atestatas+priedas, ju kopijos, foto x4, imokos kvitas 120 Lt

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:51:57 | Nuoroda
gerrit rašė:
serraa rašė:

Originalus atestatas+priedas, ju kopijos, foto x4, imokos kvitas 120 Lt ir asmens dokumentas

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:02:43 | Nuoroda

Ačiū už info ;).

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:05:42 | Nuoroda

Tai niekas nežino kaip su dokumentais dėl socialinės stipendijos ir bendrabučio?

• Biologija / VBE 98
  • Chemija / VBE 82
Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:56:45 | Nuoroda

bendrabuciu
Dokumentai:
• Prašyma rektoriui;
• Pažyma apie šeimos sudeti ir deklaruota gyvenamaja vieta;
• Pažyma apie paskutiniu 3 menesiu tevu darbo užmokesti;
• Socialini remtinuma liudijancius dokumentus (abieju tevu ar vieno iš tevu mirties liudijimus, ištuokos liudijima, abieju tevu, vieno iš tevu arba paties studento nedarbingumo lygio pažyma).

stipendija
Socialines stipendijas gali gauti studentai, atitinkantys bent viena iš kriteriju ir pateike atitinkamus dokumentus:
1. Fondo direktoriaus nustatytos formos prašymas skirti socialine stipendija
2. Asmens tapatybe patvirtinancio dokumento kopija
3. Dokumentai, patvirtinantys, kad studentas atitinka bent viena iš nurodytu kriteriju :
-esantys iš nepasiturinciu šeimu ar vieni gyvenantys asmenys, turintys teise gauti arba gaunantys socialine pašalpa pagal Lietuvos Respublikos pinigines socialines paramos

nepasiturincioms šeimoms ir vieniems gyvenantiems asmenims istatyma. Pateikiami dokumentai:

• pažyma iš savivaldybes apie gaunama ar turima teise gauti socialine pašalpa;
• pažyma apie šeimos sudeti;
- turintys 45 proc. ar mažesni darbingumo lygi arba sunku ar vidutini neigalumo lygi. Pateikiami dokumentai:
• darbingumo lygio pažymos arba neigaliojo pažymejimo kopija;
-kuriems iki pilnametystes istatymu nustatyta tvarka buvo nustatyta globa (rupyba) arba kuriu tevai (turetas vienintelis iš tevu) yra mire. Pateikiami dokumentai:
• abieju tevu arba vieno tureto iš tevu mirties liudijimu kopijos bei studento gimimo liudijimo kopija arba teismo nutarimo kopija apie paskirta globa.

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:14:30 | Nuoroda
Light Arus rašė:

bendrabuciu
Dokumentai:
• Prašyma rektoriui;
• Pažyma apie šeimos sudeti ir deklaruota gyvenamaja vieta;
• Pažyma apie paskutiniu 3 menesiu tevu darbo užmokesti;
• Socialini remtinuma liudijancius dokumentus (abieju tevu ar vieno iš tevu mirties liudijimus, ištuokos liudijima, abieju tevu, vieno iš tevu arba paties studento nedarbingumo lygio pažyma).

stipendija
Socialines stipendijas gali gauti studentai, atitinkantys bent viena iš kriteriju ir pateike atitinkamus dokumentus:
1. Fondo direktoriaus nustatytos formos prašymas skirti socialine stipendija
2. Asmens tapatybe patvirtinancio dokumento kopija
3. Dokumentai, patvirtinantys, kad studentas atitinka bent viena iš nurodytu kriteriju :
-esantys iš nepasiturinciu šeimu ar vieni gyvenantys asmenys, turintys teise gauti arba gaunantys socialine pašalpa pagal Lietuvos Respublikos pinigines socialines paramos

nepasiturincioms šeimoms ir vieniems gyvenantiems asmenims istatyma. Pateikiami dokumentai:

• pažyma iš savivaldybes apie gaunama ar turima teise gauti socialine pašalpa;
• pažyma apie šeimos sudeti;
- turintys 45 proc. ar mažesni darbingumo lygi arba sunku ar vidutini neigalumo lygi. Pateikiami dokumentai:
• darbingumo lygio pažymos arba neigaliojo pažymejimo kopija;
-kuriems iki pilnametystes istatymu nustatyta tvarka buvo nustatyta globa (rupyba) arba kuriu tevai (turetas vienintelis iš tevu) yra mire. Pateikiami dokumentai:
• abieju tevu arba vieno tureto iš tevu mirties liudijimu kopijos bei studento gimimo liudijimo kopija arba teismo nutarimo kopija apie paskirta globa.

O tai tuos dokumentus jau reikia turėti tada, kada vaziuoji sutarties pasirasyti su mokykla, ar kada per pasirašymą užpyldai prašymą, kad nori bendrabučio ir soc stipendijos?

• Biologija / VBE 79
  • Chemija / VBE 53
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 52
Žinutė parašyta: 2011-07-25 19:49:13 | Nuoroda

Ačiū labai už info Jaučiu pasiimsiu jau važiuojant sutarties pasirašyt..o jei prireiks..

• Biologija / VBE 98
  • Chemija / VBE 82
Žinutė parašyta: 2011-07-25 20:01:26 | Nuoroda

dėl bendrabučio tvarkytis iškart, o soc. stipendiją mokslų metų pradžioje.

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:48:28 | Nuoroda

Kas pažymėjote VU mediciną pirmu pageidavimu ir su kokiais konkursiniais balais sojat? :) Ar įmanoma įstoti į vf vietą su KB 20.60? Tikėkimės KB į VU mediciną labai nekils. :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:54:45 | Nuoroda
Seniai matytas
rašė:
Matijas rašė:
belatriks rašė:

neturiu ka veikt, tai ir konspektuoju kitas dalykas, man tai patinka, manyk, kad cia mano laisvalaikis

medikai, galite sakyti ate ate visam socialiniam gyvenimui :))) Beje, pusbrolis baige siais metais LSMU medicina, sake, kad apie 90% visko reikia iskalti :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą