Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:59:24
| Nuoroda
Lietuvaitis rašė:
Kas pažymėjote VU mediciną pirmu pageidavimu ir su kokiais konkursiniais balais sojat? Ar įmanoma įstoti į vf vietą su KB 20.60? Tikėkimės KB į VU mediciną labai nekils. Susidegink. ::D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:59:41
| Nuoroda
Pride rašė:
Seniai matytas
rašė:Matijas rašė:
belatriks rašė:
paskaičiau kelis studijuojančių pasisakymus, nesuprantu kodėl jie jus gąsdina aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką taigi, tikiuosi greit pradės pildytis jūsų svajonės
Liepos mėnesį sėdi ir konspektuoji... ir dar sakai, kad mes gąsdinam. Žiauru. neturiu ka veikt, tai ir konspektuoju kitas dalykas, man tai patinka, manyk, kad cia mano laisvalaikis medikai, galite sakyti ate ate visam socialiniam gyvenimui )) Beje, pusbrolis baige siais metais LSMU medicina, sake, kad apie 90% visko reikia iskalti Fainai, stoju, bt as nesu kalikas. ;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:00:21
| Nuoroda
dona92 rašė:
kai kurie medicina supranta, kad reikia uzsivilkti balta chalata ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera :] Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:10:51
| Nuoroda
Pride rašė:
dona92 rašė:
kai kurie medicina supranta, kad reikia uzsivilkti balta chalata ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera :] Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... Atsiprasau, bt, manau, kd tik debilai galetu tiketi serialais ar filmais. Cia lygiai tas pats, kd tiketum, jog egzistuoja ekstrasensai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:13:40
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
Pride rašė:
dona92 rašė:
kai kurie medicina supranta, kad reikia uzsivilkti balta chalata ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera :] Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... Atsiprasau, bt, manau, kd tik debilai galetu tiketi serialais ar filmais. Cia lygiai tas pats, kd tiketum, jog egzistuoja ekstrasensai. Na, mano klasej mergos prisiziurejo tu Hausu ir Greys anatomy nuo kokiu ~14 ar 13 metu ir nusprende tapti "daktaremis" :D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:35:30
| Nuoroda
Pride rašė:
x-az2010 rašė:
Pride rašė:
dona92 rašė:
kai kurie medicina supranta, kad reikia uzsivilkti balta chalata ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera :] Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... Atsiprasau, bt, manau, kd tik debilai galetu tiketi serialais ar filmais. Cia lygiai tas pats, kd tiketum, jog egzistuoja ekstrasensai. Na, mano klasej mergos prisiziurejo tu Hausu ir Greys anatomy nuo kokiu ~14 ar 13 metu ir nusprende tapti "daktaremis" :D nu tai tada tiesiog nusisypsoti reikia joms ir palinketi sekmes ;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:49:37
| Nuoroda
Kaip tai kvailai beskambetu, didesnes ar mazesnes itakos visi hausai tikrai zmonems padaro. Tik jeigu tikrai kazkas tikisi kazko panasaus medicina baiges tai jau reiketu susirupinti tada |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:52:56
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Kaip tai kvailai beskambetu, didesnes ar mazesnes itakos visi hausai tikrai zmonems padaro. Tik jeigu tikrai kazkas tikisi kazko panasaus medicina baiges tai jau reiketu susirupinti tada pasiskaitinejau britu TSR ir jie medicijos forume netgi turi tema "koks serialas padejo jums apsispresti stoti i medicina" Rodos, kad ne vien lietuviams TV praplauna makaules... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:28:16
| Nuoroda
Yra pakvietimai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:37:15