Medicina 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:59:24 | Nuoroda
Lietuvaitis rašė:

Kas pažymėjote VU mediciną pirmu pageidavimu ir su kokiais konkursiniais balais sojat? :) Ar įmanoma įstoti į vf vietą su KB 20.60? Tikėkimės KB į VU mediciną labai nekils. :D 

Susidegink. ::D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:59:41 | Nuoroda
Pride rašė:
Seniai matytas
rašė:
Matijas rašė:
belatriks rašė:

paskaičiau kelis studijuojančių pasisakymus, nesuprantu kodėl jie jus gąsdina

aš ir studijuoju mediciną LSMU ir man malonu tai ką darau. Šiandien sėdžiu, konspektuojuosi ir laukiu rugsėjo  tikrai nesimokau nuo ryto iki vakaro, turiu ir laisvalaikį, net su vaikinu gyvenu ir viską spėju, egzaminų rezultatais nesiskundžiu, jei žodį ne taip pasakai niekas galvos už tai neuima. svarbiausia yra mokėt susiplanuot laiką

taigi, tikiuosi greit pradės pildytis jūsų svajonės

Liepos mėnesį sėdi ir konspektuoji... ir dar sakai, kad mes gąsdinam. Žiauru.

neturiu ka veikt, tai ir konspektuoju kitas dalykas, man tai patinka, manyk, kad cia mano laisvalaikis

medikai, galite sakyti ate ate visam socialiniam gyvenimui :))) Beje, pusbrolis baige siais metais LSMU medicina, sake, kad apie 90% visko reikia iskalti :D

Fainai, stoju, bt as nesu kalikas. ;DDD

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:00:21 | Nuoroda
dona92 rašė:

kai kurie medicina supranta, kad  reikia uzsivilkti balta chalata  ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera  :]

Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... 

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:10:51 | Nuoroda
Pride rašė:
dona92 rašė:

kai kurie medicina supranta, kad  reikia uzsivilkti balta chalata  ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera  :]

Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... 

Atsiprasau, bt, manau, kd tik debilai galetu tiketi serialais ar filmais. Cia lygiai tas pats, kd tiketum, jog egzistuoja ekstrasensai.

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:13:40 | Nuoroda
x-az2010 rašė:
Pride rašė:
dona92 rašė:

Atsiprasau, bt, manau, kd tik debilai galetu tiketi serialais ar filmais. Cia lygiai tas pats, kd tiketum, jog egzistuoja ekstrasensai.

Na, mano klasej mergos prisiziurejo tu Hausu ir Greys anatomy nuo kokiu ~14 ar 13 metu ir nusprende tapti "daktaremis" :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:35:30 | Nuoroda
Pride rašė:
x-az2010 rašė:
Pride rašė:
dona92 rašė:

Na, mano klasej mergos prisiziurejo tu Hausu ir Greys anatomy nuo kokiu ~14 ar 13 metu ir nusprende tapti "daktaremis" :D

nu tai tada tiesiog nusisypsoti reikia joms ir palinketi sekmes ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:49:37 | Nuoroda

Kaip tai kvailai beskambetu, didesnes ar mazesnes itakos visi hausai tikrai zmonems padaro. Tik jeigu tikrai kazkas tikisi kazko panasaus medicina baiges tai jau reiketu susirupinti tada :)

• Biologija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:52:56 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

Kaip tai kvailai beskambetu, didesnes ar mazesnes itakos visi hausai tikrai zmonems padaro. Tik jeigu tikrai kazkas tikisi kazko panasaus medicina baiges tai jau reiketu susirupinti tada :)

pasiskaitinejau britu TSR ir jie medicijos forume netgi turi tema "koks serialas padejo jums apsispresti stoti i medicina" :D Rodos, kad ne vien lietuviams TV praplauna makaules...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:28:16 | Nuoroda

Yra pakvietimai

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:37:15 | Nuoroda

Įstojau į VU mediciną!!!

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:37:40 | Nuoroda
Lietuvaitis rašė:

Įstojau į VU mediciną!!!

Pirmu pageidavimu! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:38:46 | Nuoroda
Lietuvaitis rašė:
Lietuvaitis rašė:

Įstojau į VU mediciną!!!

Pirmu pageidavimu! :)

Sveikinimai medikams :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:40:27 | Nuoroda

Sveikinu, kolegos! ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:42:08 | Nuoroda

Aha, aš irgi gavau pakvietimą studijuoti vf mediciną VU :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:46:22 | Nuoroda

vf VU!:))) bet aš nelabai ir pergyvenau :D

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:46:50 | Nuoroda

kokiu balu istojot'?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:47:05 | Nuoroda

Įstojau į VU.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:55:28 | Nuoroda

19,08 į mokamą LSMU ;)

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:58:59 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:

vf VU!:))) bet aš nelabai ir pergyvenau :D

tai tada neįdomu... ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:59:09 | Nuoroda

kelintu numeriu? :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą