Medicina 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-27 18:21:28 | Nuoroda

o tam anglu testui reikia is anksto registruotis, ar kai nuvyksti registruojies

Žinutė parašyta: 2011-07-27 18:37:07 | Nuoroda
miegu rašė:

Ne, nes pasirašius sutartį, tu esi nusiunčiamas išsilaikyti to anglų kalbos testo.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 19:51:21 | Nuoroda
Chupacabra rašė:
miegu rašė:

Ne, nes pasirašius sutartį, tu esi nusiunčiamas išsilaikyti to anglų kalbos testo.

testas laikomas tame pat pastate(veterinarijos V rumuose), kur priduoti dokumentai?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 19:54:00 | Nuoroda

Ne, reikia eiti i V korpusa, bet ten labai labai arti. Jei nesusigaudysi, tau padės labai draugiški studentai:) šiandien pati buvau ryte ir viską greitai atlikau.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:42:08 | Nuoroda

Sveiki,  busimi LSMU medicinos studentai (o taip pat ir busimi kursiokai :D) . Istojau su 19.62, ryt vaziuosiu dokumentu tvarkyt 

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:36:18 | Nuoroda

Palieku savo skype jei kas nori susipazint, whitelife25. Taip pat kaip su stovykla, bus mediku fuksai? 

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:43:40 | Nuoroda

Sveika prisijungus! As taip pat istojau i lsmu medicina ;). Kiek facebook'e skaiciau, tai stovykla numatoma rugpjucio 23 d. 

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-07-27 22:49:59 | Nuoroda

Sveiki, gal galit pagelbėt? Noriu internetu pervest tuos 120lt, tik nelabai suprantu kaip :D dar niekad pervedimo nedarius. Tai žodžiu, kas skaitosi yra gavėjas? Pagal tą koda 1831 man tai išmeta valstybinė mokesčių inspekcija.. nu nesusigaudau 

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:12:30 | Nuoroda

sveiki, as turiu klausima, ar tikrai yra tiesa, kad antra karta nemokamo mokslo negauni? tarkim, jei dabar istoji i vf vieta, ir kitais metais perstoti i vf vieta kitame universitete nebegalima?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:50:32 | Nuoroda

Gauni VF vietą, bet man atrodo reikia mokytis iki pirmo semestro pabaigos, išsilaikyti be skolų, tada galima nutraukti studijas ir kitais metais vėl stoti į VF.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:59:46 | Nuoroda
paulius2006 rašė:

Gauni VF vietą, bet man atrodo reikia mokytis iki pirmo semestro pabaigos, išsilaikyti be skolų, tada galima nutraukti studijas ir kitais metais vėl stoti į VF.

tai po metu nutraukus studijas kolegijoj as negaleciau iskart gauti nemokamos vietos medicinoj?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 00:59:42 | Nuoroda

mano situacija yra tokia, gal galit kas patarti. pirmam etape rasiau vf medicina lsmu, taciau neistojau. per pirma etapa negavau pakvietimo niekur. tad laukiu papildomo priemimo, kai naujame prasyme bandysiu stoti i kauno kolegija biomedicinine diagnostika. kaip man labiau apsimoketu: istoti i biomedicinine diagnostika, baigti kolegija ir bandyti issilyginti studijas kad gauciau universitetini issilavivima, ar dabar stoti i ta pacia spec. tik vnf , kad kitamet perstojant galeciau pretenduoti i nemokama medicinos vieta? mano kb 19.24, patarkit ar dar turiu sansu antram etape istoti i medicina, o jei ne, ar papildomo priemimo metu dar bus like vietu biomedicininej diagnostikoj tiek vf, tiek vnf.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 08:12:55 | Nuoroda

Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina :) jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi...

Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:00:44 | Nuoroda
Perkunas rašė:

Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina :) jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi...

Jei istojai i VU, gerai pabaigsi 1pusmeti, pereisi i nemokama(kasmet iskrenta apie 10zmoniu), gausi krepseli, ir  tau grazins pinigus.man taip buvo. bet cia VU, nes mokamu mazai tepriima, KMU teks labiau pasistengti, nes mokamu ypac daug

Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:16:39 | Nuoroda

Zekit, o jei is anglu testo surinkau 25 is 30, tai pakliusiu i pirma srauta ar jau antras teks man?

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2011-07-28 11:05:17 | Nuoroda
Marciogala rašė:

Zekit, o jei is anglu testo surinkau 25 is 30, tai pakliusiu i pirma srauta ar jau antras teks man?

:D tai jau  pirmas turėtų :D

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 77
Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:07:03 | Nuoroda
-dia- rašė:

Sveiki,

gal kas nors žinot, jei aš savo prašyme kaip užsienio kalbą parašiau vokiečių, tai man jokio anglų ar kokio kito testo laikyti nereikės? 

ne, nereikės. :)

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 77
Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:52:29 | Nuoroda

Aš rusų rašiau, bet reikėjo laikyt

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:53:15 | Nuoroda
Perkunas rašė:

sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:23:14 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
Perkunas rašė:

sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni

nesąmonė, gauni. pažįstu žmonių, kurie taip perstojo. tik jie pastudijavo pusmetį vienam universitete, bet nebaigę semestro išėjo, net neišsilaikę sesijos, tada ir pinigų mokėt nereikėjo ir pnš, persilaikė valstybinius ir įstojo į vf LSMU.

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 77
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą