Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
13:28:01
| Nuoroda
sun' rašė:
ievapieva1 rašė:
Perkunas rašė:
Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi... sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni nesąmonė, gauni. pažįstu žmonių, kurie taip perstojo. tik jie pastudijavo pusmetį vienam universitete, bet nebaigę semestro išėjo, net neišsilaikę sesijos, tada ir pinigų mokėt nereikėjo ir pnš, persilaikė valstybinius ir įstojo į vf LSMU. tai tada nesvarbu ar kolegijoj gauni vf ar vnf vieta, tada vistiek gali tiketis perstoti kitamet nemokamai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
13:38:53
| Nuoroda
ievapieva1 rašė:
sun' rašė:
ievapieva1 rašė:
Perkunas rašė:
Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi... sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni nesąmonė, gauni. pažįstu žmonių, kurie taip perstojo. tik jie pastudijavo pusmetį vienam universitete, bet nebaigę semestro išėjo, net neišsilaikę sesijos, tada ir pinigų mokėt nereikėjo ir pnš, persilaikė valstybinius ir įstojo į vf LSMU. tai tada nesvarbu ar kolegijoj gauni vf ar vnf vieta, tada vistiek gali tiketis perstoti kitamet nemokamai? taip,persilaikai egzus ir dalyvauji tokiame pat konkurse kaip ir kiti, ir gaut vietą galimybės tos pačios tik pasidomėk, kada tau iš tos kolegijos reitų išeit, ar po sesijos ar prieš sesiją, nes jei išeisi ne laiku, tai reiktų susimokėt už mokslą toj kolegijoj, jei būtum joj gavus vf vietą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
13:51:57
| Nuoroda
Sakykit, gal yra kokia VU MF skype konferencija? Liudna vienam sedet nezinioje... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
13:59:33
| Nuoroda
sun' rašė:
ievapieva1 rašė:
sun' rašė:
ievapieva1 rašė:
Perkunas rašė:
Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi... sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni nesąmonė, gauni. pažįstu žmonių, kurie taip perstojo. tik jie pastudijavo pusmetį vienam universitete, bet nebaigę semestro išėjo, net neišsilaikę sesijos, tada ir pinigų mokėt nereikėjo ir pnš, persilaikė valstybinius ir įstojo į vf LSMU. tai tada nesvarbu ar kolegijoj gauni vf ar vnf vieta, tada vistiek gali tiketis perstoti kitamet nemokamai? taip,persilaikai egzus ir dalyvauji tokiame pat konkurse kaip ir kiti, ir gaut vietą galimybės tos pačios tik pasidomėk, kada tau iš tos kolegijos reitų išeit, ar po sesijos ar prieš sesiją, nes jei išeisi ne laiku, tai reiktų susimokėt už mokslą toj kolegijoj, jei būtum joj gavus vf vietą nuraminai, nes maniau tikrai nebeimanoma gaut vietos... reikes bandyt persilaikyt egzus ir stoti kitamet. bet nesvarbu jei prasimokai visus metus kolegijoj? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
13:59:53
| Nuoroda
Pranaz rašė:
Sakykit, gal yra kokia VU MF skype konferencija? Liudna vienam sedet nezinioje... dar nėra, bet galim sukurt ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
14:02:06
| Nuoroda
gerrit rašė:
Chupacabra rašė:
miegu rašė:
o tam anglu testui reikia is anksto registruotis, ar kai nuvyksti registruojies Ne, nes pasirašius sutartį, tu esi nusiunčiamas išsilaikyti to anglų kalbos testo. testas laikomas tame pat pastate(veterinarijos V rumuose), kur priduoti dokumentai? O iki kada privaloma issilaikyti ta testa? galima rugsejo pirmaja? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
14:04:56
| Nuoroda
sun' rašė:
Marciogala rašė:
Zekit, o jei is anglu testo surinkau 25 is 30, tai pakliusiu i pirma srauta ar jau antras teks man? :D tai jau pirmas turėtų Nejaugi visi jau laike anglu ta testa? :O kur cia varyti reikia? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:08:33
| Nuoroda
Sveiki įstojusieji į LSMU mediciną, noriu su jumis susipažinti :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:16:29
| Nuoroda
ar kas isikelet nuotrauka i lsp ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:21:34
| Nuoroda
Į mediciną rašė:
Sveiki įstojusieji į LSMU mediciną, noriu su jumis susipažinti :) Sveikas/a, as taip i lsmu medicina . Jau pasirasei sutarti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:38:31
| Nuoroda
serraa rašė:
Į mediciną rašė:
Sveiki įstojusieji į LSMU mediciną, noriu su jumis susipažinti :) Sveikas/a, as taip i lsmu medicina . Jau pasirasei sutarti? Taip šiandien pasirašiau o tu?:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:42:13
| Nuoroda
daydream1 rašė:
sun' rašė:
Marciogala rašė:
Zekit, o jei is anglu testo surinkau 25 is 30, tai pakliusiu i pirma srauta ar jau antras teks man? :D tai jau pirmas turėtų Nejaugi visi jau laike anglu ta testa? :O kur cia varyti reikia? info apie ta testa galima rasti: www.lsmuni.lt/priemimas/informacija Tik adresas nenurodytas tu V rumu... Kam reikia, tai dar yra laiko anglu testui pasiruoshti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:00:55
| Nuoroda
Sveiki, pasirasiau sutarti LSMU, bet neparasiau prasymo del barako ir dar kazkokia lyg ir deklaracija turetu buti... ar prasyma vis dar galesiu parasyti kita savaite ir uzpildyti deklaracijas ir t.t.? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:09:57
| Nuoroda
Į mediciną rašė:
serraa rašė:
Į mediciną rašė:
Sveiki įstojusieji į LSMU mediciną, noriu su jumis susipažinti :) Sveikas/a, as taip i lsmu medicina . Jau pasirasei sutarti? Taip šiandien pasirašiau o tu?:)
As taip pat siandien. Laikei anglu testa? Kiek gavai? As tai 25/30 surinkau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:15:04
| Nuoroda
Domce rašė:
Sveiki, pasirasiau sutarti LSMU, bet neparasiau prasymo del barako ir dar kazkokia lyg ir deklaracija turetu buti... ar prasyma vis dar galesiu parasyti kita savaite ir uzpildyti deklaracijas ir t.t.? Jei neklystu iki rugpjučio 10 galima rašyti prašymus. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:16:02
| Nuoroda
serraa rašė:
Į mediciną rašė:
serraa rašė:
Į mediciną rašė:
As taip pat siandien. Laikei anglu testa? Kiek gavai? As tai 25/30 surinkau. Aš tai 18/30 bet greitai ten suspaudžiau nes vistiek didelės reikšmės jis neturi tik grupę paskirs.Ar važiuosi 19d. rugpjūčio? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:21:28
| Nuoroda
Aš tai 18/30 bet greitai ten suspaudžiau nes vistiek didelės reikšmės jis neturi tik grupę paskirs.Ar važiuosi 19d. rugpjūčio? Aš taip pat 18/30 surinkau, tai tikriausiai vienoje grupėje busim. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:22:33
| Nuoroda
Važiuosiu. Aš iš Kauno . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:24:50
| Nuoroda
aarco rašė:
Aš tai 18/30 bet greitai ten suspaudžiau nes vistiek didelės reikšmės jis neturi tik grupę paskirs.Ar važiuosi 19d. rugpjūčio? Aš taip pat 18/30 surinkau, tai tikriausiai vienoje grupėje busim. tai tikriausiai, ar tau sakė kai pasirašei sutartį kad reiks atvažiuot 19d rugpjūčio 11h.? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:29:02
| Nuoroda
serraa rašė:
Važiuosiu. Aš iš Kauno . tai susimatysim, aš iš Alytaus mano skype: andriuskederys. Jei norėtum susirašyt, geriau susipažint |