Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:31:15
| Nuoroda
Į mediciną rašė:
aarco rašė:
Aš tai 18/30 bet greitai ten suspaudžiau nes vistiek didelės reikšmės jis neturi tik grupę paskirs.Ar važiuosi 19d. rugpjūčio? Aš taip pat 18/30 surinkau, tai tikriausiai vienoje grupėje busim. tai tikriausiai, ar tau sakė kai pasirašei sutartį kad reiks atvažiuot 19d rugpjūčio 11h.? Sakė sakė. Ir dar pabrėžė, kad dalyvavimas būtinas. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:45:51
| Nuoroda
aarco rašė:
Domce rašė:
Sveiki, pasirasiau sutarti LSMU, bet neparasiau prasymo del barako ir dar kazkokia lyg ir deklaracija turetu buti... ar prasyma vis dar galesiu parasyti kita savaite ir uzpildyti deklaracijas ir t.t.? Jei neklystu iki rugpjučio 10 galima rašyti prašymus. aciu! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:09:09
| Nuoroda
Domce rašė:
aarco rašė:
Domce rašė:
Sveiki, pasirasiau sutarti LSMU, bet neparasiau prasymo del barako ir dar kazkokia lyg ir deklaracija turetu buti... ar prasyma vis dar galesiu parasyti kita savaite ir uzpildyti deklaracijas ir t.t.? Jei neklystu iki rugpjučio 10 galima rašyti prašymus. aciu! Kuriam barake žadi gyventi ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:19:08
| Nuoroda
aarco rašė:
Domce rašė:
aarco rašė:
Domce rašė:
Sveiki, pasirasiau sutarti LSMU, bet neparasiau prasymo del barako ir dar kazkokia lyg ir deklaracija turetu buti... ar prasyma vis dar galesiu parasyti kita savaite ir uzpildyti deklaracijas ir t.t.? Jei neklystu iki rugpjučio 10 galima rašyti prašymus. aciu! Kuriam barake žadi gyventi ? net nezinau kokie ten barakai ir pan... gal nori gyventi kartu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:25:51
| Nuoroda
gal kas norėtų lazūnų gatvėj drauge gyvent ten ji visai arti prie klinikų |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:33:45
| Nuoroda
Domce rašė:
aarco rašė:
Domce rašė:
aarco rašė:
Domce rašė:
Sveiki, pasirasiau sutarti LSMU, bet neparasiau prasymo del barako ir dar kazkokia lyg ir deklaracija turetu buti... ar prasyma vis dar galesiu parasyti kita savaite ir uzpildyti deklaracijas ir t.t.? Jei neklystu iki rugpjučio 10 galima rašyti prašymus. aciu! Kuriam barake žadi gyventi ? net nezinau kokie ten barakai ir pan... gal nori gyventi kartu? gaal ;DD ir šiaip domiuosi, kur kolegos planuoja gyventi. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:35:53
| Nuoroda
Tai kad net nesiule kur. Uzpildei prasyma ir lauki... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:39:20
| Nuoroda
ar kam nors universitetas patvirtino duomenis del studento pazymejimo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:39:33
| Nuoroda
Na, ka ir aš į mediciną Šnd pasirašiau sutartį, už testuką gavau 28/30, tad pirmas srautas tikriausiai garantuotas Ar planuojate varyti į fuksų stovyklą? ;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:44:30
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Tai kad net nesiule kur. Uzpildei prasyma ir lauki... prasyme gali parasyti, kuriam barake noretum gyventi, ir mergina is atstovybes sake, kad jei tik yra vietu, visada atsizvelgiama i norus. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:44:41
| Nuoroda
miegu rašė:
ar kam nors universitetas patvirtino duomenis del studento pazymejimo? Nesitikėkite, kad patvirtins greitai Po visų stojimo etapų tikriausiai jau galima bus sulaukti patvirtinimo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:45:59
| Nuoroda
miegu rašė:
ar kam nors universitetas patvirtino duomenis del studento pazymejimo? na aš šiandien užsiregistravau ir man dar nepatvirtino o tu kada registravai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:47:27
| Nuoroda
dovi rašė:
Na, ka ir aš į mediciną Šnd pasirašiau sutartį, už testuką gavau 28/30, tad pirmas srautas tikriausiai garantuotas Ar planuojate varyti į fuksų stovyklą? ;] dar pakolkas nežinau bet tikrai norėčiau:D o tu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:53:56
| Nuoroda
Į mediciną rašė:
dovi rašė:
Na, ka ir aš į mediciną Šnd pasirašiau sutartį, už testuką gavau 28/30, tad pirmas srautas tikriausiai garantuotas Ar planuojate varyti į fuksų stovyklą? ;] dar pakolkas nežinau bet tikrai norėčiau:D o tu? Ir aš norėčiau, bet taip pat dar nežinau |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:56:54
| Nuoroda
dovi rašė:
Į mediciną rašė:
dovi rašė:
Na, ka ir aš į mediciną Šnd pasirašiau sutartį, už testuką gavau 28/30, tad pirmas srautas tikriausiai garantuotas Ar planuojate varyti į fuksų stovyklą? ;] dar pakolkas nežinau bet tikrai norėčiau:D o tu? Ir aš norėčiau, bet taip pat dar nežinau o kad jau užvedei kalbą apie stovyklą tai gal žinai kur ji šiemet vyks? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:01:37
| Nuoroda
Šiaip šnd lankstinukas ten apie ją dalino o ir fb yra sukurtas eventas, įvesk paieškoje LSMU MA MF pirmakursių stovykla Latežeryje rasi tikslesnės info |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:04:06
| Nuoroda
dovi rašė:
Šiaip šnd lankstinukas ten apie ją dalino o ir fb yra sukurtas eventas, įvesk paieškoje LSMU MA MF pirmakursių stovykla Latežeryje rasi tikslesnės info ai tai aišku pražiopsojau tik apie LSP pasiėmiau lankstinuką. Dėkui rasiu facebook'e |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:40:12
| Nuoroda
Pasirasiau dokumentus ir pildziau testa siandien, 23 surinkau. Sukuret gal kas skype konferencija? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:42:01
| Nuoroda
yra lsmu medikų skype konferencija? :) fb neturiu, tai jo nesiūlykit. :] jei yra tai ir mane priimkit, mano skype: mcstylea ačiū |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:44:51
| Nuoroda
Ir aš noriu Priimkit ir mane andriuskederys
|