Motyvacinis testas 2011m.VPU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:39:06 | Nuoroda

As 27 diena kalbejau,siaip,matyt, daug dave tai,kad visiskai nesijaudinau :D

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:41:01 | Nuoroda
aurytee rašė:
inridute rašė:
aurytee rašė:
inridute rašė:

As irgi 30d. laikau :D  

tu i vln?

jo, 10:30 !

kuriam univere?:DD as irgi 10.30 kazkaip:D

Pedagoginiam ? :DD

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:48:22 | Nuoroda
inridute rašė:
aurytee rašė:
inridute rašė:
aurytee rašė:
inridute rašė:

As irgi 30d. laikau :D  

tu i vln?

jo, 10:30 !

kuriam univere?:DD as irgi 10.30 kazkaip:D

Pedagoginiam ? :DD

Pedagoginiam ir ji ir as :)

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:55:55 | Nuoroda
Zivile :) rašė:
xVitutex rašė:
xVitutex rašė:
Cocoagnes rašė:

Rezultatai jau yra ,gavau 2 taskus.jee. :D

O kada laikei? :)

na va viskas ;DDD as tai bijojau kalbeti...

man tai sunkiausia buvo kalbeti apie save :D Sakiau viska kas pasitaike, zinoma nuosirdziai :DDD Taiva...
As autiku vaziavau, su mama ;DD

o ka tiksliau pasakojei apie save? :)

Pasakiau, kad is Alytaus :DD Toliau, pasakiau ka veikiu laisvalaikiu, ka patinka veikti, kuo uzsiimu per atostogas... :) 

o ko po to klausinejo? :)

3 priezastys kodel pasirinkai sia specialybe, kaip save isivaizduoji po 10 metu, ka darai kai susiduri su sunkumais :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 12:27:45 | Nuoroda
xVitutex rašė:
xVitutex rašė:
xVitutex rašė:
Cocoagnes rašė:

Rezultatai jau yra ,gavau 2 taskus.jee. :D

O kada laikei? :)

na va viskas ;DDD as tai bijojau kalbeti...

man tai sunkiausia buvo kalbeti apie save :D Sakiau viska kas pasitaike, zinoma nuosirdziai :DDD Taiva...
As autiku vaziavau, su mama ;DD

o ka tiksliau pasakojei apie save? :)

Pasakiau, kad is Alytaus :DD Toliau, pasakiau ka veikiu laisvalaikiu, ka patinka veikti, kuo uzsiimu per atostogas... :) 

o ko po to klausinejo? :)

3 priezastys kodel pasirinkai sia specialybe, kaip save isivaizduoji po 10 metu, ka darai kai susiduri su sunkumais :)

Tikitės po 2 taškus gaut?

Žinutė parašyta: 2011-06-30 12:54:22 | Nuoroda

Neisivaizduoju :D Bet butu labai gerai. As pamenu taip atsakineju, o viena ta kur klausinejo rasosi vis 1, 1, 0....ir toliau klausinejasi ir raso :DD Nu kazinau.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 13:38:26 | Nuoroda

Bent jau 1 tikrai tikiuosi, vien už tai, kad atvariau ir tiek ilgai pralaukiau;D

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-06-30 13:52:52 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:

Bent jau 1 tikrai tikiuosi, vien už tai, kad atvariau ir tiek ilgai pralaukiau;D

pedagoginiame laikei?Aš tai ten,laukiau gal 5h pokalbio,vien laukimas kiek nervų sugraužė

Žinutė parašyta: 2011-06-30 14:54:23 | Nuoroda
escada rašė:
Roberta Aurėja rašė:

pedagoginiame laikei?Aš tai ten,laukiau gal 5h pokalbio,vien laukimas kiek nervų sugraužė

Jo, vakar VPU. Aš laukiau 4,5h tai taip nusibodo. Į pokalbį nuėjau visiškai atsipūtus, nes ant tiek pavargus buvau, kad norėjau tik namo greičiai;D

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:41:42 | Nuoroda
aleksa.pkv rašė:

A_vainyte, o kokioje srityje tu studijuosi?

Ikimokyklini ugdyma :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:58:45 | Nuoroda

Rytoj varau laikyt motyvacinio, tai gal galit kas pasakyt kokius klausimus uždavė ir ką daugmaž kalbėjot? Ar malonūs vertintojai? :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 16:59:42 | Nuoroda
candya rašė:

Rytoj varau laikyt motyvacinio, tai gal galit kas pasakyt kokius klausimus uždavė ir ką daugmaž kalbėjot? Ar malonūs vertintojai? :D

Paskaityk ankstesnius puslapius, daug visko apie tai parašyta;D

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-06-30 18:18:04 | Nuoroda

Sveiki. Aš šiandien laikiau motyvacinį, tai gal kas žinot, kada jau galėčiau tikėtis atsakymų? Kiek girdėjau, atsakymus žmonės sužino po dviejų dienų kažkur. Tai ryt turbūt galiu net nesvaigt, kad sulauskiu atsakymų? :D 

• Istorija / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 47
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 73
Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:40:41 | Nuoroda
Lituanistė rašė:

Sveiki. Aš šiandien laikiau motyvacinį, tai gal kas žinot, kada jau galėčiau tikėtis atsakymų? Kiek girdėjau, atsakymus žmonės sužino po dviejų dienų kažkur. Tai ryt turbūt galiu net nesvaigt, kad sulauskiu atsakymų? :D 

aš ir šiandien laikiau. :) tikėkimės, kad bus rytoj, o jei ne visą savaitgalį kamuosimės laukdamos Pirmadienio.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:48:28 | Nuoroda
vynous rašė:
Lituanistė rašė:

aš ir šiandien laikiau. :) tikėkimės, kad bus rytoj, o jei ne visą savaitgalį kamuosimės laukdamos Pirmadienio.

sake per 48h.tai nemanau,kad ryt.tikiuosi bus sestadieni,bet tiksliai,juk nedarbo diena...

Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:56:10 | Nuoroda

Aš vakar laikiau, o šiandien jau žiuriu įrašyti tie du balai. Tai va, kiek pačiai atrodė, nusišnekėjau daug, vis dėlto daug jaudinausi, bet kadangi pakankamai motyvuotai pasakiau priežastis, kodėl noriu būti mokytoja, tai suėjo. :) pasirodo tuos 2 balus gauti lengviau nei tikėjausi.

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:59:03 | Nuoroda
kkristy16 rašė:

Aš vakar laikiau, o šiandien jau žiuriu įrašyti tie du balai. Tai va, kiek pačiai atrodė, nusišnekėjau daug, vis dėlto daug jaudinausi, bet kadangi pakankamai motyvuotai pasakiau priežastis, kodėl noriu būti mokytoja, tai suėjo. :) pasirodo tuos 2 balus gauti lengviau nei tikėjausi.

jo???o ko prisnekejai? :)) idomu,nes as irgi nusisnekejau :D ir jaudinaus ! ;/ parasyk ka ten sakei,gali i privata jei cia nenori :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:00:00 | Nuoroda
Miau rašė:
vynous rašė:
Lituanistė rašė:

sake per 48h.tai nemanau,kad ryt.tikiuosi bus sestadieni,bet tiksliai,juk nedarbo diena...

Na, pačiu blogiausiu atveju turėtume žinot kitą antradienį :D Penktadienis atkrenta, nes neva nebus praėjusios dvi dienos. Savaitgalis savaime suprantama atkrenta, pirmadienis gal irgi, na, juk pirma diena po savaitgalio... :D Bet gal pagailės mūsų ir net ryt galėsim džiaugtis savo gerais įvertinimais :D

• Istorija / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 47
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 73
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:01:43 | Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Lituanistė rašė:

Na, pačiu blogiausiu atveju turėtume žinot kitą antradienį :D Penktadienis atkrenta, nes neva nebus praėjusios dvi dienos. Savaitgalis savaime suprantama atkrenta, pirmadienis gal irgi, na, juk pirma diena po savaitgalio... :D Bet gal pagailės mūsų ir net ryt galėsim džiaugtis savo gerais įvertinimais :D

bet ziurint i tai,kad pas mus atejo is 25 turejusiu laikyt tik 5 tai zinai,gal greiciau ivertins mus?

Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:05:15 | Nuoroda
kkristy16 rašė:

Aš taip pat vakar laikiau,bet dar baliuko neradau...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą