Motyvacinis testas 2011m.VPU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:06:05 | Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Lituanistė rašė:

Sveiki. Aš šiandien laikiau motyvacinį, tai gal kas žinot, kada jau galėčiau tikėtis atsakymų? Kiek girdėjau, atsakymus žmonės sužino po dviejų dienų kažkur. Tai ryt turbūt galiu net nesvaigt, kad sulauskiu atsakymų? :D 

aš ir šiandien laikiau. :) tikėkimės, kad bus rytoj, o jei ne visą savaitgalį kamuosimės laukdamos Pirmadienio.

sake per 48h.tai nemanau,kad ryt.tikiuosi bus sestadieni,bet tiksliai,juk nedarbo diena...

Na, pačiu blogiausiu atveju turėtume žinot kitą antradienį :D Penktadienis atkrenta, nes neva nebus praėjusios dvi dienos. Savaitgalis savaime suprantama atkrenta, pirmadienis gal irgi, na, juk pirma diena po savaitgalio... :D Bet gal pagailės mūsų ir net ryt galėsim džiaugtis savo gerais įvertinimais :D

bet ziurint i tai,kad pas mus atejo is 25 turejusiu laikyt tik 5 tai zinai,gal greiciau ivertins mus?

visai tikėtinas variantas, nes vakar laikiausi tai dar nežinau, yra va pažįstamos kur 27d dieną laikė ir dar nežino, nors per 48h tūrėtu būti jau

Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:19:46 | Nuoroda
Miau rašė:
kkristy16 rašė:

Aš vakar laikiau, o šiandien jau žiuriu įrašyti tie du balai. Tai va, kiek pačiai atrodė, nusišnekėjau daug, vis dėlto daug jaudinausi, bet kadangi pakankamai motyvuotai pasakiau priežastis, kodėl noriu būti mokytoja, tai suėjo. :) pasirodo tuos 2 balus gauti lengviau nei tikėjausi.

jo???o ko prisnekejai? :)) idomu,nes as irgi nusisnekejau :D ir jaudinaus ! ;/ parasyk ka ten sakei,gali i privata jei cia nenori :)

Pradžioj paprašė papasakoti apie save. Tai kai pradėjau... Nemoku apie save pasakoti trumpai, tai išsiplėčiau lyg kokia knygą rašyčiau, mane net nutraukė, liepė trumpinti ir pasakoti tik pagrindinius dalykus, tai paminėjau tik dar vieną dalyką, nebenorėjau vėl liežuvio už dantų nebelaikyt. Po to klausė, kodėl pasirinkau pedagogo kelią. Nu ką... Vėl pradėjau belekiek taukšti, mane ir vėl nutraukė, tai gavau tik po pora žodžių tas priežastis įvardinti. Bet man patiko kaip jas pateikiau :D Ko daugiau klausinėjo ir ką atsakinėjau nelabai pamenu, bet vienu žodžiu, visas pokalbis toks, kad šneku daug ir dažnai ne į temą. Viena kartą man net klausimą iš naujo skaitė, nes išsišnekėjusi nutolau nuo klausimo :D 

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:21:16 | Nuoroda

Beje, laukiau Klaipėdoj, buvo tikrai nedaug žmonių, tai gal dėl to taip greit tas balas įrašytas :)

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:21:36 | Nuoroda
kkristy16 rašė:
Miau rašė:
kkristy16 rašė:

Aš vakar laikiau, o šiandien jau žiuriu įrašyti tie du balai. Tai va, kiek pačiai atrodė, nusišnekėjau daug, vis dėlto daug jaudinausi, bet kadangi pakankamai motyvuotai pasakiau priežastis, kodėl noriu būti mokytoja, tai suėjo. :) pasirodo tuos 2 balus gauti lengviau nei tikėjausi.

jo???o ko prisnekejai? :)) idomu,nes as irgi nusisnekejau :D ir jaudinaus ! ;/ parasyk ka ten sakei,gali i privata jei cia nenori :)

Pradžioj paprašė papasakoti apie save. Tai kai pradėjau... Nemoku apie save pasakoti trumpai, tai išsiplėčiau lyg kokia knygą rašyčiau, mane net nutraukė, liepė trumpinti ir pasakoti tik pagrindinius dalykus, tai paminėjau tik dar vieną dalyką, nebenorėjau vėl liežuvio už dantų nebelaikyt. Po to klausė, kodėl pasirinkau pedagogo kelią. Nu ką... Vėl pradėjau belekiek taukšti, mane ir vėl nutraukė, tai gavau tik po pora žodžių tas priežastis įvardinti. Bet man patiko kaip jas pateikiau :D Ko daugiau klausinėjo ir ką atsakinėjau nelabai pamenu, bet vienu žodžiu, visas pokalbis toks, kad šneku daug ir dažnai ne į temą. Viena kartą man net klausimą iš naujo skaitė, nes išsišnekėjusi nutolau nuo klausimo :D 

tai cia dzin...

Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:32:51 | Nuoroda

Žmones, o kokias 3 priežastis sakėt dėl ko pasirinkot šitą specialybę? 

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:40:47 | Nuoroda
candya rašė:

Žmones, o kokias 3 priežastis sakėt dėl ko pasirinkot šitą specialybę? 

del to kad tai buwo mano waikystes swajone,kad myliu waikus,noriu gilintis i jaunosios kartos problemas ir t.t.is tikruju jau nelabai net pamenu ka daugiau pasakojau :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:04:52 | Nuoroda

žinau tik kad sakysiu, jog mėgstu su vaikais bendraut  :D o daugiau net neįsivaizudoju... padėkit:/

Žinutė parašyta: 2011-06-30 23:34:21 | Nuoroda

aš laikiau 28 d. tikiuos rytoj rezultatai jau bus :]

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:06:14 | Nuoroda

Na va laikiau vakar Kaune, o siandien jau rezultatai yra.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:31:01 | Nuoroda

as vakar 11h tikrinau ir jau buvo,o laikiau 27d vln ;) 2 taskai woohooo:D

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 27
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:41:04 | Nuoroda
vynous rašė:

Na kiek gavai?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:43:13 | Nuoroda

2 balai. Valio

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:07:28 | Nuoroda
escada rašė:
vynous rašė:

Na kiek gavai?

Tik 1, bet ir del to dziaugiuosi.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:08:16 | Nuoroda

Gal cia yra ketinanciu stoti i socialine pedagokika?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:09:24 | Nuoroda
vynous rašė:

pedagogika*

Žinutė parašyta: 2011-07-01 19:20:36 | Nuoroda
vynous rašė:

Parašiau, bet nežinau

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-07-01 19:37:47 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
vynous rašė:

Parašiau, bet nežinau

Aisku. O į kur būtent parašei? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 19:56:58 | Nuoroda
vynous rašė:

as!pirmu numeriu 

Žinutė parašyta: 2011-07-01 20:04:51 | Nuoroda
Miau rašė:
vynous rašė:

as!pirmu numeriu 

Aš ir pirmu. Į kokį miestą? Universitetą/kolegiją?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 20:06:47 | Nuoroda
vynous rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:

as!pirmu numeriu 

Aš ir pirmu. Į kokį miestą? Universitetą/kolegiją?

vpu,vln.o tu?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą