Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:28:36
| Nuoroda
Queen rašė:
o bendrabuciui butina dokumentus per sitas 3 dienas nuvesti,ar galima ir vėliau? nes as dar neturiu visų dokumentų.. Hey! Galima ir vėliau Turi būti terminas nustatytas iki kada galima prašymus nešti. Šiandien buvo siūloma prašymus parašyti, tiesiog kad būtų viskas kartu ir greičiau, vienu važiavimu visi viską susitvarkytų ir barakus ir LSP ir testą ir sutartį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:43:58
| Nuoroda
Queen rašė:
o bendrabuciui butina dokumentus per sitas 3 dienas nuvesti,ar galima ir vėliau? nes as dar neturiu visų dokumentų.. Tikrai nereikia per tris dienas, kai turesi jau visus dokumentus, tada reikes eiti i studentu atstovybe, jei sutarciu pasirasinejimas bus pasibaiges bet zinoma, neuzgaisk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:45:29
| Nuoroda
Mission accomplished Pasirašiau šiandien, draugė stojo į ktu, tai teko laukt, kol pasirašys... Sutartis išspausdino ir atneše po pusės 6 Prastovėjo 4 val. .... Aš sutartį pasirašiau per kokį pusvalandį, pabendravau su labai maloniom LSMUSA narėmis, parekomendavo, į kurį baraką prašytis ir panašiai Visai fun Testas nebuvo labai lengvas, reikia neblogą žodyną turėt... Maždaug koks skirtumas procentais būna tarp grupių pagal anglų testą? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:45:37
| Nuoroda
O gal kas žinote kur ir kada reiks pasirinkti tuos pasirenkamuosius dalykus? :) ir kada suzinosim savo grupes? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:52:18
| Nuoroda
daznai nebuna beveik jokio skirtumo kai kurie su tokiu paciu balu pakliuna i viena grupe, kiti i kita, siaip tikrai nedidelis skirtumas, o ir siaip, galima paprasyt kad su kokiu draugu i viena grupe sukeltu, tada dar pasikeicia visa tvarka pasirenkamuosius pasirinkti jau rugseji reikes, kai jusu seniunas gaus ir jums duos studiju knygeles numeri, o grupes tikimes zinoti jau pries susirinkima rugpj 19 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:59:48
| Nuoroda
bright_night rašė:
daznai nebuna beveik jokio skirtumo kai kurie su tokiu paciu balu pakliuna i viena grupe, kiti i kita, siaip tikrai nedidelis skirtumas, o ir siaip, galima paprasyt kad su kokiu draugu i viena grupe sukeltu, tada dar pasikeicia visa tvarka pasirenkamuosius pasirinkti jau rugseji reikes, kai jusu seniunas gaus ir jums duos studiju knygeles numeri, o grupes tikimes zinoti jau pries susirinkima rugpj 19 dekui nes as jau girdejau klaidinga info kad reikia internetu kazkaip pasirinkti... kaip visad pletkai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:00:05
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Mission accomplished Pasirašiau šiandien, draugė stojo į ktu, tai teko laukt, kol pasirašys... Sutartis išspausdino ir atneše po pusės 6 Prastovėjo 4 val. .... Aš sutartį pasirašiau per kokį pusvalandį, pabendravau su labai maloniom LSMUSA narėmis, parekomendavo, į kurį baraką prašytis ir panašiai Visai fun Testas nebuvo labai lengvas, reikia neblogą žodyną turėt... Maždaug koks skirtumas procentais būna tarp grupių pagal anglų testą? Tai kiek procentų surinkai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:00:30
| Nuoroda
pasirinkti reikes internetu, taciau dar ne dabar |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:14:58
| Nuoroda
bright_night rašė:
pasirinkti reikes internetu, taciau dar ne dabar bet cia tik pries rugseji taip? ne rugpjucio pradzioj? :) nes irgi zadu isvykti. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:28:01
| Nuoroda
JulijaG rašė:
AdasLv rašė:
Mission accomplished Pasirašiau šiandien, draugė stojo į ktu, tai teko laukt, kol pasirašys... Sutartis išspausdino ir atneše po pusės 6 Prastovėjo 4 val. .... Aš sutartį pasirašiau per kokį pusvalandį, pabendravau su labai maloniom LSMUSA narėmis, parekomendavo, į kurį baraką prašytis ir panašiai Visai fun Testas nebuvo labai lengvas, reikia neblogą žodyną turėt... Maždaug koks skirtumas procentais būna tarp grupių pagal anglų testą? Tai kiek procentų surinkai? Mažiau nei už anglų egzaminą 27/30 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:36:35
| Nuoroda
Sveiki, gal jau pasirase sutarti gali parasyti kokiu dokumentu reikejo ir kaip tuos pinigus sumoket ? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:46:40
| Nuoroda
Grace rašė:
Sveiki, gal jau pasirase sutarti gali parasyti kokiu dokumentu reikejo ir kaip tuos pinigus sumoket ? :) atestato, 120 lt įmokos Nusineši rekvizitus į banką, paduodi galbūt maloniai tetai ~125lt, tau atspausdiina čekiuką, 2 nuotraukėles 3*4 ir regis viskas Nu dėl benderio dokumentų daug... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:46:47
| Nuoroda
Grace rašė:
Sveiki, gal jau pasirase sutarti gali parasyti kokiu dokumentu reikejo ir kaip tuos pinigus sumoket ? :) atestato ir patvirtintos notaro jo kopijos, asmens dokumento (aš ir kopiją turėjau,bet nepatvirtintą,tai tą paėmė), 2 nuotraukas 3x4 ir kvitą, kurį gausi sumokėjus banke 120Lt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:05:07
| Nuoroda
aciu! :) beje niekas nepasirinko vokieciu kalbos lsmu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:31:05
| Nuoroda
AdasLv rašė:
JulijaG rašė:
AdasLv rašė:
Mission accomplished Pasirašiau šiandien, draugė stojo į ktu, tai teko laukt, kol pasirašys... Sutartis išspausdino ir atneše po pusės 6 Prastovėjo 4 val. .... Aš sutartį pasirašiau per kokį pusvalandį, pabendravau su labai maloniom LSMUSA narėmis, parekomendavo, į kurį baraką prašytis ir panašiai Visai fun Testas nebuvo labai lengvas, reikia neblogą žodyną turėt... Maždaug koks skirtumas procentais būna tarp grupių pagal anglų testą? Tai kiek procentų surinkai? Mažiau nei už anglų egzaminą 27/30 Ne tu vienas XD Beje, jungiuos prie jūsų, būsimi kursiokai. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:31:20
| Nuoroda
Grace rašė:
aciu! :) beje niekas nepasirinko vokieciu kalbos lsmu? Regis tada nereikia laikyt anglų testo, bet tiksliai nežinau... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:31:46
| Nuoroda
Man tai tas anglų testukas sunkokas buvo . Tuo labiau, kad mokykloj daugiau dėmesio skyriau bio, chemijai...o ne anglų. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:36:19
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Grace rašė:
aciu! :) beje niekas nepasirinko vokieciu kalbos lsmu? Regis tada nereikia laikyt anglų testo, bet tiksliai nežinau... aha, bet tada man rods priskiria grupei kuri prasciausiai moka anglu jauciu kad bandysiu savo sekme |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:43:12
| Nuoroda
Grace rašė:
AdasLv rašė:
Grace rašė:
aciu! :) beje niekas nepasirinko vokieciu kalbos lsmu? Regis tada nereikia laikyt anglų testo, bet tiksliai nežinau... aha, bet tada man rods priskiria grupei kuri prasciausiai moka anglu jauciu kad bandysiu savo sekme Na mano draugas įstojo į ISM nesimokęs anglų, tai manau dar nėra tau labai blogai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
00:33:06
| Nuoroda
AdasLv rašė:
JulijaG rašė:
AdasLv rašė:
Mission accomplished Pasirašiau šiandien, draugė stojo į ktu, tai teko laukt, kol pasirašys... Sutartis išspausdino ir atneše po pusės 6 Prastovėjo 4 val. .... Aš sutartį pasirašiau per kokį pusvalandį, pabendravau su labai maloniom LSMUSA narėmis, parekomendavo, į kurį baraką prašytis ir panašiai Visai fun Testas nebuvo labai lengvas, reikia neblogą žodyną turėt... Maždaug koks skirtumas procentais būna tarp grupių pagal anglų testą? Tai kiek procentų surinkai? Mažiau nei už anglų egzaminą 27/30 oh gosh, dar tik istojai, o jau pasirenkamuju nori! hold down, nereik persistengt..! ;D viskas su laiku bus pranesama, tikrai patyliukais nieko nevyksta, tiesiog stay tuned ir isgirsit viska tikrai laiku :)) |