ODONTOLOGIJA 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-27 09:27:58 | Nuoroda
Grace rašė:
AdasLv rašė:
Grace rašė:

aciu! :) beje niekas nepasirinko vokieciu kalbos lsmu? 

Regis tada nereikia laikyt anglų testo, bet tiksliai nežinau...

aha, bet tada man rods priskiria grupei kuri prasciausiai moka anglu :) jauciu kad bandysiu savo sekme :D

visus pasirinkusius vokieciu kalba sukelia i viena grupe :)

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-27 11:19:32 | Nuoroda

O kur geriausia pirkt baltus chalatus Kaune?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 12:19:09 | Nuoroda

o sakykit yra kaikur internete kur galima pasiskaityti viska grynai apie odontologijos fakulteta lsmu? :) kokie dalykai reiks mokytis ir pns :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 12:40:35 | Nuoroda
bright_night rašė:
Queen rašė:

o bendrabuciui butina dokumentus per sitas 3 dienas nuvesti,ar galima ir vėliau? nes as dar neturiu visų dokumentų..

Tikrai nereikia per tris dienas, kai turesi jau visus dokumentus, tada reikes eiti i studentu atstovybe, jei sutarciu pasirasinejimas bus pasibaiges :) bet zinoma, neuzgaisk :)

Galiu paklausti, o tai kokiu dokumentu reikia del bendrabucio?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 13:11:08 | Nuoroda

Sveiki! ;) o kur yra Kaune odontologijos bendrabuciai? Gal zino kokios ten salygos gyventi? :) ar ieskoti buto iskart? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 14:01:00 | Nuoroda

Yra tiesiog lsmu bendrabučiai, kuriuose gyvena visi čia studijuojantys :) 

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
Žinutė parašyta: 2011-07-27 16:03:21 | Nuoroda

LSMU MA barakai yra 5, jie gana skirtingose Kauno vietose,  Odontologams vyresniuosiuose kursuose patogesni bus 4 ir 5, na bet pirmaisiais metais tai reiksmes dideles nesudaro... Bukle vidutiniska, nera visiskai apgriuve, kazkiek pinigu i juos vis investuojama. Mokytis tikrai tikrai galima, nieks ten nesitusina per daug ( kas kartais net liudnoka, jog tylu taip) :D, nebent siautulinga kambarioka turesit. Galit zinoma ir nuomotis buta, aisku kainikes dabar kyla :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 17:26:28 | Nuoroda
dzilda92 rašė:

O kur geriausia pirkt baltus chalatus Kaune?

Laisves alejoje, prie Romuvos kino teatro yra medicininiu prekiu parduotuve, kurioje galima isigyti chalatus :)

o ka mokysites galite rasti studiju planuose visiems penkiems metams ;) 193.219.163.144/studijos/studiju-centras/studiju-planai-2011-2012

• Biologija / VBE 86
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2011-07-27 19:01:07 | Nuoroda

o chalatas turi buti paprastas? :D ir daugiau nieko nereikia turet?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 19:20:33 | Nuoroda
stromma rašė:

o chalatas turi buti paprastas? :D ir daugiau nieko nereikia turet?

paprastas baltas chalatas, toj parduotuvej rasit :D o daugiau nieko nereikia, na galit pasirupint spalvotu piestuku ir piesimo sasiuviniu :D

• Biologija / VBE 86
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2011-07-27 19:45:50 | Nuoroda

Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h :D Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą :D Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! :D

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:11:57 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h :D Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą :D Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! :D

priekabiavimas? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:24:13 | Nuoroda
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:

Tam ir pabrėžiau ĮDOMUMO DĖLEI :D Smalsu tiesiog.. Čia nedaug berniukų reiškėsi (forume), visus įsiminus, įdomu, ką mačiau gyvai :D

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:31:57 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:

Tam ir pabrėžiau ĮDOMUMO DĖLEI :D Smalsu tiesiog.. Čia nedaug berniukų reiškėsi (forume), visus įsiminus, įdomu, ką mačiau gyvai :D

bus tu berniuku, Agne, bus... rudeni ir pamatysi. ne visi forumuose sedi.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:38:42 | Nuoroda
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:

bus tu berniuku, Agne, bus... rudeni ir pamatysi. ne visi forumuose sedi.

Aš įsitikinusi, kad jis čia sėdi :D Iki rudens pamiršiu, kaip atrodė..

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:40:16 | Nuoroda

Ir as siandien jau pasirasiau! :) bet i dideles eiles tai nepapuoliau, taciau iseinant man is tenai tai eile vos ne iki isejomo... :o

Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:58:41 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

Ignas žadėjo šiandien rašytis :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:23:11 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Agnė Rykman rašė:

Ignas žadėjo šiandien rašytis :)

Nu pažėsim ;D Šiaip toks naglokas, tai turbūt tikrai jis :DDD

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:47:56 | Nuoroda

prisijungiu prie odontologų:)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:55:50 | Nuoroda

Sveiki, gal žinot koks šiemet paskutinio įstojusio į VU odontologiją vf balas ? :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą