Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
09:27:58
| Nuoroda
Grace rašė:
AdasLv rašė:
Grace rašė:
aciu! :) beje niekas nepasirinko vokieciu kalbos lsmu? Regis tada nereikia laikyt anglų testo, bet tiksliai nežinau... aha, bet tada man rods priskiria grupei kuri prasciausiai moka anglu jauciu kad bandysiu savo sekme visus pasirinkusius vokieciu kalba sukelia i viena grupe |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
11:19:32
| Nuoroda
O kur geriausia pirkt baltus chalatus Kaune? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:19:09
| Nuoroda
o sakykit yra kaikur internete kur galima pasiskaityti viska grynai apie odontologijos fakulteta lsmu? kokie dalykai reiks mokytis ir pns |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:40:35
| Nuoroda
bright_night rašė:
Queen rašė:
o bendrabuciui butina dokumentus per sitas 3 dienas nuvesti,ar galima ir vėliau? nes as dar neturiu visų dokumentų.. Tikrai nereikia per tris dienas, kai turesi jau visus dokumentus, tada reikes eiti i studentu atstovybe, jei sutarciu pasirasinejimas bus pasibaiges bet zinoma, neuzgaisk Galiu paklausti, o tai kokiu dokumentu reikia del bendrabucio? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
13:11:08
| Nuoroda
Sveiki! o kur yra Kaune odontologijos bendrabuciai? Gal zino kokios ten salygos gyventi? :) ar ieskoti buto iskart? :)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
14:01:00
| Nuoroda
Yra tiesiog lsmu bendrabučiai, kuriuose gyvena visi čia studijuojantys |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:03:21
| Nuoroda
LSMU MA barakai yra 5, jie gana skirtingose Kauno vietose, Odontologams vyresniuosiuose kursuose patogesni bus 4 ir 5, na bet pirmaisiais metais tai reiksmes dideles nesudaro... Bukle vidutiniska, nera visiskai apgriuve, kazkiek pinigu i juos vis investuojama. Mokytis tikrai tikrai galima, nieks ten nesitusina per daug ( kas kartais net liudnoka, jog tylu taip) :D, nebent siautulinga kambarioka turesit. Galit zinoma ir nuomotis buta, aisku kainikes dabar kyla |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:26:28
| Nuoroda
dzilda92 rašė:
O kur geriausia pirkt baltus chalatus Kaune? Laisves alejoje, prie Romuvos kino teatro yra medicininiu prekiu parduotuve, kurioje galima isigyti chalatus o ka mokysites galite rasti studiju planuose visiems penkiems metams 193.219.163.144/studijos/studiju-centras/studiju-planai-2011-2012 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:01:07
| Nuoroda
o chalatas turi buti paprastas? :D ir daugiau nieko nereikia turet? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:20:33
| Nuoroda
stromma rašė:
o chalatas turi buti paprastas? :D ir daugiau nieko nereikia turet? paprastas baltas chalatas, toj parduotuvej rasit o daugiau nieko nereikia, na galit pasirupint spalvotu piestuku ir piesimo sasiuviniu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:45:50
| Nuoroda
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:11:57
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! priekabiavimas? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:24:13
| Nuoroda
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! priekabiavimas? Tam ir pabrėžiau ĮDOMUMO DĖLEI Smalsu tiesiog.. Čia nedaug berniukų reiškėsi (forume), visus įsiminus, įdomu, ką mačiau gyvai :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:31:57
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! priekabiavimas? Tam ir pabrėžiau ĮDOMUMO DĖLEI Smalsu tiesiog.. Čia nedaug berniukų reiškėsi (forume), visus įsiminus, įdomu, ką mačiau gyvai :D bus tu berniuku, Agne, bus... rudeni ir pamatysi. ne visi forumuose sedi. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:38:42
| Nuoroda
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:
gerrit rašė:
Agnė Rykman rašė:
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! priekabiavimas? Tam ir pabrėžiau ĮDOMUMO DĖLEI Smalsu tiesiog.. Čia nedaug berniukų reiškėsi (forume), visus įsiminus, įdomu, ką mačiau gyvai :D bus tu berniuku, Agne, bus... rudeni ir pamatysi. ne visi forumuose sedi. Aš įsitikinusi, kad jis čia sėdi Iki rudens pamiršiu, kaip atrodė.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:40:16
| Nuoroda
Ir as siandien jau pasirasiau! bet i dideles eiles tai nepapuoliau, taciau iseinant man is tenai tai eile vos ne iki isejomo... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:58:41
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! Ignas žadėjo šiandien rašytis |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
21:23:11
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Agnė Rykman rašė:
Įdomumo dėlei ieškau vaikino vilniečio, kuris šiandien VA pasirašinėjo sutartį į odontologiją LSMU apie 16h Aš įlindau eilėj prieš tave, o kai tai supratau, kilniaširdiškai užleidau vietą Atsiliepk, labai įdomu, kas toks buvai ! Ignas žadėjo šiandien rašytis Nu pažėsim ;D Šiaip toks naglokas, tai turbūt tikrai jis DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
21:47:56
| Nuoroda
prisijungiu prie odontologų:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
21:55:50
| Nuoroda
Sveiki, gal žinot koks šiemet paskutinio įstojusio į VU odontologiją vf balas ? |