Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:48:07
| Nuoroda
3 nuotraukos(3x4),pasas arba asmens tapatybes kortele,brandos atestatas(abu tie lapai) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:49:01
| Nuoroda
nesijaudinkit,manau viskas bus rytoj surasyta lamoj ar kur |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
12:41:07
| Nuoroda
Miau rašė:
3 nuotraukos(3x4),pasas arba asmens tapatybes kortele,brandos atestatas(abu tie lapai) 3 foto? Jie juokauja gal? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:13:26
| Nuoroda
tai reiks eit fotografuotis, nes neturiu nei vienos foto dbr;DD
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:36:13
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Pas mane tai gal viena likus nuo vinietės Nafik aš jiem tris foto vešiu. Užteks vienos;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:40:57
| Nuoroda
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:51:43
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
Pas mane tai gal viena likus nuo vinietės Nafik aš jiem tris foto vešiu. Užteks vienos;D tai va,pas mane irgi vinietes tos,bet jos mazesnes nei 3x4.tai nezinau ,bandysiu jas vezt ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:54:36
| Nuoroda
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... cia jauciu vietoj paklausiu as bent |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:58:04
| Nuoroda
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
Pas mane tai gal viena likus nuo vinietės Nafik aš jiem tris foto vešiu. Užteks vienos;D tai va,pas mane irgi vinietes tos,bet jos mazesnes nei 3x4.tai nezinau ,bandysiu jas vezt ;D gal geriau nueik nusifotkint man kažkaip atrodo, kad nepriims mažesnių... nes visur rašo, kad būtinai 3*4... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:58:30
| Nuoroda
Miau kai kanors suzinosi parasyk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:58:58
| Nuoroda
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... reikia būt apmokėjus jau ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:59:25
| Nuoroda
as savo pasizejau nors prasiau 3ant4 padare 4ant5 bet manau tiks apsikirpt gi galima:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:00:16
| Nuoroda
cunama rašė:
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... reikia būt apmokėjus jau ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai betai nezinau kaip ten nuejus pasakyt ,kad i sita pervedi ir viskas ar kaip nu nifiga nzn:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:03:03
| Nuoroda
Daina rašė:
cunama rašė:
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... reikia būt apmokėjus jau ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai betai nezinau kaip ten nuejus pasakyt ,kad i sita pervedi ir viskas ar kaip nu nifiga nzn:D aš ir nelb žinau... bet manau reikia turėt sąskaitos nr, įmokos kodą ir pan. Man atrodo lyg buvo žurnale "Kurs stoti" viskas aprašyta kaip ir kur mokėt... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:03:40
| Nuoroda
cunama rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
Pas mane tai gal viena likus nuo vinietės Nafik aš jiem tris foto vešiu. Užteks vienos;D tai va,pas mane irgi vinietes tos,bet jos mazesnes nei 3x4.tai nezinau ,bandysiu jas vezt ;D gal geriau nueik nusifotkint man kažkaip atrodo, kad nepriims mažesnių... nes visur rašo, kad būtinai 3*4... sudas nu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:08:13
| Nuoroda
aaa paaiskinkit man kas nors kur kiek kaip moket |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:12:04
| Nuoroda
bet ten raso ta imokos koda tik tu mazu sumu ,kur mum nereikia moketi,,nes ta suma padengia investicinis projektas.gal sakau rytoj kai bus rezai , bus ir tie kodai surasyti prie visko...nu nzn... kada tikites rezultatu?:) ciuju tik ryte bus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:12:27
| Nuoroda
nuotraukos spalvotos turi but ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:12:35
| Nuoroda
nuotraukos spalvotos turi but ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:13:56
| Nuoroda
Daina rašė:
bet ten raso ta imokos koda tik tu mazu sumu ,kur mum nereikia moketi,,nes ta suma padengia investicinis projektas.gal sakau rytoj kai bus rezai , bus ir tie kodai surasyti prie visko...nu nzn... kada tikites rezultatu?:) ciuju tik ryte bus. man tai isvis sake ,kad nereikes moket nieko ;DD nu teks laukt rytojaus,manau bus surasyta kokius dokus nest,o prie to ir imokos... ;} |