Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
23:10:55
| Nuoroda
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
23:16:13
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas Na pas mane VDU dar dėl to, kad didesnės pasirinkimo galimybės. Žadu kalbų pasiimt keletą, gretutines dar. Vien dėl kalbų ten traukia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
23:17:42
| Nuoroda
žadu į italų ar prancūzų filologiją,tik sunku apsispręst, į ką:) dar labai norėčiau kultūros istoriją ir antropoligiją,bet jaučiu,kad istoriją prastai išlaikiau, be to, vdu jos nėra, taigi teks apsiriboti kalbomis:) aišku, rytojus viską parodys..... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
23:32:40
| Nuoroda
aaagnė.k rašė:
Fėja rašė:
Lietuvių filologiją. (: gal į VU? Ne o Tu irgi į lietuvių, taip? Tik į VU bandysi? (: |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-06-26
07:18:17
| Nuoroda
Planuoju i archyvistika.. arba i lietuviu filologija ir ispanu kalba |
Žinutė parašyta:
2012-06-26
08:38:52
| Nuoroda
Sagara rašė:
išdykėlė rašė:
bandomojo berots 87. o tu? na aš nlb tikiu, kad tiek gausiu, bet vis dar viliuosi Oho tai tau sauniai gali tiketis ir 90 ir daugiau as tj varganus 54 kazin ar tiek db surinksiu kaip lietuvių rezai?... mane tai nužudė, nesuprantu kas negerai.. kalbėjau su mokytoja žiūrėjo darbą..sake viskas ok, o blt 50% ;( |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:04:34
| Nuoroda
Fėja rašė:
aaagnė.k rašė:
Fėja rašė:
Lietuvių filologiją. (: gal į VU? Ne o Tu irgi į lietuvių, taip? Tik į VU bandysi? (: pirmu numeriu VU, antru -KU lietuvių filologija ir suomių kalba. Į VU noriu dėl skandinavistikos iš dalies ir šiaip man ten traukia ) O tu kur ? VDU ar dar kur kitur? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:59:58
| Nuoroda
marialina rašė:
Planuoju i archyvistika.. arba i lietuviu filologija ir ispanu kalba nežinai koks preitų metų archivistikos konkursinis balas buvo maždaug?;] |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
11:32:26
| Nuoroda
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas Na pas mane VDU dar dėl to, kad didesnės pasirinkimo galimybės. Žadu kalbų pasiimt keletą, gretutines dar. Vien dėl kalbų ten traukia Na tada aišku, aišku, aš tai nusprendžiau, kad man ir tų trijų audiovizualiniam pilnai užteks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
11:44:35
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas Na pas mane VDU dar dėl to, kad didesnės pasirinkimo galimybės. Žadu kalbų pasiimt keletą, gretutines dar. Vien dėl kalbų ten traukia Na tada aišku, aišku, aš tai nusprendžiau, kad man ir tų trijų audiovizualiniam pilnai užteks Lietuvių 39 gavau. tai, blemba, nežinau ką dabar daryt. Jau galiu atsisveikint.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
11:47:20
| Nuoroda
Gal kas apeliacijas žadat rašyt? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
13:07:43
| Nuoroda
išdykėlė rašė:
Gal kas apeliacijas žadat rašyt? Aš apgalvojau, buvau mokyklon nuėjęs, pakalbėjom. Neverta. Jei ir pakeis, tai ten tie +2% kokie š verti taip sakant. + negausi atestato su visais, o vėliau, nes taip greit neateina rezultatai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
13:22:14
| Nuoroda
nu jo blm..... bet su šitais rezais kažkokia pieva... nu negalėjau aš taip blogai parašyt..kad daugiau negu pusė taškų dingtų... nes iš viso buvo 104taškai... o pas mane 45 tik.. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
13:30:47
| Nuoroda
išdykėlė rašė:
nu jo blm..... bet su šitais rezais kažkokia pieva... nu negalėjau aš taip blogai parašyt..kad daugiau negu pusė taškų dingtų... nes iš viso buvo 104taškai... o pas mane 45 tik.. nu pas 41t 39% tai irgi šiknon + man lt svarbiausias, tai įdomiai čia bus dabar. Gal dar kaip nors VDU Anglų filologijon nemokamon pateksiu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
13:36:31
| Nuoroda
nu jo su anglų tai pasistengei turėtų pavykt.. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
15:56:33
| Nuoroda
Yra zadanciu stoti i VU informatika? ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
16:20:24
| Nuoroda
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas Na pas mane VDU dar dėl to, kad didesnės pasirinkimo galimybės. Žadu kalbų pasiimt keletą, gretutines dar. Vien dėl kalbų ten traukia Na tada aišku, aišku, aš tai nusprendžiau, kad man ir tų trijų audiovizualiniam pilnai užteks Lietuvių 39 gavau. tai, blemba, nežinau ką dabar daryt. Jau galiu atsisveikint.... Siūlyčiau dar vilties neprarast, gal istorija gelbės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
16:31:48
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas Na pas mane VDU dar dėl to, kad didesnės pasirinkimo galimybės. Žadu kalbų pasiimt keletą, gretutines dar. Vien dėl kalbų ten traukia Na tada aišku, aišku, aš tai nusprendžiau, kad man ir tų trijų audiovizualiniam pilnai užteks Lietuvių 39 gavau. tai, blemba, nežinau ką dabar daryt. Jau galiu atsisveikint.... Siūlyčiau dar vilties neprarast, gal istorija gelbės Pernai metais žemiausias buvo 16,74 su kuriuo įstojo, tai reik tikėtis kad šiemet labai nepakils... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
16:46:49
| Nuoroda
Aurimassk rašė:
Yra zadanciu stoti i VU informatika? ;} aš bandysiu, bet nežinau ar pavyks vf gaut, nes balas nusimato žemas (15,6-16,2). Matematikoj susimoviau |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
16:49:00
| Nuoroda
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks Va, va aš ir buvau užsikabliavus, kad tik VDU anglų filologija ir viskas, bet kažkaip kai paskaičiau man audiovizualinis pasirodė įdomiau. Kaip draugai įvertino šiai mažai nolifer'ei bus pats tas Na pas mane VDU dar dėl to, kad didesnės pasirinkimo galimybės. Žadu kalbų pasiimt keletą, gretutines dar. Vien dėl kalbų ten traukia Na tada aišku, aišku, aš tai nusprendžiau, kad man ir tų trijų audiovizualiniam pilnai užteks Lietuvių 39 gavau. tai, blemba, nežinau ką dabar daryt. Jau galiu atsisveikint.... Siūlyčiau dar vilties neprarast, gal istorija gelbės Pernai metais žemiausias buvo 16,74 su kuriuo įstojo, tai reik tikėtis kad šiemet labai nepakils... Kažkodėl nemanau, kad turėtų kilt |
|
|