Vartotojo Sundinga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-07-06 21:08:04 | Nuoroda
Manau, gyvenime yra daug svarbių progų ir dar daugiau jų pasipuošimui Išleistuvės - lašas jūroj...
Žinutė parašyta: 2008-07-07 19:03:05 | Nuoroda
To Redukcija (kas yra pseudopliažinė suknia) Nenusimanau apie audinius, bet toks plėvesuojantis lengvas margas, bet blankus. Rusvai žalsvai gelsvas... Ne gėlės, o kažkokie neaiškūs ornamentai. Dirželis po krūtine ir platėja į apačią, kuri iškarpyta. Žemiau kelių.
Žinutė parašyta: 2008-07-08 19:35:20 | Nuoroda
Tai kad VDU nėra teisės bakalauro... Ten kažkaip galima stot, tik jau turint kokį nors bakalaurą.. O aš noriu ne tik greitai, bet ir bent minimaliai kokybiškai Lietuvos sąlygomis. Ačiū už sveikinimus, bet kol kas dar neįstojau (juk visada galima pražiopsot kokį terminą ar šiaip susimauti)
Žinutė parašyta: 2008-07-12 00:08:39 | Nuoroda
Aš buvau negailestinga: atėjau, paklausiau graudinančių kalbų ir nukaršusio Seimo nario rinkiminės propagandos, gavau atestatą, susirinkau namiškius ir namo - švęsti su šeima. Jokių atsibučiavimų su mokytojais ir bendramoksliais. Nors tik atestatų įteikimo ceremonija, bet ir tai kažkoks jovalas triaukštis gavosi... Gerai, kad anksti išėjom, o tai močiutė būtų nualpus nuo oro trūkumo salėje.
Žinutė parašyta: 2008-07-12 18:50:51 | Nuoroda
Ką??? Nebus šventės?! Tik ne tai ... Kaip neįprasta, kad nereikės ieškoti spec. suknelės, spec. batelių ir spec. fontano - šukuosenos ant galvos
Žinutė parašyta: 2008-07-12 18:57:45 | Nuoroda
Ne, geriau tu neklystum -- Beje, minėjai debatus. Važiuodavai į Druskininkus (English Debates' Summer Camp)???
Žinutė parašyta: 2008-07-12 19:31:20 | Nuoroda
Aš irgi, tik šiemet nebevažiavau. Buvau 2005, 2006, 2007 - visais metais palėpėje smagu! Tai iš matymo gal pažįstami būsim ar net oponents
Žinutė parašyta: 2008-07-16 22:38:24 | Nuoroda
Ghm, aš irgi bandysiu į baraką patekti... Nors jokių lengvatų neturiu, nebent tai, kad galiu patekti į visiškai valst. finansuojamą vietą.
Žinutė parašyta: 2008-07-17 18:35:20 | Nuoroda
To karalaitis Bent Čiurlionkėje, tai savo akimis žiūrėjau, savo rankom čiupinėjau: dušai, wc suremontuoti, langai pakeisti, o kambariai nuo gyventojų priklauso. Tokie remontėliai, sakė, atlikti ir Saulėteky. Siaubo filmo scenarijus keičiasi :]
Žinutė parašyta: 2008-07-17 18:45:46 | Nuoroda
Džy, iš kur mes galim žinoti, kas su kokiu balu įstos/neįstos?! Galima spėlioti, bet naudos nematau: bereikalingi nervai ir tiek. Negi taip sunku prastumti 6 dienas iki aiškių rezultatų? Blyn, jau geriau eiti užgerti, užsitūsinti ir namo po savaitės parsivilkti
Žinutė parašyta: 2008-07-17 22:27:31 | Nuoroda
Nors aš ne prie medikų/gamtamokslių, bet kava su torčiuku + VU pirmakursiai yra ok
Žinutė parašyta: 2008-07-18 16:03:12 | Nuoroda
Jeigu sumažėjo VF vietų (M vietų naudai), tai tikėtina, kad bus šiek tiek didesnis konkursas į VF. Ankstesniais metais M vietų nebuvo, todėl šiemet - nauja tvarka, ir negalim lygint KB su 2007-2006 m.
Žinutė parašyta: 2008-07-18 16:18:42 | Nuoroda
Įtariu, kad kievienas charizmatiškas/itin savito mąstymo žmogus turi antigerbėjų
Žinutė parašyta: 2008-07-18 19:35:16 | Nuoroda
To Redukcija Aišku, keliaučiau į fuxų stovyklą, jei tik mane ten kas paimtų Labai nekantrauju pamatyti, su kuo teks mokytis, juolab, kad tik 2 draugai stoja į VU TF, o ir šiaip man patinka viešieji renginiai
Žinutė parašyta: 2008-07-20 15:40:13 | Nuoroda
Labas rytas Ghm, tai kokia šviežiausia info dėl torčiukų iškylos vietos ir laiko?! Aš - ne iš Vilniaus, tai būt gerai į vakarą netempti, kad galėčiau namo pargrįži ;]
Žinutė parašyta: 2008-07-21 19:14:08 | Nuoroda
Nu, aš stoju. So what??? Iš serijos: "Kas pusryčiams valgo kiaušinienę?"
Žinutė parašyta: 2008-07-21 21:49:50 | Nuoroda
O tai tipo per mažai temų "draugams susirasti", kur diskutuoja kiekvieno univero kiekvienas fakas No, I'm not smart
Žinutė parašyta: 2008-07-21 21:56:58 | Nuoroda
Okay, dabar metas ir man užduoti kvailą klausimą ne vietoj ir ne laiku Yra koks nors skirtumas, kokias tas 3 foto priduosiu formindama doc? Nes turiu aibę visokių, kurių nėr kur dėti, tai iškiščiau 3 beveik skirtingas... Ai, ir kadangi porą radau 5x3,5 cm, tai gal tiktų apkarpytos?! Ten foną apkirpčiau, o veidas šviečia visu baisumu Nes kaskart viskokiems biesams eidavau fotkintis, o šiemet ypač dažnai, tai reik mažint vartotojiškumą
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:23:48 | Nuoroda
Ghm, įvairių "moksliukų" šiais laikais būna - vien ko vertos foruminės išpažintys: vargu, ar galima išskirti konkrečius žmonių tipus a la etiketes, vėliau bandomus taikyti "praktiškai". Aš mokykloje mokiausi - kaip gera kalbėti būtuoju laiku! - labiau tuos dalykus, kurie man patiko (humanitariniai); su tiksliaisiais mokslais nedraugavau, bet mėgau projektines veiklas - taip iš jų gaudavau gerus pažymius. Anyway, buvo viena veiklos sritis, kuri mane žavėjo (ir žavi) labiausiai, todėl pagrindinis laikas/jėgos - jai. Draugai - iš veiklos, atsisakyti laiko su jais būtų nuodėmė. Taigi mokiausi iš idėjos, bet gerai; darbuodavaus už mokykos ribų; su draugais - išvien,- suspėdavau; o žalingi įpročiai ir šokiai ant stalų - paauglystės silpnybė. Gyvenk greitai, mylėk karštai, mirk jaunas!
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:28:19 | Nuoroda
Džy, mano klausimas buvo slapta adresuotas David, bet į jį gali atsakyti ir kiti labiau apsišvietę (tik soliariumų lempų apšvieta netinka) ;]