Vartotojo tylenis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:19:02 | Nuoroda
Leeee rašė:

o pwz jei nestoji i uniwera,tj rodos tada galiama taisyt sawo lapa ir rasyt kolegiJAS,NA PWZ NUEINEI KLTW TAISYT,TJ WEL PERWEDI30LT IR WEL REIKIA EIT TEN KUR RASEI PRASYMA IR  prasyt ir PILDYT TA prasymo PRIEDA?AR KAIP?NELB SUPRANTU...

galėtum lietuviškiau rašyti. sunku suprasti :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:34:10 | Nuoroda

O gal kas žinote, kaip ten VU teisėje būna, ant kiek žiauriai reikia mokytis lyginant su mokyklą? Kažin, kas lemia tai, kad puikūs mokiniai mokykloje paskui velkasi gale? Tai, kad nepatinka, ar kad nesimoko ?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:40:53 | Nuoroda
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau :D o gal tik man taip atrodo..:)

Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis :) BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių :)

kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:49:44 | Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau :D o gal tik man taip atrodo..:)

Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis :) BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių :)

Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny :)

Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu :) O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj :(

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:59:21 | Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny :)

Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu :) O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj :(

Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? 

Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS.

Tik tiek :D vadinasi, jei ne miestas VDU=VU :)
aš domėjausi,man norėjau labiau loterijos, tačiau dabar neįstoti į pirmą vietą šansų beveik nėra...  nežinau taip tvirtai, kaip jūs, ko noriu.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 23:02:40 | Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:

Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? 

Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS.

VU prestižas... Nu kokia nesąmonė! Lietuvoje yra tikrai gerų universitetų, kurie kažkodėl nelaikomi prestižiniais vien todėl, kad jiems nėra n šimtų metų. Nejaugi tik dėl prestižo imat VU (pastebėjau, kad tai minit vienu svarbiausių aspektų) ?

Man būtent ir įdomu, kuo be prestižo, vilioja VU. Tačiau niekas to nepasako, vadinasi prastižas- vienintelis traukos požymis :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 23:07:33 | Nuoroda
EzoTao rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

Man tai asmeniškai tas prestižas nulio vietoj - bet baigus mokslus norisi darbą gauti, o darbdaviui, kiek pastebiu, tas prestižas - rodiklis.

O VU ir VDU, kaip ir "patyleki", man taip pat beveik tokio pat lygio, gal net VDU geriau, nes moderniau. Tik tiek, kad noriu į Vilnių. Jei VDU būtų sostinėj, ten viską būčiau surašęs :)

Neskaudink širdies su VDU. O dėl darbo gavimo, tai man atrodo tas vardas padės tau tą tik pirmą darbą GAUTI, kuris šiaip ar taip visų būna ne kažin koks,o toliau gi viskas nuo žmogaus priklauso ir niekam neberūpės, ką tu baigei. O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 23:13:14 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Viilius rašė:

Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna.

Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S

Dėl kalbų, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl Vu negalima dviejų užsienio kalbų mokytis, nesuprantu, ką prarastų, aišku ne privalomai, bet pasirinkti tai kodėl ne :(

Žinutė parašyta: 2009-07-20 23:18:41 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:

[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl.

Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. :D

Koks tavo KB? :D

Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs :D 

Žinutė parašyta: 2009-07-20 23:22:54 | Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:

[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl.

Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. :D

Koks tavo KB? :D

Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs :D 

Jinai dar virkčioja... :D Kenčiu, bet gadini man nuotaiką. Tiksliau - tas tavo skaičius :))

Taip, virkčioju, bet ne todėl, kaip jūs - kad neįstosiu,o todėl, kad įstosiu, nes man atrodo padariau klaidą :) ir sudarysiu tau bereikalingą konkurenciją :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 13:07:44 | Nuoroda
Viilius rašė:
patyleki rašė:
Muuuu rašė:
Viilius rašė:

Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna.

Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S

Dėl kalbų, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl Vu negalima dviejų užsienio kalbų mokytis, nesuprantu, ką prarastų, aišku ne privalomai, bet pasirinkti tai kodėl ne :(

Gali paasikinti "neleidzia studijuoti dvieju uzsienio kalbu" ?

Antą užsienio kalbą galima rinktis tik 4ame kurse atrodo :(

Žinutė parašyta: 2009-07-21 13:25:11 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Na, kalba galima ir savarankiskai nesunkiai ismokti - siais laikais galimybiu pilna ir nemokamai :) Reik tik noro. 

Pavyzdžiui? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 13:41:21 | Nuoroda
Optimistiška asmenybė rašė:
patyleki rašė:
PsicLt rašė:

Na, kalba galima ir savarankiskai nesunkiai ismokti - siais laikais galimybiu pilna ir nemokamai :) Reik tik noro. 

Pavyzdžiui? :)

Pavyzdžiui lankyt kalbų kursus tiek universitete, tiek kalbų mokyklose kaip antai Kalba.lt :}}

Bet čia apie nemokamus būdus buvo kalbėta ir man net nereikia tokių egzotiškų kalbų :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:04:37 | Nuoroda

www.bustas.vu.lt/?tpc=0&ln=lt&new=88

čia kažin mums galioja? nes datos tai senokos :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:16:34 | Nuoroda

Greičiausiai vaikinų čia labai trūks :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:38:04 | Nuoroda
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:

sveiki. aš šįvakar leidžiu su bitlais, klausau kvailų melancholiškų jų gabalų ir jau matau vaizdinius, kaip rytoj nukabinus nosį, ir ne tik, iš saulėtekio važiuoju, vėlgi per mp3 klausydama bitlų, į mru ir ten išvystu savo vardenį pavardenį, tipo turiu apsidžiaugti, bet nifiga, nes manau, kad šie metai yra paskutinis š dėl to, kad greičiausiai iki vu vf man pritrūksta vos menko taškų kiekio. jeigu lieku už borto visai normaliai, kokiom dvidešimčia vietų, spjaunu į visus paranojikus, kurie sako, kad protingi lietuviai išvažiuoja studint į užsienį, tada nejučia mintyse padarau išvadą, kad mūsų kraštas- išties pilnas slaptų genijų, kuriem, mat, prireikė ne TSPMI, o teisės. nu ir ŠŪDAS.

Mergele, tu turi galių skaityt mintis - ypač mano :))

Ir kodėl šiemet visiems prireikė teisės...

Lyg anksčiau nereikėjo :D

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:44:35 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:

sveiki. aš šįvakar leidžiu su bitlais, klausau kvailų melancholiškų jų gabalų ir jau matau vaizdinius, kaip rytoj nukabinus nosį, ir ne tik, iš saulėtekio važiuoju, vėlgi per mp3 klausydama bitlų, į mru ir ten išvystu savo vardenį pavardenį, tipo turiu apsidžiaugti, bet nifiga, nes manau, kad šie metai yra paskutinis š dėl to, kad greičiausiai iki vu vf man pritrūksta vos menko taškų kiekio. jeigu lieku už borto visai normaliai, kokiom dvidešimčia vietų, spjaunu į visus paranojikus, kurie sako, kad protingi lietuviai išvažiuoja studint į užsienį, tada nejučia mintyse padarau išvadą, kad mūsų kraštas- išties pilnas slaptų genijų, kuriem, mat, prireikė ne TSPMI, o teisės. nu ir ŠŪDAS.

tai gal geriau tapsiu ekstrasense, nereiks čia tos teisės, kam tie nervai neįsivaizduoju, bet kiekvienais metais visi stoja kaip nesveiki, aišku, ir mes tarp tų nesveikų aš, pvz, apie teisę jau rimtai galvoju gal nuo aštuntos klasės ir manau, kad tai vienintelis įdomus dalykas, kurį galima studijuot Lietuvoj. jei mano kely pasitaikys kolegų ar pažįstamų, ypatingai iš vu, kurie studijuos tik dėl diplomo, nu, laikykitės

Laikausi :D

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:51:07 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
patyleki rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:

tai gal geriau tapsiu ekstrasense, nereiks čia tos teisės, kam tie nervai neįsivaizduoju, bet kiekvienais metais visi stoja kaip nesveiki, aišku, ir mes tarp tų nesveikų aš, pvz, apie teisę jau rimtai galvoju gal nuo aštuntos klasės ir manau, kad tai vienintelis įdomus dalykas, kurį galima studijuot Lietuvoj. jei mano kely pasitaikys kolegų ar pažįstamų, ypatingai iš vu, kurie studijuos tik dėl diplomo, nu, laikykitės

aš tapsiu gera prokurore tada, padarysiu už tave nusikaltimą, apsuksiu prieš tave viską, negyvai užkamuosiu ir įkišiu į cypę

Deja, dar teks pabūti detektyve kol atskleisi mano tapatybę :)P

Žinutė parašyta: 2009-07-21 21:03:24 | Nuoroda
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:
patyleki rašė:
madambaterflai rašė:
patyleki rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:

aš tapsiu gera prokurore tada, padarysiu už tave nusikaltimą, apsuksiu prieš tave viską, negyvai užkamuosiu ir įkišiu į cypę

Deja, dar teks pabūti detektyve kol atskleisi mano tapatybę :)P

ot, problemą radote, tamsta

Koks tavo KB? ;)

neskaičiavau šičia, bet pgl studijų tą skaičiuoklę 19,58.

Bet puikus, bet - ir vėl geresnis už mano... Nors nusišauk.

Ir kas čia pasikeis, kad nusišausi :) Kiek gali sielotis, ką veiksi kai sužinosi, kad įstojai, dėl ko tada nerimausi? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 21:06:36 | Nuoroda
torquoise rašė:
Asterionide rašė:

Teisė, kaip nekeista, šiemet buvo paskelbta viena nepopuliariausių specialybių, bet va kažkaip yra norinčių :D

nepopuliariausia?...:O o kas populiariausia tuomet?..

čia galbūt labiausiai praradusi populiarumą, nes į teisę kiekvienais metais vis lengviau įstoti, o šiemet atsirado vdu, tai atskiruose universitetuose bendras populiarumas galbūt ir sumažėjo :) ir šiaip, priima net 150 nemokamai, tikiu,kad pirmųjų 50 bus aukšti laabai balai,o paskutiniųjų ir tuo labiau mokamų gal net juokingai maži bus. Bent aš taip manau.