Vartotojo tylenis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 21:20:43 | Nuoroda
ramiai! rašė:
niekurniekada rašė:

Bet argi nemanai,kad jeigu žmogus žino,ko nori, jis ten ir stoja, tačiau kiek yra tokių kaip aš,kurie savo ateitį sprendžia šią savaitę? Galbūt protingiausia ir būtų padaryti gap year, tačiau galimybės to neleidžia ir kažką rinktis vistiek reikia.

Niekas per savaitę ateities nesprendžia. Ir tas sprendimas - kokią stud. progr. pasirinkti - ateities nenuspręs. Įstojęs į mediciną dar netapai daktaru. Ir negali būti labiau tikras nei anksčiau, kad juo tapsi. Viskas priklauso nuo pastangų.

Ee, bet čia mes kalbėjom apie VU TSPMI. Reikia grįžt prie temos. :D

Tiesa, nukrypom, nes kažkaip nelabai kas norėjo pasidalinti, kodėl myli politologiją :D

To Mr.Lazy, na kam TIK, kam NET :D Kodėl tu nori į politikos mokslus?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 21:52:04 | Nuoroda

Va man tinka irgi ta meilė tėvynei :D bet va diplomatė žinau, kad niekada nebūčiau ir net neįsivaizduoju, kuo išvis galima būti po šių studijų

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:03:42 | Nuoroda

oho, kokie užmojai, sėkmės tau ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:48:07 | Nuoroda

o kas tie reitingai?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:56:42 | Nuoroda
Julykaz rašė:

maziau i reitingus ziurekit. as vu nerandu nieko ypatingo, iskeliamas tik miestas ir prestizas. galbut yra sriciu, kuriose vu tikrai stiprus. gamtos mokslai ir t.t. bet priklauso nuo poreikiu. jeigu stoti pvz i technologiju mokslus ar i fizinius, manau ktu yra zymiai geresnis.

o jei turėtum visus 100 ir stotum į ekonomiką irgi taip sakytum?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:07:09 | Nuoroda

Suprantu, jei balai neleidžia, bet jei leidžia

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:10:53 | Nuoroda

Na aš neturėjau galvoj kolegijų :D bet pvz esi iš klaidpėdos tai gal ir nori likti klp kad ir su 100ukais

Žinutė parašyta: 2009-07-06 13:15:57 | Nuoroda
EzoTao rašė:

1. VU Teisė NL vf

2. MRU Teisė NL vf

3. VU Politologija NL vf

4. MRU Teisė ir valdymas NL vf

5. VU Viešasis administravimas NL vf

6. MRU Viešasis administravimas NL vf.

Būtų labai gerai papult pirmu numeriu, galima sakyt, svajonė išsipildytų :))

Numesk linką kur VU viešasis administravimas būtų :) aš jo ten neradau :)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:26:21 | Nuoroda

Gavau iš istos 100 ir galiu pasakyti, kad jokio kritinio mąstymo neturiu, kažkokiu užduočių ar lyginąmųjų analizių nedariau, prieš egzą perskaičiau visas krontos knygas, žemėlapius ir paskutinę dieną sutrumpinimus skaitinėjau ir viskas. Aišku tai nereiškia, kad iki tol nieko nesimokiau. Visada perskaitydavau einamą temą, paklausydavau, ką mokytoja pasakoją, prieš kontrą skyrių perversdavau. Tai tiek. Norėjau pasakyti, kad kažkokių stebėtinų gebėjimų tikrai nereikia ir išmokti fiziką man atrodo kur kas sunkiau, nes ten reikia SUPRASTI, o istorijoj tik įsiminti ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:36:31 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Ne, prieš egzaminus aš tai labiau bijojau, ypač - prieš istorijos. Tik labai atvira nerodžiau tos baimės. Dabar tai ne baimė, o didelis nerimastis - ir noris tikėt, kad įstosiu, kur svajojau, ir kartu noris būt pasiruošus tam efektui, kai pamatai, jog niekur neįstojai. 50:50

Ne tu pavarai. Atrodo vaikinas, bet jau toks myžnius :D tikiuosi neįstosim niekur kartu :) Ai pala, juk tu gali niekur neįstoti, pamiršau :) Labai neįsižeisk, nu bet dieve mano, turi balą normalų,o dejuoja, kad NIEKUR neįstos. Nebent vieną vietą būtum parašęs, tai suprasčiau, kad gali niekur neįstoti,o dabar. Ir dar - kad įstosiu, kur svajojau. Aš kiek tave čia pastebiu, taip ir nesuprantu, kur tu čia svajoji. Čia rašai, kas MRU sipmatiškesnis, geresnin nei VU, kad norėtum ten įstoti, čia teigi, kad VU- tavo svajonė :) Nu nepyk, jei ką sumaišiau, bet man tos įspūdis susidarė apie tave ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:37:22 | Nuoroda
V3rSus rašė:
Mr.Lazy rašė:
Viilius rašė:
Mr.Lazy rašė:
Muuuu rašė:

@Mr. Lazy

Jei atvirai, tai tingiu ginčytis :)) Aš turiu savo požiūrį į viską. Pritariu, kad homoseksualių santykių nereikia afišuoti kaip pavyzdžio šeimai. Svarbu, kad apskritai vaikas žinotų, kad toks dalykas yra. Bet jokiu būdu neįžeidinėčiau ir nežeminčiau homoseksualų ką tu padarei. Tai tik rodo tavo netolerantiškumą. :)

@Argentum

Dėl Dievo labai geras pastebėjimas! :)

Kokiu budu as juos izeidziau ar smeiziau? Tai tera mano nuomone, kad homoseksualizmas yra psichinis sutrikimas. As is ju nesitycioju, o kalbu labai rimtai. Jei tai nera liga, tuomet kas tai? O zodi tolerancija naudoji neteisingai. Toleruoti = taikstytis, nesmerkti, tureti pakantum, bet tai nereiskia jog reikia tokiam elgesiui pritarti. Tolerancija nevarzo tavo nuomones.

Jei su tokiomis paziuromis tikiesi tapti diplomatu teks labai ryskiai nusivilti.
Nezinau ar imanoma labiau izeisti homoseksualu zmogu, kaip pavadinant tai "psichiniu" sutrikimu. Potraukis yra igimtas. Tau atrodo normalu, kad "nori" panos.
Tuo labiau, kad psichiskai nesveikais (homoseksualiai ir biseksualiais)
zmonemis tu vadinimi: Oskara Vailda, Fredi Merkuri, Viljama Sekspyra, Eltona Dzona, Lorda Bairona, Kaligula, Rolanda Emericha.
Pagalvok ar tiek pasieke ir tokius skambius vardus turintis zmones yra psichiskai atsilike ar tavo paziurios yra suformuotos homofobiskoje aplinkoje.

Zmogau ligos irgi buna igimtos. O jei zmogus turi kazkokiu sutrikimu, tai dar nereiskia, kad jis negali nuveikti didziu dalyku. Jei homoseksualizmas neliga, tai kas tuomet tai yra? Dar nei vienas neatsaket man i sita klausima. Ar manot jog cia naturalu, kad vieniems vyrams patinka moterys, o kitiems vyrai? Tai priestarauja gamtos desniams, todel tai yra sutrikimas. Tik tiek ir tenoriu pasakyt ir nereik cia is manes homofobo daryti. Nei vieno blogo zodzio apie juos nepasakiau, tik issakiau savo nuomone apie ju bukle.

mm.., sunku paskayti, kas tai, bet tai tikrai ne liga, tai greiciau kažkokia psichikos trauma, gali būtų iš vaikystės, ar kažkas panašaus... na aš taip galvoju...

o tai psichinė trauma ir liga kažin ne tas pats? :D

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:46:07 | Nuoroda
V3rSus rašė:

nu pats ir atsakei: trauma = liga? nea nemanau, gi skirtingos reiksmes :D

Bet esmė ta pati :) Iš to juk vienaip ar kitaip išplaukia, kad tokių žminių reikia galėtis, juos užjausti, bet tuo pačiu suvokti, kad tai yra bėda ir visais būdais siekti, kad ji kuo mažiau plistų. Nes iš kai kurių jūsų pasisakymų atrodo, kad dabar būtinai turime prpažinti homoseksualus ir vaikams vaikystėje aiškinti, kad jie turi pasirinkti, ką mylėti : berniuką ar mergaitę. Vien tai sukelia vaikiui dvejonių. O kai viakas žinos, kad meirgaitėm patinka berniukai, o berniukams mergaitės, kitokių minčių niekam ir neklis. Tik vienas kitas tuomet atsiranda su kitokiais polikiais, kurie tikrai yra NENORMALŪS

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:49:46 | Nuoroda
V3rSus rašė:
patyleki rašė:
V3rSus rašė:

nu pats ir atsakei: trauma = liga? nea nemanau, gi skirtingos reiksmes :D

Bet esmė ta pati :) Iš to juk vienaip ar kitaip išplaukia, kad tokių žminių reikia galėtis, juos užjausti, bet tuo pačiu suvokti, kad tai yra bėda ir visais būdais siekti, kad ji kuo mažiau plistų. Nes iš kai kurių jūsų pasisakymų atrodo, kad dabar būtinai turime prpažinti homoseksualus ir vaikams vaikystėje aiškinti, kad jie turi pasirinkti, ką mylėti : berniuką ar mergaitę. Vien tai sukelia vaikiui dvejonių. O kai viakas žinos, kad meirgaitėm patinka berniukai, o berniukams mergaitės, kitokių minčių niekam ir neklis. Tik vienas kitas tuomet atsiranda su kitokiais polikiais, kurie tikrai yra NENORMALŪS

priemus si istatyma, tikrai nedings homosexualai

Nedings, bet galbūt suvoks savo vietą ir nebesusireikšmins taip kaip dabar

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:54:00 | Nuoroda
sanemis rašė:

Ir kaip jaustis homoseksualiems žmonėms nepilnamečiams? Kai apie tai iš vis nėra jokios teigiamos informacijos, tik neigiama arba nieko. Tada gali ir prisigalvoti jaunas žmogus, kad tai liga, sutrikimas, aš nesveikas, kas man yra, susirgti depresija? ir kas bus dėl to kaltas?

Būtent nepilnamečiams ir reikia mažiau galvoti apie homoseksualumą, nes paauglystėje daugeliui būdingas biseksualumas ir gal net homoseksualumas, bet tai yra laikina ir išaugama. Tačiau jei paauglys įsiteigs sau, kad jis tikrai yra homoseksualas, daug didesnė tikimybė, kad tokiu ir liks.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:58:07 | Nuoroda
Frostpwnz rašė:

verksniu kompanija ;)

Jau taip :) Kažkiek nerimauti yra normalu, bet ne tokiam laipsny :)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:05:51 | Nuoroda
sanemis rašė:
patyleki rašė:
sanemis rašė:

Ir kaip jaustis homoseksualiems žmonėms nepilnamečiams? Kai apie tai iš vis nėra jokios teigiamos informacijos, tik neigiama arba nieko. Tada gali ir prisigalvoti jaunas žmogus, kad tai liga, sutrikimas, aš nesveikas, kas man yra, susirgti depresija? ir kas bus dėl to kaltas?

Būtent nepilnamečiams ir reikia mažiau galvoti apie homoseksualumą, nes paauglystėje daugeliui būdingas biseksualumas ir gal net homoseksualumas, bet tai yra laikina ir išaugama. Tačiau jei paauglys įsiteigs sau, kad jis tikrai yra homoseksualas, daug didesnė tikimybė, kad tokiu ir liks.

ooo. kokia nauja įdomi teorija, kad paauglystėje žmogus tampa biseksualus, o po to jei galvoja apie homoseksualumą, tai tampa homoseksualiu. Ir kokiasi čia faktais pagrįstas toks teiginys? 

Na man ji žinoma nuo tada, kai ir aš buvau 14-16. ir nė kiek ne nauja ir man net neįdomi. Jei tamsta domina, tai ir pasidomėk :)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:08:40 | Nuoroda
raudoniolika rašė:
EzoTao rašė:

Čia turbūt pirmas kartas gyvenimas, kai aš taip nepasitikiu savim! :D

nieko, istosi ir gris pasitikejimas savim. Man siaip rezultatu baisiausia buvo laukt. Bet is tiesu, kai pagalvoji, taaaip baisu buvo egzaminai ir, jiems artejant, apie laika po to ir nemasciau - o tie laukimai, pasirodo, ir yra didziausia kankyne. Aktyviai skaitinedavau jusu tralialiavimus, bet truputi pameciau gija - tai kur labiau nori, VU ar MRU? 

patyleki (nikui duodu A+), teisybes delei, EzoTao, kaip ir kazkas kazkuriose ankstesnese diskusijose, jaudinasi neistosias butent ten, kur svajoja (kas siaip abejotina. Ir pateisinama - vargu ar kam norisi tupeti neidomiose studijose; tiesa, zinau atveju, kai tokia situacija pasiteisina milijonu procentu).

(nikui duodu A+) - čia nesupratau :)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:11:24 | Nuoroda
sanemis rašė:

čia net ne teorija, o kažieni vėl NUOMONĖ, tiksliau tuščiažodžiavimas, kažkas sugalvojo ir pasakė.

Na psichologai sugalvojo, pasakė. nenori netiki, juk niekas neverčia :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:42:27 | Nuoroda
Ema* rašė:

Kiekvienam egzaminui galima pasiruosti ir istorijos is ju neisskirciau. Aisku per menesi nieko nepadarysi, bet jei kiekvienam kontroliniui ruosiesi ir 11 ir 12kl, tj pries egza uztenka viska pakartoti, svarbu moketi mokytis :) kalimas dar nei vienam nepadejo ir nepades, svarbu gilintis, padaryti taip kad butu idomu. pavyzdziui as buvau prisirinkus visokios literaturos, perskaitydavau konspektus, po to pasidarydavau saltinio uzduotis is tos temos ir tampa aisku kas svarbiausia. nereikia cia nei kalimo nei isskirtiniu sugebejimu, tiesiog svarbu suprasti kas svarbiausia ir logiskai atsirinkti seka :) ismokit mokytis ir viskas taps paprasta:)

Būtent !

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:16:43 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:

O Muu tik atejo ir aplojo mane. Nesvarbu, kad Vilius klaida pats padare, svarbu su visa banda i takta staugt. Valio

Staugt? Pagarbiau, pagarbiau prašyčiau :S

Aš tikrai nepasiduosiu tavo erziliams. :) Išvis, ne tau buvo skirta žinutė, o Viliui. Kitose temose žmonės siūlo į tave nekreipt dėmesio. Tau atrodo normalu? (klausimas RETORINIS)

Temoje.

Nu matai, man kurkas naudingiau ir prasmingiau atrodo diskutuot ar gincytis kaip cia su Vilium, nei kad metytis tokiom nuobodziom zinutem kaip "jau kaip laukiu treciadienio...." , "jau kaip as jaudinuosi, sakes...", "oj oj oj jauciu neistosiu" (cia ne apie kazka konkreciai, o tiesiog apie bendra sito forumo diskusiju tipa).

Nesuprantu, jeigu tau nepatinka šitas forumas, tai ko jame sėdi? ( Klausimas RETORINIS) Čia žmonės tiesiog draugiškai bendrauja, nesimėto frazėm ,,homikas'', gerbia vieni kitus ir niekam akių nedrąsko dėl ko tau turbūt labai nuobodu.

Ginčykis sau į sveikatą, niekas juk nedraudžia, tema neužrakinta :D

žodis drasko be nosinės ;) (kaitaliojasi su drėskė), čia draugiškas pastebėjimas, esi labai raštinga, manau nesupyksi už priekabumą ;)