Vartotojo tylenis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-14 16:14:17 | Nuoroda

O tai jei tu lietuvė, kodėl laikei šį egzaminą? Ir kas jį išvis laiko? kurių tautybė ne lietuvis, ar kurie mokosi ne lietuviškose mokyklose? Nesuprantu :)

Žinutė parašyta: 2009-06-14 16:48:21 | Nuoroda

O aš ir tubelį ir griškevičių žinojau ir jokių problemų tame nemačiau, mane piktino tik tie klausimai, kur buvo visokios tikėjimo tiesos ir kiti dalykai, kur vos ne iš oro reikėjo traukti. arba pagrindinę mintį. na tai kas, kad karikatūra, bet čia juk ne lietuvių šiaip ar taip. Ir tik prašau nepradėkit svaigti, kas nesugebėjote išmokti apie mano minėtas asmenybes, nes taip patys sau prieštaraujate. Sakote, norime egzo,kuriame tikrintų faktų mokėjimo žinias. Testas būtent jas ir tikrino. Tai va, prašau neverkšlenti, nes nežadu nukentėti dėl to, kad kiti neišmoko ir dėl to anuliavo klausimus. Būtų viršūnė. Perlaikymui pritariu, bet manau jis tikrai neįmanomas.

Žinutė parašyta: 2009-06-14 16:51:45 | Nuoroda

O tai jeigu pas jus vokiečių kaip gimtoji, tai kodėl tu ją laikai kaip užsienio? ir ar tose mokyklose neleidžiama laikyti lietuvių gimtosios ar nenorite tik? :) Ir mums,kodėl neleidžia valstybinės :D juk stojant taip pat skaičiuojasi :)

Žinutė parašyta: 2009-06-14 17:00:54 | Nuoroda

Aha, rašymas tai toks bjaurus žiūrėjau, bet vistiek tos užduotys kažkiek gelbsti,kad gimtojoj kažkas panašaus, tik aišku sunkesnio sudarytų kokius 25 proc egzo, tai būčiau buvusi baisiai patenkinta :) o tai tokioje kaip tavo mokykloje taip lietuviai ir mokosi ar tik tu čia tokia? :D

Žinutė parašyta: 2009-06-14 17:17:58 | Nuoroda

Aš piktinuosi dėl to, nes bijau, kad jūsų laiškai ir peticijos sulauks reakcijos ir taip prarasiu taškus, kurie, nepasisekus šaltiniams,man be galo svarbūs. aš taip pat piktinuose egzaminu, bet suprantu, kad tie anluliavimai prie gero neprives, nežinojau aš nė tų klaipėdos subtilybių, nė oro linijų, bet tai buvo vienintelės temos, kurias kartodama praleidau ir žinau, kad dėl to esu pati kalta. aišku, rengėjai tikrai padarė prastą testą, bet dabar svarbiausia suvokti, kad nieko nepakeisme, ir laiko neatsuksime, kad ir kaip gaila. aišku forumas tam ir yra, kad išreikštumėte savo nepasitenkinimą ir dėl to ant manęs nepykite :) bet svarbiausia, kad nebūtų tų anuliavimų ir pan (apie periklį taip pat blogai parašiau).

Žinutė parašyta: 2009-06-14 19:50:10 | Nuoroda

Deja, citavęs mane pilieti, aš nesu iš tų,kurie atsakymus atspėjo, aš atsakymus, kuriuos parašiau, žinojau. loterijose man nesiseka, ką parašiau blogai, to nežinojau. Ir žinau, kad yra žmonių,kurie žinojo ir visus atsakymus testo ir tikrai yra nesąžininga dabar juos anuliuoti, nes kad ir kokie jie smulkūs būtų, jie parodo gerųjų mokinių žinias(Aišku nekalbu apie variantą be atsakymo), O visuotinio teisingumo ieškotojai, jei nežinojote atsakymų,tai JŪSŲ ir kartu MANO problema,o ne tų, kurie žinojo tuos ats... Aš kaip minėjau, sutinku perlaikyti egzaminą,o ne anuliuoti klausimus, nes pasitikiu savo žiniomis ir žinau, kad mano darbas nepagrįstas spėliojimu.

Žinutė parašyta: 2009-06-14 19:53:29 | Nuoroda

Aš būtent ir žiūriu kitų akimis, bet ne tų,kurie nesimokė, o protingųjų, kuriems dabar norima nuimti balus, nes jie žinojo,ko nežinojo kiti

Žinutė parašyta: 2009-06-14 19:54:46 | Nuoroda

Žiūrėk, kad tavo tie "kaimietukai" tavęs neapšautų, susireikšminęs miestieti

Žinutė parašyta: 2009-06-14 20:00:35 | Nuoroda
rudy3 rašė:

Aišku tie kurie atspėjo testo rezultatus arba atmetimo būdu gerai parašė tai nenori jokių pakeitimų. Taip pat pasisekė tiems kurie puikiai moka suvokimą. Bet kaip turėtų būti abydna tiems kurie gaus 40 - 50 ar mažiau. Net gėda bus prieš pažįstamus, gimynes, draugus ir kam bus įdomų koks tas egzaminas buvo, išlieka tik rezultatas. Taigi kai kurie galėtų pažiūrėti ir iš kitos pusės ir jums dar gali nepasisekti.  

Dariau ne atmetimo būdu,o teksto suvokimas sekasi tikriausiai blogiausiai iš jūsų visų, bet aš NENORIU pakeitimų, aš norėčiau tik perlaikymo,o ne kažkokio durno anuliavimo.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:02:03 | Nuoroda

Ne nu žiauru. Mr.Lazy, aš manau,kad tu turi kažkokių sutrikimų. Negi normalus žmogus šitiek kartų kartotų tą patį? Ar tu sieki,kad visi kaip vienas kartotų, taip misteri, tu tik vienas teisus, o mes tau pritariame? Taip nebus, nuomonių įvairovė yra normalu. tai gal jau gana? Nesakau, kad tavo mintys kokios kvailos, bet tai, kaip tu jas pateiki bei visokie "kliedi" "išsiblaivyk" tiesiog žiaurūs. Pagarba jums žmonės, kurie jūs dar jį pakenčiat, nes mane tai jis išvedė iš pusiausvyros.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:09:06 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
niekurniekada rašė:

Ne nu žiauru. Mr.Lazy, aš manau,kad tu turi kažkokių sutrikimų. Negi normalus žmogus šitiek kartų kartotų tą patį? Ar tu sieki,kad visi kaip vienas kartotų, taip misteri, tu tik vienas teisus, o mes tau pritariame? Taip nebus, nuomonių įvairovė yra normalu. tai gal jau gana? Nesakau, kad tavo mintys kokios kvailos, bet tai, kaip tu jas pateiki bei visokie "kliedi" "išsiblaivyk" tiesiog žiaurūs. Pagarba jums žmonės, kurie jūs dar jį pakenčiat, nes mane tai jis išvedė iš pusiausvyros.

Kliedi zodis kaip zodis. O issiblaivyt siuliau zmogui kuris mane irgi i visas puses siuntinejo. O diskusija tam ir skirta kad kazka irodyt, isvada prieit.

Tai valio, tavo nuomonę mes žinome, kam ją kartoti kas antroj žinutėj?

Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:48:14 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Mr.Lazy rašė:

vdu.lt/

Paziurekit kainas dar karta ir pasakykit ko verkiat. Juk nieko nera uz dyka. O cia palyginus nebrangu. Teises arba politikos studijos 4x4000=16000. Aisku daktarams ir t.t biski sunkiau, bet kas kaltas jei krepseliu negausit?

Kas kaltas ? Betkuriuo atveju, kad ir butu geniju respublika, gautu krepselius tik maza dalis. O kainos nera logiskos. Muzikantams, pavyzdziui, moket po 18000lt i metus - uz ka ? Ne visi teisininkai ir politikai bus. Kaina, taipogi, turi but bent kiek susieta su vidutiniu zmogaus atlyginimu Lietuvoj. Studentas, betkuriuo atveju, vidutinio atlyginimo negaus, jei isvis darba suras. Kas belieka tiems, kuriu tevai pafinansuot negali ? Paskola imt ? O kas, jei po studiju darbo negausi ? Palyginus nebrangu... Nu tu duodi.

Muzikos studijas pasrinke moka brangiai, nes instrumentai kainuoja didelius pinigus, o studijuojanciu mazai.

Kad padaryt kainas mazesnes, reikia mazint algas destytojams, kurie ir taip pagal savo issilavinima nedaug uzdirba. Arba reik gaut papildomu lesu. Gal turi pasiulymu is kur? Anksciau ju nebuvo, dabar krizesmetu tuo labiau neatsiras. O studijos universitete ne visiems skirtos. Jei negavai krepselio ir bijai imt paskola, tuomet eik dirbt, vaziuok dirbt i uzsieni, kai turesi pinigu, istosi. Cia tavo asmeninis pasirinkimas, tavo rizika. Lengva labai pasakyt, kad reik sumazint kainas, bet tai padaryt yra labai  labai sunku. Uzmokestis uz studijas yra investicija i tavo paties ateiti ir tai rupi tik tau paciam, kitiem tai yra giliai px. Nori ateities, sukis kaip ismanai. Viskas juda gera linkme. Bus duodamos paskolos lengvatinemis palukanomis. O socialiai remtiniems bus dar ivairiu islygu. Nenorekit visko is karto. O jei nepatinka Lietuvoj, tai minkit nx i visas keturias puses, niekad negrizkit ir nedriskit lietuviais vadintis valkatos nelaimingi ir pienburniai.

O kas dabar tave į kokias puses siuntinėjo, kad vėl šneki kaip mužikas? Vaidini tokį Lietuvos pasidižiavimą, bet esi daug labiau apgailėtinas negu tie, kuriuos šmeiži

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:02:37 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
niekurniekada rašė:
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Mr.Lazy rašė:

vdu.lt/

Paziurekit kainas dar karta ir pasakykit ko verkiat. Juk nieko nera uz dyka. O cia palyginus nebrangu. Teises arba politikos studijos 4x4000=16000. Aisku daktarams ir t.t biski sunkiau, bet kas kaltas jei krepseliu negausit?

Kas kaltas ? Betkuriuo atveju, kad ir butu geniju respublika, gautu krepselius tik maza dalis. O kainos nera logiskos. Muzikantams, pavyzdziui, moket po 18000lt i metus - uz ka ? Ne visi teisininkai ir politikai bus. Kaina, taipogi, turi but bent kiek susieta su vidutiniu zmogaus atlyginimu Lietuvoj. Studentas, betkuriuo atveju, vidutinio atlyginimo negaus, jei isvis darba suras. Kas belieka tiems, kuriu tevai pafinansuot negali ? Paskola imt ? O kas, jei po studiju darbo negausi ? Palyginus nebrangu... Nu tu duodi.

Muzikos studijas pasrinke moka brangiai, nes instrumentai kainuoja didelius pinigus, o studijuojanciu mazai.

Kad padaryt kainas mazesnes, reikia mazint algas destytojams, kurie ir taip pagal savo issilavinima nedaug uzdirba. Arba reik gaut papildomu lesu. Gal turi pasiulymu is kur? Anksciau ju nebuvo, dabar krizesmetu tuo labiau neatsiras. O studijos universitete ne visiems skirtos. Jei negavai krepselio ir bijai imt paskola, tuomet eik dirbt, vaziuok dirbt i uzsieni, kai turesi pinigu, istosi. Cia tavo asmeninis pasirinkimas, tavo rizika. Lengva labai pasakyt, kad reik sumazint kainas, bet tai padaryt yra labai  labai sunku. Uzmokestis uz studijas yra investicija i tavo paties ateiti ir tai rupi tik tau paciam, kitiem tai yra giliai px. Nori ateities, sukis kaip ismanai. Viskas juda gera linkme. Bus duodamos paskolos lengvatinemis palukanomis. O socialiai remtiniems bus dar ivairiu islygu. Nenorekit visko is karto. O jei nepatinka Lietuvoj, tai minkit nx i visas keturias puses, niekad negrizkit ir nedriskit lietuviais vadintis valkatos nelaimingi ir pienburniai.

O kas dabar tave į kokias puses siuntinėjo, kad vėl šneki kaip mužikas? Vaidini tokį Lietuvos pasidižiavimą, bet esi daug labiau apgailėtinas negu tie, kuriuos šmeiži

Uz zmogu nemylinti savo tevynes man maziai kas yra labiau apgailetina. Manes tu nepazisti, todel ne tau apie mane sprest. Nebuk mazas vaikas ir nelysk i asmeniskumus, nes as cia su tavim tikrai nesipesiosiu.

Ne man spręsti, bet ir ne tau mus siuntinėti

Žinutė parašyta: 2009-06-17 21:46:16 | Nuoroda

O vaje tai kaip man čia žinoti, kokio masto griebtis :D

Žinutė parašyta: 2009-06-27 22:17:29 | Nuoroda

Galiu tik pasakyti, kad jums puikiai sekasi rasti tokius nelaimėlius,kuriems loterijose šiaip nesiseka. Vohoooo, pagaliau man pasisekėėėė :)))))

Žinutė parašyta: 2009-06-29 00:48:26 | Nuoroda

Gal nenurodinėk, kas yra kvaila, o kas ne. Kiekvieno asmeninis reikalas,kuo tikėti ir ar apskritai tikėti ir niekas neturi teisės teigti, kad tai yra kvaila.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 00:52:03 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:

Isvada - Dievo nera:D

Ir net jei jis butu, negarbinciau jo. Ka jis man gero padare. Mire uz mano nuodemes pries 2000 metu, kai dar net nebuvau gimes? Tiketi kazkokia aukstesne jega gal ir nera visiskai kvaila, bet tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila.

Dievas yra ir tai neabejotina. Bet ta visa Biblinė patetika ir bažnytinių apeigų patosas, masinė tikyba man toli gražu nepriimtina - kai man reikia, aš pasimelsiu, be to, kokia malda nuoširdesnė: stereotipinė, mechaninė ar asmeninė? Aišku, kad antroji. Žodžiu, Bažnyčia dabar labai griešiasi ne tikėjimo skatinimo, o tampa kažkokiu monopoliu.

Tikrai čia viskas į temą - Istorija VBE :D

Tiesa- Bažnytinės apiegos ir tikrasis tikėjimas dažnai būna nutolę vienas nuo kito, bet iš kitos pusės mane mišios žavi, nes šiaip ar taip tai yra dalykas,kuris išlikęs nuo senų laikų ir man tai tarsi galimybė prisiliesti prie praeities, įsivaizduoti, kaip tokiose pačiose bažnyčiose meldėsi žmonės prieš daugybę metų. Juk istoriją mylinčiam žmogui vien tai suteikia neabejotino žavesio.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 00:53:40 | Nuoroda
EzoTao rašė:
niekurniekada rašė:

Gal nenurodinėk, kas yra kvaila, o kas ne. Kiekvieno asmeninis reikalas,kuo tikėti ir ar apskritai tikėti ir niekas neturi teisės teigti, kad tai yra kvaila.

Tu čia man? 

Na jei tu pritari tam, tai gal ir tau :D o šiaip buvo skirta rašiusiam "tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila."

Žinutė parašyta: 2009-06-29 01:00:26 | Nuoroda
EzoTao rašė:
niekurniekada rašė:
EzoTao rašė:
niekurniekada rašė:

Tu čia man? 

Na jei tu pritari tam, tai gal ir tau :D o šiaip buvo skirta rašiusiam "tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila."

Tai tada ne man. O mano nuomonė išsakyta kiek aukščiau :))

Ją atrodo taip pat pakomentavau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 01:05:44 | Nuoroda
EzoTao rašė:
niekurniekada rašė:
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:

Isvada - Dievo nera:D

Ir net jei jis butu, negarbinciau jo. Ka jis man gero padare. Mire uz mano nuodemes pries 2000 metu, kai dar net nebuvau gimes? Tiketi kazkokia aukstesne jega gal ir nera visiskai kvaila, bet tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila.

Dievas yra ir tai neabejotina. Bet ta visa Biblinė patetika ir bažnytinių apeigų patosas, masinė tikyba man toli gražu nepriimtina - kai man reikia, aš pasimelsiu, be to, kokia malda nuoširdesnė: stereotipinė, mechaninė ar asmeninė? Aišku, kad antroji. Žodžiu, Bažnyčia dabar labai griešiasi ne tikėjimo skatinimo, o tampa kažkokiu monopoliu.

Tikrai čia viskas į temą - Istorija VBE :D

Tiesa- Bažnytinės apiegos ir tikrasis tikėjimas dažnai būna nutolę vienas nuo kito, bet iš kitos pusės mane mišios žavi, nes šiaip ar taip tai yra dalykas,kuris išlikęs nuo senų laikų ir man tai tarsi galimybė prisiliesti prie praeities, įsivaizduoti, kaip tokiose pačiose bažnyčiose meldėsi žmonės prieš daugybę metų. Juk istoriją mylinčiam žmogui vien tai suteikia neabejotino žavesio.

Paklausk močiutės ar senelio - mišios mutavo. Dabartinės ceremonijos ir apeigos man per daug nenatūralios, o dar kai kunigai kaip statistai visai be pašaukimo bumbina iš Švento Rašto ar sako pamokslus net akių nepakeldami. Kunigystė - menas. Tikėjimas - taip pat. Ir ne kiekviena Bažnyčia yra pakankamai bohemiška, kad tą meną perteiktų :) Mano manymu, žinoma.

Deja mano močiutei kunigas ir Bažnyčia kaip buvo autoritetas, taip ir tebėra :) Dėl pokyčiu sutinku, viskas keičiasi, modernėja, tačiau man labai įdomu, kodėl tu manai, kad anksčiau kunigai būdavo su pašaukimu :D Juk dabar tik tikėjimo ir dar vienų kitų paskatų vedini vaikinai stoja į seminariją. O anksčiau? Kiekviena šeima norėdavo vieną sūnų matyti kunigu ir nebūtinai jis pats to norėdavo. O jei ir sava valia, tai vistiek juos viliojo kaip geras gyvenimas, uždarbis, garbė,tai apie kokį tikėjimą galima čia kalbėti?