Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo karalaitis pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-07-10
00:06:43
| Nuoroda
Na pvz kokio Radzio populiarumas dar labiau paaugo. ;D
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
00:11:36
| Nuoroda
O as visa laika apie zurnalistika galvojau,net turiu dar vieta Essex univere ir galiu varyt studijuot,net nesuprantu kuriu galu as cia lendu i ta teise Genetika stipri jega.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
00:23:07
| Nuoroda
Nes nematau as cia perspektyvu su zurnalistika,nors mokytis visai idomu butu,ziurejau programa,labai idomiai atrode. Tik tas stojamasis mane kazkaip atbaide.
Pas mane seimoj teisininkai,taigi man nuo mazu dienu buvo kalama i galva stot i teise. Kazkur dar 11 klasej man ta teise tragiskai atrode,bet va 12 klasej jau ir motinai padejau,susidomejau jos darbu ir tikrai dabar teigiamai i tai ziuriu.Be to nebus taip,kad baigus teise darbo negausiu..
Ne,as Vilijos fanu klubo steigejas.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
00:40:22
| Nuoroda
Na tiesa,nebuna neperspektyviu profesiju,buna tik neperspektyvus zmones. O kokiu mazdaug egzu rezu reikia,kad istot? Tiesa kiek maciau stojamasis nulemia net 50% balo? O ka jau tokio perspektyvaus studijavai?
Juokauj uas del tos Vilijos,bet manau fanu klubas klesti
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
01:07:34
| Nuoroda
Na man pirma valanda nakties pats party prasided ;DD
Matematikos as labai nemegstu ir isvis vos tik pamacius uzrasa "aukstoji matematika" man susuka viena vieta Fizika gerai,chemija gerai,biologija irgi gerai,bet ne matke. Tai taip iseina,kad metus veltui paaukojai? ar ziniu praktiniu igavai?
Pati Vilija man patinka,bet ne jos muzika
Eik Obuolio pakalusyk,gaila zmogaus,anapilyn iskeliavo.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
01:31:06
| Nuoroda
as siaip naktimturiu uzsiemimu,skaitau,mokaus ir panasiai,dar ir cia speju atrasyt
Obuolys dainavo,ir visai gera muzika. Ten ir dziazo ir bliuzo elementu buvo,buvo aisku ir estrados,neseniai mire,ziauriai malonus zmogus buvo,teko bendrauti.
O ka darysi jei ir su zurnalistika tas pats bus? kodel nusprendei imtis zurnalistikos? Man vienintele patinkanti zurnaliste tai Sviderskyte,as jai tokia pagarba jauciu,moteriske turi aukstojo pilotazo apdovanojimu,va tokios moters man reik
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
01:58:09
| Nuoroda
Is pacios Transilvanijos.
As pats girdejau dvi dainas per tv tai gera ispudi paliko ir siaip pats sake,kad yra tokiu elementu jo muzikoje.
Na jei nepatiks ta teise tai mesiu tas studijas..Bet visgi reikes bent del tevu pasistengt,istversiu kaip nors. Tikrai nebus ten viskas labai idomu,bet juk reikia mokytis. O jau su magistru ka noresiu ta darysiu. As tiesa sakant dabar pasimetes ir nezinau kaip mano ateitis atrodys,pirmiausiai reikia kazkur istot,o gal net i ta pacia teise neistosiu? Daug klaustuku,sumazes ju liepos gale. Jei neistosiu kur noriu gal isvis neapsimoka kazkur stot ir veltu ilaika svaistyt,geriau anglu kalba pasimokysiu.
Vos tik pamatau tavo nika iskart man galvoj stovi Fredas Flinstounas su savo oranziniu apdaru ;DD
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
02:00:33
| Nuoroda
Man motina sako,kad teise yra viena lengviausiu studiju krypciu,nors aisku netikiu as ja. Na VU isties kalt daug reik,bet pazistu MRU studentu,tai man jie neatrodo i issekusius nuo mokslo jaunuolius.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
02:25:14
| Nuoroda
Paivairinsim buteliu degtines.
zinai ka as tau galiu pasakyt? Greiciausiai nerasciau Lietuvoj nei vienos studiju programos kuri man butu idomi,kad ir tas pats orlaiviu pilotavimas,vien suknista matke,praktikos keli %.
Daug gero apie MRU valgykla girdejau mmm..
Na ji teise pati studijavo berods CCCP laikais,tai ten daug propagandinio sudo buvo,tai gal del to lengviau. Nors pazistu panas kurios VU teise N studina ir dziaugiasi,sako labai lengva,suprask kaip nori. Priklauso nuo gabumu.
O kokia Fredo gyvenimo filosofija? kazkaip as jau primirses
O mano nikas toks nezinau kodel,va siaip sau,bet mane keikia del to niko,atseit as pasikeles zmogus,galeciau tai pakeisciau dabar i "Voverys"
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
02:49:36
| Nuoroda
Na siaip tai musu tevai laike labai lengvus egzus mokykloje,anksciau buvo tik sunkus stojamieji. Mano motina kaip ir as labai nemegsta matematikos,sakau genetika galinga jega ;D O siaip tai pagalvojus apie destytojus man siurpuliukai perbega per oda,man atrodo ten visi tokie pikti seniaii studentus ziurintys is labai aukstai. O svarbiausia,kad tu tokiam destytojui neatsikirsi,nes uzsodins. O as labai nemegstu kai mane zemina,bijau bus problemu.
Fredo zmona Velma,vaiku tai nepamenu,bet jo geriausias draugas Barnis,pas barni visai nebloga zmona,nors jis pats zemas ir storas
Labanakt,as einu paskaityt,neabejoju,kad ryt atskaitys mums moralu,kad teises temoj apie Flinstounus pradejom kalbet.
Buvo malonu susipazint,tikiuosi dar pabendrausim.
Dar be to sakykit ka norit,bet teise populairiausia specialybe sitam forume.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
15:22:23
| Nuoroda
Koks praeitais metais i LT filologija buvo praeinamasis balas?
Kazko man neatidaro lamabpo
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
15:24:32
| Nuoroda
apie mergas
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
15:29:53
| Nuoroda
Gal kas turi ?
Turejo vienas zmogelis visa ta knyga,kazkada Lietuvos aide dalimis ji buvo atspausdinta,bet dingo kazkur.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
15:34:01
| Nuoroda
Trulai nuo baltupiu nevaziuoja,tad reiktu su persedimais vaziuot.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
15:36:24
| Nuoroda
Siais metais tikrai yra VU D teises mokamos studijos.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
15:48:08
| Nuoroda
apie ka?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
16:00:06
| Nuoroda
gal ir nebusim
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
16:16:36
| Nuoroda
Lietuviu kalba tai tikrai nera,tik sakau kazkada seniai,dar pries kara Lietuvos aide buvo isspausdinta.
Man tiktu anglu,rusu,vokieciu,lenku kalbom.
Labai idomu paskaityt butu
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
16:18:10
| Nuoroda
tada i mru?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-10
17:19:34
| Nuoroda
zemas koks
dar toks dalykas,kad balu skaiciuoklej yra dvi lietuviu filologijos,kuria rinktis reik skaiciuojant balus?
|