Vartotojo Saulėgrąža pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:25:55 | Nuoroda
tedukas rašė:

nezinau ar apie liaudi tureciau kalbet :D dar kokie grupiokai perskaitys :Dteisingai sakai, kiek zmoniu tiek nuomoniu :) baigiau pirma kursa, tai ispudziai dar sviezus :) ka patyriau, ta papasakojau :) neagituoju as, tiesiog bandau nusviest ;]]

o kokioj tu specialybėj mokaisi?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:32:06 | Nuoroda
Matasss rašė:

O plačiau, ką ten reikėtų studijuoti? gal žinai? :)

Internete apstu informacijos  pavadinimas rodo, kad ten daugiau kultūros istorija gal, girdėjau kad antropologijos ten mažai. Gali pasiskaityti čia www.olimpiados.lt/component/option,com_easyfaq/task,cat/catid,290/Itemid,501/

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:32:46 | Nuoroda

Teks nukopijuoti linką

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:45:15 | Nuoroda
Matasss rašė:

Ačiū. Aš norėjau rašyti tai, bet mano mokytoja mane atkalbėjo, nes mano, kad nelabai persperktyvu būtent tai

O kodėl? Kuo perspektyvi paprasta istorija?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:51:02 | Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:

Ačiū. Aš norėjau rašyti tai, bet mano mokytoja mane atkalbėjo, nes mano, kad nelabai persperktyvu būtent tai

O kodėl? Kuo perspektyvi paprasta istorija?

Šiaip aš norėjau politologiją iš pradžių, bet man ten prasimušt - utopija. O baigęs istorija, ar tiesiog besimokydamas, galiu laukt kol kas iškris ar kažkas panašaus ir perstot. Galų gale istorijas (ė) po visų mokslų gerai gaudosi ir politikoje, plius turi profesiją :) 

eh, o manęs visai nedomina nei politologija, nei politika...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:57:31 | Nuoroda

Tikiu, bet pats mokslas skamba nuobodžiai  o kur žadi stoti į istoriją?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:01:18 | Nuoroda
tedukas rašė:
Saulėgrąža rašė:
tedukas rašė:

nezinau ar apie liaudi tureciau kalbet :D dar kokie grupiokai perskaitys :Dteisingai sakai, kiek zmoniu tiek nuomoniu :) baigiau pirma kursa, tai ispudziai dar sviezus :) ka patyriau, ta papasakojau :) neagituoju as, tiesiog bandau nusviest ;]]

MMT ;] busimas pirmakursiu kuratorius :)

Oho, garbė kokia  kaip tampat kuratoriais? Patys pasisiūlot? (čia ne į temą)

Aš jau nuo kažkelintos klasės galvojau apie matematikos studijas, bet kai atėjo laikas kažką rinktis, pasidarė baisu  o ypač didžiausia mano fobija - programavimas. Be to bijau, kad baigus teks dirbti gal ir gerą, gerai apmokamą, bet nuobodų darbą  Ar yra tokių, kurie būtų pajėgūs pakeisti mano požiūrį?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:03:57 | Nuoroda
TooCrazy rašė:

INTJ.

Nu, galvoju vis tiek pasireikšiu ne į temą. Ponas esat iš diskusijos.lt?  (labai įstrigęs nickas)

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:07:09 | Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:

Pirmenybė VU, bet dar užrašiau kaip atsarginį variantą VPU. Dar galvoju, gal rašyti į VDU, nes ten gaunu 2 balus priedo, bet nelabai ten noriu, nes abejoju studijų kokybe. o pati kur? :) 

Aš dar nesu visko tiksliai nusprendusi, prašymo dar nepadavus  o ir istoriją rašysiu tik šiaip, kaip atsarginį variantą, gal VU  Iš kur ištraukei tokią informaciją apie VDU? Kaip tik girdėjau labai gerus atsiliepimus apie VDU istoriją  ir apie patį universitetą. Nors konkrečios informacijos neturiu.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:14:06 | Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:

Pirmenybė VU, bet dar užrašiau kaip atsarginį variantą VPU. Dar galvoju, gal rašyti į VDU, nes ten gaunu 2 balus priedo, bet nelabai ten noriu, nes abejoju studijų kokybe. o pati kur? :) 

Aš dar nesu visko tiksliai nusprendusi, prašymo dar nepadavus  o ir istoriją rašysiu tik šiaip, kaip atsarginį variantą, gal VU  Iš kur ištraukei tokią informaciją apie VDU? Kaip tik girdėjau labai gerus atsiliepimus apie VDU istoriją  ir apie patį universitetą. Nors konkrečios informacijos neturiu.

O kur norėtum studijuoti? :) Tai tas ir yra, kad daug informacijos neturiu... tūrbūt taip kalbu, nes pirmenybė vilniuj.

Nu aš galvoju apie kūrybines industrijas vgtu  labiausiai sudominusi specialybė.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:21:09 | Nuoroda

O kokias matai perspektyvas ateity? kaip ir sakei prieš tai?  ta prasme, ką norėtum dirbti baigęs politologiją?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:27:53 | Nuoroda
tedukas rašė:
Saulėgrąža rašė:
tedukas rašė:
Saulėgrąža rašė:
tedukas rašė:

MMT ;] busimas pirmakursiu kuratorius :)

Oho, garbė kokia  kaip tampat kuratoriais? Patys pasisiūlot? (čia ne į temą)

Aš jau nuo kažkelintos klasės galvojau apie matematikos studijas, bet kai atėjo laikas kažką rinktis, pasidarė baisu  o ypač didžiausia mano fobija - programavimas. Be to bijau, kad baigus teks dirbti gal ir gerą, gerai apmokamą, bet nuobodų darbą  Ar yra tokių, kurie būtų pajėgūs pakeisti mano požiūrį?

tai be abejo :) nera daug norinciu kuratoriaut :) as cia siaip, kad pazinciu kokiu susirasciau sugalvojau :) 

sakau, programavimo bijot nereikia, nesiseks, nesugebesi, paprasysi kazkas kitas parasys :) kad ir i mane koks pirmakursis gales kreiptis, galesiu padet, nors ir nesu asas, bet suprantu jau nemazai :D ir siaip mife zmones draugiski, retas uzsispaudes sedi :D

o del darbo, cia jau kaip Dievas duos :) ir nuo taves pacios priklausys daug koki sugebesi susirast :)

Taip ir pagalvojau, kad kuratoriai pažinčių ieško

Aš kažkaip mokykloj bandžiau tą dalyką, iš pradžių buvo taip įdomu ir nesunku, o paskui likau išgąsdinta visam gyvenimui  (nesuprantu net kaip įvyko toks lūžis).

O šiaip tai, kur reikalingi tie matematikai? Neturiu jokio realaus pavyzdžio, neįsivaizduoju koks galėtų būti darbo pobūdis. Kažką skaičiuoti?  Kol kas įsivaizduoju tik matematikos mokytoją. (siauras mano mąstymas ;D) įsivaizduoju, kad kažkas rimtesnio turėtų būti.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:32:03 | Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:

O kokias matai perspektyvas ateity? kaip ir sakei prieš tai?  ta prasme, ką norėtum dirbti baigęs politologiją?

Tikrai neturiu tikslo eiti į seimą ir keisti visų, nes tai tiesiog neįmanoma, tegu jie ten mušas ir kalba pro rožinius akinius, neturiu noro būti tarp jų.  Manau, pagrindas būtų visuomeninė veikla, Pilietinės visuomenės ugdymas. O istorija baigus tam irgi duoda perspektyvas :) 

Aišku, patriotiškai skamba

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:36:54 | Nuoroda

Oj, tai aprangoj, kur ten vaikinų bus?  nebent kokių "keistuolių" ;DDD

Nu, matai, tu visai raminančiai nuteikinėji, tai pasidaro nebaisu  ir visai įveikiama. Bet toje specialybėje turbūt mažoka merginų? Šiaip apie KTU nelabai turėjau minčių.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:33:55 | Nuoroda
coffeemaniac rašė:

nu bijau ir aš,kad bus per daug matkės,dėl informos visai dabar kinkos dreba,nes nekenčiu aš kompu ir nieko nesigaudau..dar iki 18d yra laiko pagalvoti ir gal pasikeisti.Nors jau nuo kokios 5 klasės sakiau kad arba muzika arba matematika ;)))) o dar kai aš tinginė ir šiaip į viską pro pirštus žiūriu,tai man visai blogai gali baigtis.;D

Matematikė, bet tinginė?  čia iš pašaukimo matyt 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:35:13 | Nuoroda
TooCrazy rašė:
Saulėgrąža rašė:
TooCrazy rašė:

INTJ.

Nu, galvoju vis tiek pasireikšiu ne į temą. Ponas esat iš diskusijos.lt?  (labai įstrigęs nickas)

Tas pats .

Nu bet koks nemalonus tipas  (pasirodei ten kažkada)

Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:37:53 | Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:

Tikrai neturiu tikslo eiti į seimą ir keisti visų, nes tai tiesiog neįmanoma, tegu jie ten mušas ir kalba pro rožinius akinius, neturiu noro būti tarp jų.  Manau, pagrindas būtų visuomeninė veikla, Pilietinės visuomenės ugdymas. O istorija baigus tam irgi duoda perspektyvas :) 

Aišku, patriotiškai skamba

Na taip. Tie balai tik nelabai leis man gerai įstoti iškart... Istorijos mokytojos įtaka

Kokia įtaka? Mokytis vien istoriją?  rezultatai gana skirtingi

Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:40:09 | Nuoroda

Mažai stojančių? Sako, kad nesunku mokytis, jeigu gabus kažkiek esi. O tuose humanitariniuose vien knygų graužimas  o čia prieš egzus pasimokai ir vuolia.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:42:25 | Nuoroda

Visko gali būti. Bet va, sako mokyklinė matematika nepanašį į tą, kurią teks studijuoti ten.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:47:03 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Saulėgrąža rašė:

Kodėl Mr. Lazy užsireginęs dviem vardais?

Ten kazkas is mano seimos uzsiregines epasas.lt, o ne cia. Gal mama, gal sese. Tai viena karta emiau ir nepastebejas parasiau is kito acc. O ka?

Paklausiau be jokios minties