Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
23:14:12
| Nuoroda
Reikia viską ant savo galvos išbandyti bet sunku renkantis vistiek |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
00:32:44
| Nuoroda
coffeemaniac rašė:
Saulėgrąža rašė:
Reikia viską ant savo galvos išbandyti bet sunku renkantis vistiek O ką rašei po matematikos? Aš dar nepadavusi prašymo ir matematika nebus pirmoji mano saraše. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
00:35:10
| Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
O kokias matai perspektyvas ateity? kaip ir sakei prieš tai? ta prasme, ką norėtum dirbti baigęs politologiją? Tikrai neturiu tikslo eiti į seimą ir keisti visų, nes tai tiesiog neįmanoma, tegu jie ten mušas ir kalba pro rožinius akinius, neturiu noro būti tarp jų. Manau, pagrindas būtų visuomeninė veikla, Pilietinės visuomenės ugdymas. O istorija baigus tam irgi duoda perspektyvas Aišku, patriotiškai skamba Na taip. Tie balai tik nelabai leis man gerai įstoti iškart... Istorijos mokytojos įtaka Kokia įtaka? Mokytis vien istoriją? rezultatai gana skirtingi Labai tokia yra įsijautus į pilietinį švietimą, o pas mane jis dėl Lietuvos rinktinės kovų dar o rezultatas lietuvių tai mano apstulbino, 8 turėjau, bandomąjį irgi 83 gavau, o čia tai apgailėtina...nieko, jei įstosiu neišmes Tai aišku. Geras istorijos balas kompensuos lietuvių k. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
00:55:26
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Saulėgrąža rašė:
Mr.Lazy rašė:
Saulėgrąža rašė:
Kodėl Mr. Lazy užsireginęs dviem vardais? Ten kazkas is mano seimos uzsiregines epasas.lt, o ne cia. Gal mama, gal sese. Tai viena karta emiau ir nepastebejas parasiau is kito acc. O ka? Paklausiau be jokios minties Tau prireike kokios savaites atsakyt. Geras reakcijos laikas Gerai, nesišaipom nesilankiau šioje skiltyje. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:43:34
| Nuoroda
Man abiejų nuorodų neatidaro. Visos verslo specialybės yra socialinių mokslų studijų srity jeigu norisi kažko labiau prie meno, galima rinktis iš meno srities. Kito pasirinkimo Lietuvoj neturim. Man tai kūrybinės industrijos pasirodė tokia įdomesnė vadybos rūšis, paskui galima magistre baigt normalią vadybą ar adminisravimą be priemaišų |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:44:39
| Nuoroda
fury_idol rašė:
Šią specialybę rašiau pirmu numeriu, kad ir kiek kaitaliojau studijų programų sąrašą ji vis būdavo viršuje, nes labiausiai mane domina. Taip galbūt kiek ir baisoka, visgi nauja specialybė, dar neaiškios perspektyvos, nors, rodos, turėtų būt ganėtinai perspektyvu, manau, kad verta bandyti stoti ten kur nori, kad paskui netektų gailėtis dabar po daug dvejonių jau nebesiruošiu nieko keisti, beje sėkmės visiems čia stojantiems, galbūt būsim kursiokai - grupiokai Pas mane ji taip pat bus pirmoji, nes kito varianto nematau o dvejonės lygiai tokios pačios... Tačiau manau verta rizikuoti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:52:10
| Nuoroda
Destiny rašė:
Matass- nenoriu dauzyti tavo vilciu, bet i VU vf neistosi, nebent i mokama. Norint vu studint reikia lt,anglu ir ist visu dalyku min 70-80% surinkt..VDU i vf is paskutinuju ko gero istotum, VPU vidutiniu nr i VF, mano balai gan panasus i tavo buvo. Kaip suprantu esi pirmakursė(is), tiksliau jau būsi antrakursė(is) šiemet keičiasi visa tvarka ir neaišku, kokių balų reikės, kad gautume vf. Matai, aš apie ateity galvojau labai jau vaikiškai ir suidealizuotai norėčiau užsiimti kokia visuomenine veikla, kurti savo verslą, jeigu jau dirbti nuobodų darbą, tai bent geroje komandoje... įdomu kaip čia viskas bus, bet idėjų ateičiai turiu visokių. Vargas man sudarinėjant sąrašą nes jaučiuos kaip audrų blaškomas laivelis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:54:22
| Nuoroda
Gerai čia žiūriu įsitaisėt tuose technologiniuose moksluose |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
14:00:53
| Nuoroda
O su kokiu gaus socialiniuose tavo manymu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
14:05:58
| Nuoroda
jauniklis rašė:
shita specialybe vf parashiau 6 o mokama 11 koks tavo KB? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
14:57:40
| Nuoroda
0 rašė:
o galima namie atsispausdint tą prašymo blanką ir užpildyt ar tik univere? ten duoda lapą, kur kodai surašyti ar reikia savo atsinešt? Atsispausdini blanką iš interento, užpildai ir nuneši galima šitaip. Keletas mano klausimų: 1) Einant paduoti prašymo ir registruoti dokumentų pirmiausia rekia į banką užsukti ir susimokėti ir tik tada eit paduot prašymą turint kvitą? 2) Pildant prašymą ir registruojant dokumentus užtenka tik vienos foto nuotraukos, kuri klijuojama ant prašymo? (kiek suprantu tų kitų 3 foto reikės tik įforminant priėmimą) Ar jos gali būti skirtingos? (prašymo foto nuotrauka skirtinga nuo tų kitų 3) Ir ar gali jos būti nespalvotos, spalvotos, jokio skirtumo? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
14:59:02
| Nuoroda
univerus manyčiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:00:15
| Nuoroda
tamoshiuke rašė:
na ka, viena konkurente maziau turit.. kurybiniu industriju neitraukiau i savo sarasa, istorija baisiai nenusiseke.. bet visiems busimiems kurybindustrieciams didziausios sekmes studijuojant Užjaučiu dėl istorijos |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:02:36
| Nuoroda
Matasss rašė:
Ne Tau vienai taip aš padaviau prašymą jau 07.07, o dabar mano visai kitaip bus išdėstyti pasirinkimai, kai važiuosiu registruoti visko,nes maišalynė kyla po kiekvienos dienos...o toji 18 diena vis artėja. Iš dalies laukiu rytojaus, nes rytoj važiuosiu paduot prašymo ir registruot dokumentų. Nes ta 18 tikrai gąsdinančiai atrodo lipa ant kulnų. Šiandien reikia apsispręsti dėl sąrašo ir užpildyti dokus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:18:22
| Nuoroda
Tai kaip dabar čia su tom nuotraukom, ką tik perskaičiau, kad duodant prašymą reikia tik vienos, o kitos 3 tik tada, kai forminsi priėmimą. O kur tu skaitei, kad 3 reikia paduot kartu su prašymu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:20:40
| Nuoroda
sokoladinis @ wellness institute rašė:
Pateikiant prasyma arba registruojant dokumentus, jei prasymas buvo pateiktas internetu, reikalinga 1 nuotrauka. Kitu 3 nuotrauku reikes tuo atveju, jei kur nors istosit - iforminant dokumentus aukstojoje mokykloje. Ok. Ačiū. Nieko nepasakyta apie foto skirtumus, tai gali jos skirtingos būti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:24:16
| Nuoroda
ZooRoo rašė:
Saulėgrąža rašė:
Gerai čia žiūriu įsitaisėt tuose technologiniuose moksluose na nemanyk, kad viskas taip gerai, galbut istot ir bus nesunku taciau mokytis nekiekvienam bus lemta. Didzioji dalis nubyra per tuos ilgus metus. O ir www.delfi.lt/news/daily/education/article.php?id=23080174 tos kainos nera mazos jeigu taip nutiktu...
Dėl mokymosi nieko nesakau juk dėl to ir nėra tiek daug norinčių mokytis. Bet va įstoti bus lengviau. Aš galvoju vieną specialybę įrašyti iš technologinių mokslų, nemokamą aišku, tik nežinau dar kuriuo nr. Būtų iššūkis prisiminti chemijos mokslą |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:27:52
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
Saulėgrąža rašė:
Tai kaip dabar čia su tom nuotraukom, ką tik perskaičiau, kad duodant prašymą reikia tik vienos, o kitos 3 tik tada, kai forminsi priėmimą. O kur tu skaitei, kad 3 reikia paduot kartu su prašymu? Jūs apsimetate ar tikrai skaityti nemokate. Juk aiškiai bendrojo priėmimo taisyklėse parašyta, o dar ir sokoladinis žmonių kalba pakartojo, kad PATEIKIANT prašymą užtenka vienos nuotraukos (tos, kuri prašymo blanke), kitų trijų reikia ĮFORMINANT dokumentus, kai įstosite!!! Neapsimetu, skaityti moku. Reikėjo aukščiau pasiskaityti, ir išsiaiškinti kodėl man iškilo abejonių! O dėl šokoladinio. Aš parašiau pirmesnė, dar nepamačiusi jo posto. Taip kad nesipučiam čia. Ir nerėkiam!
Sokoladini, tarkim, kad tavęs. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:29:40
| Nuoroda
tamoshiuke rašė:
na as irgi irasiau aplinkos apsaugos inzinerija 15nr kaip atsargini varianta, nors chemijos 2 metus nesimokiau ir egzamino nelaikiau, tai ziuresim kaip cia bus 15 nr toks gana tolokas aš galvoju net 2 ar 3 nr bandyti į technologinę specialybę. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:31:59
| Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Ne Tau vienai taip aš padaviau prašymą jau 07.07, o dabar mano visai kitaip bus išdėstyti pasirinkimai, kai važiuosiu registruoti visko,nes maišalynė kyla po kiekvienos dienos...o toji 18 diena vis artėja. Iš dalies laukiu rytojaus, nes rytoj važiuosiu paduot prašymo ir registruot dokumentų. Nes ta 18 tikrai gąsdinančiai atrodo lipa ant kulnų. Šiandien reikia apsispręsti dėl sąrašo ir užpildyti dokus. Mano planuojama diena - ketvirtadienis. Bet dar irgi nežinau kaip geriausiai surašyti pasirinkimus, tai ir sėdžiu forume gal ką gero esami studentai numes. Gerai būtų džiaugiuosi, jog bent dėl 1 nr esu tikra, o kitaip tai būtų visai liūdna, jei nežinočiau net nuo ko pradėti. |