Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:33:39
| Nuoroda
tamoshiuke rašė:
Saulėgrąža rašė:
tamoshiuke rašė:
na as irgi irasiau aplinkos apsaugos inzinerija 15nr kaip atsargini varianta, nors chemijos 2 metus nesimokiau ir egzamino nelaikiau, tai ziuresim kaip cia bus 15 nr toks gana tolokas aš galvoju net 2 ar 3 nr bandyti į technologinę specialybę. tai idomu, bet suradau daugiau specialybiu, kurios mane dar labiau traukia nors dziaugsiuos, jei apskritai i universiteta istosiu su tokiais balais .. Tu norėjai į kūrybines stoti gal kažką panašaus radai kituose univeruose? Gal kokį VU komfaką surašei? Į kurią sritį daugiau taikai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:35:45
| Nuoroda
Ačiū už tokį išsamų atsakymą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:37:21
| Nuoroda
Sokoladini, aš į tave kreipiausi klausimu "Nieko nepasakyta apie foto skirtumus, tai gali jos skirtingos būti?", į kurį ką tik ir atsakei. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
15:43:58
| Nuoroda
Tai kodėl komfakas ne pradžioje, jei ten norėtum? Aš irgi gana skirtingais dalykais domiuosi. Visokių sričių pas mane bus matyt prašyme. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
16:07:42
| Nuoroda
tamoshiuke rašė:
net nzn, vadybos ir verslo administravimo bakalauras nugalejo.. galvoju ir aš šitą biesą įrašyti, bet visai ranka nekyla aš tik galvoju, jog kūrybines baigus, galima magistre vadybą, administravimą baigti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
16:09:30
| Nuoroda
Lenocka rašė:
As nuejau, nusifotografavau uz 5lt, padare 6 nuotraukas ir sedziu laiminga =)) Nereikia sukt galvos =) Matai, aš neturiu kitaip galimybės, turiu vieną foto, rytoj prašymą paduosiu iki priėmimo įforminimo nusifotkinsiu daugiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
16:57:26
| Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Ne Tau vienai taip aš padaviau prašymą jau 07.07, o dabar mano visai kitaip bus išdėstyti pasirinkimai, kai važiuosiu registruoti visko,nes maišalynė kyla po kiekvienos dienos...o toji 18 diena vis artėja. Iš dalies laukiu rytojaus, nes rytoj važiuosiu paduot prašymo ir registruot dokumentų. Nes ta 18 tikrai gąsdinančiai atrodo lipa ant kulnų. Šiandien reikia apsispręsti dėl sąrašo ir užpildyti dokus. Mano planuojama diena - ketvirtadienis. Bet dar irgi nežinau kaip geriausiai surašyti pasirinkimus, tai ir sėdžiu forume gal ką gero esami studentai numes. Gerai būtų džiaugiuosi, jog bent dėl 1 nr esu tikra, o kitaip tai būtų visai liūdna, jei nežinočiau net nuo ko pradėti. Toji vieta kūrybinės industrijos? o aš turiu tris: politologiją, teisę, istoriją. o kaip tik šiose temose visi pritilę išvis... Taip, kūrybinės Nieko, iki ketvirtadienio gal atsigaus temos |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:12:34
| Nuoroda
Matasss rašė:
Neliko laiko, ryt su draugais nusprendėm važiuot ir užbaigti tuos vargus : ) Tai dar geriau. Viskas greičiau praeis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:27:14
| Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Neliko laiko, ryt su draugais nusprendėm važiuot ir užbaigti tuos vargus : ) Tai dar geriau. Viskas greičiau praeis na taip, bet turiu susidaryti sąrašą šiandien o ką manai apie archeologiją, kokios perspektyvos? reikia greitai rinktis informaciją. Oj, dėl perspektyvų tai nežinau. Pati galvojau rašyti archeologija, bet vien todėl, kad įdomi atrodo specialybė. Bet man nepatiko, tai jog, ten nelabai bus atostogų, vasarą vyksta visokie kasinėjimai, aišku tai įdomu, bet matyt ne man. Be to man nepatiktų knistis po kokių nors 2 pasaulinio karo aukų kaulus. brr. Archeologija labai jau žaviai atrodo įvairiuose filmuose ir panašiai kažin kaip iš tikrųjų viskas yra. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
19:09:26
| Nuoroda
pelkes? Kažin ar Lietuvoje įdomu dirbti tokį darbą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
23:18:37
| Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
pelkes? Kažin ar Lietuvoje įdomu dirbti tokį darbą. ne, nu ne vien tai, dar žemės lopukus apsivalai ir paskui kasinėti. taip toks geras visai Tai kaip dėl sąrašo? Ką pirmoje vietoje rašysi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
23:20:48
| Nuoroda
Baisu... Kokie jūsų KB stojant į šią specialybę? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:29:04
| Nuoroda
Šiandien pridaviau dokus, mokėjau sebe, pas mane irgi 0 lt rašo ir ant lapo ir internete. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:36:53
| Nuoroda
Įdomiai čia kažkas. Gal tiesiog dar nepervedė bankas tų pinigų. Vėliau gal internete atsiras ta suma. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:40:04
| Nuoroda
tituska rašė:
o jums liko imokos saknele? ten banko darbuotojas pasirase? Turiu kvitą, yra parašas. Sutikrinau sąskaitos numerį, atrodo geras, tikrai į reikiamą pervedžiau pinigus, o komisijoje palikau kvito kopiją. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:43:13
| Nuoroda
Prašymų skaičius į 1 vietą yra nerealus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:58:00
| Nuoroda
nu ir nusivėlinot su išleistuvėmis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:59:17
| Nuoroda
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
Matasss rašė:
Saulėgrąža rašė:
pelkes? Kažin ar Lietuvoje įdomu dirbti tokį darbą. ne, nu ne vien tai, dar žemės lopukus apsivalai ir paskui kasinėti. taip toks geras visai Tai kaip dėl sąrašo? Ką pirmoje vietoje rašysi? Jau šiandien surašiau viską. Pirmasis mano VDU politikos mokslai o, sveikinu nebeliko pirmoj vietoj jokios istorijos. Aš irgi jau susitvarkiau dokumentus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:05:13
| Nuoroda
na, parašiau dėl viso ko ir aš laišką komisijai, o šiaip tai, tikiuosi, kad atsiras po kiek laiko ta įmoka Na, aš šiandien sugaišau nuo kokių 12 iki 15 h ypač ryte banke davėmės kaip swedbanke užlūžo kažkas, teko varyt į sebą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:07:33
| Nuoroda
Nu ne, aš per 3 h kažkur susitvarkiau viską, nors ir tai pasirodė košmaras labai varginančiai šiandien. O mano sąrašas toks, hm, su malda pakliūt į pirmą vietą |