Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:35:34
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
O prasidejus dokumentu priemimui, kur juos reiks nest? I kieviena univera kur planuoji stot? ne, i betkuri univera, nesvarbu kur stoji. tiesiog priemimo komisija turi but. lamabpo.lt svetaineje skelbiamos aukstosios mokyklos, kurios tai vykdo. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:00:11
| Nuoroda
bembinas rašė:
as pats imsiu teise, kitur saves neisivaizduoju, nebent politologija, bet politologija toks mokslas, kai baiges ja politiku netapsi. Siaip teisej jo reik pazistamu, bet jei sieksi savo tikslo, tai vistiek ji pasieksi, gal but truputi veliau, nei tie, kurie turi pazistamu, bet pasieksi. Siaip mano svajone, tai bakalaura Lietuvoj pasibaigt, o magistra jau uzsieni(butent teisej), tada siokios tokios galimybes butu didesnes, tuo labiau, kad dabar skelbimuose pastebejau, kad visur reik teises bakalauro, o uzsienyje igytas magistras yra didelis privalumas. Vadyba, tai xz, man tai cia kazkokia nesamone, dabar visi vadybininkai, baik inzinerija ir tai busi vadybininka, kazkaip man tokia specialybe neasocijuojasi su kazkokiu rimtu darbu. Nu ekonomistu, kaip ir teisininku yra daug irgi norint prasimusti reikia idet daug darbo. Psichologija, tai siaip gal ir super mokslas, bet bent jau ne man, neistverciau sedet ir klausyt kokios bobutes skundu, verkslenimu, koks jos gyvenimas sumautas ir t.t. Del perspektyvu, tai visi jie perspektyvus apart vadybos, tarkim jei ir baiges teise negausi darbo teisninej sriti, tai tikrai vadybininko darba gausi ir nesunkiai aplenksi ir busi pranasesnis uz tuos baigusius ta vadyba. jo, teise > vadyba |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:04:09
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Uz 5lt galiu nusipirkt ka tik noriu ? Oho... Daug kas iseina turbut O po to kaip tu, turi po forumus lakstyt ir linkus metyt, kad gautum 2 litus i savaite Dekui, ne. va cia tai sarkazmas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:57:14
| Nuoroda
EnIGma;) rašė:
Varela rašė:
Kada gi jau rezai?:( matyt, kad kita savaite pagal NEC, iki birzelio 26d. gali uztrukt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:59:42
| Nuoroda
zirzlyss rašė:
V3rSus rašė:
zirzlyss rašė:
ir ten internetu kai praeini visus tuos laukelius pagrindiniai duomenys, baigtos mokykos ir t.t., raso busena : baigta ivedimas. Tai cia reiskia, kad mano prasymas issiustas ar issaugotas? Jeigu tik issaugotas, tai ar reikes kazka paspausti, (jei taip tai ka, nes nerandu tokio mygtuko issiusti), kad issisiutu prasymas, ar jis automatiskai issisius? Aciu is anksto uz ats Jei rašo būsena baigta, reiškia viską teisingai užpildei ir jei nieko nekoreguosi tokie duomenys bus galutiniai. Tu tuos duomenis gali koreguoti iki paskutinės prašymų priėmimo dienos, ten nereikai nieko saugoti užtenka, kad rašo busena baigta ir paskutinę prašymų priėmimo dieną bus paimtas paskutinis varaintas prašymo. O jeigu sakai, kad dabar prasymai nera priimami, tai is kur yra sudarytas sarasas "2009 metų priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas studijų programų pasirenkamumas" ? Cia gal sudarytas is tu kurie prasymus universitetuose dave, o ne internetu? bendras registras yra, tiek internetu, tiek prasymu is univeru, keisi ka nors keisis ir studiju programu pasirenkamumas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
12:52:26
| Nuoroda
sand rašė:
na va pakalbejau siandien su savo mokytoja. sake pereinamasis apie 36 gali but ir patvirtino, kad mazina balus tu, kurie neskaiciavo zodziu... ziauru cia 100proc. del zodziu? vertinimo lape tokiu nuostatu net nera |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
13:44:14
| Nuoroda
planuoju saraso pabaigoj sita |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
13:44:36
| Nuoroda
man teise aktualu sioj kolegijoj |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
13:47:36
| Nuoroda
mk3dboy rašė:
Man su tuo internetiniu registravimu labai daug klausymų kyla. As bandysiu į architektūrą stot ir man 27,28 stojamieji. 1. Jei užpildžiau prašyma internetu, reik jį po to galutinai kur nors užregistruot? 2. Lygtais stojamiesiems reik registruotis. Minejo, kad reik atsivežt kvitą ir registracijos pažymą. Mokėjau internetu. Iš kur gaut kvitą ir tą registracijos pažymą? jei internetu mokejai, israsa atsispausdink |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
18:32:11
| Nuoroda
girdejau kazkur, kad abiturientai egzamino suvokime neblizga, bet rasiniai ir interpretacijos kelia |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
18:34:04
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Daniq rašė:
Teisingai. Einam į "Tebūnie naktis" ir išvarom iš minčių tuos egzus. ;D aš už. As irgi uz.. O veliau Joniniu svente, o ten jau ziurek ir rezultatai LT, anglu... kai negalvoji ir greiciau tas laikas praeina |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
18:35:48
| Nuoroda
Lenocka rašė:
dorido rašė:
Lenocka rašė:
Daniq rašė:
Teisingai. Einam į "Tebūnie naktis" ir išvarom iš minčių tuos egzus. ;D aš už. As irgi uz.. O veliau Joniniu svente, o ten jau ziurek ir rezultatai LT, anglu... kai negalvoji ir greiciau tas laikas praeina As visai negalvoju, kol cia neprisedu.. Tada kitu panika mane uzkrecia.. ir kokia isvada galima daryt D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
18:37:55
| Nuoroda
Lenocka rašė:
As pirmiau rasiau rasyma tik del to, kad mokytoja prigasdino, kad galima nespeti =)) O jei neatliksi rasymo uzduoties - nneiskaitys.. Bet, man laiko pilnai uzteko =) pagal ideja, geriausia remtis duotais intervalais.. tam tiek, tam tiek. nes gali disbalansa padaryt |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
02:55:06
| Nuoroda
Abittt rašė:
Ziuriu jus visi taip susirupine del savo rezultatu...;) Bet ar begalinis rupestis ir laukimas vertas to? Juk sie egzaminai ziurint suaugusio zmogaus akimis - verti nieko. Na gerai, neistosit i norima specialybe, taciau ar gyvenimas keisis del to? Ar svarbiausia gyvenimo atrama - seima, nusigres nuo jusu? Juk dauguma zymiu pasaulio veikeju dirba "ne pagal specialyybe"... Todel teigti, kad sie egzaminai nera itin svarbus racionaliam zmogui yra tikra tiesa. Asmeniskai, as mokiausi vidutiniskai (vidurkis 8-9) iki paskutiniuju metu mokykloje. Paskutinius metus baigiau maksimaliu ivertinimu is pasirinktu dalyku, taciau teigti, kad tai dariau del saves butu netikslinga. Siuos rezultatus stengiausi pasiekti del savo tevu, seneliu, kurie dejo dideles viltis i mane ir tiesiog norejau padaryti juos laimingus. Na o egzaminu rezultatai... Kaip bus tai bus. Mano viltys aukstos, taciau nenusiminsiu neistojes ten kur noriu, galbut toks likimas?.. Visgi zinosiu kad padariau tai, ka galejau (o tai yra svarbiausia), t.y. mokiausi, stengiausi, dirbau ir belieka tik tiketis, kad mano pastangos bus ivertintos. Na o jums palinkeciau nesikrimsti del to, kas buvo, o mastyti tai kas laukia musu priesaky. Juk, mes esame "tunkstantmecio vaikai" ir galima save laikyti dalimi musu salie ateities, kad ir kokia specialybe bestudijuotume....:) jo, protingai sneki |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
02:56:58
| Nuoroda
donatus rašė:
torqoise rašė:
EnIGma;) rašė:
pastebejau, kad istorijos forumas tyliausias:D kad veliausim suzinosim rezultatus, todel gal.;) bet as dabar labai garsiai paklausiu, kad tas, kuris parenge peticija isgirstu (jei jis cia lankosi aisku): Kada nešit peticiją? :) Sveiki. Peticija bus įteikta arba penktadienį, arba (jei negalėsiu nuvykti) bus atitinkamai sutvarkyta, atspausdinta ir išsiųsta registruotu paštu NEC direktorei. Tikiuosi, kad pavyks pačiam nuvažiuoti. Matosi, kad parašų bus apie 2000. vargu,ar pades |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
02:58:54
| Nuoroda
mellisa rašė:
O as dariau taip... klausymas,skaitymas 1, laiskas, skaitymas 2 , gramatika, skaitymas 3, rasinys.... Is anksto jau buvau nusistaciusi toki plana, kad nepavargciau bekurdama rasto darbus ar skaitymo uzduotyse.... nors labaiusiai del to, kad tu 20 min skirtu gramatikai man tikrai nepakanka... Visi cia sakot, kad gramatikoje nebuvo ka veikti, o man atvirksciai... sedejau prie jos gal 40 min ir praradau 8 taskus bet man visada su ja buvo problemu... uztat skaitymas ejo kaip is pypkes... bet cia irgi nieko nuostabaus... Man visuomet tai budavo lengviausia egzamino dalis.... visumoje man anglu egzaminas tragiskiausias is visu.... be laisku surinkau vos 50 tasku... uz juos tikiuosi gerai gauti, bet vistiek bus tik kokie 75 taskai is viso... o kai visi taip gerai moka anglu ir taip aukstai visuomet buna uzkelta kartele, tai... toks rezultatas yra apgailetinas.... nu jo kaip kam jau cia |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
03:03:23
| Nuoroda
LadyAnn rašė:
PsicLt rašė:
LadyAnn rašė:
Saulėgrąža rašė:
Aš neįsivaizduoju, kaip turėtų jaustis žmogus gavęs 1 prc mano aplinkoje tokių dar nebuvo... laimingas zhm0gus butu.. ;DD 1% VBE tau daugiau balu duotu, nei 10 is MBE. Galesi perlaikyt, todel betkuriuo atveju islosei yap, zinau, t0del ir maldauju Diev0 n0rs 1% gauti.. ;DD o tai tu A lygiu mokeis ar B? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
03:07:33
| Nuoroda
karalaitis rašė:
As pats MRU studijuoju ir esu labai patenkintas. Kompetetingi ir idomus destytojai, puiki mokymosi aplinka, daug popaskaitines veiklos. O ir laikai tie praejo kai MRU studentai buvo diskriminuojami, dabar dazniausiai ta diskriminacija ateina is VU studentu puses kas nera reiksminga. Daug zmoniu baigusiu musu unika uzima pakankamai aukstas pareigas, teismuose dirba, kontorose, taip pat jau ir teiseju yra baigusiu LTU. KAs liecia pacios teises, tai ar susimastete kodel daug kas stoja i teise? Kiek man teko bendrauti su neakivaizdininkais tai susidariau ispudi,kad tikrai daugumai rupi tik diplomas, nes visais atvejais tas diplomas bus vertinamas visur, teise - platus issilavinimas. Siulyciau nueiti tiek i viena tiek i kita universiteta, uzeiti i studentu atstovybe, pasiklausti. Pas mus tokie zmones visada laukiami. kiek zmoniu - tiek nuomoniu. apie MRU teko girdet ir lbai blogai ir lbai gerai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
03:17:04
| Nuoroda
idomi specialybe, tad bandysiu ir as istot. noretus i VU aisku |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:40:34
| Nuoroda
www.delfi.lt/news/daily/education/articl e.php?id=22722913 Dabartinėje priėmimo tvarkoje prioritetiniu laikomas stojančiojo užpildytas universitetinių studijų programų sąrašas. Sistema veikia taip, kad būtent šiame sąraše nurodyti pasirinkimai elektroninės programos yra peržiūrimi pirmiausiai. Stojančiojo nurodyti pasirinkimai iš kolegijų studijų programų surašomi atskirame prašyme, kuris programos peržiūrimas paskiausiai. Maniau, kad gali rinktis ir tereikia palaukt kol paskelbs priemima ne tik i univera, bet ir i kolegija. Bet cia vel neaiskumu kilo. |