Vartotojo dorido pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:45:32 | Nuoroda

Mano tokie:

1)VU Teise

2)MRU Teise

3)MRU Teise ir valdymas

4)VDU Teise

5)VU Vadyba ir verslo administravimas (Vilniuje)

TIkiuos patekt i betkuri is pirmu 5.

Jei ne, td:

6)VU Informatika

7)VU Informacines technologijos

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:48:15 | Nuoroda

Nauju duomenu nezinau, taciau gali pasiziureti 2008 metais priimtu abiturientu skaiciu:

www.lamabpo.lt/2008_priemimas.pdf

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:53:05 | Nuoroda
EzoTao rašė:
giedrius07 rašė:
boneka rašė:

ryt jau rusu skelbs rezultatus o ne anglu juk :)

nu reiks ryt i mokykla del lietuviu nueiti

Be prošvaisčių, kad lietuvių bus rezultatai. KELTE per savaitgalį niekas įrašų nepadarys, o pirmiausia atsiranda įrašų skiltis, po to - rezultatų (kitą dieną).

neik i mokykla :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:54:27 | Nuoroda

studink vadyba ir verslo administravima viename :) VU yra tokia programa.

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:13:38 | Nuoroda
Ugnyciukas rašė:

Jei norite įstoti į universitetą,o ypač į ekonomiką arba į buhalterinę apskaitą ir finansus, patariu stoti į Lietuvos žemės ūkio universitetą,nes ten yra balai mažesni nei kitose kolegijose, o tuo labiau universitetuose. Nors ten specialybės vadinasi žemės ūkio ekonomika,žemės ūkio buhalterinė apskaita ir finansai,tačiau visur yra ta pati ekonomika ir tie patys finansai .(www.lzuu.lt)

is esmes jo, taciau geriau mokytis 100proc  grynos ekonomikos kryptingai kokiam VU ir t.t. nei 80proc LZUU :))) nes orientuota labiau i zemes ukio veikla.  nors is dalies ekonomika ir yra - mokslas, tiriantis ukine veikla kaip visuma. nznau sunku pasakyt, bet manau atsakymas i sios temos klausima tikrai nebutu LZUU

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:16:37 | Nuoroda
Tarchy rašė:

ShPerA - o kam reikia duot kysi ir kada norint gaut gera kambari (toki kokio nori)?

chi, geriau i PM tokius klausimus

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:18:35 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Ugnyciukas rašė:

Jei norite įstoti į universitetą,o ypač į ekonomiką arba į buhalterinę apskaitą ir finansus, patariu stoti į Lietuvos žemės ūkio universitetą,nes ten yra balai mažesni nei kitose kolegijose, o tuo labiau universitetuose. Nors ten specialybės vadinasi žemės ūkio ekonomika,žemės ūkio buhalterinė apskaita ir finansai,tačiau visur yra ta pati ekonomika ir tie patys finansai .(www.lzuu.lt)

LZUU gal primokejo uz reklamos platinima visuose forumuose? =DDD

:)) jo jo, kazkaip ne pirma karta ir as pastebiu ta pati teksta 

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:21:05 | Nuoroda
Ugnyciukas rašė:

Turiu patarimą, jei bijote jog negalėsit įstoti į universitetą,o norite studijuoti buhalterinę apskaitą ir finansus arba ekonomiką,tai patariu stoti į Lietuvos Žemės Ūkio Universitetą,ten labai maži balai,kai kuriose kolegijose jie aukštesni nei šiame universitete. Beto ir vieta gera,ten kaip ir akademinis studentų miestelis (www.lzuu.lt)

ko visur kisi ta LZUU? atrodo kad visi atsakymai i klausimus yra zemes ukio univeras (-: uztenka, gerai?

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:24:55 | Nuoroda

kas nors tiksliai zinot? :)

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:26:29 | Nuoroda
Micro rašė:

Asmeniškai nepritariu.. Iš vis nesuprantu kam reikia keist?? kas nuo to pasikeis?

NEC'ui maziau popieriu spausdint reiks (-: skaityk dvigubai

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:27:14 | Nuoroda
Himalaya rašė:

Man jau ir pačiai savęs gaila, atrodo,kad ne laiku gimiau, keliais metais anksčiau, ir be vargo įstočiau, kur noriu. O dabar...

tai jei jau be vargo istotum tai veikiausiai daug VBE butum laikius, o tai jokio skirtumo :)))

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:28:48 | Nuoroda
aiste18 rašė:
angel_g1rl rašė:

aiste18 cia juk kalba apie MOKINIO, kuris mokosi 1-12 klasej, ne studento krepseli

ai tiksliai;D na bet vistiek, kas per valdzia siais laikais:D

:D as ir taip skaitau, galvoju WTF!? :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:30:32 | Nuoroda
Ugnyciukas rašė:

:DD tu manrodz visas temas apejai

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:33:25 | Nuoroda
Droste rašė:

mes metemes po 140lt sventei ir po 15lt davana mokyklai... antru pusiu neileidzia vestis.... mama ir kitos gimines ateis tik i oficialiaja dali pasiziureti :P o del sukneles jau kabo spintoje :) mazdaug ilgis iki keliu labai vasariska geleta :D

nemazai palyginus :) mes po 100lt, ir tai palyginus daug kam nemazai pasirode, bet yra galimybe kartu su tevais ne tik oficialioje dalyje kartu pasirodyt. aisku, veikiausiai, kad po iteikimu ceremonijos tevai jau link namu judes

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:56:34 | Nuoroda
Rulle121 rašė:
nuisance rašė:
siestaa rašė:
nuisance rašė:

Na aš visgi viliuosi, kad ir kokio lengvumo egzaminas buvo, bet su mano 40 taškų pakaks gauti 50% kaip nors...

tikrai gausi daugiau nei 50 proc. o kaip siaip matematika sekesi mokykloje ?

Manau, kad nelabai gerai sekėsi.. matematikoj vienintelėj man 8 išėjo metiniam...o egzamino man visiškai nereikėjo tai galima sakyt ėjau tik pasėdėt į egzaminą :D tad ir rezultatas man nieko nelemia...tik šiaip norisi, kad bent 50% būtų :) o kur noriu stot į socialinius mokslus tai ima tik matematikos pažymį tai šitas 8 dabar sugadins man tikrai... bet ką jau padarysi čia :)

tai nori pasakyt kad 8 tai cia jau blogas pazimys? :) nezinau kaip pas jumis bet pas mumis pavizdziui is matematikos jei jau 8 turi tai labai gerai nes mokytoje labai grieztai vertina ypac jei jau tavo pazimys siekia netoli 10 tai numinusuoja balus uz tai kad nesuprastini trukmenos ar siaip kokios smulkmenos neparasai :D kas is to kad mokytojei nuolaidziauja ir isveda geresnius pazimius kurie nevisuomet atspindi tavo zinias pavizdziui anglu man isejo 8 o jei buciau pas normalia mokytoje mokesis tai viso labo 5 gal tureciau taigi geri pazimiai dar neparodo kiek tu moki jie parodo kaip tu moki prisitaikit ir kazkam list i uzpakali :D

su 40 tasku apie 80proc gali tiketis

Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:58:12 | Nuoroda
Himalaya rašė:
dorido rašė:
Himalaya rašė:

Man jau ir pačiai savęs gaila, atrodo,kad ne laiku gimiau, keliais metais anksčiau, ir be vargo įstočiau, kur noriu. O dabar...

tai jei jau be vargo istotum tai veikiausiai daug VBE butum laikius, o tai jokio skirtumo :))

Na taip, būčiau laikius ar taip, ar taip visus VBE, tai kad nebebus mokyklinių, man vienodai. Tačiau prieš reformą būčiau turėjus daugiau galimybių, juk seniau į KMU reikėjo lt egzo ir dar vieno pasirinktinai, tai galėjai laikyti tris(mat, bio, chem) ir tikėtis,kad bent vienas bus puikiai išlaikytas. O dabar visus tris taip puikiai išlaikyt,kad įstočiau, atrodo sunku.

nu jo, is dalies, teisi

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:34:55 | Nuoroda
kammiukas rašė:

Noreciau i ku socialini darba arba psichologija. gal turesiu draugu? ;) :*

jei i psichologija, tai imanoma, kad ir turesi :))))

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:39:06 | Nuoroda
Micro rašė:

Aj nu jo gali būti kad nusišnekejau ;D pats db pažiūrejau 2001-2008 metų statitika, tai max. vid. buvo 26 ;D

sitas egzas vienas is lengvesniu, speju 2001-2008 egzaminu storijos maximumas bus pagerintas, ~29tsk.

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:41:31 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Gendakis rašė:

as taip pat neatmetu galimybes dar del danijos ir svedijos,nu gal dar ir airijos, tik atrodo ten prasymus reikia paduot kiek anksciau, nors tiksliai nezinau

Taip, į Daniją iki kovo...

traukinukas jau nuvaziavo. reikeja motyvacini laiska siust, rekomendacijas + HAKES (anglu k. testas)

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:41:49 | Nuoroda

dar interviu :)