Vartotojo dorido pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:43:36 | Nuoroda
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:

Aj nu jo gali būti kad nusišnekejau ;D pats db pažiūrejau 2001-2008 metų statitika, tai max. vid. buvo 26 ;D

sitas egzas vienas is lengvesniu, speju 2001-2008 egzaminu storijos maximumas bus pagerintas, ~29tsk.

Per visa matematokos VBE istorija, šitas lengviausias, kaip man sake :] ir pats išspręndęs beveik visus tai sutinku kad lengviausias :]

as ir beveik visus ivariau :))) ir tokiu kaip mes siemet nemazai

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:45:28 | Nuoroda
dainius.... rašė:
Lenocka rašė:
aiste18 rašė:

geriau nesitiketi, kad viskas bus gerai, nes jei bus atvirksciai, jausimes tragiskai.. geriau stengtis isvis apie tai negalvoti... nors ne visiem tai pavyksta

Tikrai ne visiems.... =) Aisku, kad mazesnis nusivilimas butu galima nusiteikti blogiausiam... Bet.. Man buna, sakau tevam ar draugam: "na va islaikysiu turbut prastai...", bet sirdyje tai visvien tikiuosi gerai =DDD Saves neapgausi =)

man rezultatu laukimas visiskai  dingo  tad ir nezinia ko  tiketis,  va manau  jau pradesiu kazka apie tai galvoti kiek gausiu vieno ar kito egzamino, o  pamirsti patarciau visiems nes niekas nekankina isijauskite i  vasaros atostogas nes tirkai jos trumpos...o tai pades tikrai kazkoks veikimas, darbas ar da kas nors...

sutinku 100proc. Reikia dziaugtis vasara, tuolab kad sinoptikai grazu ora pranese, tiek liepa, tiek rugpjuti. reik uzsiimt kokia nors veikla.. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:48:56 | Nuoroda
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:

Aj nu jo gali būti kad nusišnekejau ;D pats db pažiūrejau 2001-2008 metų statitika, tai max. vid. buvo 26 ;D

sitas egzas vienas is lengvesniu, speju 2001-2008 egzaminu storijos maximumas bus pagerintas, ~29tsk.

Per visa matematokos VBE istorija, šitas lengviausias, kaip man sake :] ir pats išspręndęs beveik visus tai sutinku kad lengviausias :]

Jei paliginus 2009 matematikos VBE, tai lb panašus į mokyklinius ;D

man pikciausia kad pamokose buvo sunkiau nei per egzamina. sprendem daug kietesniu uzdaviniu, o siemet egzamino riesuta isgvildent buvo lengva.

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:49:40 | Nuoroda
Micro rašė:

sako traukinukas jau nuvaziavo ;DD grįš kitais metais dar tas trukinukas ;D

jo daro reisus kas metus :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:54:10 | Nuoroda
Micro rašė:
Gendakis rašė:

labai knieti pataisyti :) Tai va privalomas yra pagrindinis issilavinimas arba be skolu mokytis iki mazdaug 16 metu, o po to jau daryk ka nori

dėkui kad pataisei :]]

tai tie kas po 10 gave pagrindinio issilavinimo diploma nebetesia mokslu vidurinej/gimnazijoj dazniausiai keliauja i profkes. bet is dalies pagalvojus kartais net geriau - gauni vidurini issilavinima + profesija.

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:56:27 | Nuoroda
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:

Jei paliginus 2009 matematikos VBE, tai lb panašus į mokyklinius ;D

man pikciausia kad pamokose buvo sunkiau nei per egzamina. sprendem daug kietesniu uzdaviniu, o siemet egzamino riesuta isgvildent buvo lengva.

Aš tai nepasakyčiu kad pyktas dėl to esu, matematika buvo megstamiausia, įdomiausia pamoka, tai nors lbsunku buvo, bet įdomu :] ir gal dar prireiks ateityje :]

zinai, kaip kam cia, bet siais metais tarkim uz 47 tskus gausi maziau nei praeitais

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:57:39 | Nuoroda
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:
Gendakis rašė:

labai knieti pataisyti :) Tai va privalomas yra pagrindinis issilavinimas arba be skolu mokytis iki mazdaug 16 metu, o po to jau daryk ka nori

dėkui kad pataisei :]]

tai tie kas po 10 gave pagrindinio issilavinimo diploma nebetesia mokslu vidurinej/gimnazijoj dazniausiai keliauja i profkes. bet is dalies pagalvojus kartais net geriau - gauni vidurini issilavinima + profesija.

Deje ne visi taip pat galvoja kaip tu ;D

butent :DDDkad siais laikais jei eini i profke, busi laikomas mazu maziausiai neprotingu :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:01:42 | Nuoroda
PKfyz rašė:

E, o ar man taip vienam atrodo, bet nece patrasyt, kad matematika zinosim tik 26 diena, o cia visi nusiteike jau rytoj zinot. Tai kaip cia yra is tikruju ... ?

nieks ryt nezinos dar :D nes skelbs tik 26 d. td i mokyklas rezultatus issiuntines. oficialiai uzregistravus KELTE, gausim ir SMS'ais :)

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:18:49 | Nuoroda
butyrka rašė:

micro, o tu lietuviu laikei? :) kad nematau tarp egzaminu tavo :)

negalejo nelaikyt, privalomas

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:19:38 | Nuoroda
Marijustam rašė:

negi nera ne vieno zmogaus kuris noretu istot? :D

tokiu tikrai ne per daugiausiai

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:25:18 | Nuoroda
karusele rašė:

Tai kaip čia dabar gali nepatikt? aš rašiau pirmoj vietoj, nežinau kodėl - intuicija, ir įstojau. Nu vat ir nesiskundžiu. Aišku, yra visokių nesamonių, kurias liepia mokytis, bet šiaip pats dalykas tai LAAABAI įdomus. Kokį šimtą tūkstantį milijonų kartų geriau negu kokia teisė arba ekonomika. Aišku, kiekvienam savo, bet aš dedu pliusą

kokias atzvilgiais geriau? turi omeny sunkuma?

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:26:09 | Nuoroda
butyrka rašė:
dorido rašė:
butyrka rašė:

micro, o tu lietuviu laikei? :) kad nematau tarp egzaminu tavo :)

negalejo nelaikyt, privalomas

zinau. del to ir klausiu, kaip cia taip :)

:-) cia jau micro turetu atsakyt.. neiktrauke i profili ir vsio.

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:44:42 | Nuoroda
Leeee rašė:

o eklinta mazdg jau rezus sunzt galima bus ryt jei sms nusiusiu?o jei i sule eit kelinta mazdg turetu but?nznot?

jei neklystu pirmiau sms'u gausi. bent mano mokykloj informatikos rez paskelbe veliau nei gavau sms

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:49:34 | Nuoroda

www.delfi.lt/news/daily/education/articl e.php?id=22722913

Dabartinėje priėmimo tvarkoje prioritetiniu laikomas stojančiojo užpildytas universitetinių studijų programų sąrašas. Sistema veikia taip, kad būtent šiame sąraše nurodyti pasirinkimai elektroninės programos yra peržiūrimi pirmiausiai. Stojančiojo nurodyti pasirinkimai iš kolegijų studijų programų surašomi atskirame prašyme, kuris programos peržiūrimas paskiausiai.

Maniau, kad gali rinktis. Tik tereikia palaukt kol paskelbs priemima ne tik i univera, bet ir i kolegija. Bet cia vel neaiskumu kilo. Pasak straipsnio informacijos, tai iseina taip, kad jei istoji i univera, kolegijos saraso net netikrina?

Žinutė parašyta: 2009-06-22 00:21:23 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

tiesiog nemanau, kad atsimins čia žmonės tikslias valandas, kada gavo rezultatus :)

kodel gi? :) gal ir neatsimins, o gal ir prisimins. taciau paklaust visada galima - nieks per galva neduos.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 00:30:47 | Nuoroda
Kikuchis rašė:
dorido rašė:
Kikuchis rašė:

tiesiog nemanau, kad atsimins čia žmonės tikslias valandas, kada gavo rezultatus :)

kodel gi? :) gal ir neatsimins, o gal ir prisimins. taciau paklaust visada galima - nieks per galva neduos.

bet tiketis ir laukti rezultatų būtent valandą, kai kitiems atsiuntė juos - neprotinga, manyčiau.

gal ir neprotinga, taciau tam paklaust vis tiek netrukdo.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 00:35:05 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

as gavau apie pietus (13-14h)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 00:51:37 | Nuoroda
Kikuchis rašė:
dorido rašė:
Kikuchis rašė:

as gavau apie pietus (13-14h)

o as gavau po pietų (16-17h)

nu va, priestarauji pati sau. :) "tiesiog nemanau, kad atsimins čia žmonės tikslias valandas, kada gavo rezultatus :)"

Žinutė parašyta: 2009-06-22 00:58:00 | Nuoroda
anyaa rašė:

Mane tai labiausiai neramina ne patys egzamino skaiciukai (nes jau mazdaug esu numacius, kiek tureciau gauti), o butent tai, kad tik nebutu darbai sumaisyti arba dinge, arba kazkas neteisingai uzpildyta ir del to isvis nevertintu...  O jau ka per egzus parasiau, ta parasiau... Beliko tiketis, kad busiu ivertinta uz tai, kiek moku  :)

tokia galimybe yra, bet labai nedidele, kad bus sumaisyti

Žinutė parašyta: 2009-06-22 01:17:39 | Nuoroda
Micro rašė:

hm.. sutinku, išvis tokia tikimybe beveik lygi 0, jei ir nebuvo tavo vertintas darbas, prašai apeliaciją, ir greit atsiras tavo darbas :]

butenk, kad beveik. Esu girdejas, kad pernai buvo problemu, sumaise rezultatus vienai klasei. Gerai besimokantys islaike blogai, blogai besimokantys - gerai. Tai buvo akivaizdu, tad pateike apeliacija ir tada NEC'as sudeliojo viska i savo vezias. Aisku, tie blogai besimokantys suzinoje savo netikruosius rezultatus veliau labai nuliudo.