Vartotojo dorido pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:32:25 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Penktadienį teks iškart trijų egzaminų rezultatų laukti. Brrr!

trigubas smugis, bus matyt ar atremsi

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:32:25 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Penktadienį teks iškart trijų egzaminų rezultatų laukti. Brrr!

trigubas smugis, bus matyt ar atremsi

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:33:46 | Nuoroda
BrooLT rašė:

Neseniai kalbėjau su viena matematikos mokytoja, kuri žino apie egzus, tai sakė, kad šiemet taškų vidurkis labai pasistūmė į dešinę....tad nieko gero...yra nemažai surinkusių visus taškus, tad gali būti, kad norint gaut 100 nebus galima prarast nė vieno taško arba dar yra šansų, kad 100 gaus ir tie, kurie po vieną tašką prarado...

not good. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:35:38 | Nuoroda
Kikuchis rašė:
V3rSus rašė:
Kikuchis rašė:

Sveiki,

Norėjau pasitikslinti... Jeigu nori pildyt prašymus internetu, tai reikia užsiregistruoti www.lamabpo.lt, tuomet pervedi į sąskaitą pinigų sumą, prisijungi, surašai universitetus, specialybes... Ir viskas? Ar reikia dar ko nors?

Nes kai pildai ne internetu, tai reikia paso kopijos bei nuotraukos kiek žinau....

Ne, ten tie kas sakė, kad reikai tai jie pildo per el. paštą, jie tikriausiai atsispausdina prašymo formą, užpildo ir įkelę į PC siunčia.

Jei nori ištikrūjų pildyti internetu reikia užsiregistruoti, pervesti pinigus ir ten bus sitema, kur bus pateiktas sąrašas iš kurio turesi išsirinkti norimas specialybes. Paso ir nuotraukos nereikia :) aš jau pildžiau.

as butent taip ir uzpildziau :)

bet kiek suprantu tuomet nuotraukų ir paso kopijos reikės registruojant dokumentus :)

registruojant reikes

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:37:43 | Nuoroda
Gendakis rašė:

bet juk galima isivaizduoti :), svarbiausia yra vaizduote, kaip karta yra pasakes mano avataro herojus :DD

imaginaaaation :D

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:40:47 | Nuoroda
Jonaz rašė:

Aišku, reiks tuojau pabandyti :) O dar klausimas, dėl mokamos sumos, jei moku 150 Lt, tai tą 40ct mokestį nuskaitys nuo mano sąskaitos likučio, o ne nuo šitos sumos?

be abejo, nereikia vesti 150Lt 40ct

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:43:43 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

vieni šneka vienaip, kiti - kitaip.

nieko nebesuprantu....

as tai manau kad tiesiog reikia palaukt priemimo rezultatu is kolegiju ir nepasirasyt sutarties su universitetais. O po to gali rinktis. Aisku iki tam tikros datos.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:00:34 | Nuoroda
V3rSus rašė:

pirma tikrina univera sąrašą, jei įstoji į betkokią specialybę univerę, kolegijų net netikrina. :) gaila bet taip. Aš klausiu švietimo ministerijoje

100proc.? man is esmes nerupetu, taciau svarbus man abu sarasai, nes jei butu bendras pirmi numeriai ne tik univerams priklausytu.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:01:12 | Nuoroda
V3rSus rašė:

ir pildant prašymą kolegijos atsidurs visada apačioje pagal prioritetą, taip gal lengviau suprast. Pirma universitetai paskui kolegijos kaip be rašytumet.

nesamone is tikro.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:08:18 | Nuoroda
V3rSus rašė:

dorido kur stot planuoji, gal ŠU busim bendrakursiai?

siaip i VU rasysiu pirmus prioritetus, taciau bus ir SU, tad bendrakursiu galimybe yra. :) ekonomika veikiausiai.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:09:51 | Nuoroda
V3rSus rašė:

man atrašė švietimo ministerija štai laiško kopija:

Laba diena, Vytautai,

Pirmiausia bus vertinami Jūsų pasirinkimai į universitetus, jeigu į universitetą neįstosite, tada bus vertinami pasirinkimai į kolegijas.

Daugaiu informacijos apie bendrąjį priėmimą - www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2009.pdf

Pagarbiai,
Aida Janionytė
Ryšių su visuomene skyrius
Švietimo ir mokslo ministerija
tel.: + 370 5 2191233
el. paštas:

Tirai kvailas dalykas, nes dauguam nori stoti į valstybes fiansuojamas universitetuose, paskui kolegijose, bet kolegijos atsiduria saraso pabaigoje.

ne per geriausiai, nes jei rasai i mokamas vietas univeru saraso pabaigoj ir istoji su tokiais balais kurie butu tenkine kolegiju saraso finansuojamas pirmasias studiju programas

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:15:08 | Nuoroda
V3rSus rašė:

pas mane yra irgi ekonomika :) tik ne pirmu numeriu, nors abejoju ar pavyks įstoti į pirmą specialybę, greičiausiai teks soti į kažkuria iš vidurio, svrabiausia, kad į nemokamą įstot. :)

jo, visi nori i nemokama. bet koks abydnekas, buvau isitikines, kad jei nepasirasai sutarties su univeru, vis tiek tikrina ir kolegiju sarasa, o pasirode - NE. Ot, svietimo ir mokslo ministerija. neliux

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:16:27 | Nuoroda
V3rSus rašė:
dorido rašė:
V3rSus rašė:

man atrašė švietimo ministerija štai laiško kopija:

Laba diena, Vytautai,

Pirmiausia bus vertinami Jūsų pasirinkimai į universitetus, jeigu į universitetą neįstosite, tada bus vertinami pasirinkimai į kolegijas.

Daugaiu informacijos apie bendrąjį priėmimą - www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2009.pdf

Pagarbiai,
Aida Janionytė
Ryšių su visuomene skyrius
Švietimo ir mokslo ministerija
tel.: + 370 5 2191233
el. paštas:

Tirai kvailas dalykas, nes dauguam nori stoti į valstybes fiansuojamas universitetuose, paskui kolegijose, bet kolegijos atsiduria saraso pabaigoje.

ne per geriausiai, nes jei rasai i mokamas vietas univeru saraso pabaigoj ir istoji su tokiais balais kurie butu tenkine kolegiju saraso finansuojamas pirmasias studiju programas

va butent visa ir esmė, o jei nerašai į univerus mokama, tik finansuojamą tada gali rasyti kolegijos finansuojamą, bet jei atsitiktų, kad neistojį tai beleika tik kolegija mokamą, tai būtų žiauru

i kolegija istot nera sunku, tad jei jau beliktu mokama, jauciu isvis geriau nesimokint :D kalbant apie nuolatines studijas

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:22:40 | Nuoroda

Noreciau paklaust, kokie yra pagrindiniai argumentai ir kodel buvo keiciama 16 pasirinkimu sistema i "16+16" sistema, jei daugelis buvo patenkinti turedami galimybe kombinuoti universitetu ir kolegiju programas kartu? Siais metais jei istoji i univera, kolegiju sarasas net netikrinamas, tad realu kad gali istoti i mokama universiteto programa tuo tarpu kai tavo balas butu tenkines ir finansuojama kolegijos programa.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:24:50 | Nuoroda

as i mokamas net nerasiau, kalbant apie kolegijas :) o akropoly isidarbint nera taip ir paprasta :DD ziurint kuo aisku.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:27:05 | Nuoroda
cyska rašė:

Isteisybes kokio tikites pereinamojo?

15tsk.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:28:44 | Nuoroda
V3rSus rašė:

kalbu apie universitetus mokamą :) atsiras ir man vietos, kokiam BMS

norinciu sake nemazai yra, tad jau gali cv siust :D

Žinutė parašyta: 2009-06-22 16:31:16 | Nuoroda

Pries savaite kazkur uzpildziau internetu. Jokiu problemu ir siaip patogu. ISAS uzsiregini, susimoki imoka, pagal savo poreikius, ir kai gauni koduka, prisijungi prie sistemos. O galimybe keist prioritetus yra iki liepos 7d.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 17:16:21 | Nuoroda
Greekas rašė:

Tai, jei pats pasakei, kad niekinės, tai koks tikslas visiems pasirašynėt?

Egzaminas buvo sunkus, bet ta peticija nieko nepakeis. Kaip NEC atstovai ne kartą sakė, kad egzaminas pagal programą, taip, tačiau per daug detalus ir smulkmeniškas... Taigi, tos peticijos nieko nepadės.. Pagadino visus reikalus šiemet ir viskas, kitąmet pasimokys...

negalima sakyt iskart NE, nekreips demesio, arba TAIP, tikrai peticija tures itakos. Reikia buti diplomatiskiems, as tai manau kad tikimybe yra, taciau nedidele. O pabandyti VERTA, tuolab kad nepatenkintu ir argumentu kodel yra tikrai daug.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 18:03:16 | Nuoroda
sejkutea rašė:

taigi pasiskaiciuokit,

70-100%
x - y(jusu surinktas procentas)

x=70*y/100

x+30= Jusu surinkti taskai ;DD

ne taip procentai skaiciuojami.