Vartotojo Njateneri pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-16 12:27:26 | Nuoroda

visi čia rašiusieji įstosim ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-16 12:43:51 | Nuoroda

ir man taip sakė :)

Žinutė parašyta: 2009-07-16 15:39:27 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

;D tai mes jau beveik išsiaiškinom, ane Fitai? :D Kung pao Ai Ki Do :D

Junija, tavo kelias į LVA tai kaip matau toks kaip per kančias į žvaigždes biškį :D kas stoja į mano [anti-saulė] organizaciją? :| kuo toliau tuo labiau jos nekenčiu...

emmm man tai sakė kad į el-paštą atsiųs atsakymą, arba telefonu...tai net nežinau. Tas žudantis laukimas... :D o aš ten to savo registracijos numerio kodo kažkokio tai nepasižiūrėjau, kur man dabar jį gaut? O gal nebūtina? Jeigu sms atsiųs...mano vištukai tuoj išsiris, sekmadienį :DD ir taip toks jaudulys, o dar ta liepos 22-oji...

O taip, tik tikiuosi, kad tikrai žvaigždės ten bus :D man sakė suvest į lama bpo tą numeriuką, pirmąjį.

Aš stoju į šią organizaciją, tai jau tikrai, ir man saulė gyvenimą kartina :D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:31:42 | Nuoroda

Prašau.. paaiškinkit, kaip pačiai tai balą apskaičiuoti, nes lamabpo rašo didesnį nei skaičiavau studijos.lt skaičiuokle.. O va kaip pačiai dabar tuos skaičius gaut, m ? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:33:46 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

:D rūsio temperatūra man kaip tik, bet dėl higieninių sumetimų ten negyvenu :D ne nu šiaip tai mano organizmas nepakenčia karščio, man darosi sunku kvėpuoti, skauda galvą ir pan. Geriausiai jaučiuosi rudenį ir žiemą...

o kaip tau, Junija?

Man taip pat vasara nepatinka, myliu pavasarį, ruduo ir žiema liuks tada, kai man nebūna šalta :D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:34:57 | Nuoroda

O blem nieko nebesuprantu, šitoj studijos.lt skaičiuoklėj rašė, kad mano balas 17,96, o lamoj rodo 18,16, tai koks iš tiesų tas balas.. ką jum rodo ten? :D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:38:52 | Nuoroda

Bet va man įdomu pasidarė, kaip gautųsi pačiai skaičiuojant, gal apeliaciją dar tektų duot :D :D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:55:47 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Njateneri rašė:

Bet va man įdomu pasidarė, kaip gautųsi pačiai skaičiuojant, gal apeliaciją dar tektų duot :D :D

http://www.studijos.lt/busimiems_studentams/dienorastis/99/0/Konkursinio-balo-skaiciuokle-2009

Pagal čia esančią pasiskaičiuok. Tik susikeisk savo A ir B lygius, bei VBE ir MBE.

Thanks, labai tiko šita skaičiuoklė, nes ir aš į mediciną stoju, tik į veterinarinę :)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 17:23:42 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

o tai kur turejo tuos KB suskaiciuot  ? 

Prisijunk lamoj su savo registracijos nr :)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 17:24:34 | Nuoroda

Vetų! Gerų vetų :D

Žinutė parašyta: 2009-07-21 13:12:55 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

ačiū labai :) ir Jums to paties linkiu, kad rytojus butu labai laiminga diena :) mano vištukas jau vienas išsirito ;o ;D

oj ir aš nerealiai tikiuosi, kad visų mūsų svajonės rytoj išsipildys :)) Beje, Syma, mano močiutė nudžiugino - sakė Kaune yra kažkokių giminių nenaudojamas geras 2jų kambarių butas, jei įstosiu, sakė būtinai apie jį su tais giminaičiais pašnekės, taigi gal išnuomotų už mažesnę kainą.. :D tad neskubėk apie bendriką galvot, galėtume ir ten apsigyvent, jei geras sąlygas pasiūlytų :D

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:09:42 | Nuoroda

Nu ką, būsimos kolegės!!!!! :D ŠIANDIEN ŠVENČIAM :D jEJEJEJEJEJE, ĮSTOJAU :D SYMA, TARSIUOS SU MOČIUTE DĖL BUTO :DDD AAAAAAAAAAAAAA :D

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:18:35 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
VDUstudienc rašė:
Symakatumi^^ rašė:
VDUstudienc rašė:
Symakatumi^^ rašė:

oJazau!!! as laimingiausia pasaulyje!!!! :""""""))))))))) sveikinu visus busimus kolegas :)))))))) myliu jus :D

je je ;] sveikinu! jaučiau, kad pavyks. bet per plauką praslydai :D va, mergina su 15,40 jau už borto liko.  

ačiū už palaikymą labai ;]] tavo optimizmas man padėjo neapsivemt iš nervų :"D nesvarbu kad per plauką svarbu svajonė išsipildė...o dabar jau niekas jos neatims iš manęs :")

smagu. ir tėvai liks patenkinti, ir tu :D tikekimės, kad mokslo šaknys nebus karčios :P

Aha visi patenkinti važiuojam gert brendžiuko ir valgyt torčiuko :D sėkmėėėsss visiem eikit švęst ir Jūs ;D

šaldytuve jau o-zonkė ir vynelis laukia :D :D

Žinutė parašyta: 2009-07-23 22:48:47 | Nuoroda

Nu, panelytės, turiu ką papasakot :D aš ką tik iš Kauno, su priėmimo komisijos sekretore susitarėm, kad šiandien dokus forminsiu :D išsiklausinėjau viską, dabar mėginsiu papasakot ;)

Tai va, šiais metais į vet. mediciną sakė stojo labai daug žmonių - net 400, 

Žinutė parašyta: 2009-07-23 23:02:29 | Nuoroda

Nu, panelytės, turiu ką papasakot :D aš ką tik iš Kauno, su priėmimo komisijos sekretore susitarėm, kad šiandien dokus forminsiu :D išsiklausinėjau viską, dabar mėginsiu papasakot ;)

Tai va, šiais metais į vet. mediciną sakė stojo labai daug žmonių - net 400, o įstojo mažai, kiek supratau, apie 170. Aukščiausias balas buvo 20 su biškiu, o žemiausias 16. Asmeniškai aš įstojau 7ta, tai man kaip buvusiai humanitarei čia lb gerai :D Stipendijas gaus visi be išimties, kas įstojo į finansuojamą ir ta stipendija visiems bus vienoda, žodžiu KB buvo reikalingas tik tam, kad gautum tą vf vietą :) Tik va valstybė dar nenustatė tos minimalios stipendijos, ją sužinosim rugsėjį. Po 2jų metų arba pasiekus labai gerų rezultatų galima gauti maximalią stipendiją - apie 300su biškiu, dar gali gauti kažkokia ten kažkieno vardininę stipendiją va :D Žodžiu pradžiai nusiteikiam gaut bent 50LT ir džiaugtis :D Žinoma, įmanoma jau pradedant mokslus gauti ir socialinę stipendiją, jei priklausai socialiai remtinai grupei, o ši stipendija, rodos, irgi kažkas apie 300, man gerai - esam daugiavaikė šeima:D

Klausiau, kaip skirsto į grupes, kažkokio mandro principo nesakė, bet esmė tame, kad stengiasi paskirstyti taip, jog grupėj nebūtų vien silpnesni ar vien stiprūs, tai va :) Bendrabučiai - pasiemiau lapuką, kur surašyta, ko reikia prašant vietos. Yra dviviečiai ir triviečiai kambariai. Deja, Simute, miniatiūrinių šuniukų ten neleidžia laikyt, tik visokius graužikėlius, bet dėl jų reik su komendante tartis :) Vienas kažkoks ten sedėjęs studentas pasakojo, jog jo grupėj kažkas varną augino :D

Įdomiausia dalis - fuxų stovykla :D vyks rugpjūčio 28-30 d., Panemunėje, kaina 60LT, na šiaip kai važiuosit dokų formint matysit ten numeriuką registracijos, bet gal kas užmirš pasiimt, tai parašau 866268297 Aušrinė, 861130200 Paulius, maunam tiktai maunam :D

Blemba kaip man LVA patiko, super, visi tokie malonūs, taip jauku.. Greičiau ruduo :D Susitiksma ;))

Žinutė parašyta: 2009-07-27 14:02:45 | Nuoroda

ouje, man pirma laisva dienelė po pamainos.. :D galvoju paskambinsiu tuo nr dėl stovyklos, ot durna buvau, kad iš kart neužsireginau, kai važiavau dėl dokų :D žiūriu jūs visi čia į bendrikus, nu ir gerai, mane vieną paliekat, o aš žaliakalny galbūt gyvensiu va, tokiam dviejų aukštų senoviniam name va :D 4dienį sužinosiu ;) Labai laukiu tos dienos, kada sužinosim savo stipkes, norėtųsi bent 400... :D

Žinutė parašyta: 2009-07-27 14:10:06 | Nuoroda
Chille rašė:
Njateneri rašė:

Labai laukiu tos dienos, kada sužinosim savo stipkes, norėtųsi bent 400... :D

Kad blemba as skaiciau foruma one.lt tai supratau, kad ta stipke bus tik 0,4 mgl dydzio o tai yra 50 lt :( tai man cia trasportui net neuzteks.. bet..:)

Tai tada nafik ta reforma muilino, kad vienas jos pliusų - didesnės stipkės gerai įstojusiems (finansuojamiems), atseit čia ir turėjo būt tas krepšelis

Žinutė parašyta: 2009-07-27 14:15:17 | Nuoroda
Chille rašė:

nu as tikrai negarantuoju, kad cia teisybe, bet bent jau taip studentai sneka.. as ir kazkaip tikejausi bent pora simtu litu.. to 50 lt tai net svietimui medziagos neuzteks..

50lt čia pagal senąją stipkių tvarką, nu briedas būtų, jei po reformos liktų tas pats..

Žinutė parašyta: 2009-07-27 14:24:07 | Nuoroda

Varai ir tu? kul, kuo daugiau, tuo geriau :D

Žinutė parašyta: 2009-07-27 14:39:16 | Nuoroda

iki 30 rodos