Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-29
17:27:06
| Nuoroda
Vakar užsireginau į stovyklą telefonu, pinigus duosiu tikriausiai dieną prieš stovyklą kaip laukiu rytojaus - sužinosiu, ar gausiu išsvajotąjį butą.. dėl skype tai jau nebežinau, kas turi mano, kas ne, bet duodu va dar kartą trois_vierges, prijunkit ir bendrausim - į rugsėjo pirmą nenoriu viena eit |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
17:36:09
| Nuoroda
ievpiev rašė:
jei del stovyklos tai va 866268297- Ausrine ir 861130200 - Paulius as tai 4 numeriu istojau .. 4??? pala, kažkaip čia keistai, tai kodėl aš tik 7???? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
18:42:53
| Nuoroda
Daug kas, kas sena, tas gera klasika nemiršta - Šopenas, Šumanas, Čaikovskis, Vagneris, Grygas.. iš klasikos labiausiai vertinu romantizmo muziką kita mėgstamos muzikos pusė - sunkioji, bet yra išimčių dievinu LOTR, taip kad ir soundtrack'us jo o šiaip daug dėmesio skiriu Epica, Pink Floyd, Scorpions, Alice In Chains, Anathema, GYBE, Black Sabbath, Porcupine Tree, Iron Maiden ir t.t. labai mėgstu metalą, sujungtą su klasikine muzika, folk skambesiu, mėgstu ir psychedelic, progressive rocką, įvairių rūšių metalą, dar country stilių |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
18:47:19
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
Njateneri rašė:
ievpiev rašė:
jei del stovyklos tai va 866268297- Ausrine ir 861130200 - Paulius as tai 4 numeriu istojau .. 4??? pala, kažkaip čia keistai, tai kodėl aš tik 7???? Junija, jinai i maisto sauga juk ;D nestresuok ;D Bum į galvą, tiksliai stresuosiu - man blogai, bet aš stengsiu! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
18:53:55
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
a, tai va, kartą kalbėjau su tokiu trečiakursiu tai jis sakė kad jau maždaug trečiam kurse galima pasirinkti ar dirbsi prie stambių ar smulkių gyvūnų ir jei susitari su dėstytojais ir pan tai gali praktiką atlikti prie būtent tų su kuriais planuoji dirbti. Ar tiesa, ar visus šešis metus reikia vienodai mokytis ir tuos ir tuos? Aišku žinau kad reikia mokytis viską bet manau būtų logiškai jei vėliau gaėtum atsirinkt kas tau aktualu : > Nesamonė.. atseit apsipręst, ar su žiurkėm, ar su šunim dirbt?? man abu svarbūs |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
10:52:25
| Nuoroda
Karočia, mane dėl to buto pavedė, nu liepė dar ir šiandien vakaro laukt, atseit paskambins, pasakys, ką sugalvojo.. Ai nu dzin, nuvariau vakar į Kauną, paskambinau Marijai, sakė užregistruos mane į bendrikų sąrašą, paskui nuvažiavau tiesiai į LVA ir ten turėjau ekskursiją po du bendrikus ir su komendante pašnekėjau - šį savaitgalį vežu pinigus už rugsėjį, pasirašau sutartį ir gal gausiu aš tą kambarį. Tiesa ta, kad pirmakursiai TIKRAI negauna dviviečių, tik aukštesnio kurso studentai. Tai va, šiaip LVA neskirsto, kas su kuo gyvens. Tau paskiria bendrabutį, atvarai su panelėm, norinčiom būt tavo kambariokėmis (jei jos tam pačiam bendrike) ir sakai norim gyvent kartu, tada duoda kambarį pagal savo nuožiūrą. Šiaip 6tas bendrikas jau užimtas, aš būsiu 7tame greičiausiai, vienas yra kažkoks šeimyninis, ten sakė studentai retai kada būna apgyvendinami, na ir lieka paskutinis bendrikas, bet jis toliau nuo LVA. Taigi, panelės, grupuokimės į trijulę, nenoriu būt apgyvendinta su visai nepažįstamom Dar vakar turėjau garbingos progos susimatyti su stovyklos koordinatore aušrine - pinigėlius jau daviau už stovyklą, sakė nuo dabar kainos brangsta, tad nemiegokit |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
10:53:38
| Nuoroda
T.y. Aušrine |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-08
12:43:55
| Nuoroda
Na va, aš 6tame barake, tikiuosi rasiu draugiškas kambariokes sau į kompaniją būtų gerai, jei mylėtų sunkiąją muziką ir graužikus, nes į mano bagažą įeis smiltpelė, žiurkė, gitara ir smuikas.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
11:35:18
| Nuoroda
Čia kažkas klausė dėl neto barake - jis yra. Šiaip už baraką moki 165Lt, o su netu + 5Lt, nu tai va ir gaunas 170 Whoohoo, man liko atart paskutinę pamainą Ej, panos, o jūs pasakykit, ar daug skudurų vežatės? Pradėjau saviškius kraustyt ir išsigandau - didžiausi maišai ir tašės, mane juk kambariokės užmarmaliuos o kur dar kiti pribumbasai.. negerai, kad tie kambariai tokie mažučiai beje, ir aš gavau laišką dėl stofkės - labai maloniai nudžiugino, jog taip gražiai ir tvarkingai viskas sureguliuota, suplanuota.. vienas didelis minusas - daug SPORTO teks rimtai iki nakties į forso kostiumą lįst, nu nebūtų Kaunas nu tik va vakare nerealu - old school, čia fun, būtų gerai, jei ir muziką tokio stiliaus leistų |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
11:57:06
| Nuoroda
2kart rašė:
bliamba,pirmas forumas,kuriame intelektualai lankos( bent jau muzikine prasme) mano- classic, jazz,metal. ir Dire Straits, Pink Floyd, Metallica, Antis, Foje,MAMONTOVAS, the who, the police, nina simone, The Beatles, Peter Green, Snowy White, Roy Buchanan, Michael Nyman, Miles Davis, Steve Reich, Grant Green, John Scofield, Marcus Miller, Jimi Hendrix, Ritchie Blackmore, Tool, visi mike patton projektai, Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Nirvana..eilės tvarka nesvarbi,o ir dar tiek pat pamiršau paminėt... Jergau jergau, lenkiu galvą, o dar kai pamatau tokius kaip blackmore... o Alice tai išvis blem žodžiu, šitam saraše tikrai gėris |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
21:48:59
| Nuoroda
:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-21
10:14:42
| Nuoroda
Nesamonė.. Kalbėjau su mūsų gerbiama stovyklos koordinatore Aušrine. Sakė, jog tikrai nėra taip baisu, kaip atrodo. Žinoma, faktas, kad 6tas barakas griežtas, aš tuo džiaugiuosi, nes ten gyvensiu, bet manau, jei yra noro mokytis, tą pavyks padaryti bet kur, kad ir 7tam.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-30
01:14:27
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Gal galėtumėte atsakyti, kada geriausia atsisakyti studijų.Sakykime, įstojau į VF studijas, tačiau tai ne mano sritis, todėl noriu pakeisti studijų kryptį, programos keisti negaliu po metų, nes labai skiriasi.Kada geriausia išstoti, kad nereikėtų mokėti už mokslą? Ačiū atsakiusiems. Pati nusivyliau vieta, kur įstojau, tad mečiau mokslus net nelaukus - kitais metais stosiu į tos pačios krypties specialybę, tik kitoje aukštojoje mokykloje ir (kokia palaima) kitame mieste... Skambinau į šmm, žodžiu tas įstatymas dėl studijų kainos grąžinimo jau išleistas, tačiau bus patvirtintas sausio ar vasario mėnesį, tad nereikėtų ilgai tempti. Maniau, kad bus galima permesti krepšelį į kolegiją, bet deja, mūsų gailestingoji reforma pasirūpino, kad tai būtų neįmanoma. Sakė ir vietų kolegijoj laisvų nebuvo, ką gi, manau čia taip pat šmm nuopelnas. Žodžiu. Dėl visa ko, tai krepšelis gali būti permestas tik į tos pačios srities specialybę, tik iš univero į univerą (tas pats ir su kolegija) ir tik po semestro. |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-30
01:15:02
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Gal galėtumėte atsakyti, kada geriausia atsisakyti studijų.Sakykime, įstojau į VF studijas, tačiau tai ne mano sritis, todėl noriu pakeisti studijų kryptį, programos keisti negaliu po metų, nes labai skiriasi.Kada geriausia išstoti, kad nereikėtų mokėti už mokslą? Ačiū atsakiusiems. Pati nusivyliau vieta, kur įstojau, tad mečiau mokslus net nelaukus - kitais metais stosiu į tos pačios krypties specialybę, tik kitoje aukštojoje mokykloje ir (kokia palaima) kitame mieste... Skambinau į šmm, žodžiu tas įstatymas dėl studijų kainos grąžinimo jau išleistas, tačiau bus patvirtintas sausio ar vasario mėnesį, tad nereikėtų ilgai tempti. Maniau, kad bus galima permesti krepšelį į kolegiją, bet deja, mūsų gailestingoji reforma pasirūpino, kad tai būtų neįmanoma. Sakė ir vietų kolegijoj laisvų nebuvo, ką gi, manau čia taip pat šmm nuopelnas. Žodžiu. Dėl visa ko, tai krepšelis gali būti permestas tik į tos pačios srities specialybę, tik iš univero į univerą (tas pats ir su kolegija) ir tik po semestro. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
19:43:17
| Nuoroda
Aš ketinu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:02:12
| Nuoroda
Lt filologija + suomių kalba. VU |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:06:57
| Nuoroda
Tai jei taip traukia, kodėl antru? Aš, žinoma, pirmu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:11:12
| Nuoroda
Šių metų abiturientė esi? kaip su egzaminais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:16:49
| Nuoroda
Aš praėjusiais metais baigiau. Stojau į vet, bet, kaip supratau, ne mano specialybė tebuvo, tad šiais metais istoriją ir anglų laikau. Lietuvių jau praėjusiais išsilaikiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:25:11
| Nuoroda
Bijau prognozuoti. Kai parašiau, atrodė bus gan neblogai. Štai dabar jau nežinia kankina. Ir kankins dar iki pat liepos 7-tos. Džiugu bent tiek, kad lietuvių balas svarbiausias, tad jo ir laikausi kaip gelbėjančio šiaudo |