Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:45:28
| Nuoroda
Na, faktas, jog lt filologija nebuvo ir nebus viena populiariausių specialybių, tad didelis konkursas tikrai neturėtų tapti viena iš problemų. Vadinasi, reikia tikėti ir tikėtis to, ko sieki |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
11:19:35
| Nuoroda
Dėkui, ir tau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-25
21:24:56
| Nuoroda
Visaine rašė:
Karolis 09 rašė:
Laba diena. Su pagarba, 1. Prašymą pildai internetu kaip ir visi. lamabpo.lt Tik užpildęs dar nuneši dokumentus į vieną iš bendrojo priėmimo punktų. Jie veikia VGTU, MRU, VK, KTU, VDU, KK, MK, AK, ŠU, UK, KU; Panevėžyje - KTU. 2. Gali stoti neatsisakęs. Jei moki už mokslą, galėsi ten mokėdamas mokytis net ir įstojęs kitur į vf. Arba atsisakysi pasirašęs sutartį su kita mokymo įstaiga. Prie to pačio noriu paklausti: gal žinai, kur ir kada reiks išsiimti pažymą su šiemet perlaikytų egzaminų pažymiais? Ją irgi turbūt reiks nešti, bet internetu pildyti gali jau šiandien iki liepos 19 d. Aš taip pat vidurinį išsilavinimą gavau praėjusiais metais. Manau, jog pažymą išduos bazinė mokykla - ta, kuri registravo tave brandos egzaminams. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-25
22:02:10
| Nuoroda
Dar ankstoka planuot, bet tebūnie... Mat mano reikalavimai ne šiaip sau: ieškau būsimų filologų, mėgstančių naktinėti ir neabejingų protiniam darbui pradedant išvakarėse Laisvomis dienomis miegu ilgai Ruošiuosi stoti į VU lietuvių filologiją ir suomių kalbą. Tegyvuoja Suomija ir jos kultūra, dvelkianti šaltuku Būtų idealu, jei ir muzikinis skonis linktų link alternatyvumo ar net kambariokas rastųsi besąs gimininga muzikanto siela, bet čia tik svajuko dramblionės Bet, tamstos, palaukit, ar galima kambariokus pasirinkti? Nebent, tiesą sakant, korumpuojant komendantę?.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-25
22:20:57
| Nuoroda
voveriukas rašė:
tokiem reikalavimam tau pats laikas ieskotis kambarioku ;D Tai vat, jau esu patyrus barakų siaubą praėjusiais metais - patupdė ne su pirmakursėm... Galvoju gal rimtai šiais metais papirkt reiks komendantę, bo vėl stresas socialinis man bus |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-26
20:58:04
| Nuoroda
živilė rašė:
Njateneri rašė:
voveriukas rašė:
tokiem reikalavimam tau pats laikas ieskotis kambarioku ;D Tai vat, jau esu patyrus barakų siaubą praėjusiais metais - patupdė ne su pirmakursėm... Galvoju gal rimtai šiais metais papirkt reiks komendantę, bo vėl stresas socialinis man bus O kas buvo blogai? Truputi isgasdinai mane, nes as kaip tik galvojau, kad smagu turetu but gyventi su vyresniais studentais, kurie jau daugmaz gaudosi ir gali patarti ar paaiskinti, ko nesuprantu... Papasakok, jei gali
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-26
21:13:37
| Nuoroda
Njateneri rašė:
živilė rašė:
Njateneri rašė:
voveriukas rašė:
tokiem reikalavimam tau pats laikas ieskotis kambarioku ;D Tai vat, jau esu patyrus barakų siaubą praėjusiais metais - patupdė ne su pirmakursėm... Galvoju gal rimtai šiais metais papirkt reiks komendantę, bo vėl stresas socialinis man bus O kas buvo blogai? Truputi isgasdinai mane, nes as kaip tik galvojau, kad smagu turetu but gyventi su vyresniais studentais, kurie jau daugmaz gaudosi ir gali patarti ar paaiskinti, ko nesuprantu... Papasakok, jei gali
Na, čia, aišku, priklauso nuo charakterių galbūt. Bet man nutiko taip, jog tos vyresnės jau buvo iš anksčiau susigyvenusios, mane nustūmė į galinę lovą, savo taisykles įvedė ir nevengė pakontroliuot. Aišku, kartais paklausdavau ko dėl studijų ar gyvenimo Kaune (o dar veiksmas vyko Slabotkėj, jėjėjė), tačiau visumoj man tai buvo košmaras, tad butų puiku, jei šiais metais bent jau su pirmakursėm patupdytų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
13:10:09
| Nuoroda
Ko jūs čia drebat, ką man tada besakyt, jei esu eksternė, istoriją turėjau tik vienuoliktoj klasėj, prieš metus stojau į biomedicininę specialybę, o va tik šią žiemą pradėjau mokytis istoriją, ale ruoštis egzui, pradedant nuo antikos ir baigiant šių dienų temomis Tai va ir klausimas, kaip čia man gausis, įdomu įdomu... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
12:05:52
| Nuoroda
Sveiki, pamaniau reiktų susiburti šios konkrečios specialybės mylėtojams ir po truputį susipažinti. Žinia, didelio konkurso ši specialybė, bent kol kas, nesulaukė (remiantis lama bpo duomenimis), tačiau aš už suomių kalbą ir jų kultūrą sergu visomis keturiomis Tad lendam iš tamsybių finlandistai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
01:13:25
| Nuoroda
Elisa rašė:
Suomių kalbą dievinu ir šiaip daug gero galėčiau pasakyti apie Suomiją:) Bet įrašiau prašyme tik trečiu numeriu, nes nenoriu mokytis lietuvių filologijos, tiesiog turiu jai beveik alerginę reakciją. Be to, nesmokiau antros užsienio kalbos, tai patekti gal sunkoka:) Ech, širdis nudžiugo, jog ne viena tokia mylėtoja čia bešmėkšteliu Elisa, dėl KU tai neseniai iš ten studijuojančios panelės (anglų filologiją) girdėjau, jog antrame kurse ji galės imti suomių kalbą kaip pasirenkamąjį dalyką. Aišku, ne mokslo jūros, bet vis šis tas, bent kažkiek smagu pačiupinėt naują kalbą. Na, o man tai tobulas derinys ši specialybė, kadangi esu įsimylėjusi tiek lietuvių, tiek suomių kalbą, nors pastarosios nesimokiau, tik dažnai girdžiu dainų tekstus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
11:14:22
| Nuoroda
Na ką, šiandien sužinosim anglų egzamino rezultatus. Kažkodėl be galo bijau... Taip noriu šios specialybės VU. KU liko kaip alternatyva tik Panelės, kurios čia įstosit, gausit duot savo kontaktus skype, reikės iš anksto susibendraut |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
11:15:30
| Nuoroda
Juodvarnė rašė:
Sveiki! Po kelių dienų stoju į šią specialybę, rašysiu pirmuoju numeriu. Tad tikriausiai susitiksim, nebent labai aukštais balais visi stos ir nepateksiu į VF . Susipažinti - puiki mintis. :) O kaip istoriją ir lietuvių išlaikei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
11:16:52
| Nuoroda
Ach, jau pažiūrėjau tavo profilį Dar abejoji dėl VF? Nejuokink |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:03:22
| Nuoroda
Na ką, jau žinau savo anglų k. rezultatą, tad manau, jog susitiksime VU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:39:29
| Nuoroda
Kokie taviškiai? Manau, yra šansų, nes ši specialybė nesulaukia didelio konkurso |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:44:37
| Nuoroda
O aš va štai vakar sužinojau anglų k. egzamino rezultatus, o už 15min man jau įteikė gražų, dailų atestato priedą |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:49:16
| Nuoroda
Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:18:26
| Nuoroda
R♥ rašė:
Njateneri rašė:
Kokie taviškiai? Manau, yra šansų, nes ši specialybė nesulaukia didelio konkurso Istorija 80, lietuvių 98 ir anglų 72... Nežinau, ar bandysiu stot, tiesą sakant... su tokiais balais tikrų tikriausiai įstosi ir nebijok bandyt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:21:29
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Njateneri rašė:
Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape Tau čia Žemynos gimnazijoje įteikė tą priedą? aha |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:29:55
| Nuoroda
Na o man, kaip eksternei, šiandien viską suvedė į sistemą priėmimo komisija universitete |