Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
21:12:22
| Nuoroda
Pedagogo kvalifikaciją galima gauti per pusę metų, jei neklystu. O baigus galima dirbti vertėja, žurnaliste, kultūros įstaigų darbuotoja. Aš tai paplanuoju studijas tęst Suomijoje, jei tik pavyktų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
12:54:44
| Nuoroda
Kadangi stoju į filologiją, gal kas galėtų papasakoti apie filologyno baraką? Kiek supratau, tai jis stūkso adresu saulėtekio 8. Tik prašom be jokių kamčiatkų ir niujorkų, esu klaipėdiškė, Vilniaus barakinių slengų dar neįkertu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
19:22:24
| Nuoroda
krokodilas rašė:
Njateneri rašė:
Kadangi stoju į filologiją, gal kas galėtų papasakoti apie filologyno baraką? Kiek supratau, tai jis stūkso adresu saulėtekio 8. Tik prašom be jokių kamčiatkų ir niujorkų, esu klaipėdiškė, Vilniaus barakinių slengų dar neįkertu Kodėl veterinariją metei? Labai daug kas nepatiko ir nuvylė. Kaltinu ir save - matyt per daug prisisvajojus buvau. O be to, tik 12toj pamąsčiau apie šią specialybę, chemijos iš viso nemokėjau, jaučiau labai didelę spragą žinių bagaže ir tik pradėjus lankyti paskaitas suvokiau, jog visada buvau humanitarė, tad visada ja ir liksiu. Jau vien tai, kad lietuvių kalbos paskaitos (nors ir mokslinės krypties) atrodė man pačios įdomiausios, daug ką pasako. Nors ir nesigailiu, kad pamėginau - dabar ramia širdim grįšiu prie savo "pašaukimo" |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
19:28:37
| Nuoroda
grytė rašė:
Njateneri rašė:
Kadangi stoju į filologiją, gal kas galėtų papasakoti apie filologyno baraką? Kiek supratau, tai jis stūkso adresu saulėtekio 8. Tik prašom be jokių kamčiatkų ir niujorkų, esu klaipėdiškė, Vilniaus barakinių slengų dar neįkertu barakinių slengo.:DD na filologynas randasi niujorke.:D kiek žinau gyvensite kartu su ekonomistais, matematikais ir kažkuriuose dar ten barakuose vgtu studentai gyvena. o dabar apie pačius barakus, na tai nors pati gyvenu kamčiatkoj, bet apie niujorko barakus galiu pasakyti tiek, kad tai yra šešiolikaaukščiai pastatai. kambarių sistema ne blokinė, taigi tualetai ir kriauklės yra bendros visam aukštui. dušai ir virtuvės irgi bendros aukštui. kiekvienas kambarys turi balkonėlį. kambariai nėra maži, na ta prasme didesni nei kamčiatkoj.:D ką dar čia pasakyt. ai va nors ir gali tekti gyventi viršutiniuose aukštuose tai vertėtų nepamiršti, kad liftai naktį ar tai nuo vienuoliktos valandos vakaro neveikia tai gali tekti palypėti pėstute. ir berods yra budintys prie durų jei neklystu. jei esi klaipėdietė, tai dar turbūt turėtų būti aktualu tai, kurioj vietoj vilniuj gyvensi, o gyvensi kiek tolokai nuo centro. maždaug 25 min kelio nuo senamiesčio ir maždaug 45 min nuo stoties. tai tiek mano subjektyviom žiniom apie filologų buveinę.:D Ach mat kaip... Blogai, kad ne blokinė sistema, tikrai nekas... Kompleksuosiu lakstyt į wc O gerai tas, jog kambariai, kaip tamstelė sako, didesni. Bus kur savo nemažą barachlo sugrūst Laipiot naktim taip pat tingėsiu. Gal numigsiu kur antram aukšte ant laiptų? Arba išvis geriau nepargrįžt, jei naktinėm pramogom užsiiminėsiu Atstumas, žiū, taip pat ne iš arčiausių, mat filologijos fakas pačiam centre, o aš taip nemėgstu anksti keltis Beje, gyvent šalia matematikų, manau, visai smagu bus, girdėjau šaunūs žmonės jie |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
19:52:09
| Nuoroda
įdomu, kada konkursinį balą rodys |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:10:55
| Nuoroda
Makeshift rašė:
O kaip suprasti tada va šitokį straipsnį? http://www.delfi.lt/news/daily/education/stojantieji-prasymus-pateiks-nemokamai-ir-rinksis-is-4-pasiulymu.d?id=28547345 „Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas." nafig |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:15:02
| Nuoroda
iewaa rašė:
as tai irgi galvoju bandyt stoti i KU lt filologija ir suomiu kalba, bet niekada neturejau nieko bendro su su0omiu kalba ir ja isisivaizduoju kaip yapc sunkia... gal kas turit pazistamu kurie mokesi sio dalyko ir ka pasakojo? Tai manau daugelis čia stoja tos kalbos nemokėdamas. Va kai įstosim, tada ir pramoksim Keliu pažįstamų atsiliepimai: "Paukščių kalba" arba "Jei mokytis ką nors iš skandinavų, šiaurės šalių kalbų, tai tik suomių" Man tai vienodai šviečia, ar bus sunku, ar ne - visvien noriu suomių kalbos... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
12:20:53
| Nuoroda
Vakar dar išskaičiau, jog prieš pasirašant sutartį su universitetu, reikia kaži kur interneto erdvėse patvirtinti kvietimo priėmimą |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
12:45:20
| Nuoroda
Susiskaičiavau normaliai, rankiniu būdu ir jokių skaičiuoklių visai nereikia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
14:11:36
| Nuoroda
aš gavau tik vieną 100, bet galėtų kokį šokoladą man duot, nesupykčiau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
12:18:07
| Nuoroda
Gimtosios kalbos metinį pažymį ima tik kitataučiams. Lietuvaičiams reikia turėti antrosios užsienio kalbos metinį pažymį |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
10:41:22
| Nuoroda
Mano prašyme terodo tik konkursinį balą, o prie geriausiųjų eilės vien nuliai. Na ir marūdina smegenis, tikrai baisokai tie nuliai atrodo... Galėtų jie bent kokį prierašą mestelt, kas čia per vėjai, o ne dar labiau apsunkint ir taip įtemptą laukimą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
10:49:18
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
Štai ką man atrašė LAMA BPO: Bet čia minimi konkursiniai balai, o kas tie geriausiųjų eilėje? Va šitų man nerodo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
10:52:06
| Nuoroda
swishfoot rašė:
Tik ką skaminau LAMA BPO, tai sakė nebijoti dėl nulių, nes jie suvedami arba neapskaičiuoti. Sakė iki rytojaus popietės turėtų būti viskas gerai, o jei ne - skambinti jiems. Dar teigė, kad dabar duomenys suvedinėjami pas ką rodo tik nulius, o paskui pradės taisyti klaidas. Štai taip ponios ir ponai, nauja streso banga ir viskas ant abiturientų pečių Įdomu, ar tik šiemetiniai abiturientai yra patys ,,laimingiausieji'' ?Na žinai, praėjusiais metais tiek daug grybų nebuvo, tai šiemet abiturientai patirs tikrai didesnę streso dozę... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:01:35
| Nuoroda
CyberDeux rašė:
Gerai, atrašė, kad išties duomenys turi atsirasti iki liepos 22d.
O taip.. šiemetiniai abiturientai yra PATYS laimingiausi. Naujos technologijos "valdo"...
Šaunumėlis, tik aš dirbu tą dieną... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:06:15
| Nuoroda
M̧̟̫͓̜͇̲ͣ͋ͥà̙̖̹̹̼̟̪ͤ̚r̸i͟j̷͈a̡̼͙͇̘ͪ̒̊̈́͂̈ rašė:
Njateneri rašė:
Na žinai, praėjusiais metais tiek daug grybų nebuvo, tai šiemet abiturientai patirs tikrai didesnę streso dozę...
Praeitais metais reikejo stoveti eilese iki keliu valandu kad galetum uzpildyti prasyma ir paduoti dokumentus. Jus galit viska daryti internetu. Nepersitemkit. Žinau aš, kas buvo praėjusiais metais. Eilė taip negąsdina kaip kompiuterinės sistemos, turinčios nuostabų talentą pakibti ir sumauti abituriento viltis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:05:36
| Nuoroda
Lietuvių filologija ir suomių kalba vf VU rašykite pm, mielieji būsimieji bendrakursiai, apsidalinsime kontaktais |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:08:30
| Nuoroda
bp.lamabpo.lt/bp/vuapp_main.html va Na, būsima bendrakurse, prašau man duoti savo skype |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:11:37
| Nuoroda
O man įdomu, kada matysime tas diagramas, kurios rodys kelintu numeriu įstojome ir kokio mažiausio balo reikėjo į vf? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:16:08
| Nuoroda
Beje, stojamoji įmoka ir registracijos mokestis yra du skirtingi dalykai. Bent jau man taip VU aiškino O šiaip, tai įstojau į lietuvių filologiją ir suomių kalbą, susimatysma rugsėjį barake ir fake |