Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
18:43:36
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Na į sociologiją sunkiau įstoti nei į ekonomiką. Kad nereikėtų niekur jums pereiti, gerai surašykite savo prašymą, pirma rašykite ten kur ištiesų labiausiai norite. Gal pasiseks ir įstosite. Tiesa ne visi studentai gali pereiti, kadangi fakultetai nėra guminiai tad yra maksimalus studentų skaičius, kurį galime oriimti ir taip gali nutikti, kad jūsų išsvajotoje ekonomikoje neliktų vietų. Tuomet tektų tenkintis sociologijos studijomis ir bandyti pereiti po pusmečio, jei kažkas mestų studijas. O pereiti galima tik tam pačiam fakultete? Pvz. įstoju į politiką, bet gali atsirast šansas pereit į komunikaciją? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:01:32
| Nuoroda
Rūkas rašė:
jei ne į VU, ta yra PM ir Romerį, ir VDŲ, galiausiai Jono Žemaičio karo akademijoj:D taip kad kažkur iš čia manau įstosiu:) O karo akademijai praėjai visus tuos patikrinimus sveikatos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
22:07:06
| Nuoroda
Vilius02 rašė:
Tai cia logiska taip, bet galetu tai sutvarkyt sistema, kad gautai kelis pasiulymus (pvz po 2 nemokamus ir 2 mokamus) nes kartais tuos priotetus sunku nusistatyti Jei sunku nustatyti prioritetus, tai ar bus lengva išsirinkti iš tų kelių gautų pasiūlymų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
17:08:30
| Nuoroda
ak.fak rašė:
nodisco rašė:
ak.fak rašė:
Aš pati renkuosi pirmu numeriu teisę, antru - politiką ( į pastarąją, tarp kitko, mažesnis konkursinis stojimo balas) . Mažesnis? Ne visur. Aš vakar kaip tik nervinaus, susivedus į balų skaičiuoklę savo spėjamus rezultatus, kad pagal praėjusius metus VU įstočiau kur tik patinka vf, tame tarpe ir į teisę, o politikai vos vos pritrūksta. : / Nieko pikto, mane tik truputį sunervina, kai žmonės dar blaškosi, ypač tarp tų specialybių, į kurias ir aš pretenduoju. Bet atsižvelgiant į tai, kiek daug teisininkų prigaminama kiekvienais metais ir kokia jų pasaulyje milžiniška konkurencija, aš jaučiuosi daug saugiau, stodama į politiką. Galiu ir klysti, bet dar to nežinau. (: Negali būt. Aš turėjau žurnalą 2011m. "Kur stoti" ir jame buvo parašyta, kad, tarkim, VU teisė yra didesnis konkursinis balas nei politkos. Gaila, žurnalas pas draugą, galėčiau tiksliai parašyti pereinamuosiu balus. Pė.es - mane taip pat erzina neapsisprendėliai, tie, kurie stoja iš 'durnumo' ar kažkokių kitų 'adekvačių' intencijų, nors visiškai ta sritis jų nuoširdžiai nedomina. Tik laisvą vietą užimą. Žurnale "Kur stoti" yra klaida prie VU politikos mažiausio vf. Tikrai nesąmonė, kad pereinamasis balas būtų apie 15.5. Paties VU žurnale buvo parašyta, kad minimalus apie 19.5. Tai jaučiu ten spausdinimo klaida. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
16:04:45
| Nuoroda
Yra mąstančių apie leidybą 2011 metais? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
16:11:18
| Nuoroda
candya rašė:
Buvau radus puslapį, kuriam parašyta kiek jau žmonių į kokią specialybę šiemet užsiregistravo. Bet kažkaip neberandu. Gal kas žino kur rast tą lentelę? Išėmė ją, anksčiau būdavo lamoj, dabar nebėra. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:06:14
| Nuoroda
Jetau, rezultatas pranoko visus mano lūkesčius - 88% gavau!! Juolab matkės man nė nereikia. Kai jaučiuos laiminga, eina sauuu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:09:14
| Nuoroda
Justt rašė:
Pasigirsiu ir as... Fucking 100! xD Sveikinimai! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:54:59
| Nuoroda
Aš irgi galvoju, bet dar tiksliai nežinau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:55:42
| Nuoroda
Aš irgi galvoju, bet dar tiksliai nežinau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:01:59
| Nuoroda
graze rašė:
cia biski ne i tema. koks pereinamasis balas buvo zinot? ir kiek tasku simtukui reikejo (jei kas gavot ) ? Šimtukui reikėjo 64/64. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:08:34
| Nuoroda
graze rašė:
o tas raudonas diplomas duoda koki pliusa kur stojant? ta prasne spalva o ne balai Ne, tiesiog simbolis, kad gerai baigei mokyklą, nieko jis nereiškia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:20:31
| Nuoroda
Kamilekamile rašė:
Aš stosiu. Parašiau prašyme 1 numeriu. Dar laukiu istorijos egzamino rezultato, bet kol kas yra realios galimybės čia įstoti. Tikiuosi pasiseks ir studijomis nenusivilsiu. Na, o kas dar planuoja čia papulti? Šios studijos yra vienas iš variantų ir man. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:22:27
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Šiaip jum truputį geresnių naujienų. Neužsifiksuokit ties tais balais, kuriuos universitetas pateikia iš anų metų. Ten, ko gero, yra pirmo etapo praeinamasis balas, aišku, jis pakankamai aukštas, bet yra dar du etapai, po kurių čia įstoja nemažai žmonių, tačiau universitetas, nors jų balas buvo ir mažesnis, jų jau nebeskaičiuoja. Manau, kad taip stengdamasis dirbtinai sukelti balą ir parodyti, kokia aukšta kartelė. Taip buvo ir su mūsų specialybe tame pačiame fakultete. Nors rašo, kad mūsų praeinamsis į VF buvo 18,4 berods, kai pakalbėjom paaiškėjo, kad ir su 18,2 yra į nemokamą įstoję ir su 18,1. Taip, kad realiai balas truputį mažesnis. O kaip, leidėjai patenkinti savo studijom? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
14:35:46
| Nuoroda
O kiek priima į leidybą žmonių? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
10:42:05
| Nuoroda
Ar bus šiemet čia stojančių? Ar yra koks skirtumas tarp šios specialybės VU Kaune ir VU Vilniuje? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
07:58:00
| Nuoroda
Bent jau kol kas VU politikos mokslai pas mane pirmoj vietoj. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
14:26:00
| Nuoroda
Viena pažįstama studijuoja, tai sakė, jei norit tinginiaut ir lengvai prasisukt - stokit į TVM. Mane tai baugina, kad į vieną specialybę priima virš dviejų šimtų žmonių, kone kepimas gaunasi. Kita vertus, studijų kokybė gal ir nebloga, nežinau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
15:45:43
| Nuoroda
Rūkas rašė:
manau šiais metais KB turėtų krist. Pirmiausia dėl to, jog daug gerai egzaminus išlaikiusių abiturientų iškeliaus studijuoti užusienin... Antra, atsiranda politikos mokslo studijos ir kitur, pvz Riomerį. Jei ir kris, tai labai nežymiai. Ir pernai daug išvažiavo į užsienį, bet KB ohoho koks. O dėl Romerio tai net neverta lygint, jei žmogus turės tokį balą, kad galės stoti į VU, tai tikrai nesirinks Romerio, kuriame programa nauja, neaišku kas ten sudėta. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
15:52:40
| Nuoroda
doubtful rašė:
as irgi turiu klausima. mano metiniai 9 ir 10, egzai virs 50, bet is lietuviu iskaitos gavau 8. ar iskaitos pazymys ka nors lemia? Įskaita lemia. Turėjo būti 9 arba 10, taip pat, kaip metiniai pažymiai. |