Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:37:52
| Nuoroda
08Ernestas rašė:
Vaziuosi i fuxu stovykla? Aha, planuoju. Ten reiks kažkokį prašymą rašyt ar kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:39:51
| Nuoroda
Aš irgi vyksiu į stovyklą. Ir šiaip, kokie pasyvūs politikai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
07:21:10
| Nuoroda
20.3 - įstojau į vf. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
09:46:59
| Nuoroda
loweleben rašė:
Aha man irgi kebloka butu is Klaipedos atvaziuoti beto dirbu O, kažkas iš manojo krašto. Aš irgi žemaitė. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
09:57:15
| Nuoroda
Neilla rašė:
Vika. rašė:
Sveiki, gal galite padeti? Vakar VU uzpildziau prasyma del bendrabucio, taciau jokiu dokumentu nepridejau, nes nesu nei socialiai remtina, turiu abu tevus ir t.t. Noriu paklausti, ar reikia isvis prideti kokius nors dokumentus, jei ne viena salyga is tu isvardintu man netinka? Gal kas susidure, padekit... Is anksto aciu. Reikejo pazymos apie seimos sudeti ir pazymos apie tevu triju paskutiniu menesiu darbo uzmokesti Tai kad ne, aš klausiau to vyruko priėmime, ar reikia ką pridėti, jei man netinka nė viena iš tų sąlygų (nesu iš daugiavaikės šeimos ir t..t), tai sakė, kad nieko ir nereikia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
15:58:54
| Nuoroda
_geliuke rašė:
zmogiukai, 3 turu imanoma papulti i VU vadyba ir verslo administravima MOKAMA? (balas 13,44) aciu uz info. Pagal pernai metus - įmanoma. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-27
18:43:29
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Mirtise rašė:
eminis skirtumas kad darom 4 metam iškarto, mokam ne 15lt kaip lsp parašyta o 40 jei 4 metus studijuoji. ir kad gamyba užtruks toks skirtumas Bet taip tada žiauriai nesąmonė. Pagalvokit, jei žmogus meta studijas po metų, tai jam jau sumokėtus pinigus už LSP niekas negražins. Ir vėl kažkam pasipelnymo šaltinis, vėl pinigai byrės į šalį. Pagalvok kitaip. Jei mestum studijas, tau pagal viską reiktų grąžinti LSP. Bet tu gali naiviai apsimest, kad jį pametei, sumokėt mokestį ir toliau sau bimbam naudotis LSP, kurio iš tikrųjų visai nepametei. Apsimokėtų tikrai. |