Vartotojo Le pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:53:55 | Nuoroda

Pavydziu jums :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:03:55 | Nuoroda

O jeigu musu (vakariniu studiju) nesusidarys grupe, nes maciau, kad tik 4 pasirase sutartis, galbut mus perkels i dienini? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-10 19:09:40 | Nuoroda

Tikrausiai ne.

Žinutė parašyta: 2010-11-04 13:02:14 | Nuoroda

NUSITEIKITE BRANGIEJI SAUSAM MOKSLUI :) aš tai dingsu iš psichologijos.. tikriausiai :D

Žinutė parašyta: 2010-11-05 21:13:45 | Nuoroda

MRU. 

Sausas, nes reikia be galoo daaaug skaityt skaityt. Kaip sakant teorijos daug, o kažka raštu padaryt, tai faktiškai nieko nereikia, nebent užsienio kalbos, ir dar specialybes kalbos.

pirmam kurse žmogaus anatomija, vos ne kaip daktarui per pusmeti išmokt.(kas man baisiausia, ns nemėgstu tu medicinų) Mano balas buvo virš 18, gal  18,56 kažkur.. 

šiaip pati nežinau ko tikėjausi, nes įstojau tolimu numeriu, tai tokio didelio susidomėjimo ir nebuvo, gal todėl man ir neįdomu. Kas domisi psichologija, tai turbūt įdomu turėtu būti. Bet pakeikia ir tie, kam ši profesija buvo svajonių. 

Žinutė parašyta: 2010-11-05 21:38:03 | Nuoroda

Atbaidyt nesiruošiau :)

Tiesiog pasirinkdami bent kokia specialybe, gerai apie ją susižinokit iš pirmų lūpų - studijouoančių :)

kad nebūtų staigmenų nemalonių ir nesinorėtų bėgt, kaip dabar man :D 

Žinutė parašyta: 2010-11-06 09:56:13 | Nuoroda

Na matau prošvaisčių, bet kažkaip noriu studijuoti tai, kas man įdomu būtų, noriu savanoriškai domėtis tuo, skaitinėt, o ne tik tada, kai užduoda. Dėl bėgimo dar dvejoniu, nes studijuoju vf, o konkursinis balas, kaip pastebejau kyla kasmet sparčiai, kasmet atsirada vis protingesniu :D

Kas dėl knygų, tai bent jau MRU kolkas pirmam semestre visos lietuvių kalba, bet tos knygos LT kalba greitais išseks, ir tikrai nesistebečiau, kaip lieptų angliškai skaityt.. o su angu man prastai... va dar vienas minusiukas.. :/  dar yra tos seminaras pavadinimu "PRAKTIKA" tai jam ruoštis reikia tikrai naudotis angliška medžiaga.

Žinutė parašyta: 2010-11-06 15:58:45 | Nuoroda
Beprotybė rašė:

Tamstos nesuinteresuotumas ,o ne pačios studijos kaltos. 

tai ir sakau

Žinutė parašyta: 2010-11-06 22:05:53 | Nuoroda

Kai yra kova dėl valstybės finansuojamos vietos, nelabai kam įdomu, kad yra galbūt vertesnių už mane :P

Žinutė parašyta: 2011-08-25 23:16:24 | Nuoroda
Kristijonė rašė:

Sveikučiai :) Gal kas suprantat, kaip stot i MRU psichologijos vakarines studijas?

Atsakysiu per velai, bet gal kam nors pravers.

Stojant i MRU psichologija, yra dvejos skirtinos kodu kombinacijos, taigi geriausia paskambinti i universiteta ir paklausti, kuriuo kodu pretenduojama i dienine, kurie vakarine.

p,s, pati nepastebejau tu kodu, ir patekau per klaida i vakarine, bet po pusmecio perejau i dienines.