Vartotojo Le pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-15 20:28:31 | Nuoroda

Beveik visur gi to užsienio kalbos egzo reikia... tas ir blogiausia

Žinutė parašyta: 2010-06-15 21:10:06 | Nuoroda

Sveiki, taigi, tenka atsiprašyti Kauno, nes į ten stoti net minties nebuvo. Ateitį siejau su Vilniumi, tačiau pagal prognozuojamus egzaminų rezultatus, į VU nei Istorija, nei Politikos mokslu, nei Teisę VF neįstosiu (O daugiau mėgstamų sričių nelabai randu). VDU mačiau šiek tiek  mažesni balai ir konkurencija. Gal galit papasakoti apie šitas studijas,kas studijuoja, ar ką žino?  Kaip apskritai VDU vertinamas kaip universitetas? Kaip bendrabučiai?

Ačiū už atsakymus

Žinutė parašyta: 2010-06-15 21:12:14 | Nuoroda
jusste rašė:
Ledutte rašė:
Kevin rašė:
jusste rašė:
jusste rašė:

Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės?

GAL KAS ŽINO? :D

Istestines jei neklystu ir yra neakivaizdines.

Tikrai taip :)

O tai kaip ten pildant pasirinkti tuos prioritetus? Galima vienu metu ir nuolatines, ir ištestines. Tai kaip ten jas žiūri stojant? Jau visai susipainiojau...

Rašai prioritetų tvarka, jeigu nori į Ištestines (neakyvaizdines) tai ir rašyk visur tarkim tik jas :) 

Žinutė parašyta: 2010-06-15 22:23:02 | Nuoroda

Apie VDU nieko nežinojau,o kas tos gretutinės studijos? 

O į VF nėra labai sunku įstoti? :S

Žinutė parašyta: 2010-06-16 08:04:52 | Nuoroda

O studijuot nėra labai sunku?  Kokioje aplinkoje tas universitetas?  centre,pakrašty kur? Kaip butų nuomos(kokios kainos) ? :D 

Susigundžiau jau :)

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:59:39 | Nuoroda

kas sake? 

Žinutė parašyta: 2010-06-17 09:08:00 | Nuoroda

Kiekvienam pagal poreikius, man atrodo. 

Vieniems užtenka ir 15, o kiti graužiasi ir dėl poros padarytų klaidelių, kaip dažniausiai būna man :D

Žinutė parašyta: 2010-06-18 10:16:16 | Nuoroda

Kažkaip tiksliai ir nežinau, arba per lamabpo arba kur mokykloj :D

Žinutė parašyta: 2010-06-18 11:44:04 | Nuoroda

Kaip jūsų nuotaikos? 

aš tai tik su mintim, kad pagaliau viskas pasibaigtų..

Žinutė parašyta: 2010-06-18 13:52:04 | Nuoroda

Aha, aš irgi linkiu sėkmės :) čia toks dalykas, kad  daugely atvejų tik sėkmė ir padės :O

Žinutė parašyta: 2010-06-18 19:08:21 | Nuoroda

Mane tai durnas jausmas apima, kai pagalvoji, kad gramatika tikriausiai nepavyks, teksto suvokimas ir klausymas laimės dalykas, o rašto darbai priklausys nuo temos :DD %-D

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:14:06 | Nuoroda

Keista buvo, kad klausymas normaliai įgarsintas, ne taip kai ankstesniai metais ne tik neaiškiai suburba, bet ir pagreitintai. Nu bet vistiek ten galima sakyt tik spėliojau :D 

Zusammenfassung ne iš klausymo rašiau, o iš galvos, kas logiškai tinkų :D

Labai sunku buvo teksto suwokimo atsakinet i klausimus :S

Gramatikos tas testinis visai nieko, o toliau nzn ar gerai parašiau :)

Kurią temą rašinio rašėt?

Tą antrą temą reikėjo suprasti kaip  ar mokykla gali buti antri namai? tikiuosi taip.

Iš laiško ten ne visus tiksliai žodžius žinojau ką reiškia, bet rašiau iš pradžių ko tikėjausi iš kelionės, kad labai į ją norėjau, džiaugiausi. Paskui ten apie tuos žmones pas ką gyvenau, kad lb draugiški, aplankėm muziejų, žinomų wietų.. :SS

ir galiausiai apie mokykla, kad įmomūs mokiniai, radau daug draugų tram pam pam.. 

Į temą?

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:24:00 | Nuoroda
melanie rašė:

o ten laiske reikejo parasyt , kad as aplankaiu jau ta vokietija? nea, juk reikejo.. kad as turesiu dar ta kelione, ir ka apie ja galvoju... ciua gi busimasis laikas ? ar ne?

Užduotį rašyta, kad jau buvai Vokietijoje, tyrinėjai ar ka tas hospitiert reiskia :d zodziu uzduotis butuoju laiku.

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:29:48 | Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:

Keista buvo, kad klausymas normaliai įgarsintas, ne taip kai ankstesniai metais ne tik neaiškiai suburba, bet ir pagreitintai. Nu bet vistiek ten galima sakyt tik spėliojau :D 

Tą antrą temą reikėjo suprasti kaip  ar mokykla gali buti antri namai? tikiuosi taip.

Iš laiško ten ne visus tiksliai žodžius žinojau ką reiškia, bet rašiau iš pradžių ko tikėjausi iš kelionės, kad labai į ją norėjau, džiaugiausi. Paskui ten apie tuos žmones pas ką gyvenau, kad lb draugiški, aplankėm muziejų, žinomų wietų.. :SS

ir galiausiai apie mokykla, kad įmomūs mokiniai, radau daug draugų tram pam pam.. 

Į temą?

Aha,klausymo net tempas gana lėtas,lyginant su praėjusiais metais buvo. Rašinio pirma tema rašiau..Kažkaip ja buvo ruoštasi įskaitai,tai lengviau. VISIŠKAI visko pačiai sukurt nereikėjo,nes laiko būtų pritrūkę...

O laiškas..Tavo tikrai į temą. Kiek supratau,pirmoj pastraipoj reikėjo kalbėt apie mintis prieš kelionę,antroj apie tai,kaip tave priėmė šeima ir trečioj apie laiką,praleistą mokykloj.

Tada labai gerai :)

blemba, kaip gerai būtų  išlaikyt geriau vokiečių.. nei tikiuosi

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:34:14 | Nuoroda

ai, galiu pasakyt ką račiau..

1. Mit dem bus fahren, o der zu Fuss gehen.. 

2.  Es ist 12 Grad kalt

3.Mitwoch

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:38:30 | Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:

Į temą?

Aha,klausymo net tempas gana lėtas,lyginant su praėjusiais metais buvo. Rašinio pirma tema rašiau..Kažkaip ja buvo ruoštasi įskaitai,tai lengviau. VISIŠKAI visko pačiai sukurt nereikėjo,nes laiko būtų pritrūkę...

O laiškas..Tavo tikrai į temą. Kiek supratau,pirmoj pastraipoj reikėjo kalbėt apie mintis prieš kelionę,antroj apie tai,kaip tave priėmė šeima ir trečioj apie laiką,praleistą mokykloj.

Tada labai gerai :)

blemba, kaip gerai būtų  išlaikyt geriau vokiečių.. nei tikiuosi

O kiek tikiesi?

Taip ir maniau, kad paklausi :D

Kadangi viską taip neužtikrintai dariau išskyrus rašto darbus, tai tikiuosi išlaikyt tikrai, bet minimaliai kažkaip.. iki 30 koki :S pas mane įsitikinimas toks, kad aš jos negausiu daug, bet gal reikia keist įsitikinimus :D

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:39:41 | Nuoroda
lietuvaite77 rašė:

O kaip dėl tos klaidos klausymo užduotyje,nusiepiešėte papildomą langelį?

Ir dar pastebejote,kad kazkurioje uzduotyje buvo ne Richtig-Falsch,o Falsch-Richtig?

jo, nusipiešiau ir pažymejau nein :D  bile kur..

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:43:22 | Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:

2.  Es ist 12 Grad kalt

3.Mitwoch

1.zu Fuß

2.Es wird sonnig

3.am Donnerstag

Dėl 3... BENT AŠ girdėjau,kad paminėjo am Mittwoch ir am Donnerstag.O po to sakė,kad am Mittwoch ir am Freitag užsiėmęs,nes treniruotė ar kažkas tai..

Minėjo kad trečiadienį negali, bet ten klausė kada pakvietė, tai maniau, kad pakvietė, o kad jis atsisake, tai jau ne mano reikalas :DD

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:56:46 | Nuoroda
Ledutte rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:

2.  Es ist 12 Grad kalt

3.Mitwoch

1.zu Fuß

2.Es wird sonnig

3.am Donnerstag

Dėl 3... BENT AŠ girdėjau,kad paminėjo am Mittwoch ir am Donnerstag.O po to sakė,kad am Mittwoch ir am Freitag užsiėmęs,nes treniruotė ar kažkas tai..

Minėjo kad trečiadienį negali, bet ten klausė kada pakvietė, tai maniau, kad pakvietė, o kad jis atsisake, tai jau ne mano reikalas :DD

Dėl klausymo nesiginčysiu, čia ne mano sritis :) Gal tu ir teisi

Žinutė parašyta: 2010-06-19 15:05:55 | Nuoroda
lietuvaite77 rašė:

O kas dar pastebejo del apkeisto vienoj uzduody FALSCH-RICHTIG????nes as tai nepastebejau :(((

nesuprantu kaip apkeista tom vietom, gi visada kai rašai tai pažiūri kurioj pusėj žymėt rchtig, kurioj falsch