Vartotojo Karalaitė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:14:01 | Nuoroda
nuisance rašė:

Gavau 99.... esu labai nustebintas nes tikėjausi tikrai mažesnio rezultato :)

sveikinugražus skaičius

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:17:38 | Nuoroda
jackus rašė:

kaip manot i viesaji administravima MRU isauciau su 15,5 konkursiniu ,mokama aisku

pagal pernai metus tai turėtum nes paskutinis į mokama su 14,30 įstojo

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:32:00 | Nuoroda
Kankoraizis rašė:

is kur jus imat praeitu metu univeru stojamuosius balus? nes nerandu!

aš tai tam ,,kur stoti" žurnale

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:43:50 | Nuoroda
Kankoraizis rašė:
Karalaitė rašė:
Kankoraizis rašė:

is kur jus imat praeitu metu univeru stojamuosius balus? nes nerandu!

aš tai tam ,,kur stoti" žurnale

o galetum paziureti i MRU ir VU su 17,22 balo imanoma istot? ;/ nes baigiu isprotet

o kur tu nori stoti?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:45:47 | Nuoroda

į mru tikrai daug kur įstotum o vat su vu tai nelb aš suprantu. Knygoj rašo kad balas pvz 1926,5 tai kaip čia?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 17:31:33 | Nuoroda

gal čia ir juokingai paklausiu bet ar yra man šansų į mokamą įstoti jei istorijos 83 lt 89 ang 71 matiekos metinis 9?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:16:59 | Nuoroda
donatus rašė:

Turiu lietuvių 89, anglų 88, istorija 78, matematika B 5. Balas išeina toks: 18,06. Į MRU teisę lyg ir įstočiau, bet pirmu numeriu parašiau VU Politikos mokslus... nesupykčiau, jei nutiktų stebuklas. :)))

mano balas 18,72 bet abejoju kad įstočiau

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:23:35 | Nuoroda
donatus rašė:
Karalaitė rašė:
donatus rašė:

Turiu lietuvių 89, anglų 88, istorija 78, matematika B 5. Balas išeina toks: 18,06. Į MRU teisę lyg ir įstočiau, bet pirmu numeriu parašiau VU Politikos mokslus... nesupykčiau, jei nutiktų stebuklas. :)))

mano balas 18,72 bet abejoju kad įstočiau

tai ką, visi į MRU trauksim? :D

vis vien parašysiu vu o gal įstosiu į mokama taip netyčia

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:27:59 | Nuoroda
telius rašė:

Karalaite, jug gi viskas priklauso nuo šiais metasi stojančių. Juk gi , kaip aš suprantu ir pataisykite jei klystu, konkursinio balo sudarymas kito.. Beje aš ir pats norėčiau įstoti į TSPMI ir labai knieti paklausti, kaip sekėsi istorijos lietuvių ir anglų egzaminai? turiu omenyje rezultatus. Aš pats asmeniškai bandysiu šauti ( deja su tokiai rezultatai geriausiu atveju tik į mokamą )  su ist- 94; angl -85 ; lt (prašom nesijuokti, visokių fail būna.) - 65.

tai tavo dar gerai, mano tai ist 83 lt 89 anglų 71 tai labai abejoju ar įstosiu bet vis vien bandysiu, nes po to gailėsiuos jei neparašysiu

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:29:21 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Baranka rašė:

O gal kas zinot, jei pas mane nera antros kalbos 12oj klasej? tik 10oje buvo... Tai jau neimanoma istot i filologija ar galima 10os klases metini irasyt?

Tuscia vieta galima palikt. Tiesiog stojamasis balas bus mazesnis.

jei nėra antros kalbos ima gimtąja rašiau į vu tai man taip sake

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:35:33 | Nuoroda
donatus rašė:

Karalaite, į mokamą tikrai turėtum įstoti... jei tik yra pinigų - pirmyn. :) Labai jums, studijuosiantieji ten, labai pavydėsiu. :))) Planuoju, kad kai pasibaigsiu teisės studijas, kas mane irgi traukia, imsiuos ir šitų studijų. :) Nes nu, svajonė vis tiek kada nors turi išsipildyti! :)))

gaila tų pinigų, nes žinau kad gal į kitą specia lybę vf įstočiau bet ko dėl svajonės nepadarysilabai geras tavo požiūris aš lygiai taip pat elgsiuosi jei neįstosiu

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:45:01 | Nuoroda
netgi_aš rašė:

Na, aš jau metelius praleidau MRU ir kol kas tikrai nesigailiu. Jau kas nori mokytis, tai, ko gero, geresnių sąlygų niekur neras: biblioteka dirba beveik per visą naktį, daug kompiuterių, medžiagos daug, bibliotekininkės pasiruošusios visada padėti ir pan.  Taip pat daug visokių būrelių, kas nori gali dalyvauti jų veikloje. O dėstytojai taip pat yra geri, o kai kurie labai geri (bent jau man superiniai papuolė).

Kas dar studentui gerai tai, kad maistas labai pigus ir sakyčiau net skanus :D Nors, aišku, su namų maistu nėra ką ir lyginti. Bet kai nėra kito pasirinkimo... :D 

kokia specialybe tavo?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:39:51 | Nuoroda
nuisance rašė:

Labai norėčiau į čia į vf vietą... bet manau su 99 istės, 92 lietuvių, 81 anglų ir  8A matkės mažai šansų patekt deja..

net nzn sunku šiais metais ką nors prognozuoti, bet bandyk gal ir įstosi

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:43:10 | Nuoroda

19,12 kultūros istorija ir antropologija jaučiu neįstočiau

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:57:00 | Nuoroda
nuisance rašė:
Karalaitė rašė:
nuisance rašė:

Labai norėčiau į čia į vf vietą... bet manau su 99 istės, 92 lietuvių, 81 anglų ir  8A matkės mažai šansų patekt deja..

net nzn sunku šiais metais ką nors prognozuoti, bet bandyk gal ir įstosi

Na taip į pirmas vietas ir reikia rašyt tas svajones :) gal netyčia juk pateksi..va o jau į galą sarašo tai jau pradėt tokias į kurias realiai gali įstot :D nors šiemet tikrai sunku ką nors prognozuot...ech galėjau metais anksčiau gimt :D

na jau kada gimem tadaaš tai db žiūriu kur norėčiau stoti ir net nzn labai man sunku bijau, kad įstosiu ir man nepatiks

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:05:37 | Nuoroda
nuisance rašė:

Na taip kai dar nežinai kur nori tai tikrai baisu kad gali suklyst ir neteisingai pasirinkt.. :) man tai politikos mokslai buvo sena bet turbūt vis dar nepasiekiama svajonė :D nors ir daug kontraversiškų atsiliepimų girdėjęs apie jų perspektyvą ir naudą... :) bet jei ką pakaks ir teisės kur nors :) kad tik kas priimtų :D

o aš tai žinau, kad teises nenoriu nzn kodėl bet nevilioja galbūt bijau, kad bus man per sunku tačiau apie verslo informacijs vadyba galoju, bet nzn kažkaip keistai ji man skamba

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:12:49 | Nuoroda
ramiai! rašė:

Socialiniai 18,06

stoju į ištęstines VU TSPMI Politikos mokslus, kažin VF gauti užteks?

manau, kad turėtų užtekti juk į ištestines daug mažiau stoja tai gal ir konkursas bus mažesnis. o kaip manai aš su 18,72 galiu bandyt į mokama nuolatines?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:14:20 | Nuoroda
ramiai! rašė:

mano balas 18, 06

ar gaučiau VF ištęstinėse?

manau, kad turėtų užtekti juk į ištestines daug mažiau stoja tai gal ir konkursas bus mažesnis. o kaip manai aš su 18,72 galiu bandyt į mokama nuolatines?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:17:01 | Nuoroda
kupas rašė:

labai noriu cia, bet bijau kad gali nepavykti.... niuriai...  o be to kas tos istestines studijos as nelabai suprantu?

čia vietoj vakarinių ir neakivaizdinių kaip suprantu, vietoj 4 metų reik mokytis 6

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:20:17 | Nuoroda

bet žiūriu čia visų tokie balai, kad aš tikrai neįstosiu