Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
21:25:29
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Karalaitė rašė:
apie šį universitetą tiek daug nuomonių, kad pasiklysti galima. Pvz vienas vu teises falkulteto dekanas sake, kad mru teise nieko verta, nes ten teisininkus konvejeriu gamina bet nk gero iš jų Kur objektyvumas? Be to, MRU ir VU TF visada aršiai kovojo tarpusavy, vieni kietiems gatavi gerkles perkąst. na tai manau, kad kiekvienas už save, bet tai kažkaip tikrai nefaina kai galvoji stot į mru ir tik šeip atėjau paklausyt, ką tas dekanas kalba(jei jau į mokykla atvažiavo galvoju pasinadosiu proga) o tas kad susake tai net suabejojau savo pasirinkimu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
21:27:50
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:
ramiai! rašė:
Socialiniai 18,06
stoju į ištęstines VU TSPMI Politikos mokslus, kažin VF gauti užteks? manau, kad turėtų užtekti juk į ištestines daug mažiau stoja tai gal ir konkursas bus mažesnis. o kaip manai aš su 18,72 galiu bandyt į mokama nuolatines? Bet, kad iš pradžių nežiūri ar tu išplėstines ar nuolatines pasirinkęs esi, dalina krepšelius pagal visų balus, o poto pagal pasirinkimus į išplėstines ir nuolatines skirsto, todėl jei nuolatinės perpildytos vf, į išplėstines lengviau patekt, ar klystu? :) aš tai net neįsivaizduoju kaip ten bus, bet manau, kad kaip buvo į vakarines ar neakivaizdines lengviau įstoti tai ir su išplėstinem tas pats ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
21:53:51
| Nuoroda
ramiai! rašė:
Karalaitė rašė:
bet žiūriu čia visų tokie balai, kad aš tikrai neįstosiu o kokie tavo egz.? lt 89 ist 83 ang 71 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:05:39
| Nuoroda
ramiai! rašė:
Karalaitė rašė:
ramiai! rašė:
Karalaitė rašė:
bet žiūriu čia visų tokie balai, kad aš tikrai neįstosiu o kokie tavo egz.? lt 89 ist 83 ang 71 o į NL nori? į nl bet mokama |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:14:21
| Nuoroda
ramiai! rašė:
Karalaite, gal ir pavyktų, sunku pasakyt. Šiais metais dar nėra paskelbta kiek priims į vf, kiek į m. Aišku, visada į VDU gali bandyt :> deja, aš tik į vilnių, nes ten turiu butą ir negaliu sau leisti tokios prabangos mokytis kaune kažkaip nelogiška būtų |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:21:02
| Nuoroda
ramiai! rašė:
Karalaitė rašė:
ramiai! rašė:
Karalaite, gal ir pavyktų, sunku pasakyt. Šiais metais dar nėra paskelbta kiek priims į vf, kiek į m. Aišku, visada į VDU gali bandyt :> deja, aš tik į vilnių, nes ten turiu butą ir negaliu sau leisti tokios prabangos mokytis kaune kažkaip nelogiška būtų na, aš bandyčiau į mokamą tavo vietoj man pačiai tai tik ištęstinės stud. tinka, nes negaliu dieniniam mokytis, labai tikiuosi įstot su savo balais :S pabandysiujuk per galva nieks neduos už tai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
23:28:10
| Nuoroda
19,04 gal verta bandyti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
23:29:35
| Nuoroda
šypt rašė:
mano konkursinis 18.78, pirmu arba antru rašysiu, tikiuos įstot kaą manot? :) net nzn kiek girdėjau tai labai aukštų balų reik mano tai 19,04 bet jaučiu į vf neįstočiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
23:30:30
| Nuoroda
Katriu rašė:
bandyk. nors sakau neįsivaizduoju, kas čia per konkursas bus tiems krepšeliams. o tu į gryna filologija ar ir užsienio kalba? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
05:23:18
| Nuoroda
Mimi. rašė:
su kokiais konkursiniais balais planuojat stot? 18,92 įmanoma? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
09:16:27
| Nuoroda
EnIGma;) rašė:
blem , zmones apsvieskit.. nesuprantu iki kada galima tuos prasymus nesti..sako, kad iki liepos 18. bet vakar paskambino drauges mama ir prigasdino, kad MRU dokus priima tik iki liepos 2, o zurnale kur stoti 2009 vapse raso ,kad iki liepos 3..nk nebesuprantu bijau paveluot... nes dar neapsisprendus ka rasyti saraso gale... tai ten gal i muitines ir policijos veikla ar kaip ten galima tik iki liepos 2 nes šeip tai bendras priėmimas juk baigiasi tik liepos 18d 15val. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
12:56:20
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Mante19 rašė:
Kazi ar su panasiai 16 galiu gaut nemokama vieta? Ne. Niekaip. Jokioj studiju krypty. pastebėjau, kad tu nusimanai apie šita reforma ir stojimus, tai noriu tavęs paklausti, nes aš tai nelb gaudausi. Jei pvz į mano balas 18,72 į tarptautinius santykius 18,92 į verslo informacijos vadyba, o į lietuviu filologija 19,02 tai aš kažkur įstočiau? kad ir be krepšelio? nes kai paskaitau kių čia esančių balus tai mano labai maži atrodo |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
13:38:45
| Nuoroda
o jūs tik vf rašysit ar ir mokama? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
13:42:42
| Nuoroda
mm bet tspmi tikrai neblogai atrodo už šias studijas sutikčiau mokėti, kad tik įstočiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
15:44:53
| Nuoroda
telius rašė:
bet tau, kreipiuosi į sheli , abejoju ar yra ko pergyventi su tokiais balais. Tau vienodai šviest turėtų va man ir kitiek margadubliam ( pats save prie jų skiriu ) kurie nesugebėjo surinkti bent 19 konkursinių taškų, va mes tai galim dėt po vėliava tai manai jei pvz balas 18,72 tai net į mokama neįmanoma? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
16:03:03
| Nuoroda
o jei aš važiuosiu į universiteta pildyt to prašymo tai man nieko nereik atsispaudinti? tik atesta, dokumentus ir nuotrauka veštis? visai pasimečiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:36:15
| Nuoroda
6. Į visas Vilniaus universiteto programas bus kviečiami studijuoti tik tie stojantieji, kurių konkursinis balas bus ne mažesnis nei 50% maksimalaus konkursinio balo (be papildomų balų). gal galit man paaiškinti šį sakinį? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:39:57
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Prasyma pildant, kiek zinau, nieko nereik, isskyrus cekiuko, kad susimokejai uz ji banke. Va kai vesi dokumentus, liepos 9-18d, tada reiks veztis viska, kas nurodyta nuostatose tiek lamabpo, tiek kiekvieno univero svetainej. o kai ten pildysiu tai ir susimokėti ten galima ar į banka reik? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:40:51
| Nuoroda
mat kaip kokie gudruoliai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:42:28
| Nuoroda
vel kvaila pasirodysiubet kur saskaitos numeri į kuria reiks pinigėlius pervesti rasti? |