Vartotojo V3rSus pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-13 12:48:43 | Nuoroda
Sazines balsas rašė:
Louris rašė:

Gerai jums, kai turit aukštus balus ir galit vaikščiot iš vieno univeru į kitą... :] 

Lauri, mokytis reikejo, o ne dejuoti :)

prabilo sąžinė Lauriui

Žinutė parašyta: 2009-06-13 16:24:18 | Nuoroda
Giedrius. rašė:

Tarkim prašymą pateiksiu popieriniu variantu Klaipėdos Universitete, tai dėl dokumentų registravimo yra tokie punktai:

Pateikus popierinį variantą - dokumentai registruojami toje pačioje aukštojoje mokykloje, kuriai buvo atsiųstas (įteiktas) prašymas.

Registruojant internetu - Asmenų, pateikusiųjų prašymus internetu, dokumentai registruojami bet kurioje aukštojoje mokykloje, dalyvaujančioje bendrajame priėmime.

Tai dokumentus registruot turėsiu važiuot į KU?
Čia man svarbu, nes stosiu į KTU ir įdomu kiek kartų man į Kauną reiks važiuot, jei dokumentus priregistruo galima KU, tad į Kauną tektų važiuot tik vieną syk įforminat dokumentus. Ar teisingai supratau?

Nereikės tau važiuot į Kauną viską galima atlikti artimiausioje aukštojoje mokykloje. Pirmiausiai nuneši prašymą, veliau gaves atestatą jį irgi neši į KU. Tik kai įstosi tada reiks nuvažiuot į kauną sutvarkyt dokumentų.

Žinutė parašyta: 2009-06-13 16:28:38 | Nuoroda
Markiziene rašė:

Aisku tada dabar...Ir ta pacia diena turiu sumoketi 150 lt?Tiksliau pervesti...

Kada norėsi :) jei neši prašymą universitetą, tai ten tau išduos kvituką su kuriuo į banką nuesi ir sumokėsi arba gali apmokėti internetu jei turi el. bankininkyste. O mokėti gali betkada iki prašymų teikimų paskutinės dienos. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-13 16:40:09 | Nuoroda
Giedrius. rašė:

O dėl šito:
PRAŠYMŲ PATEIKIMAS (2009 05 27 - 2009 07 18)
DOKUMENTŲ REGISTRAVIMAS (2009 07 09 - 2009 07 18)

Tai aš galiu atvažiuot 2009 07 09 - 2009 07 18 tam tarpe ir kartu pateikt prašymą bei priregistruot dokumentus? Tada tik belieka laukt žinutės į e-mail įstojau ar ne? :)

Ne, prašymą reikia pateikti (2009 05 27 - 2009 07 18)  ir ne vėliau. O (2009 07 09 - 2009 07 18)  tai atestato ir kitų dokumntų registravimas. Ir šiuos abu dalyksu galiam tvarkyti artimiausioje aukštojoje mokykloje.

Žinutė parašyta: 2009-06-13 16:42:03 | Nuoroda

ir ar ėstojai galėsi sužinoti nuvažiaves prie aukšosios mokyklos į kurią pretendavai stoti arba prisijungus pire sistemos www.lamabpo.lt

Žinutė parašyta: 2009-06-13 16:59:12 | Nuoroda
Giedrius. rašė:

Bet tai žiūrėk, prašymų priėmimas ir dokumentų registravimas vyksta tam pačiam laike.

nu ne, pasižiurėk viršuje datas

Žinutė parašyta: 2009-06-13 17:02:31 | Nuoroda

sry, klaida ten, nemačiau prašymus reika iki liepos 8d. o nuo 9d iki 18d liepos mėn dokumentų registracija

Žinutė parašyta: 2009-06-14 14:11:10 | Nuoroda
Varela rašė:

Tarkim užpildau prašymą internetu. Tai man į didmiestį kiek kartų reikės važiuot? Tik kai kažkur priims, ar dar atestatą vežt prieš tai reikia?

turėtu užtekt 2 kartu nuvažiuot, pirma kai veši atestatą (gali į artimiausia aukštąją mokyklą), antra kar reisk važiuoti į tą kurią įstojai.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 12:53:50 | Nuoroda
ajnytee rašė:

o kaip pvz jej rasau ir i univerus, ir i kolegijas moket? jej ne daugiau kaip 16 vietu bendrai,tai ir moket reikia uz 16? ar tada jau kaip uz 32?

Ten vietos skaičiuojamos bendrai, tai jei sumokėsi 150 lt galėsi rašyti 16 specialybių, kurias gali paskirstyti bendrai tarp universitetų ir kolegijų (pvz.: 10 universitetuose ir 6 kolegijose, 16 universitetuose 0 kolegijose).

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:09:08 | Nuoroda

Aš irgi mokejimai.lt ir negavau :/

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:15:35 | Nuoroda
wilmoooote rašė:

zmones, gal galit padet? prasymo blanke reikia parasyti uzsienio kalbas mokykloje, tai aisku rasysiu anglu, o ar galiu rasyti antraja uzsienio kalba, nors jos mokiausi iki 11 klases (11-12 kl jos nesimokiau) ????

taip rašyk kurias mokeis, nesvarbu kokioje klasėje.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 20:05:35 | Nuoroda
pienka rašė:
Lenocka rašė:
pienka rašė:

Gal yra tokių, kurie mokėjo studijų įmoką per internetinį banką? Man ten galaj čiut nesuejna. :S kokį jums davė gavėjo banko kodą? Ne 73000??

taip, man irgi dave gavejo banko kodas 73000

Ir viskas normaliaj ten tau susimokėjo? Nes man taj tipo rašo, kad tas kodas nesutampa su sąskajta ar kažkas panašaus, bet tikrinau viską milijoną kartų ir viską parašiau geraj, bet vistiek nesigauna. :(

Aš mokėjau, man buvo ta pati probliama. Ten reikia sąskaitos numerį vesti be tarpų, turėtų veikti jei neveikai, tai visus duomenis vesk ranka, o ne kopijuok ir viskas pavyks ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 11:07:20 | Nuoroda

Aš bandysiu stoti į ŠU informatika. Tai kiek tenka bendraut su informatikais tai jie sako, kad geriausia praktika ir daugiausiai programavimo galima išmokti ŠU. Be to pats pažystu daug kurie baigė ŠU, vieni mano mokytojai mokykloje, kitais susipažinau dirbdamas, tai patikėk visi "belenkaip" kieti

Žinutė parašyta: 2009-06-16 11:12:48 | Nuoroda

Pasiklausk švietimo ministerijos: O aš manau, kad galima :) bet pasitikslink ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:36:26 | Nuoroda

šiemet bus gerokai aukštesnis balas norint įstoti į valstybės finansuojamas, o į mokamas jaučiu visi istos kas tik norės, na nebent į TOP 3 popuiariausias specialybes :)

Žinutė parašyta: 2009-06-17 13:26:38 | Nuoroda
R.V.U. rašė:
Ugnyciukas rašė:

Taip tu neklysti,pirmiausia tikrina ar tu įstojai į universitetą,tik po to į kolegija, jei jau įstojai į univerą nieks nebetikrins ar tu patenki į kolegiją. 

Nenusišnekėkit jūs. Šitaip žmonėm stresą galit įvaryt. Patys nežinot ir skleidžiat kažkokią absurdišką informaciją.

R.V.U. klysti, teisingai žmogus sakė! teiravausi švetimo ministerijoje. Pirmaiusiai eina universitetai ir jei ten neįstoji tada tik gali stoti į kolegijas, todėl yra atskiras prašymo blankas.

Žinutė parašyta: 2009-06-17 13:27:38 | Nuoroda
dorido rašė:

Ir mano konkursinis balas tenkina i 2 numeriu pazymeta SU ir 1 numeriu i VK, tai i kuri istojau?

Įstojai į ŠU

Žinutė parašyta: 2009-06-17 13:32:42 | Nuoroda
zirzlyss rašė:

ir ten internetu kai praeini visus tuos laukelius pagrindiniai duomenys, baigtos mokykos ir t.t., raso busena : baigta ivedimas. Tai cia reiskia, kad mano prasymas issiustas ar issaugotas?  Jeigu tik issaugotas, tai ar reikes kazka paspausti, (jei taip tai ka, nes nerandu tokio mygtuko issiusti), kad issisiutu prasymas, ar jis automatiskai issisius? Aciu is anksto uz ats

Jei rašo būsena baigta, reiškia viską teisingai užpildei ir jei nieko nekoreguosi tokie duomenys bus galutiniai. Tu tuos duomenis gali koreguoti iki paskutinės prašymų priėmimo dienos, ten nereikai nieko saugoti užtenka, kad rašo busena baigta ir paskutinę prašymų priėmimo dieną bus paimtas paskutinis varaintas prašymo.

Žinutė parašyta: 2009-06-18 12:33:10 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Na taip :) Nebent dar koks mokestis yra papildomas, bet jei nieko neparasyta, tai 50lt reiskiasi . 

koks dar mokestis? PVM gal ? nebesvaik gal

Žinutė parašyta: 2009-06-19 21:50:34 | Nuoroda

mokykloje reikėjo mokytis anglų k. o ne už tokiu pinigus. Jei už savo tai esat mažų mažiasiai kvaili, o jei už tėvų - be atsakomybės jausmo,  turėtų būt gėda.