Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
12:33:23
| Nuoroda
tikrai perkami egzaminai, ir diplomai. bet kainos apie 16 000 lt nes tai sma uz kuria apsimoka rizikuoti pedagogui. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
12:41:31
| Nuoroda
Šiandien kokių rezultatų galima laukti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
12:47:30
| Nuoroda
pas mane sąraše yra 2 KU specialybes, bet jos pačioje apačioje, tai: informatikos inžinerija ir statybos inžinerja. O viršūnėje dominuoja ŠU, todėl neteikių nei vilčių nei noro stoti į KU, daugiau simboliškai parašiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:10:06
| Nuoroda
Micro rašė:
hevvlett rašė:
Micro rašė:
Nustatyta minimali išlaikymo riba šiam egzaminui yra 30 taškų nk gero ;DD nieko gero cia jau tikrai
2009 NET 30 2008 24 brr.. iš kur info? kur galima sužinoti kitų egzaminų ribas? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:17:41
| Nuoroda
Kikuchis rašė:
Sveiki, Norėjau pasitikslinti... Jeigu nori pildyt prašymus internetu, tai reikia užsiregistruoti www.lamabpo.lt, tuomet pervedi į sąskaitą pinigų sumą, prisijungi, surašai universitetus, specialybes... Ir viskas? Ar reikia dar ko nors? Nes kai pildai ne internetu, tai reikia paso kopijos bei nuotraukos kiek žinau.... Ne, ten tie kas sakė, kad reikai tai jie pildo per el. paštą, jie tikriausiai atsispausdina prašymo formą, užpildo ir įkelę į PC siunčia. Jei nori ištikrūjų pildyti internetu reikia užsiregistruoti, pervesti pinigus ir ten bus sitema, kur bus pateiktas sąrašas iš kurio turesi išsirinkti norimas specialybes. Paso ir nuotraukos nereikia aš jau pildžiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:27:32
| Nuoroda
Jonaz rašė:
Na man truputėlį irgi problemos iškilo dėl to prašymo pildant internetu. Noriu sumokėti stojamąją įmoką per el. bankinynkystę. Atrodo viską supildau gerai, nes viską darau copy/paste nuo duoto jų šablono. Visgi gaunu klaidą, kad nesutampa gavėjo kodas ir pavadinimas. Gal yra tokių, kurie pildė per el.bankininkystę? Bandau atsiskaityti per SwedBank. nu aš pildžiau per el. bankinkyste. Pradžioje nėjo, bet paskui išėjo.
Šeip nežinau man nėjo, nes kopinau. metė kalidą, tai nurašiau ranka visus duomenis ir sąskaitos numerį be tarpų ir veikė |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:32:15
| Nuoroda
Estrella* rašė:
Šiandien nuėjau į mokyklą sužinoti rezultatų.... pasirodo 100% gavau =) oho kokie rezultatai sveikinu ir džiaugiuos, kad tu nesi mano potenciali konkurentė, stosim į skirtingas specialybes, sprendžiant pagal egzaminu kuriuos rinkais, kitu atveju būtų man liūdna. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:34:59
| Nuoroda
Kikuchis rašė:
V3rSus rašė:
Kikuchis rašė:
Sveiki, Norėjau pasitikslinti... Jeigu nori pildyt prašymus internetu, tai reikia užsiregistruoti www.lamabpo.lt, tuomet pervedi į sąskaitą pinigų sumą, prisijungi, surašai universitetus, specialybes... Ir viskas? Ar reikia dar ko nors? Nes kai pildai ne internetu, tai reikia paso kopijos bei nuotraukos kiek žinau.... Ne, ten tie kas sakė, kad reikai tai jie pildo per el. paštą, jie tikriausiai atsispausdina prašymo formą, užpildo ir įkelę į PC siunčia. Jei nori ištikrūjų pildyti internetu reikia užsiregistruoti, pervesti pinigus ir ten bus sitema, kur bus pateiktas sąrašas iš kurio turesi išsirinkti norimas specialybes. Paso ir nuotraukos nereikia aš jau pildžiau. as butent taip ir uzpildziau bet kiek suprantu tuomet nuotraukų ir paso kopijos reikės registruojant dokumentus čia reikės kai neši atestatą į artimiausiają aukštąją mokyklą taip tada manau reikės. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:39:43
| Nuoroda
Estrella* rašė:
V3rSus rašė:
Estrella* rašė:
Šiandien nuėjau į mokyklą sužinoti rezultatų.... pasirodo 100% gavau =) oho kokie rezultatai sveikinu ir džiaugiuos, kad tu nesi mano potenciali konkurentė, stosim į skirtingas specialybes, sprendžiant pagal egzaminu kuriuos rinkais, kitu atveju būtų man liūdna. Ačiū ) Šiaip tai stsiu į filologiją, o tu? technologines specialybes |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:48:20
| Nuoroda
Jonaz rašė:
O langelį "Kliento kodas gavėjo informacinėje sistemoje" tuščią palikti? čia tavo asmenis kodas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:49:49
| Nuoroda
ir patarimas pirma užsiregistruok, paskui pervesk pinigus. tau tik neleis prisijunkt kol nepervedei, bet registruotis eina |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:54:14
| Nuoroda
Jonaz rašė:
Na viską suvedu, tik palieku tuščią "Gavėjo kodas" laukelį, tuomet būna ok, tik pakeičia pavadinimą gavėjo į KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS. Tai turbūt viskas ok bus ? atrodo taip, o gavejo kodas, cia kartais ne gavejo banko kodas? jei taip tai jis yra 73000 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:56:17
| Nuoroda
pirma tikrina univera sąrašą, jei įstoji į betkokią specialybę univerę, kolegijų net netikrina. gaila bet taip. Aš klausiu švietimo ministerijoje |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:58:15
| Nuoroda
aš nežinau, man viskas gavos užpildžius kaip turi būt. čia kažkam tapati porbliama buvo tai jų reiktų klausti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
15:59:44
| Nuoroda
ir pildant prašymą kolegijos atsidurs visada apačioje pagal prioritetą, taip gal lengviau suprast. Pirma universitetai paskui kolegijos kaip be rašytumet. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:04:49
| Nuoroda
man atrašė švietimo ministerija štai laiško kopija: Tirai kvailas dalykas, nes dauguam nori stoti į valstybes fiansuojamas universitetuose, paskui kolegijose, bet kolegijos atsiduria saraso pabaigoje. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:05:35
| Nuoroda
dorido kur stot planuoji, gal ŠU busim bendrakursiai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:10:32
| Nuoroda
pas mane yra irgi ekonomika tik ne pirmu numeriu, nors abejoju ar pavyks įstoti į pirmą specialybę, greičiausiai teks soti į kažkuria iš vidurio, svrabiausia, kad į nemokamą įstot. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:12:32
| Nuoroda
dorido rašė:
V3rSus rašė:
man atrašė švietimo ministerija štai laiško kopija: Tirai kvailas dalykas, nes dauguam nori stoti į valstybes fiansuojamas universitetuose, paskui kolegijose, bet kolegijos atsiduria saraso pabaigoje. ne per geriausiai, nes jei rasai i mokamas vietas univeru saraso pabaigoj ir istoji su tokiais balais kurie butu tenkine kolegiju saraso finansuojamas pirmasias studiju programas va butent visa ir esmė, o jei nerašai į univerus mokama, tik finansuojamą tada gali rasyti kolegijos finansuojamą, bet jei atsitiktų, kad neistojį tai beleika tik kolegija mokamą, tai būtų žiauru |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:21:28
| Nuoroda
dorido rašė:
V3rSus rašė:
dorido rašė:
V3rSus rašė:
man atrašė švietimo ministerija štai laiško kopija: Tirai kvailas dalykas, nes dauguam nori stoti į valstybes fiansuojamas universitetuose, paskui kolegijose, bet kolegijos atsiduria saraso pabaigoje. ne per geriausiai, nes jei rasai i mokamas vietas univeru saraso pabaigoj ir istoji su tokiais balais kurie butu tenkine kolegiju saraso finansuojamas pirmasias studiju programas va butent visa ir esmė, o jei nerašai į univerus mokama, tik finansuojamą tada gali rasyti kolegijos finansuojamą, bet jei atsitiktų, kad neistojį tai beleika tik kolegija mokamą, tai būtų žiauru i kolegija istot nera sunku, tad jei jau beliktu mokama, jauciu isvis geriau nesimokint kalbant apie nuolatines studijas na aš kur rašiau mokama specialybes, tai jas tk ištestinio kurso, kad galėčiau derinti su darbu, jei ką reiks įsidarbint kokiam Akropolį, mat šalia namų. |