Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:23:52
| Nuoroda
Jonaz rašė:
Aij, sumokėjau, bus kaip bus. O spausdinotės tą kvitą, kad internetu mokėjot? ne, nebijok pinigai nepradink. kažkada siunčiau pinigus, bet blogai užpildes, tai niekur nedingo pinigai nuejau į banką ir sutvarkė, tikriausiai bučiau galėjas ir internetu sutvarkyt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:26:13
| Nuoroda
kalbu apie universitetus mokamą atsiras ir man vietos, kokiam BMS |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:29:45
| Nuoroda
užpildžiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
16:59:59
| Nuoroda
Gerb., Ministre, |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
17:09:38
| Nuoroda
joa, man irgi max 15 min |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
22:27:08
| Nuoroda
ramune:) rašė:
Na, anglų filologija ir ispanų kalba, anglų filologija ir vokiečių kalba bei anglų filologija.. Čia pirmos specialybės mano stojimų saraše Teko girdėti ispanų kalba, labai reklamuoja dabar, berods ŠU vienintelis šiai dienai siūlo šią studijų programą |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
22:34:24
| Nuoroda
beje geras pasirinkimas, aš irgi norėjau, tik nelabai sekėsi lietuvių k. tai neišeina. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-23
19:30:46
| Nuoroda
saras* rašė:
Nu bet jau toj lamoj ir sėdi tikri lamos. Parašiau aš jiems emailą, kad išsiaiškintų kodėl manęs neprileidžia prie ISAS sistemos, tai jie man atsiunčia emailą su nuoroda į tą puslapį kur parašyta, jog mokant būtina nurodyt asmens kodą. Ot nesusipratėliai... vajetau, greiciau tu, ne jie, sry nesupyk bet taip jau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-24
17:24:06
| Nuoroda
jei informatika sudaro konkursinį balą, tuomet praktiškai beveik nėra šansų, teoriškai visuomet įmanoma. Jei konkursinį balą sudaro kiti dalykai ir juso laikei valstybinį egzą ir gausi ~70-80 tuomet taip daug šansų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-24
17:26:07
| Nuoroda
Bendrai paėmus, manau, su mokykliniai neėmanoma įstoti į nemokamą, išskyrus menus arba per fuksą |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-25
15:43:00
| Nuoroda
as stosiu, ir rašysiu pirmu numeriu statybos inžinerija ŠU. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:36:09
| Nuoroda
viska skelbs pagal grafika, nesitikekit anksciau. netikekit visokiais diedukais is "labas rytas", geras pavyzdys kiek demesio skiria abiturientams NEC, visiskai ant musu "dėja", net datas painioja. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:44:22
| Nuoroda
tituska rašė:
As planuoju KTU jei tik egzaminu rezultatai bus pakankamai geri. ;] Bet mane neramina faktas, kad as nesimokiau braizybos. ;] aš mokiaus bražyba, bet mokytojas sakė, kad tik pačioje pradžioje ir elemntarūs bus brežiniai ant popieriaus, o vėlaiu tik ant PC reisk bražyti, ant programos Autocad ir kt. kordianates delioti |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
13:20:44
| Nuoroda
VytasSi rašė:
ne nu, koks durnius gali liūdėt, gavęs virš 90? D pritariu, kaip blogai gavau 93 :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
18:23:38
| Nuoroda
as irgi galvoju duoti, patarkit ar apsimoka. Dauguma sako, kad dar amziau gausi, nu idomu kaip cia yra, ir iki kada isnagrines apelaicija? turetu iki perlaikymu ar klystu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
18:25:27
| Nuoroda
žinoma Vilniuje, ką be planuoji visada perspektyviausia sotinėje. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
18:28:13
| Nuoroda
ai o iš šių aukštųjų mokyklų tai VGTU, mano nuomone. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
18:29:06
| Nuoroda
Lenocka rašė:
_waidas rašė:
Noreciau suzinoti jusu nuomone, kur geriausia stot mokintis elektronikos: VGTU, VK, KTU, KTK, KK ar kur kitur? Temoje parasei perspektyviausia, veliau -geriausia.. Cia skirtingi terminai.. Perspektyviausia, galbut ir sutikciau, kad Vilniuje.. o del geriausiu studiju - reiketu dometis placiau.. aha, pritariu, geriausia ir perspektyviasuia skirtingos sąvokos. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
18:32:57
| Nuoroda
Lenocka rašė:
V3rSus rašė:
as irgi galvoju duoti, patarkit ar apsimoka. Dauguma sako, kad dar amziau gausi, nu idomu kaip cia yra, ir iki kada isnagrines apelaicija? turetu iki perlaikymu ar klystu? O kiek gavai?? aš gavau 47, bet tikėjaus 70 ir daugiau. tai žiauriai nusivyliau. Šeip aš daug kur žinojau kai išspręst, bet nemokėjau užrašyti, tai ten privėliau, tai galvoju prie to kibo labai ir žinoma kvailos klaidos. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
18:44:20
| Nuoroda
Lenocka rašė:
V3rSus rašė:
Lenocka rašė:
V3rSus rašė:
as irgi galvoju duoti, patarkit ar apsimoka. Dauguma sako, kad dar amziau gausi, nu idomu kaip cia yra, ir iki kada isnagrines apelaicija? turetu iki perlaikymu ar klystu? O kiek gavai?? aš gavau 47, bet tikėjaus 70 ir daugiau. tai žiauriai nusivyliau. Šeip aš daug kur žinojau kai išspręst, bet nemokėjau užrašyti, tai ten privėliau, tai galvoju prie to kibo labai ir žinoma kvailos klaidos. Na, pats ir atsakei i savo klausima.. =)) Galbut, kai tikrino buvo neziurima i tam tikras kvailas klaideles, o kai paduosi apeliacija, tai viska viska isnagrines po padidinamuoju stiklu, taip sakant... =) tai kai toks balas, galvoju kaip tik viską iškinso. O galbūt neįvertino mano kavailai užrašytų bet principe teisingų uždavinių, aš tame galvoju. Taip ir įsivaizduoju kaip kokia psiche mokytoja iš kokio tundryno brauko mano darbą net nesigilindama |