Vartotojo R.V.U. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-04-19 20:11:29 | Nuoroda

Bus sutvarkyta "lama bpo". Kitas būdas yra nuvykti į aukštąją mokyklą ir ten užpildyti. O tu jau dabar nori pateikt prašymą?

Žinutė parašyta: 2009-04-19 22:16:44 | Nuoroda
Muuuuu rašė:

O gal galėtum kur nors įmesti į kokią failų talpyklą ir čia nuorodėlę nukopijuoti? Manau daug kam praverstų ;)

http://rapidshare.com/files/223320437/Chemijos_VBE_atsakymai.rar.html

Žinutė parašyta: 2009-04-20 22:34:51 | Nuoroda

Gal todėl, kad būsimi medikai labiau domisi būsimomis studijomis ir visokiose forumuose jų pilna. O, pavyzdžiui, į kokią nors vadybą irgi gal labai daug stojančių bus, tik kažkaip nelabai jie rūpinasi ir nelandžioja visur.

Žinutė parašyta: 2009-04-21 13:25:33 | Nuoroda

Žinau. Ir pas mane mieste nemažai pažįstu, kurie žada į mediciną stot. Bet, pavyzdžiui, iš mano mokyklos tai niekas (būčiau tik aš vienas, bet dabar jau nestosiu ten). Iš tikrųjų nežinau, kodėl tokia tendencija pastaruoju metu... Ko gero, kad "prestižinė" profesija.

Žinutė parašyta: 2009-04-21 19:38:51 | Nuoroda

Man tai irgi taip keista. Taip išeina, kad mokytoja mokina tai kas jai patinka ir dar teigia, kad tas ar tas yra lengviau. Nesamonė.

Žinutė parašyta: 2009-04-21 23:53:14 | Nuoroda
kamikadze911 rašė:

Jei as noriu stoti i kmu man uztenka bio, lt ir mat?gal kas gali pasakyt su kokiais balais patenkama ir iskur zada gaut pinigu mokslui :D

Užtenka. Pernai metų konkursą pasižiūrėk čia: www.lamabpo.lt/2008_priemimas.pdf

Bet, manau, šiemet bus didesnis konkursas į ten.

Žinutė parašyta: 2009-04-22 14:28:49 | Nuoroda

Pas mus nei vieno dalyko nebuvo bandomojo egzamino...

Žinutė parašyta: 2009-04-22 14:32:38 | Nuoroda

Mano mokytoja tai galima sakyt mokina tik interpretaciją, bet kai reikia rašyt iš ko nors interpretaciją, tai visada duota temų rašiniui tiems, kurie jį nori rašyt. Tai pas mus kiekvienas gali pasirinkt ar rašyt rašinį ar interpretaciją. O paskui, kai ištaiso, tai paaiškina trūkumus ir t.t.

p.s. dažniausiai būna taip, kad rašinį rašo tik toks vienas iš klasės.

Žinutė parašyta: 2009-04-22 21:26:40 | Nuoroda
dzaulis rašė:

sveiki,

aš dabar mokausi 10kl ir už 2savaičių reiks pasirinkt dalykus 11klasėje. Šiaip norėčiau studijuoti teisę ar kžką panašaus, bet pastebėjau, kad reikia matematikos, kuri, deja, man nelabai sekasi, metinio pžymio. Gal kas žinot, kas geriau: pasiimti A lygį ir turėti 4 ar B lygį ir turėti maždaug 8 ar 9? kaip yra naudingiau?

Žinoma, kad geriau būtų turėti B lygiu 8 ar 9 nei A lygiu 4. Skaičiuojant konkursinį balą prie A lygio metinio pažymio pridedamas 1 balas, o prie B nieko. Taigi B lygiu turėt 8 - tas pats kas A lygiu turėt 7.

Tik jei stotai į teisę, tai studijuojant reikėtų matematikos ir tai, kad mokinsiesi B lygiu, neišeis tau į naudą.

Žinutė parašyta: 2009-04-22 21:34:16 | Nuoroda

Prie ežero, tokioj viloj. Jūs kaip?

Žinutė parašyta: 2009-04-22 22:58:25 | Nuoroda
Muuuuu rašė:

Turbūt juokauji? :o

Žinok nejuokauju. Mokykla tokia biskį... Šiaip asmeniškai man tai nebaisūs tie egzaminai, namie pasisprendžiu, nelabai turi man įtakos, kad jų nebuvo. Bet kitiem tai iš tiesų didelė problema.

Žinutė parašyta: 2009-04-22 23:00:11 | Nuoroda

O kokie tie tavo klausimai?

Žinutė parašyta: 2009-04-23 23:38:00 | Nuoroda
gre-tute rašė:

keista, kiek paskaitinėjau šitą tema , visi masiškai ruošiasi interpretacijai, man tai nesuprantama ;]...

O kodėl tau nesuprantama? Gavoji, kad jei tu "atkalus" rašinį ir tau jis geriau sekasi nei interpretacija, tai ir visiems kitiems taip turi būti? Matomai mokymas buvo labiau orientuotas į rašinį, kad tokia didelė dalis pasirinko rašyt būtent jį.

Žinutė parašyta: 2009-04-23 23:43:15 | Nuoroda
Išprotėj rašė:

Na, pas mus kol kas pradinės idėjos tokios, kad po atestatų įteikimo mokykloj (arba lauke, jei geras oras) "furšetas" su lengva muzikyte, o vakare lyg ir "tūsas" viso mūsų dvyliktokų srauto... :) Na, bet aš dar pabandysiu įgyvendint savo idėją-išmaut su draugais kokiai savaitei į LT-tripą ;DD Nes tas "balius"tai jaučiu bus kaip eilinė pjankė :| Sutinku, kad smagu su klasiokais/draugais pabūt, bet ką aš žinau... manau galima įdomesnių būdų sugalvot tai padaryt :)

Aš irgi nenoriu tokio eilinio baliaus kokioj salėj, kad būtų grynas "palakimas". Todėl suplanavau gamtoj, prie ežero. Bus pirtis, tinklinis, futbolas... Manau, taip daug smagiau.

Žinutė parašyta: 2009-04-24 23:43:57 | Nuoroda

Ne, ne aš. Bet tas, kuris jas rašo, negalvok, kad yra gerai besimokantis mokinys. Parošo kokiam 5 ar 4. Geriausiu atveju 6 gauna, bet taip labai retai.

Žinutė parašyta: 2009-04-26 16:55:56 | Nuoroda

Ar gausi ar negausi "studijų krepšelį" priklauso nuo tavo konkursinio balo, kokiu įstosi į aukštąją mokyklą. Po to po dviejų metų gali netekt jo, jei (man atrodo) tavo vidurkis bus dviem balais žemesnis nei visų "studijų krepšelį" gaunančiųjų vidurkis.

Žinutė parašyta: 2009-04-26 16:58:41 | Nuoroda

Prie A lygio pažymio pridedamas 1 balas, o prie B lygio nepridedama.

Žinutė parašyta: 2009-04-26 16:59:54 | Nuoroda

O jei tu į mediciną galvoji stot, tai manau jau suprantama, kad matematiką daug naudingiau mokintis A lygiu.

Žinutė parašyta: 2009-04-26 17:00:51 | Nuoroda

Tavo teta klysta.

Žinutė parašyta: 2009-04-27 22:26:36 | Nuoroda

Tu net neįsivaizduoji, koks aš atsipalaidavęs.