Vartotojo daktariūkštis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:36:38 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:

Šiandien priduodamas prašymą, sužinojau, kad registruojant atestatą kartu reikės atnešti šauktinio liudijimo kopiją. Smagu!

Tai o kur problema?

Prisiminiau komentara, kuri isgirdau atsiimdamas savo liudijima: "Tai dar vienas dalykas, kurio neturi mergaites"

Aš bijau ten eiti, net nežinau, ką jiems pasakyti reikės. Jaučiuosi, kaip iš mėnulio iškritęs. Kai pirmą sykį buvau, kažkokia moteris 20 minučių skaitė pamokslą tema "Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės".

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:38:05 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

O kiek jau prasymu registruota? Perkope 10.000?

https://bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show

Čia galima stebėti augančią konkureciją.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:41:21 | Nuoroda
Muuuu rašė:
daktariūkštis rašė:

Pasidomėjau ir radau štai ką: jeigu sutampa, pirmumo teisę turi tas, kurio brandos egzaminų įvertinimų, padaugintų iš svertinių koeficientų, suma didesnė. Mano suma: 17,86. Kokia tavo?

Tai kaip pas tave tokia maža suma gali gautis?

Ar ne taip reikia daryti???

100x0,2= 20

97x0,2=19,4

93x0,4=37,2

Iš viso: 76,6

Na, aš tiesiog pasirinkau balų skaičiuoklę ir numinusavau metinį pažymį. O tokiu atveju mano balas būtų: 74,6

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:42:26 | Nuoroda

P.S. Ėmiau ne chemijos, o matematikos VBE rezultatą, nes su juo aukštesnis konkursinis balas.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:44:51 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:

Šiandien priduodamas prašymą, sužinojau, kad registruojant atestatą kartu reikės atnešti šauktinio liudijimo kopiją. Smagu!

Tai o kur problema?

Prisiminiau komentara, kuri isgirdau atsiimdamas savo liudijima: "Tai dar vienas dalykas, kurio neturi mergaites"

Aš bijau ten eiti, net nežinau, ką jiems pasakyti reikės. Jaučiuosi, kaip iš mėnulio iškritęs. Kai pirmą sykį buvau, kažkokia moteris 20 minučių skaitė pamokslą tema "Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės".

Nekreipk demesio ir tiek. Juk tu niekam nieko neskolingas

O man jokios baudos neskirs? Kiek suprantu, aš tą šauktinio liudijimą jau turėčiau turėti.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:51:00 | Nuoroda
Muuuu rašė:

@daktariūkštis

Supratau :))

Kaip šiaip nuotaikos? Laukiat rudens? :)) Visi taip į VU ir planuojat, kaip sakėt, niekas nepersigalvojot? :))

Na, visų pirma, laukiu liepos 22 d., kai jau tikrai tikrai žinosiu, kad įstojau, nes kol kas esu užtikrintas 95%, o norisi būti užtikrintam visu 100%. Be abejo, laukiu rudens. Išsvajotoji medicina, nauja mokymosi aplinka, naujas statusas (studentas), naujos pažintys ir pan. Jau padaviau prašymą, kuriame VU medicina nr.1

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:51:32 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

@daktariūkštis

Koks tavo registracijos nr.? Jau virs 10.000?

10841

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:55:17 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:

Tai o kur problema?

Nekreipk demesio ir tiek. Juk tu niekam nieko neskolingas

O man jokios baudos neskirs? Kiek suprantu, aš tą šauktinio liudijimą jau turėčiau turėti.

Neturetu skirti... nebent uz tai, kad neatvykai registruotis... bet kiek zinau tai ivyksta labai retais atvejais, kai irodo, kad piktybiskai slapsteisi juk nesislapstei, m?

Siaip yra bauda jei ta lapeli pameti - ar tik ne 500 Lt

Jei kalbi apie tą pirmąją registraciją, kai man buvo 16/17 metų ir nešiau med. pažymą ir pan., taip, joje buvau. Bet po to negavau jokių kvietimų ir tuo labiau jokio šauktinio liudijimo.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 17:13:27 | Nuoroda
Muuuu rašė:

Tai baik matematiką ir tada stok į mediciną :D

Aha, stok į matematiką. Mums konkurencija vienu žmogumi sumažėtų ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-30 17:42:33 | Nuoroda
Kayen rašė:

O rimtai, žinau kad buvau, netgi 2 ar 3 kartus kol visus dokumentus sunešiau. Tik vat kur tas lapelis, ir ar išvis tokį gavau. Bėda.

O tą liudijimą turėjo įteikti tuo metu, kai sunešiau dokumentus (tikrai nieko negavau), ar turėjo atsiųsti kad ir registruota siunta, o gal net į mokyklą?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 17:51:57 | Nuoroda

Medicina 19,86

Žinutė parašyta: 2009-06-30 17:58:21 | Nuoroda

Jeigu kam įdomu, į mediciną VU šiemet priima 165 į VF ir 15 į VNF, t.y. mokamą.

Informacija iš čia: www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Priimamu_studentu_sk._i_pagr._studijas.pdf

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:06:14 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:

Jeigu kam įdomu, į mediciną VU šiemet priima 165 į VF ir 15 į VNF, t.y. mokamą.

Informacija iš čia: www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Priimamu_studentu_sk._i_pagr._studijas.pdf

Pakilo 10% Taigi, ir praeinamas balas bus mazesnis

Kas pakilo 10%?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:12:38 | Nuoroda

@sokoladinis

Klysti, nepakilo 10%. Praėjusiais metais priėmė iš viso 176, o šiemet žadama priimti 180. Tad pakito tik 4 vietomis.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:18:09 | Nuoroda

Na, jei kalbi apie VF, tuomet taip. Bet kažin ar dėl tų 10% ypatingai sumažės konkursinis balas.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:22:39 | Nuoroda

19,86

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:38:27 | Nuoroda

Visgi manau šiemet minimalus konkursinis balas perkops 19,00 ribą. Juk nemažai stojančiųjų yra laikę abu - chemijos ir matematikos - valstybinius egzaminus. Vadinasi, jeigu prastai išlaiko bent vieną iš minėtųjų, vis dar kaip gelbėjimosi ratas gali būti antrojo egzamino rezultatas. Be to, šiais metais juk daugiau abiturientų laikė biologijos ir chemijos egzaminus. O dar ta naujoji konkursinio balo sudarymo tvarka kažin kaip pakeis situaciją. Tad darau prielaidą, kad minimalus balas bus, tarkim, 19,12.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:51:38 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:

Visgi manau šiemet minimalus konkursinis balas perkops 19,00 ribą. Juk nemažai stojančiųjų yra laikę abu - chemijos ir matematikos - valstybinius egzaminus. Vadinasi, jeigu prastai išlaiko bent vieną iš minėtųjų, vis dar kaip gelbėjimosi ratas gali būti antrojo egzamino rezultatas. Be to, šiais metais juk daugiau abiturientų laikė biologijos ir chemijos egzaminus. O dar ta naujoji konkursinio balo sudarymo tvarka kažin kaip pakeis situaciją. Tad darau prielaidą, kad minimalus balas bus, tarkim, 19,12.

Bijau, kad galiu tave izeisti nepasiulydamas lazintis

As sakau, kad uzteks mazesnio KB nei 19, kad istotum i vu medicina vf ka pasakysi?

Deja, nesu linkęs lažintis dėl minimalių konkursinių balų.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:10:44 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:

Bijau, kad galiu tave izeisti nepasiulydamas lazintis

As sakau, kad uzteks mazesnio KB nei 19, kad istotum i vu medicina vf ka pasakysi?

Deja, nesu linkęs lažintis dėl minimalių konkursinių balų.

Kitaip sakant, siki miltais kai kalbet, tai erelis, o kai prisiimti atsakomybe, tai neri i krumus

Nesijaudink, neužkibsiu ant tavo lažybų kabliuko, be to, nesikarščiuok taip, dar tulžim pasprinsgi

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:17:11 | Nuoroda

@sokoalidinis

O čia jau šiek tiek perlenkei lazdą