Vartotojo daktariūkštis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-21 13:52:13 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

Labai tiksliai nustatyti preleminaraus balo nepavyko, bet jis buz zemesnis nei mano ankstesne prognoze (18.84). Paskutiniojo pakviestojo i VU medicina VF balas bus apie 18.68-72. Just gave up

Ryt vakare papostinsiu oficialius balus...

@Abittt

Esi skolingas man 100 Lt

Dėkui už duomenis

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:39:11 | Nuoroda
wajducia rašė:

Gerbiamieji ir gerbiamosios,

čia toks galbūt kvailokas klausimas man iškilo (nors labai protinga savęs ir nelaikau) : tarkim kai ryt sužinau, kad įstojau į tokią universiteto vietą, kuri manęs netenkina, nes labiau traukia specialybė esanti kolegijų sąraše. Tokiu atveju kur turėčiau kreiptis ir rašyt prašymą, kad atsisakau tos vietos ir man tikrintų kolegijų sąrašą ?

Savo spredimą gali pateikti bet kuriame prašymų priėmimo ir registravimo punkte, pateikdama nustatytos formos prašymą.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 00:01:06 | Nuoroda

Štai ir atėjo liepos 22 d.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 11:08:51 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

keista...visąlaik lydėjęs optimizmas dabar ėmė ir išgaravo :"D su 16,40 į biomedicinos mokslus vf...hmmm...praktiškai įsitikinus kad neįstosiu...

Primeni mane, kai laukiau lietuvių kalbos egzamino rezultato. Tikėjausi 70, po to 60, po net 50. Galiausiai gavau 93 :DD

Žinutė parašyta: 2009-07-22 11:16:32 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
daktariūkštis rašė:
Symakatumi^^ rašė:

keista...visąlaik lydėjęs optimizmas dabar ėmė ir išgaravo :"D su 16,40 į biomedicinos mokslus vf...hmmm...praktiškai įsitikinus kad neįstosiu...

Primeni mane, kai laukiau lietuvių kalbos egzamino rezultato. Tikėjausi 70, po to 60, po net 50. Galiausiai gavau 93 :DD

:D bet dabar taip gerai man nesibaigs man atrodo :D

Aš ir taip sakiau, kai po gerų biologijos, chemijos rezultatų laukiau lietuvių kalbos rezultato, maniau, kad daugiau sektis negali.

Siūlau tau nusraminti ;DD

Žinutė parašyta: 2009-07-22 11:21:56 | Nuoroda

Noriu pasakyt, kad kai per daug pradedi gilintis į visus šituos stojimus/egzus, tai prisigalvoji nesąmonių, kurios net skamba neįtikinamai, bet vis tiek jomis tiki.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 11:55:14 | Nuoroda

www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=23220951

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:48:13 | Nuoroda
Daniq rašė:

Gal pasiūlysit, ką dar veikt kelias valandas ? ;D

Išeiti į lauką pakvėputi gyrnu oru

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:40:23 | Nuoroda

O tai lamoj lygiai 15 atsiras rezultatai?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:28:30 | Nuoroda

VU medicina vf

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:37:08 | Nuoroda

Pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti:
Studijų programa: medicina
Aukštoji mokykla: VU
Priimtas su finansavimo pobūdžiu: VF
Pageidavimo numeris: 1
Konkursinis balas: 19.86

Būsimieji kolegos, atsiliepkite!

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:56:41 | Nuoroda

Pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti:
Studijų programa: medicina
Aukštoji mokykla: VU
Priimtas su finansavimo pobūdžiu: VF
Pageidavimo numeris: 1
Konkursinis balas: 19.86

Prisidedu prie pagyrūnų būrelio

Žinutė parašyta: 2009-07-22 21:08:21 | Nuoroda

Na, kaip nuotaikos, būsimieji kolegos?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 21:13:45 | Nuoroda

Pipirmete, tu į VU ar į KMU?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 22:48:00 | Nuoroda

Sveiki, jungiuosi prie mūsų kol kas nedidelio būrio

Žinutė parašyta: 2009-07-23 12:55:51 | Nuoroda

19,86

Žinutė parašyta: 2009-12-21 22:41:11 | Nuoroda

Po velnių, parašiau tokį ilgą tekstą apie tai, kaip praleidau pirmą pusmetį medicinoje ir jis nepasiviešino. AAAAAAAA!

Žinutė parašyta: 2010-01-03 17:13:29 | Nuoroda

Jau buvau apsireiškęs neseniai šiame forume. Kadangi tada pirmasis semestras skaičiavo paskutines gyvavimo dienas, mano manifestas atrodė be galo grėsmingas. Neapykantos strėlės skriete skriejo medicinos studijų link, o teigiamos mintys buvo apleidusios blaivų protą. Nutiko taip, kad manieji pasisakymai nebuvo paviešinti, ir dabar, pasikrovęs gera poilsio doze, apie mediciną galiu papasakoti kiek ramesniu bei objektyvesniu tonu.

Matyt, pati pradžių pradžia – liepos 22 diena. Džiaugsmo šūksniai perskrodė tądien namų sienas, kai perskaičiau pranešimą, kad esu priimtas į VU mediciną vf. Euforija, galima sakyti, tęsėsi visą vasarą. Rugpjūčio pradžioje vykau į fux‘ų stovyklą, kur susipažinau su būsimaisiais studijų draugais, be to, šauniai praleidau laiką. Taip pat dar teko sudalyvauti keliuose susitikimuose bei talkinti studentų atstovybei ruošiantis rugsėjo pirmosios eisenai. Žodžiu, gražiai įprasminta pradžia, rodės, pažers dar daug šaunių įvykių, o pačios studijos very friendly aplinkoje klostysis puikiai.

Na, rugsėjį, spalį viskas išties buvo ne taip ir blogai. Turbūt mokslo prasme tai buvo lengviausi du mėnesiai, lyginant netgi su mokykla. Kaip sakė vyresnių kursų studentai, pradžioje valdžia, matyt, suteikia mums galimybę pastudentauti ir susipažinti su naująja aplinka. O kaip smagu būdavo tada pasisvečiuoti įvairiuose (fizikos, matematikos ir informatikos, chemijos) fakultetuose, nes paskaitos 1 semestre vyksta ne vien Čiurlionio gatvėje.

Lapkritį išmokau keiktis. Taip pat išmokau burbėti, skųstis, kaip man sunku, reikšti nepasitenkinimus studijų kokybe bei atlikti dar keletą neprognozuojamų veiksmų. Pasipylė koliokviumai, pusegzaminiai ir kiti smagumėliai. Viską įveikiau. Aišku, tikėjimas savo protiniais sugebėjimais, kuriuos išaukštindavo mokykloje, nusilpo. Kartais apnikdavo abejonės, kad įstojau ne ten, kur man skirta. Visgi dabar pagalvoju, kad nėra nei ypatingai sunku, nei ypatingai neįmanoma. Sunkiausias uždavinys – įveikti tinginystę ir išmokti nenuleisti rankų. Tad tikrai neatgrasau stoti į mediciną, anaiptol bandykite ir siekite to, jei išties norite.

Žinutė parašyta: 2010-01-05 18:35:39 | Nuoroda

Atsakymas elementarus - esu vilnietis.