Vartotojo daktariūkštis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-23 21:40:03 | Nuoroda

Artėja lemtingasis penktadienis ir biologijos rezultatai ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 21:46:27 | Nuoroda

Bet kokie pakeitimai yra geri, kai jie daromi protingai ir apgalvotai. Šiuo atveju pritariu mokyklinių brandos egzaminų šalinimui, nes jie menkaverčiai. Žinoma, tai, kad valstybinį egzaminą laikys tiek A, tiek B lygiu besimokę tam tikrą dalyka mokiniai, nesąmonė.Vadinasi, dar švietimo reformoms reikia tobulėti.

Žinutė parašyta: 2009-06-24 21:57:18 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:
R.V.U. rašė:

Jei neklystu, tai metinį turėtų imti to dalyko, kurio egzamino neskaičiuoja.

Tai tokiu atveju gali ir labai negerai išeiti.

Tarkim, mano egzaminų rezultatai: Chemija 90, Matematika 89, likusieji šimtukai.

Metiniai pažymiai: Chemija 9, Matematika 8.

Tokiu atveju (dėl to tiksliai nežinau) imtų chemijos VBE rezultatą ir matematikos metinį pažymį. Balas: 19,80. O jei imtų matemikos VBE rezultatą ir chemijos metinį pažymį, balas: 19,98. Žodžiu, tikiuosi, supratote, ką noriu tuo pasakyti :D

Jei jau metinis matematikos 8, tai manau maksimum apie 70 gausi is VBE. Nieko asmeniska, tiesiog tokia mano nuomone ir nereikia pasakeliu apie griezta vertinima vidurineje - juk viskas vyksta programos ribose

Tavo vietoj deciau visas viltis i chemija tik cia mano prognozes ne daug dziugesnes - iki 80

Labai įdomiai prognozuoji rezultatus, remdamasis metiniais pažymiais. Anaiptol metinis dalyko įvertinimas ne visada yra objektyvus.  Vienas mokinys, turėdamas 8, egzamine gali gauti 60%, kitas mokinys, turėdamas taip pat 8, gali gauti 80%, štai trečias, žiūrėk, mat ir šimtuką paraus ir t.t. Kaip matai, dominuoja "gali gauti", o ne "gaus", vadinasi, tai tik pabrėžia mintį, kad egzamino įvertinimas ir metinis pažymys nebūtinai siejasi. Žinoma, metinis įvertinimas labai dažnai  vis vien dalinai nupaišo galimą egzamino balą, bet remtis pažymiais aklai, per daug jau naivu. Nepyk, bet tavo nuomonė kiek subjektyvoka ir juokinga.  ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-24 22:20:23 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

Ta as ir noriu pasakyt, kad jei tavo pazymiai auksti, tai dar nereiskia, kad gerai islaikysi, bet jei pazymiai neauksti, tai tikimybe, kad islaikysi labai gerai, t.y. gausi 90, yra neitikimai menka

Tiesiog siulau visiems apsvarstyti galimybe, jog rezultatai gali nuvilti As zinau kur susimoviau per chemija, tad nagus grauziu... greiciau penktadienis ateitu

O aš labai optimistiškai laukiu penktadienio ir, nors turiu iš chemijos tik 9, vis dar tikiu galįs gauti daugiau negu 90. Na, o jei bus prasčiau, vadinasi, taip jau lemta. Bet šalin tas klaikias mintis, pavarysim visi

Žinutė parašyta: 2009-06-25 13:29:25 | Nuoroda
Markiziene rašė:

Na,ka gi...Jau rytoj zinosime rezultatus...Kaip manot,bus vakare ar is ryto?

Manau, bus apie 16-17 val.

Žinutė parašyta: 2009-06-25 15:08:53 | Nuoroda

Greičiau tie rezultatai. Bijau, kad šiandien nepavyks lengvai užmigti

Žinutė parašyta: 2009-06-25 18:05:57 | Nuoroda

Kad žinotumėte, koks jaudulys paėmė, sužinojus apie tuos rezultatus ryt anksti ryte. Mirtis, jei mane pažadins žinutė su procentais ;DDD

Žinutė parašyta: 2009-06-25 18:07:50 | Nuoroda
hitlere rašė:

kaip man nepatinka laukt... nenoriu rytojaus... dar isgasdins tj ka perskaitysiu... :) jauciu gausiu sms tj ejsiu pas drauge kad si paskaitytu :D 

Aš priešingai nė už ką neleisčiau kam nors pirmam už mane perskaityti žinutę. Jau geriau karčią tiesą sužinoti pirmajam :D

Žinutė parašyta: 2009-06-25 18:10:43 | Nuoroda

Vadinasi, jei mokyklas pasieks apie 10 val., tai žinučių galiam tikėtis nuo 11 val.?

Žinutė parašyta: 2009-06-25 18:10:58 | Nuoroda

Žudantis tas laukimas! ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-25 18:54:29 | Nuoroda

AAAAAAAAAA! Panika, stresas, haliucinacijos! Ir visa tai - egzaminai ir jų rezultatai! :DDD

Žinutė parašyta: 2009-06-25 19:03:08 | Nuoroda

Jau ryt paaiškės, ar bent kiek priartėjau prie trokštamų medicinos studijų :D

Žinutė parašyta: 2009-06-25 19:05:00 | Nuoroda

www.smm.lt/naujienos/pranesimai.htm

Čia irgi apie ryt skelbiamus rezultatus parašyta.

Žinutė parašyta: 2009-06-25 19:10:10 | Nuoroda

Na, kiekvienas savo daržą gina. O aš manau, kad tiek KMU, tiek VU yra savų minusų ir pliusų. Tuo labiau tai, kad Vilniuje fakultetas, nereiškia, kad jis tėra kažkokia prielipa prie viso universiteto.

Žinutė parašyta: 2009-06-25 23:20:48 | Nuoroda

Rodos, jau tiek ilgai išlaukiau rezultatų, kad pradedu nebetikėti, jog apskritai egzaminus laikiau. Mokykla išvis tampa tolimu atsiminimu, nors dar išleistuvių net nebuvo :D  Bet, žmonės, mes juk ryt pavarysim?

Žinutė parašyta: 2009-06-26 00:01:24 | Nuoroda

JAU ŠIANDIEN!

Žinutė parašyta: 2009-06-26 00:03:14 | Nuoroda
asjuste rašė:

planuoju rasyt farmacija 1 numeriu.. kaip manot ar labai rizikinga tik ja ir rasyt?  daugiau niekur nenoriu...

Jeigu rezultatai bus labai geri, tai gali drąsiai rašyti, jei ne, siūlyčiau apsvarstyti kitus galimus variantus.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 00:04:31 | Nuoroda
she's rašė:

Ar tiesa ar tik gandas, kad jau siandien bus rezultatai?

Jeigu kalbi apie lietuvių kalbos egzamino rezultatą - GANDAS.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 00:21:05 | Nuoroda

Mano manymu, tas pagyrimas būtų tikslingesnis, jei rezultatai turėtų būti didesni nei, tarkim, 80%.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 09:06:14 | Nuoroda
klalifrone rašė:

Gavau 94!!! Yes!!!!!

Iš kur sužinojai?