Vartotojo Roberta AurÄ—ja pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:35:07 | Nuoroda
huggy rašÄ—:

tai vat visi pripratÄ™ prie draugiškų ir gerai nusiteikusių žmonių ,o išvyksim bala žino kur ir tarp ko pakliÅ«sim.Manau tikrai bus tokių kurie ne tik už save pastovÄ—s ,bet ir akis netingÄ—s padraskyt

O man dzin, aš ne miestietÄ—,tad jei reiks, tai pastovÄ—siu už save;DD Aišku, iš pradžių bus sunku, na bet praÄ—jus kuriam laikui, prie visko priprantama

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:35:54 | Nuoroda
Daina rašÄ—:

Nieko negalima sakyti 100proc.:) nors siaip daug ir nestoja,vaziuoju i uzsienius dirbt ar mokytis ir pan.;) palei ideja,turetu trukt studentu,o kaip bus matysim:)...

TikÄ—kimÄ—s,kad tavo žodžiai išsipildys

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:39:55 | Nuoroda
Daina rašÄ—:
vynous rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Daina rašÄ—:

Tai .... nesikeikiant , galetu rasyti pirmojo etapo,nes visi masto va jau tas kb mano kokie 15,kai min raso 14 ir laimingi galvoja ,kad istos...o istikruju tik per pakartotine nebent...nu negaliu :D

Šiaip tai labai blÅ«dina su tokiais rezultatų paskelbimais. Kad mažiausias tikrai žemas, o pirmu etapu neįstoji;D

tai as busiu viena is tu kuri turi 16kb ir paranojiskai masto, jog isvis i vf neistos.

ne tu viena as turiu virs 17 ir irgi mastau kazin kaip cia bus ar istosiu :D... o ir siaip kazkaip labai nesiseke man su egzais,ka galvojau,kad islaikysiu blogiausiai islaikiau geriausiai,ir atvirksciai pvz is lt minimum 50 tikejaus,gavau tik 27 :D... o is anglu tj irgi susimoviau ziauriai per ta skubejima ,kad speciau viska i tuos ats lapus surasyt :) nu,bet nieko nepasiseke tj nepasiseke.:) va ir nieko nesako sules vidurkis,pas mane kiauras 9,o egzai vos vos islaikyti kai sakau:D....

Pažįstamas jausmas. Pas mane iš vis vidurkis 9,5, o su egzaminais tai žiauriai nepasisekÄ—.

Žinutė parašyta: 2011-07-10 15:56:40 | Nuoroda
kkristy16 rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
kkristy16 rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
kkristy16 rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
kkristy16 rašÄ—:

Aš taip pat Äia stosiu. Ä® psichologijÄ… :) 

Rimta konkurentÄ—, geri egzaminų įvertinimai. Bet vis tiek tikiuosi, jog bÅ«sim grupiokÄ—s

Prajuokinai :D Bet aš ir tikiuosi, draugiška tu tokia, o bijau, kad ten gali tokių trÅ«kti :)

Va va, aš irgi to bijau, nes pasiklausius,kad visi ten konkurentai, kiekvienas tik už save, tai baisoka. Vis dÄ—l to, juk dar esame pripratÄ™ prie mokyklos aplinkos. Reikia dabar jau draugų ieškotis, kad nebÅ«na taip liÅ«dna įstojus.

Kai sužinosiu, ar įstojau, tada tikrai rimtai reiks kibti į grupiokų paieškas, nes nesinori pirmom dienom vienai bÅ«t :)

Tikra tiesa Na bent jau vienÄ… beveik pažįstu(tave) ;DD

Tai va, jei reikÄ—s, nereiks toli ieškot, kad artimiau susipažintumÄ—m :D

Viskas vietoj bus;D

Žinutė parašyta: 2011-07-10 17:54:28 | Nuoroda
LituanistÄ— rašÄ—:

Sveiki. Aš irgi prisidedu prie bÅ«simų pedagogų. ;) Stoju į lietuvių filologijÄ…, o, kiek šiame forume skaiÄiau, daug norinÄių šiÄ… specialybÄ™ studijuoti nÄ—ra. :D 

Konkurencija maža;D

Žinutė parašyta: 2011-07-10 17:57:03 | Nuoroda
Astaa rašÄ—:

ir dar turiu klausimÄ—lį? kada skaiÄiuoja stojamÄ…jį balÄ…? ar jis išvis rašomas prašyme? nes pas mane bent kol kas nÄ—ra :( tik motyvacinio įvertinimas

Kaip suprasti stojamÄ…jį balÄ…? Tu pati gali jį apsiskaiÄiuot pagal savo egzaminų įvertinimus, prašyme nebus jis įrašytas.

Žinutė parašyta: 2011-07-11 10:48:11 | Nuoroda
Astaa rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Astaa rašÄ—:

ir dar turiu klausimÄ—lį? kada skaiÄiuoja stojamÄ…jį balÄ…? ar jis išvis rašomas prašyme? nes pas mane bent kol kas nÄ—ra :( tik motyvacinio įvertinimas

Kaip suprasti stojamÄ…jį balÄ…? Tu pati gali jį apsiskaiÄiuot pagal savo egzaminų įvertinimus, prašyme nebus jis įrašytas.

aišku :) na, anksÄiau bÅ«davo taip, kad stojamasis balas atsiranda prašyme, tai db žinosiu, kad taip jau nebÄ—ra ir nereikÄ—s mÄ…styt kada gi jis atsiras :))))

Dabar jau tik sužinosi, įstojai ar ne

Žinutė parašyta: 2011-07-12 15:20:11 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

Jau tik negazdink;DD man anaiptol atrodo, kad turetu buti figuringos ir megstancios uzdalyvaut

Jos bus su raumenukais. Teks jum merginų kitur ieškot;DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-12 15:20:56 | Nuoroda

Mano du klasiokai irgi planuoja į kūno kultūrą stot, tad ten dauguma vaikinų bus;DD

Gal visi ir nieko ten būtų mokytis,bet..;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-12 16:43:42 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

jau kai labai truks moteriskos kompanijos, tai ir is po zemiu istrauksim paneliu;DD as dar karta kartoju, kad visas afteris vyksta barake, o ten manau paneliu tikrai nestinga;pp ir isvis as palnuoju daug mokytis, netusint, ir neieskot paneliu;DDDD

Va kur vaikinas;DD Retas kuris taip mÄ…sto;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-12 16:44:08 | Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

Mano du klasiokai irgi planuoja į kūno kultūrą stot, tad ten dauguma vaikinų bus;DD

Gal visi ir nieko ten būtų mokytis,bet..;DD

;DD bet gal nereik ,del bernu keist specialybes ;DD

Aišku,kad nereikia;DD Patys susiieškos,jei reiks;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-12 23:12:45 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

O jus, saika, planuojat gyvent barakuose ar butuose? taipogi ar palnuojat lekt i fuxu stovykla?

Bandysim į barakÄ…, jei tik kas priims ten;DD O tu kur?

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:02:26 | Nuoroda

Bet stojant į skirtingas specialybes jis yra skirtingas. Pavyzdžiui pas mane yra tikrai skirtingų specialybių, tad nesuprantu, kaip gali apskaiÄiuot visom vienÄ….

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:05:13 | Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
kobriukas rašÄ—:

Laba laba visiems ;D Jei VU atsuks man nugara, tada as busiu jusu kolega ;) Galbut busimas geografijos pedagogas :)

Vo, smagu matyt kad dar geografų yra. :) Aš tai pats jau VU atsukau nugarÄ… galiausiai. :D

Koks puikus požiÅ«ris;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:05:53 | Nuoroda

Bet kokie Äia visi faini ir draugiški. Ä®domu, ar visi ten tokie bus;D

Žinutė parašyta: 2011-07-13 14:50:07 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

Realiai isvis draugiskas, nuogas planuoju lakstyt;DDDD o jus?;DD

Kada ir kur? Ateisiu pasižiÅ«rÄ—ti;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-13 16:49:05 | Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

Na jei kitaip bus, tai teks ir toliau per Äia bendraut visiems :D :DDD

Teks susirinkt visiem kur nors ir bendraut tik šitam ratelį mÅ«sų;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-13 16:49:22 | Nuoroda
Mindauge rašÄ—:

Labas, gal galite padeti, noreciau paklausti ar butinas motyvacijos testas, stojant i mokama VPU? 

Laba. Taip, bÅ«tinas

Žinutė parašyta: 2011-07-13 18:06:35 | Nuoroda
Mindauge rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Mindauge rašÄ—:

Labas, gal galite padeti, noreciau paklausti ar butinas motyvacijos testas, stojant i mokama VPU? 

Laba. Taip, bÅ«tinas

Kaip gaila... Noriu i sia specialybe, bet nelaikiau motyvacinio testo, galwojau bent i mokama istosiu..

Oj siaube:SS Atsiprašau, nusišnekÄ—jau. Ä® mokama gali stot. Ne taip perskaiÄiau. Ä® mokamÄ… tikrai įstosi be motyvacinio

Žinutė parašyta: 2011-07-13 18:28:59 | Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

Na jei kitaip bus, tai teks ir toliau per Äia bendraut visiems :D :DDD

Teks susirinkt visiem kur nors ir bendraut tik šitam ratelį mÅ«sų;DD

AtskirÄ… fakultetÄ… kursim 8-) :D

O va, puiki idÄ—ja. Patinka;D