Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:35:07
| Nuoroda
huggy rašÄ—:
tai vat visi pripratÄ™ prie draugiškų ir gerai nusiteikusių žmonių ,o išvyksim bala žino kur ir tarp ko pakliÅ«sim.Manau tikrai bus tokių kurie ne tik už save pastovÄ—s ,bet ir akis netingÄ—s padraskyt O man dzin, aš ne miestietÄ—,tad jei reiks, tai pastovÄ—siu už save;DD Aišku, iš pradžių bus sunku, na bet praÄ—jus kuriam laikui, prie visko priprantama |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:35:54
| Nuoroda
Daina rašÄ—:
Nieko negalima sakyti 100proc.:) nors siaip daug ir nestoja,vaziuoju i uzsienius dirbt ar mokytis ir pan.;) palei ideja,turetu trukt studentu,o kaip bus matysim:)... TikÄ—kimÄ—s,kad tavo žodžiai išsipildys |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:39:55
| Nuoroda
Daina rašÄ—:
vynous rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Daina rašÄ—:
Tai .... nesikeikiant , galetu rasyti pirmojo etapo,nes visi masto va jau tas kb mano kokie 15,kai min raso 14 ir laimingi galvoja ,kad istos...o istikruju tik per pakartotine nebent...nu negaliu Šiaip tai labai blÅ«dina su tokiais rezultatų paskelbimais. Kad mažiausias tikrai žemas, o pirmu etapu neįstoji;D tai as busiu viena is tu kuri turi 16kb ir paranojiskai masto, jog isvis i vf neistos. ne tu viena as turiu virs 17 ir irgi mastau kazin kaip cia bus ar istosiu Pažįstamas jausmas. Pas mane iš vis vidurkis 9,5, o su egzaminais tai žiauriai nepasisekÄ—. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:56:40
| Nuoroda
kkristy16 rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
kkristy16 rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
kkristy16 rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
kkristy16 rašÄ—:
Aš taip pat Äia stosiu. Ä® psichologijÄ… Rimta konkurentÄ—, geri egzaminų įvertinimai. Bet vis tiek tikiuosi, jog bÅ«sim grupiokÄ—s Prajuokinai Va va, aš irgi to bijau, nes pasiklausius,kad visi ten konkurentai, kiekvienas tik už save, tai baisoka. Vis dÄ—l to, juk dar esame pripratÄ™ prie mokyklos aplinkos. Kai sužinosiu, ar įstojau, tada tikrai rimtai reiks kibti į grupiokų paieškas, nes nesinori pirmom dienom vienai bÅ«t Tikra tiesa Tai va, jei reikÄ—s, nereiks toli ieškot, kad artimiau susipažintumÄ—m Viskas vietoj bus;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
17:54:28
| Nuoroda
LituanistÄ— rašÄ—:
Sveiki. Aš irgi prisidedu prie bÅ«simų pedagogų. Konkurencija maža;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
17:57:03
| Nuoroda
Astaa rašÄ—:
ir dar turiu klausimÄ—lį? kada skaiÄiuoja stojamÄ…jį balÄ…? ar jis išvis rašomas prašyme? nes pas mane bent kol kas nÄ—ra Kaip suprasti stojamÄ…jį balÄ…? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
10:48:11
| Nuoroda
Astaa rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Astaa rašÄ—:
ir dar turiu klausimÄ—lį? kada skaiÄiuoja stojamÄ…jį balÄ…? ar jis išvis rašomas prašyme? nes pas mane bent kol kas nÄ—ra Kaip suprasti stojamÄ…jį balÄ…? aišku Dabar jau tik sužinosi, įstojai ar ne |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
15:20:11
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
Jau tik negazdink;DD man anaiptol atrodo, kad turetu buti figuringos ir megstancios uzdalyvaut Jos bus su raumenukais. Teks jum merginų kitur ieškot;DDD
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
15:20:56
| Nuoroda
Mano du klasiokai irgi planuoja į kūno kultūrą stot, tad ten dauguma vaikinų bus;DD Gal visi ir nieko ten būtų mokytis,bet..;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
16:43:42
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
jau kai labai truks moteriskos kompanijos, tai ir is po zemiu istrauksim paneliu;DD as dar karta kartoju, kad visas afteris vyksta barake, o ten manau paneliu tikrai nestinga;pp ir isvis as palnuoju daug mokytis, netusint, ir neieskot paneliu;DDDD Va kur vaikinas;DD Retas kuris taip mÄ…sto;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
16:44:08
| Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Mano du klasiokai irgi planuoja į kÅ«no kultÅ«rÄ… stot, tad ten dauguma vaikinų bus;DD Gal visi ir nieko ten bÅ«tų mokytis,bet..;DD ;DD bet gal nereik ,del bernu keist specialybes ;DD Aišku,kad nereikia;DD Patys susiieškos,jei reiks;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:12:45
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
O jus, saika, planuojat gyvent barakuose ar butuose? taipogi ar palnuojat lekt i fuxu stovykla? Bandysim į baraką, jei tik kas priims ten;DD O tu kur? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:02:26
| Nuoroda
Bet stojant į skirtingas specialybes jis yra skirtingas. Pavyzdžiui pas mane yra tikrai skirtingų specialybių, tad nesuprantu, kaip gali apskaiÄiuot visom vienÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:05:13
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
kobriukas rašÄ—:
Laba laba visiems ;D Jei VU atsuks man nugara, tada as busiu jusu kolega Vo, smagu matyt kad dar geografų yra. Koks puikus požiūris;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:05:53
| Nuoroda
Bet kokie Äia visi faini ir draugiški. Ä®domu, ar visi ten tokie bus;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
14:50:07
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
Realiai isvis draugiskas, nuogas planuoju lakstyt;DDDD o jus?;DD Kada ir kur? Ateisiu pasižiūrėti;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
16:49:05
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Bet kokie Äia visi faini ir draugiški. Ä®domu, ar visi ten tokie bus;D Na jei kitaip bus, tai teks ir toliau per Äia bendraut visiems Teks susirinkt visiem kur nors ir bendraut tik šitam ratelį mÅ«sų;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
16:49:22
| Nuoroda
Mindauge rašÄ—:
Labas, gal galite padeti, noreciau paklausti ar butinas motyvacijos testas, stojant i mokama VPU? Laba. Taip, būtinas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
18:06:35
| Nuoroda
Mindauge rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Mindauge rašÄ—:
Labas, gal galite padeti, noreciau paklausti ar butinas motyvacijos testas, stojant i mokama VPU? Laba. Taip, bÅ«tinas Kaip gaila... Noriu i sia specialybe, bet nelaikiau motyvacinio testo, galwojau bent i mokama istosiu.. Oj siaube:SS Atsiprašau, nusišnekÄ—jau. Ä® mokama gali stot. Ne taip perskaiÄiau. Ä® mokamÄ… tikrai įstosi be motyvacinio |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
18:28:59
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Bet kokie Äia visi faini ir draugiški. Ä®domu, ar visi ten tokie bus;D Na jei kitaip bus, tai teks ir toliau per Äia bendraut visiems Teks susirinkt visiem kur nors ir bendraut tik šitam ratelį mÅ«sų;DD AtskirÄ… fakultetÄ… kursim 8-) :D O va, puiki idÄ—ja. Patinka;D |