Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:43:15
| Nuoroda
vaidassab rašė:
normaliai jus cia prichatinot;DD kur lakstysiu dar nenusprendziau, bus dar matyt, o lauko dar visa gyvenima turiu;pp sitas busimas pedagogas labai motyvuotas, motyvacinio +2 Tai vis tiek kaip nors pranešk;DDD
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:08:39
| Nuoroda
Hm.. Varpais ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
14:34:24
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
vaidassab rašė:
normaliai jus cia prichatinot;DD kur lakstysiu dar nenusprendziau, bus dar matyt, o lauko dar visa gyvenima turiu;pp sitas busimas pedagogas labai motyvuotas, motyvacinio +2 Kad man rods daugumai ten tuos dvejetus ir supylė.. Pritariu tau,Povilai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
17:34:34
| Nuoroda
Bet tai stipendija nebloga;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
09:56:30
| Nuoroda
Tu juokauji gal?;DD O siaube, kokia sunki specialybė;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:19:02
| Nuoroda
Vaidai, sutinku su tavo nuomone dėl išleistuvių. Aš irgi kartočiau dar daug kartų jas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:46:35
| Nuoroda
Vakar;D Na grįžau namie 6h ryto. Dabar neišsiemiegojus, su užkimusia gerkle, aptinus visa, o šiaip tai ŽIAURIAI |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:48:11
| Nuoroda
Pratęsimas: ŽIAURIAI faina buvo. Šokom daug, bendravom daug, gėrėm su mokytojais, tėvais. Žodžiu, įsimintinos akimirkos tikrai.:)) O kaip tau išleistuvės, Vaidai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:37:53
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Nu va smagu girdeti, kad linksma buvo;]] Na ir man vienas is isimintiniausiu tusu, emocijos labai gero, dalyvavau visur kur tik galejau, lyg viska atsimenu ir gerai;] bet zinai kiap buna.. ankoholiai su protu nepakeliui;DD Tikra tiesa;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:16:29
| Nuoroda
Galėtų būt dažniau jos;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:25:22
| Nuoroda
vaidassab rašė:
tikrai... tiksliai mielai dar kartociau kokia desimti ar daugiau kartu. ;}} Tikrai taip |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:58:08
| Nuoroda
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:13:33
| Nuoroda
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
11:08:20
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur Man asmeniškai atrodo kad VU studentai truputį labai gan laiko save aukštesniais už kitus, ale susireikšminę per daug matai.. Na žinai, juk ten prestižinis universitetas. Šiaip man tai nėra didelio skirtumo kur studijuot, svarbu,kad norima specialybę. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
18:51:10
| Nuoroda
Gal dar pasikeisim kai įstosim ir tada "pasikelsim";DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
11:04:46
| Nuoroda
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:51:55
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju čia taip Sakai?;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
15:43:08
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju čia taip Sakai?;DD nea Aišku,aišku;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
11:23:41
| Nuoroda
vaidassab rašė:
sakau karstutes, tai reiskia karstutes, o ne 70mecius;DD istosit visi i ta vpu, o kiek zinau del baraku, tai ten ju yra ne vienas ir ne du, tik gal stengiasi sumetyt visus i barakus pagal fakultetus;] O tai jei pas tave ateis 70-dešimtmečiai, išvarysi juos?;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
19:06:21
| Nuoroda
vaidassab rašė:
jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD va taip va;DDD
Įsimintų akimirkų su daug alkoholio?;DD Hmm...;DD |