Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:43:15
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
normaliai jus cia prichatinot;DD kur lakstysiu dar nenusprendziau, bus dar matyt, o lauko dar visa gyvenima turiu;pp sitas busimas pedagogas labai motyvuotas, motyvacinio +2 jum kaip sekesi? Tai vis tiek kaip nors pranešk;DDD
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:08:39
| Nuoroda
Hm.. Varpais ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
14:34:24
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:
normaliai jus cia prichatinot;DD kur lakstysiu dar nenusprendziau, bus dar matyt, o lauko dar visa gyvenima turiu;pp sitas busimas pedagogas labai motyvuotas, motyvacinio +2 jum kaip sekesi? Kad man rods daugumai ten tuos dvejetus ir supylÄ—.. labai jau motyvuoti visi atÄ—jo Pritariu tau,Povilai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
17:34:34
| Nuoroda
Bet tai stipendija nebloga;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
09:56:30
| Nuoroda
Tu juokauji gal?;DD O siaube, kokia sunki specialybÄ—;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:19:02
| Nuoroda
Vaidai, sutinku su tavo nuomone dÄ—l išleistuvių. Aš irgi kartoÄiau dar daug kartų jas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:46:35
| Nuoroda
Vakar;D Na grįžau namie 6h ryto. Dabar neišsiemiegojus, su užkimusia gerkle, aptinus visa, o šiaip tai ŽIAURIAI |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:48:11
| Nuoroda
PratÄ™simas: ŽIAURIAI faina buvo. Šokom daug, bendravom daug, gÄ—rÄ—m su mokytojais, tÄ—vais. Žodžiu, įsimintinos akimirkos tikrai.:)) O kaip tau išleistuvÄ—s, Vaidai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:37:53
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
Nu va smagu girdeti, kad linksma buvo;]] Na ir man vienas is isimintiniausiu tusu, emocijos labai gero, dalyvavau visur kur tik galejau, lyg viska atsimenu ir gerai;] bet zinai kiap buna.. ankoholiai su protu nepakeliui;DD Tikra tiesa;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:16:29
| Nuoroda
Galėtų būt dažniau jos;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:25:22
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
tikrai... tiksliai mielai dar kartociau kokia desimti ar daugiau kartu. ;}} Tikrai taip |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:58:08
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnÄ—s bus(kaip matai) ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:13:33
| Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
11:08:20
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnÄ—s bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur Man asmeniškai atrodo kad VU studentai truputį labai gan laiko save aukštesniais už kitus, ale susireikšminÄ™ per daug matai.. vo Äia VPU(LEU) kaip žiÅ«riu paprastesni žmonÄ—s susirenka labiau. Na žinai, juk ten prestižinis universitetas. Šiaip man tai nÄ—ra didelio skirtumo kur studijuot, svarbu,kad norima specialybÄ™. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
18:51:10
| Nuoroda
Gal dar pasikeisim kai įstosim ir tada "pasikelsim";DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
11:04:46
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmeÄius senukus;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:51:55
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmeÄius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju Äia taip :D :D Sakai?;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
15:43:08
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmeÄius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju Äia taip :D :D Sakai?;DD nea tik spÄ—ju Aišku,aišku;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
11:23:41
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
sakau karstutes, tai reiskia karstutes, o ne 70mecius;DD istosit visi i ta vpu, o kiek zinau del baraku, tai ten ju yra ne vienas ir ne du, tik gal stengiasi sumetyt visus i barakus pagal fakultetus;] O tai jei pas tave ateis 70-dešimtmeÄiai, išvarysi juos?;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
19:06:21
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD va taip va;DDD
Įsimintų akimirkų su daug alkoholio?;DD Hmm...;DD |