Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
20:23:20
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:
jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD va taip va;DDD
Ä®simintų akimirkų su daug alkoholio?;DD Hmm...;DD Pas kiekviena su atmintim skirtingai išgÄ—rus ŽiÅ«rint, kiek išgersi;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
23:02:12
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
sukat jus cia galvas;DDD foto pades atgaivint atminti, visada taip buna;DDD paziuresit nuotraukas/video ir gal atgaivinsit kaip kas;'DDD ÄŒia jau žiaurioji party dalis,kai viskÄ… prisimint reikia iš nuotraukų ar kitų pasakojimų;DD Geriausia atsiminti paÄiam.;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
14:59:43
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
Nevisada buna idomu, kai viska prisimeni, juk vaikam ir anukam neturesit ko papasakot senatvej;DDD cia jokiu gal nebus, darysim pirmakursiu "talka", kuo daugiau-tuo geriua;]]] Tai visi versis pas tave, Vaidai;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:28:23
| Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesÄiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusÄ™ metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? Mes su mama kai žiÅ«rÄ—jom, tai kas mÄ—nesį po 240lt(lyg) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
19:03:07
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
pas mane? drasiai!;DD o as kalbejua su vpu studente, kuri gyvena barake tai mokestis yra 3x500pinugu, tai menesiui gaunasi ~170lt(cia su komunaliniais), tik dar nzn ar internetas i sita suma isiskaiciuoja ar ne;]
Aš nete maÄiau. Bet,žinoma, tikrai nesiginÄyju kiek kainuoja. Kuo mažiau,tuo geriau;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
20:39:04
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
sake viskas ten pakenciama;] tik , kad dusai rusi(ar ten 1aukste skaitosi) ;DD bet nuo to tik linksmiau;DD Jo, ypaÄ naktį vaikšÄiot;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
20:52:22
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
jei bijai kazko, nuomokis buta;DD Nori kartu?;DDDD Šiaip tai noriu pajust "studentavimÄ…", bet nežinia, ar ilgai kaip ten bus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:13:52
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
as kartu su visais planuoju barake gyvent, studente tu;DD Aš dar ne studentÄ—. Kol kas aš esu bedarbio statuse;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:18:26
| Nuoroda
Ä® ten visada galima stot(manau) ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:39:19
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
o man tiksliai noretusi zinot;] Tai pasidomÄ—k tinklalapyje ar laiškÄ… jiems parašyk |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:59:03
| Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Į ten visada galima stot(manau) ;D butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. Tai Spalį jau turėtų pradėr pinigus mokėt;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:33:39
| Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Į ten visada galima stot(manau) ;D butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. Tai Spalį jau turėtų pradėr pinigus mokėt;D nea..sule baigem birzeli.ir iki rugsejo niekas nemokes,jei istotum i vakarini tada galetum stot i darbo birza,kadangi stosi i dienini (ar ne?) tai nemokes tau niekas ;D deja. Stosiu į dieninį, bet nežinai ar įstosiu Tad darbo birža gali manęs laukti;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:34:32
| Nuoroda
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesÄiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusÄ™ metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? Mes su mama kai žiÅ«rÄ—jom, tai kas mÄ—nesį po 240lt(lyg) 240 lt kainuoja Studentų gatvÄ—je barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:) O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
15:30:40
| Nuoroda
Tada man jis netinka;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:55:01
| Nuoroda
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesÄiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusÄ™ metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? Mes su mama kai žiÅ«rÄ—jom, tai kas mÄ—nesį po 240lt(lyg) 240 lt kainuoja Studentų gatvÄ—je barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:) O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau? žiÅ«rint kur tavo fakultetas, tau į Studentų gatvÄ™, į pagr. rÅ«mus, gal reikÄ—s atsidurti labai retai, man, pavyzdžiui, Švitrigailos bendrabutis 5 min nuo mano fakulteto 8-) ooooosom Na kiek girdÄ—jau,tai man reiks bÅ«t centriniuose rÅ«muose;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:37:20
| Nuoroda
Šiemet stojanÄių beveik 42tÅ«kst, taip kad konkurencija bus milžiniška... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:41:09
| Nuoroda
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Šiemet stojanÄių beveik 42tÅ«kst, taip kad konkurencija bus milžiniška... socialiniams mokslams ragas... jei nepopuliari specialybÄ—, tai viskas normaliai, nÄ—ra ko pergyventi Šiaip kiek maÄiau,tai šiais metais populiariausios- VU ekonomika, VU teisÄ—, buvÄ™s KMU ir VU politologija. Na bet žinoma, kaip visada daugiausiai stojanÄių į socialinius mokslus... Taip,kad kovokim už savo bÅ«vį;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:14:48
| Nuoroda
Na teisÄ—j nÄ—ra baisiai sunku mokytis ar kažkas tokio. Tiesiog labai mažos perspektyvos pabaigus studijas, nes teisininkų "prigaminta" 10-Äia metų į priekį |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
10:44:10
| Nuoroda
Malyva rašÄ—:
Draugelis baige teise neturi darbo ;DD na zodziu visus jis dabar bande atkalbineti ;DD o be to siaip teisei nelengva mokytis,kiek pazystu mksliuku ir tie sako: kad galejo kitka rinktis ;} pavelavo vargseliai ;D Na mano brolis baigÄ— antrÄ… kursÄ… ir vidurkis beveik 9. Egzaminus irgi ganÄ—tinai gerai išsilaikÄ—, mažiausias 8 buvo,tad man atrodo,kad nÄ—ra labai sunku mokytis. Žinoma, ten toks "sausas" mokslas, nes nieko išmÄ…styt negali. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
10:45:37
| Nuoroda
vaidassab rašÄ—:
Mirtise, o mes gal pazystami?;] su manim visai nelinksma, as robotas ir neturiu jaustu;DDDD Robotus užprogramuot galima;DD |