Vartotojo Roberta AurÄ—ja pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-20 20:23:20 | Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
vaidassab rašÄ—:

jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD

va taip va;DDD

Ä®simintų akimirkų su daug alkoholio?;DD Hmm...;DD

Pas kiekviena su atmintim skirtingai išgÄ—rus :D :p

Å½iÅ«rint, kiek išgersi;D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 23:02:12 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

sukat jus cia galvas;DDD foto pades atgaivint atminti, visada taip buna;DDD paziuresit nuotraukas/video ir gal atgaivinsit kaip kas;'DDD

ÄŒia jau žiaurioji party dalis,kai viskÄ… prisimint reikia iš nuotraukų ar kitų pasakojimų;DD Geriausia atsiminti paÄiam.;D

Žinutė parašyta: 2011-07-21 14:59:43 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

Nevisada buna idomu, kai viska prisimeni, juk vaikam ir anukam neturesit ko papasakot senatvej;DDD

cia jokiu gal nebus, darysim pirmakursiu "talka", kuo daugiau-tuo geriua;]]]

Tai visi versis pas tave, Vaidai;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-21 17:28:23 | Nuoroda
MrPovilo rašÄ—:

Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesÄiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusÄ™ metų 500 lt? :)

Iš kur tokios žinios? Mes su mama kai žiÅ«rÄ—jom, tai kas mÄ—nesį po 240lt(lyg)

Žinutė parašyta: 2011-07-21 19:03:07 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

pas mane? drasiai!;DD

o as kalbejua su vpu studente, kuri gyvena barake tai mokestis yra 3x500pinugu, tai menesiui gaunasi ~170lt(cia su komunaliniais), tik dar nzn ar internetas i sita suma isiskaiciuoja ar ne;]

Aš nete maÄiau. Bet,žinoma, tikrai nesiginÄyju kiek kainuoja. Kuo mažiau,tuo geriau;D

Žinutė parašyta: 2011-07-21 20:39:04 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

sake viskas ten pakenciama;] tik , kad dusai rusi(ar ten 1aukste skaitosi) ;DD bet nuo to tik linksmiau;DD

Jo, ypaÄ naktį vaikšÄiot;DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-21 20:52:22 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

jei bijai kazko, nuomokis buta;DD

Nori kartu?;DDDD Šiaip tai noriu pajust "studentavimÄ…", bet nežinia, ar ilgai kaip ten bus.

Žinutė parašyta: 2011-07-21 21:13:52 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

as kartu su visais planuoju barake gyvent, studente tu;DD

Aš dar ne studentÄ—. Kol kas aš esu bedarbio statuse;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-21 21:18:26 | Nuoroda

Ä® ten visada galima stot(manau) ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-21 21:39:19 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

o man tiksliai noretusi zinot;]

Tai pasidomÄ—k tinklalapyje ar laiškÄ… jiems parašyk

Žinutė parašyta: 2011-07-22 13:59:03 | Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. 

Tai Spalį jau turÄ—tų pradÄ—r pinigus mokÄ—t;D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 14:33:39 | Nuoroda
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
Miau rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. 

Tai Spalį jau turÄ—tų pradÄ—r pinigus mokÄ—t;D

nea..sule baigem birzeli.ir iki rugsejo niekas nemokes,jei istotum i vakarini tada galetum stot i darbo birza,kadangi stosi i dienini (ar ne?) tai nemokes tau niekas ;D deja.

Stosiu į dieninį, bet nežinai ar įstosiu Tad darbo birža gali manÄ™s laukti;D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 14:34:32 | Nuoroda
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:

Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesÄiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusÄ™ metų 500 lt? :)

240 lt kainuoja Studentų gatvÄ—je barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:)

O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau?

Žinutė parašyta: 2011-07-22 15:30:40 | Nuoroda

Tada man jis netinka;D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 16:55:01 | Nuoroda
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:
MrPovilo rašÄ—:

240 lt kainuoja Studentų gatvÄ—je barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:)

O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau?

Å¾iÅ«rint kur tavo fakultetas, tau į Studentų gatvÄ™, į pagr. rÅ«mus, gal reikÄ—s atsidurti labai retai, man, pavyzdžiui, Švitrigailos bendrabutis 5 min nuo mano fakulteto 8-) ooooosom :D

Na kiek girdÄ—jau,tai man reiks bÅ«t centriniuose rÅ«muose;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-22 18:37:20 | Nuoroda

Šiemet stojanÄių beveik 42tÅ«kst, taip kad konkurencija bus milžiniška...

Žinutė parašyta: 2011-07-22 19:41:09 | Nuoroda
violke rašÄ—:
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

Šiemet stojanÄių beveik 42tÅ«kst, taip kad konkurencija bus milžiniška...

socialiniams mokslams ragas... :D jei nepopuliari specialybÄ—, tai viskas normaliai, nÄ—ra ko pergyventi :) 

Šiaip kiek maÄiau,tai šiais metais populiariausios- VU ekonomika, VU teisÄ—, buvÄ™s KMU ir VU politologija. Na bet žinoma, kaip visada daugiausiai stojanÄių į socialinius mokslus... Taip,kad kovokim už savo bÅ«vį;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-22 20:14:48 | Nuoroda

Na teisÄ—j nÄ—ra baisiai sunku mokytis ar kažkas tokio. Tiesiog labai mažos perspektyvos pabaigus studijas, nes teisininkų "prigaminta" 10-Äia metų į priekį

Žinutė parašyta: 2011-07-23 10:44:10 | Nuoroda
Malyva rašÄ—:

Draugelis baige teise neturi darbo ;DD na zodziu visus jis dabar bande atkalbineti ;DD o be to siaip teisei nelengva mokytis,kiek pazystu mksliuku ir tie sako: kad galejo kitka rinktis ;} pavelavo vargseliai ;D

Na mano brolis baigÄ— antrÄ… kursÄ… ir vidurkis beveik 9. Egzaminus irgi ganÄ—tinai gerai išsilaikÄ—, mažiausias 8 buvo,tad man atrodo,kad nÄ—ra labai sunku mokytis. Žinoma, ten toks "sausas" mokslas, nes nieko išmÄ…styt negali.

Žinutė parašyta: 2011-07-23 10:45:37 | Nuoroda
vaidassab rašÄ—:

Mirtise, o mes gal pazystami?;]

su manim visai nelinksma, as robotas ir neturiu jaustu;DDDD

Robotus užprogramuot galima;DD