Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
20:23:20
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD va taip va;DDD
Įsimintų akimirkų su daug alkoholio?;DD Hmm...;DD Pas kiekviena su atmintim skirtingai išgėrus Žiūrint, kiek išgersi;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
23:02:12
| Nuoroda
vaidassab rašė:
sukat jus cia galvas;DDD foto pades atgaivint atminti, visada taip buna;DDD paziuresit nuotraukas/video ir gal atgaivinsit kaip kas;'DDD Čia jau žiaurioji party dalis,kai viską prisimint reikia iš nuotraukų ar kitų pasakojimų;DD Geriausia atsiminti pačiam.;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
14:59:43
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Nevisada buna idomu, kai viska prisimeni, juk vaikam ir anukam neturesit ko papasakot senatvej;DDD cia jokiu gal nebus, darysim pirmakursiu "talka", kuo daugiau-tuo geriua;]]] Tai visi versis pas tave, Vaidai;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:28:23
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesčiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusę metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
19:03:07
| Nuoroda
vaidassab rašė:
pas mane? drasiai!;DD o as kalbejua su vpu studente, kuri gyvena barake tai mokestis yra 3x500pinugu, tai menesiui gaunasi ~170lt(cia su komunaliniais), tik dar nzn ar internetas i sita suma isiskaiciuoja ar ne;]
Aš nete mačiau. Bet,žinoma, tikrai nesiginčyju kiek kainuoja. Kuo mažiau,tuo geriau;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
20:39:04
| Nuoroda
vaidassab rašė:
sake viskas ten pakenciama;] tik , kad dusai rusi(ar ten 1aukste skaitosi) ;DD bet nuo to tik linksmiau;DD Jo, ypač naktį vaikščiot;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
20:52:22
| Nuoroda
vaidassab rašė:
jei bijai kazko, nuomokis buta;DD Nori kartu?;DDDD Šiaip tai noriu pajust "studentavimą", bet nežinia, ar ilgai kaip ten bus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:13:52
| Nuoroda
vaidassab rašė:
as kartu su visais planuoju barake gyvent, studente tu;DD Aš dar ne studentė. Kol kas aš esu bedarbio statuse;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:18:26
| Nuoroda
Į ten visada galima stot(manau) ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
21:39:19
| Nuoroda
vaidassab rašė:
o man tiksliai noretusi zinot;] Tai pasidomėk tinklalapyje ar laišką jiems parašyk |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:59:03
| Nuoroda
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Į ten visada galima stot(manau) ;D butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. Tai Spalį jau turėtų pradėr pinigus mokėt;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:33:39
| Nuoroda
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Į ten visada galima stot(manau) ;D butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. Tai Spalį jau turėtų pradėr pinigus mokėt;D nea..sule baigem birzeli.ir iki rugsejo niekas nemokes,jei istotum i vakarini tada galetum stot i darbo birza,kadangi stosi i dienini (ar ne?) tai nemokes tau niekas ;D deja. Stosiu į dieninį, bet nežinai ar įstosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:34:32
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesčiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusę metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? 240 lt kainuoja Studentų gatvėje barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:) O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
15:30:40
| Nuoroda
Tada man jis netinka;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:55:01
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesčiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusę metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? 240 lt kainuoja Studentų gatvėje barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:) O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau? žiūrint kur tavo fakultetas, tau į Studentų gatvę, į pagr. rūmus, gal reikės atsidurti labai retai, man, pavyzdžiui, Švitrigailos bendrabutis 5 min nuo mano fakulteto 8-) ooooosom Na kiek girdėjau,tai man reiks būt centriniuose rūmuose;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:37:20
| Nuoroda
Šiemet stojančių beveik 42tūkst, taip kad konkurencija bus milžiniška... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:41:09
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Šiemet stojančių beveik 42tūkst, taip kad konkurencija bus milžiniška... socialiniams mokslams ragas... Šiaip kiek mačiau,tai šiais metais populiariausios- VU ekonomika, VU teisė, buvęs KMU ir VU politologija. Na bet žinoma, kaip visada daugiausiai stojančių į socialinius mokslus... Taip,kad kovokim už savo būvį;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:14:48
| Nuoroda
Na teisėj nėra baisiai sunku mokytis ar kažkas tokio. Tiesiog labai mažos perspektyvos pabaigus studijas, nes teisininkų "prigaminta" 10-čia metų į priekį |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
10:44:10
| Nuoroda
Malyva rašė:
Draugelis baige teise neturi darbo ;DD na zodziu visus jis dabar bande atkalbineti ;DD o be to siaip teisei nelengva mokytis,kiek pazystu mksliuku ir tie sako: kad galejo kitka rinktis ;} pavelavo vargseliai ;D Na mano brolis baigė antrą kursą ir vidurkis beveik 9. Egzaminus irgi ganėtinai gerai išsilaikė, mažiausias 8 buvo,tad man atrodo,kad nėra labai sunku mokytis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
10:45:37
| Nuoroda
vaidassab rašė:
Mirtise, o mes gal pazystami?;] su manim visai nelinksma, as robotas ir neturiu jaustu;DDDD Robotus užprogramuot galima;DD |