Vartotojo Roberta AurÄ—ja pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-02-02 18:44:57 | Nuoroda

Tai suprantama;)

Žinutė parašyta: 2011-02-02 19:18:46 | Nuoroda
-:-Greta-:- rašÄ—:

Visai neseniai domÄ—jausi psichologų paklausa. Visokie profesijų barometrai ir panašiai. Nesuprantu iš kur traukÄ—t, kad psichologo profesija yra nepaklausi. Ji, kaip tik yra viena paklausesnių profesijų. Dabar esu 12 klasÄ—j, tikiuosi įstoti į VDU arba KU (pirmenybÄ— VDU). NorÄ—Äiau plaÄiau sužinoti iš jau studijuojanÄių VDU apie studijų kokybÄ™ ir pan. 

Gal bÅ«sime grupiokÄ—s;DDD

Žinutė parašyta: 2011-02-02 21:20:01 | Nuoroda

Na,kad įdomi tai sutinku,o dėl visko supratimo-ne. Na tiesiog mano tokia nuomonė.

Žinutė parašyta: 2011-02-03 17:13:21 | Nuoroda

That's true

Žinutė parašyta: 2011-02-03 20:32:53 | Nuoroda

Net nežinau. Labiausiai širdis Äia linksta. GirdÄ—jau labai gerus atsiliepimus apie VDU

Žinutė parašyta: 2011-02-06 18:03:27 | Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašÄ—:

Ar patinka del to, kad sekasi; ar sekasi del to, kad patinka? As manau, kad realesnis antras atsakymas :)

KodÄ—l? Bent jau man,patinka,bet sekasi ne taip gerai,kaip norÄ—tųsi.

Žinutė parašyta: 2011-02-07 16:26:13 | Nuoroda
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

Ar patinka del to, kad sekasi; ar sekasi del to, kad patinka? As manau, kad realesnis antras atsakymas :)

KodÄ—l? Bent jau man,patinka,bet sekasi ne taip gerai,kaip norÄ—tųsi.

Zinoma, ne viskas priklauso nuo potraukio. Bet jei patinka, tai tu stengiesi ne tik del pazymio (kartais del jo net nesistengi), bet ir del tobulejimo. Is pradziu gali buti sunku del teoriniu ziniu ir praktikos trukumo, bet kai prades sektis, noresi dar ir dar :)

Jeigu tik seksis, bet nedomins, tai ta kryptimi eiti nelabai apsimoka, nebent nori aukotis del perspektyvios specialybes ir pan.

Sutinku su tavim,Aurimai:))

Žinutė parašyta: 2011-02-10 17:10:25 | Nuoroda

Tai gan neblogai surinkai. Mes dar nerašÄ—m,o ir mÅ«sų nelabai už bandomusius. Pasak jos, tai laiko gaišimas. Jei norim,tai ir patys sprendžiam egzaminus. Na bet gal kada rašysim,kaip jai užeis;DD

Žinutė parašyta: 2011-02-10 19:40:10 | Nuoroda

Labai džiugu girdėt,kai kam nors sekasi

Žinutė parašyta: 2011-02-27 19:31:45 | Nuoroda

Aš pasirinkau: lietuvių kalbos,matematikos,anlgų kalbos,istorijos VBE ir geografijos MBE. Bet dÄ—l geografijos dar nežinau

Žinutė parašyta: 2011-03-16 15:28:43 | Nuoroda
GarbanÄ—lÄ— ;Dp* rašÄ—:

Vienintelis egazminas kurio labai bijau....

Manau,kad daugumo jo bijo.

Žinutė parašyta: 2011-03-16 19:29:51 | Nuoroda

Tai jūs normaliai atsiliekat. Mes jau pradėsim logoritmines funkcijas

Žinutė parašyta: 2011-03-16 20:19:56 | Nuoroda

Labiausiai laukiu ! :) Tikiuosi nebus kosminÄ—s užduotys :)

Na kosminių gal ir nebus;DD Bet nieko lengvo tikÄ—tis irgi nereiktų:)

Žinutė parašyta: 2011-03-17 18:37:45 | Nuoroda

Pas mus tai tikriausiai nÄ—ra tokio egzamino uždavinio,kurio nebÅ«tumÄ—m išsprendÄ™. Kaip tik tema,taip visi egzamino uždaviniai. Na aš tai tikiuosi,kad spÄ—sim viskÄ… pakartot ir neužsimirš iki egzaminų;D

Žinutė parašyta: 2011-03-17 18:39:13 | Nuoroda
Roberta AurÄ—ja rašÄ—:

Visai neseniai domÄ—jausi psichologų paklausa. Visokie profesijų barometrai ir panašiai. Nesuprantu iš kur traukÄ—t, kad psichologo profesija yra nepaklausi. Ji, kaip tik yra viena paklausesnių profesijų. Dabar esu 12 klasÄ—j, tikiuosi įstoti į VDU arba KU (pirmenybÄ— VDU). NorÄ—Äiau plaÄiau sužinoti iš jau studijuojanÄių VDU apie studijų kokybÄ™ ir pan. 

Gal bÅ«sime grupiokÄ—s;DDD

Fainai bÅ«tų ! Šiaip bÅ«tų smagu išvis susipažint su žmonÄ—mis, kurie žada Äia stoti. GalbÅ«t gyvensime kartu :) 

Greta,tu taip domiesi tuo?:))

Žinutė parašyta: 2011-03-18 15:02:29 | Nuoroda

Deja,bet ne:/ Aš buvau litexpo studijų parodoje,tai teko pabendrauti su katedros dekanu. O šiaip tai mane irgi labai domina ši specialybÄ—. Bendravau su pirmakurse studente. Ji man daug kÄ… papasakojo

Žinutė parašyta: 2011-03-18 15:04:00 | Nuoroda

Pagaliau atsirado man puikiai tinkanti tema ;) Tiesiog laukiu nesulaukiu stojamųjų su viltimi įstoti į VDU psichologijÄ…. Gal kas nors gali papasakoti detaliau apie įstojimo sÄ…lygas ? Kokių balų minimum reikia norint Äia patekti ?? 

Kai aš domÄ—jausi,tai apie 80proc. visus. Na bet žinoma,kuo geriau vienÄ… išsilaikysi,tuo blogiau galÄ—si kitÄ…

Žinutė parašyta: 2011-03-20 01:28:28 | Nuoroda

Na psichologija labai populiari profesija,tad kitaip tikėtis ir nereiktų:))

Žinutė parašyta: 2011-04-03 10:44:39 | Nuoroda

Na mums mokytoja sakÄ—,kad kažkur apie 13tšk yra vienas balas Taip,kad pasitemk labai:))) Daug sprÄ™sk,kol persilauši:)

Žinutė parašyta: 2011-04-14 19:01:01 | Nuoroda

Jei kÄ… nors sudomino, kreipkitÄ—s el paštu:  .  Atsakysiu.