Vartotojo Roberta Aurėja pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-22 19:33:05 | Nuoroda
Doras rašė:

Permetus akimis 2009 VBE labai nusimenu, nes suprantu, jog šįmet egzas tikrai nebus TOOOOKS lengvas. Ten 90+ gauti buvo žiauriai lengva. TačIau tikėkimės, jog matkės sunkumas bus atvirkščiai proporcingas anglų egzo sunkumui :D

Kad tavo žodžiui Dievui į ausį. Nes jei bus toks kaip anglų,tai... gruzas:)

Žinutė parašyta: 2011-05-25 19:32:53 | Nuoroda
666666 rašė:

Kur rasti praeitu metu matkes egzo atsakymus (pgrd  sesijos)?

Nec.lt

Žinutė parašyta: 2011-06-02 20:01:07 | Nuoroda

Gerai, kad atsirado protingų žmonių, nes aš irgi naršau po internetą ir niekur neradau kaip motyvacinį laišką rašyt:)

Žinutė parašyta: 2011-06-03 19:09:45 | Nuoroda
Maauuu_ rašė:
Adele=) rašė:
bronza rašė:
Roberta Aurėja rašė:

Gerai, kad atsirado protingų žmonių, nes aš irgi naršau po internetą ir niekur neradau kaip motyvacinį laišką rašyt:)

na, ten ne laišką reik rašyti..o reikia užsiregistruoti kažkuriai tai dienai, ateiti, ir raštu duos atsakyti į kelis klausimus, ir dar bus pokalbis su komisija (ta prasme turėsi paaiškinti kodėl tu būtėnt šią specialybė nori studijuoti). tik gaila kad iš pažįstamu kas studijuoja vpu, sako kad neatsimena ar buvo tas motyvacinis testas, ar kas jame ten buvo..gal čia tik neseniai tokį dalyką sugalvojo....

Merginos,Jus tik be reikalo nerimaukit..tas motyvacinis testas,tai,mano nuomine,yra labai dar daug trukumu turintis ismislas. Ir iki kazkokio rimto motyvacijos ivertinimo jam toli:)  sakau, gausite daliu rastu,kur niekas netikrins jusu kazkokiu ziniu ar isprusimo.Tiesiog bus atsizvelgiama i Jusu mastysena, poziuri..galu gale galite ir pakurti kazka,kad graziau skambetu:)sakau...pastraipu pora gausit parasyt is savo patirties.

O pokalbis...tai pamenu atejau,atsisedau pries komisija ir tiesiai sviesiai pasakiau,kad niekada neplanavau buti karjeriste,nezadu kovoti del milijonu,man gyvenime svarbiausia ramybe,pastovus darbas,o mokytojo darbas man kaip tik ir t.t :) sako,eik,vaikeli,su Tavim viskas aisku:) na tiesiog...jei isties norite ten mokytis ir parodysit tai- ir gausit tuos 2 ar 1 balus;)   taip kad jokiu mokslu tam nereik:) uzsiregistruokit ir relax:)

ir dar pasakysiu....as tai atejau i ta testa,pamenu, tikrai dalykiskai apsirengus,na zdz paziurejau rimtai i tai. O pilna zmoniu buvo mazdaug..kaip is pliazo susirinke,su pliazenkem , nuogais pilvais ir dar guma ziaumodami i pokalbi ejo...:) zinokit,kad i tai jie tikrai atsizvelgia:) Nes i Jus bus zvelgiama kaip i ateities pedagogus:)

gaila ,kad siemet negalesiu laikyt motyvacinio,nes isvykstu.Tikiuos i VU pavyks istoti:) O Jums linkiu sekmes;) Viskas bus ok:)

sveika :)) as tai bijau to motyvacinio testo..kazkaip  nors ir viska apgalvojus eisiu jei paklausk kokio baubo ir nezinosiu ka atsakyt :/

ne tu viena jaudiniesi;D

Žinutė parašyta: 2011-06-03 21:10:51 | Nuoroda

Aš gal pasirodysiu kvailas, bet nerandu kaip užsiregint dėl motyvacinio testo laikymo. Gal kas gali pagelbėt?

Žinutė parašyta: 2011-06-04 11:27:54 | Nuoroda
Adele=) rašė:

jei pildei lamabpo jau prasyma ir kazkur rasei vpu kokia nors programa, turi Tau automatiskai ismest pasiulyma prisiregistruoti. Man rodos skiltyje : egzaminai....

Aš nerandu to prašymo.:)

Žinutė parašyta: 2011-06-04 11:29:14 | Nuoroda
Doras rašė:
Rubinas rašė:

Sveiki kolegos. Kaip nuotaikos pries si egza? Kokio tipo uzdaviniu tikites? Ar gali buti panasus i praejusiu metu? ;]

Nuotaikos puikios. Norisi tikėti, kad egzas bus as sunkus as 2009 metų :D Bet iš tiesų žada sunkesni nei pernai ;)

Daugiau nieko tikėtis ir nereikia. Jie niekada nelengvina,tik sunkina:)

Žinutė parašyta: 2011-06-04 13:34:45 | Nuoroda

Užsiregistruot:)

Žinutė parašyta: 2011-06-05 10:15:25 | Nuoroda
Maauuu_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Maauuu_ rašė:
Adele=) rašė:
bronza rašė:
Roberta Aurėja rašė:

na, ten ne laišką reik rašyti..o reikia užsiregistruoti kažkuriai tai dienai, ateiti, ir raštu duos atsakyti į kelis klausimus, ir dar bus pokalbis su komisija (ta prasme turėsi paaiškinti kodėl tu būtėnt šią specialybė nori studijuoti). tik gaila kad iš pažįstamu kas studijuoja vpu, sako kad neatsimena ar buvo tas motyvacinis testas, ar kas jame ten buvo..gal čia tik neseniai tokį dalyką sugalvojo....

Merginos,Jus tik be reikalo nerimaukit..tas motyvacinis testas,tai,mano nuomine,yra labai dar daug trukumu turintis ismislas. Ir iki kazkokio rimto motyvacijos ivertinimo jam toli:)  sakau, gausite daliu rastu,kur niekas netikrins jusu kazkokiu ziniu ar isprusimo.Tiesiog bus atsizvelgiama i Jusu mastysena, poziuri..galu gale galite ir pakurti kazka,kad graziau skambetu:)sakau...pastraipu pora gausit parasyt is savo patirties.

O pokalbis...tai pamenu atejau,atsisedau pries komisija ir tiesiai sviesiai pasakiau,kad niekada neplanavau buti karjeriste,nezadu kovoti del milijonu,man gyvenime svarbiausia ramybe,pastovus darbas,o mokytojo darbas man kaip tik ir t.t :) sako,eik,vaikeli,su Tavim viskas aisku:) na tiesiog...jei isties norite ten mokytis ir parodysit tai- ir gausit tuos 2 ar 1 balus;)   taip kad jokiu mokslu tam nereik:) uzsiregistruokit ir relax:)

ir dar pasakysiu....as tai atejau i ta testa,pamenu, tikrai dalykiskai apsirengus,na zdz paziurejau rimtai i tai. O pilna zmoniu buvo mazdaug..kaip is pliazo susirinke,su pliazenkem , nuogais pilvais ir dar guma ziaumodami i pokalbi ejo...:) zinokit,kad i tai jie tikrai atsizvelgia:) Nes i Jus bus zvelgiama kaip i ateities pedagogus:)

gaila ,kad siemet negalesiu laikyt motyvacinio,nes isvykstu.Tikiuos i VU pavyks istoti:) O Jums linkiu sekmes;) Viskas bus ok:)

sveika :)) as tai bijau to motyvacinio testo..kazkaip  nors ir viska apgalvojus eisiu jei paklausk kokio baubo ir nezinosiu ka atsakyt :/

ne tu viena jaudiniesi;D

tai jauciu visiem jauduliukas yra :) i kokia spec ? :)

Aš į psichologiją noriu, o tu kur? :) Gal jau užsiregistravai dėl motyvacinio testo?:)

Žinutė parašyta: 2011-06-05 12:21:46 | Nuoroda
Maauuu_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Maauuu_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Maauuu_ rašė:
Adele=) rašė:
bronza rašė:
Roberta Aurėja rašė:

ne tu viena jaudiniesi;D

tai jauciu visiem jauduliukas yra :) i kokia spec ? :)

Aš į psichologiją noriu, o tu kur? :) Gal jau užsiregistravai dėl motyvacinio testo?:)

socialine pedagogika.taip ;) uzeik i https://bp.lamabpo.lt/bp2011/lama_is.main uzsiregistruok ir  ismes ten tau registracija del motyvacinio testo  :) 

Labai dėkinga:))

Žinutė parašyta: 2011-06-05 12:51:55 | Nuoroda

Aš tikriausiai pasirodysiu visiškai kvaila,bet man neišmeta dėl motyvacinio testo:)

Žinutė parašyta: 2011-06-05 15:47:52 | Nuoroda
LukasC rašė:

Gal tavo specialybei nereikia, delto ir neismeta.

Jei nori į vf,tai reikia.

Žinutė parašyta: 2011-06-06 17:09:16 | Nuoroda

Nu blem. Man neišmetė. Nors reikia motyvacinį laikyt

Žinutė parašyta: 2011-06-06 17:12:44 | Nuoroda
abudabibis rašė:
_studente__ rašė:

Kaip būsimiems psichologamas pirmieji egzaminai praėjo? :)

aš tai nusivyliau ir pamažu pradėjau galvot kad ne pasaulio pabaiga neįstot pačiai?

Sutinku su tavo nuomone:))

Žinutė parašyta: 2011-06-07 13:49:23 | Nuoroda
JustinasK rašė:

Kas pamenat, kiek iš vis taškų buvo galima surinkti?

64 taškus iš viso:)

Žinutė parašyta: 2011-06-07 18:34:37 | Nuoroda
Maya rašė:
Piggy rašė:

Uzsiregistravau lama bpo ir nezinau kur rasti ta motyvacini testa

Na neužtenka vien tik užsiregistruoti, reikia užpildyti visas informacijas apie save, po to užpildyti prašymą kur nori stoti, ir tada jeigu reikės Tau išmes jog turėsi laikyti motyvacinį testą, o išmes rubrikoje Egzaminai.

Jo. Šitą ir aš radau jau;D

Žinutė parašyta: 2011-06-08 13:48:42 | Nuoroda

Na kiek aš girdėjau, tai tik norint į vf įstoti reikia jį laikyti. Tačiau nesu tikra.:)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 12:53:28 | Nuoroda
Svieto Lygintojas rašė:

Na nezinau po 10 klasiu nesirinkau geografijos.Egzaminui nesiruosiau(neskaitant vakar 10 min vepsojimo y politni zemelapi) Taciau esu visiskai garantuotas jog islaikysiu nes tikria buvo labai lengvas.Praktiskai viska zinojau is bendro isprusimo ar siek tiek atsiminiau ka mokesis.Kai kurios klausimus tiesiog logiskai mastant buvo galima atsakyt.Tai egzaminas tikrai buvo daug lengvesnis nei kad ir pernai metu.Isejau likus kazkur dar 40 minuciu iki egzmamino pabaigos...

Galėjai išmąstyt valstybės pavadinimus?:) Nedrįsčiau teigti, kad labai lengvas buvo. Tikrai buvo slidžių vietų:)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 13:26:31 | Nuoroda
ePovilas rašė:

Vidutiniškas buvo. :) Buvo ir lengvų užduočių, ir priverčiančių pamąstyt.

Kai kurie sako "lengvas", "anksčiau išėjau" ir t.t.  Juk priklauso ar tu nori tik išlaikyt minumum ir surinkti kuo daugiau taškų. :)

Sutinku:)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 17:14:39 | Nuoroda
Svieto Lygintojas rašė:

Is dalies tiesa.Man si egza tereikia islaikyt, cia kaip atsarginis variantas jei net blogiausiu imanomu atvejiu gauciau atestata.Taciau argi galima egzamina laikyt nelengvu kai be jokio pasiruosimo, nuejas surenki 60-70%.Buciau dar sasiaurius, ir kas liecia ivairius dalykus su gamta susijusius iskales , galima ir apie 90 proc galvot.Tiek jog tos geografijos niekur nereikia.Tai kam stengtis, reikia orientuotis y istorija laukiancia antradieni :D

Joooo... Istorija, tai dalykas rimtas:))