Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:11:08
| Nuoroda
ruošiuosi VGTU arba VU jei pavyks na manau baraką... bet neaišku kaip ten kas |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:18:27
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Nieko juokingo kai į klausimą atsako klaidingai taip, prie B lygio neprisideda taškų, tačiau už jį visvien gauni balų. : ausra.baitida.lt/images/PIT/Konkursinio_balo_skaiciavimas.doc Įsitikink tai nieks ir nesakė kad b lygio metinis pažymys yra nieko vertas. tiesiog sakėm apie tai kad b lygis neduoda +1 balo. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:23:52
| Nuoroda
o mane kaip tik kabina įrašyt vpu į sąrašą kad tą testą laikyt bet neturiu ką ten rinktis per daug.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:35:06
| Nuoroda
nu tai pradžiai apsičiupinėjam poto... turi 5 egzus, šaunu. kokius turi metinius pažymius ir kokio lygio? ir kaip suprantu esi humanitaras tai soc mokslai, kalbos biologija. šiaip ir universitetas koks tiktų. kadangi turi dvi kalbas, tai filologijos tinka, bet ten istorijos reik. ką pats norėtum veikt |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:38:55
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Mirtishiukas rašė:
nepavojinga rašė:
Nieko juokingo kai į klausimą atsako klaidingai taip, prie B lygio neprisideda taškų, tačiau už jį visvien gauni balų. : ausra.baitida.lt/images/PIT/Konkursinio_balo_skaiciavimas.doc Įsitikink tai nieks ir nesakė kad b lygio metinis pažymys yra nieko vertas. tiesiog sakėm apie tai kad b lygis neduoda +1 balo. Hm, kaip man siūlėte, tai susiraskit koks vaikino klausimas buvo, dėl, kurio taip ginčiajatės... galiu pacituot " studijos.lt duoda balų už B lygį tai kaip čia suprast? " Aš ir paaiškinau, neverta akių draskyt aš ir nedraskau akių, aš išvis taikiausias žmogus -.- |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:18:50
| Nuoroda
tai manau dėl socialinio ir aš gaut turėčiau. bet pagalvojus daug dabar tokių socialinių |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:20:19
| Nuoroda
EIKTUSAU rašė:
Jei stot tai iškart į univerą, kiek žinau tos išlyginamosios studijos nemažus pinigus kainuoja. jei gerai baigsi gali ir į nemokamą patekt. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:21:42
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
EIKTUSAU rašė:
Jei stot tai iškart į univerą, kiek žinau tos išlyginamosios studijos nemažus pinigus kainuoja. jei gerai baigsi gali ir į nemokamą patekt. nors bendriau tiksliai nežinau. nepamenu ar mokėjo už išlyginamasias ar ne |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:49:12
| Nuoroda
na tai sakydama su kuo aš ne baraką o butą turėjau omeny |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
21:39:44
| Nuoroda
aš į vgtu arba vu o tu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
22:09:08
| Nuoroda
Saldukas rašė:
Na ir nelogiskai gaunas del tu pirmu 3 vietu. O jeigu pvz as labai noriu i VU, irasiau ji 1, o istojau i antra (pvz MRU koki), tai su VU galiu atsisveikint? Arba isvis galima irasyt pirma VU, antru ir treciu kokius visai neitema universitetus kur tikrai neistosiu Argi as ne proto bokstas? tai gali atsisakyt ir per papildomą stojimą stot šiaip mano irgi unreal pradinės |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
00:35:03
| Nuoroda
man irgi kraupu pagalvojus apie dušus, bet noriu į baraką... beje ten skalbenkė yra? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
12:14:08
| Nuoroda
suprantu kai susimokai su kambariokais ir kreti nesamones kokiem kitiem... na bet kai kambariokai tau daro prikolus ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
12:21:48
| Nuoroda
MirtisAlyvuose rašė:
O pvz jeigu uzpildziau ta prasyma ir daabr turesiu varyti laikyti stojamuosiu i Vda,tai man reis moketi pinigus kazkokius? :] gal kas zino ? :} kiek žinau stojamieji nemokami. bet pasiskaityk jų puslapį |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
12:24:39
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Saldukas rašė:
Na ir nelogiskai gaunas del tu pirmu 3 vietu. O jeigu pvz as labai noriu i VU, irasiau ji 1, o istojau i antra (pvz MRU koki), tai su VU galiu atsisveikint? Arba isvis galima irasyt pirma VU, antru ir treciu kokius visai neitema universitetus kur tikrai neistosiu Argi as ne proto bokstas? tai gali atsisakyt ir per papildomą stojimą stot šiaip mano irgi unreal pradinės dėl to tavo VU, jeigu tu rašai pirmoj vietoj ir neįstoji, tai neįstoji ne todėl, kad tavo akys negražios ar panašiai, o todėl, kad tavo konkursinis balas mažesnis už tų kurie įstojo . jeigu tu žūtbūt nori į VU, tai tu gali bandyti jei neįstojai į 1-3 per antąjį stojimą arba per papildomąjį, bet šansai mažesni todėl, kad gali būt neliks vietų, visos bus užimtos, nebent mokamam gal, arba vf gali būt jei kažkas įstojo ir atsisakė. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
15:16:44
| Nuoroda
jau studentavimas gyvenant namie irgi nesamonė |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
17:57:57
| Nuoroda
tiesa pasakius būčiau apsiverkus ir išėjus o kas per interpretacijos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
18:00:50
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
nepavojinga rašė:
diosa922 rašė:
na as dabar truputi ne i tema taigi, pildant tam lamabpo yra skiltele: papildoma informacija. as baigus gidu mokykla ir zinau, jog man tai galetu truputi prideti taskeliu prie stojimo. bet beda. ar as tokia durna, ar neina ten irasyt savo iraso? parasyta: " iterpti nauja papildomos info irasa" bet irasyt neleidzia... gal kas dar susiduret su tokia problema? Tai tau reikia ieškoti prie "papildomos informacijos" savo gidu mokyklos pavadinimo ar kazko su tuo susijusio Arba skiltyje 'išsilaviminas" jeigu nėra vadinasi neprideda nieko |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
18:01:58
| Nuoroda
aš tai nepirkau.. .o ir nebūčiau pirkus išleistuvėm suknės... nes nu nafik |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
18:03:56
| Nuoroda
ir ką rašei? aš tai skirgailą imčiau kai nustočiau verkt |