Vartotojo Mirt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-22 18:06:13 | Nuoroda

o tai pala, pakartotinės skelbs vėliau rezultatus ar kartu su mūsų?
rašinio temos yra kosmosas, ir kas rašė tas gaus nulius tikriausiai :D nes pvz aš net nesuprantu ko jie nori ;D 

Žinutė parašyta: 2011-06-22 18:09:44 | Nuoroda

ooo geras, nes aš kai žiūrėjau pakartotinę mąsčiau kad jie sudeliojo taip kad nebūtų tą pačią dieną.. .o čia taip žiauriai. o bent ten pat ar netoli? tai visus egzus praleidai?

Žinutė parašyta: 2011-06-22 18:10:17 | Nuoroda
Buk_laimingas rašė:
Mirtishiukas rašė:

o tai pala, pakartotinės skelbs vėliau rezultatus ar kartu su mūsų?
rašinio temos yra kosmosas, ir kas rašė tas gaus nulius tikriausiai :D nes pvz aš net nesuprantu ko jie nori ;D 

kartu su jumis skelbs 

tai dabar kol ūsų ištikrins... :) tai mum ir delsia dėlto

Žinutė parašyta: 2011-06-22 18:14:52 | Nuoroda
Boombling rašė:
Buk_laimingas rašė:

1. Ar skirtingos morales normos tai atsvara tarp zmonių? 

2. Kaip lietuviu kurejai vaizduoja nuosaikinguma? 

Tokios ziauros temos, ar tiks nereiks kitais metais perlaikyti, per pagrindine sesija jau bent zinociau ka rasyti... 

Temos tai eina na...  Rimtai eina na  :DDD Pzdc, jaučiu būčiau isteriškai nusižvengus,o po to ir apsiverkus. Naa, pirma tema tokia dar dar... Išsinagrinėji kas tos moralės normos,gali kaip pvz šiandieninę visuomenę paimt,po to nurodyt opoziciją ir pradėt remtis,bet čia žiauru. Jei supaprastint temą,tai čia gautus, ar tos moralės normos išskiria žmones, ar taip?

visų pirma kas tos moralės normos :D o ta atsvara kaip svarstyklės :D tu su savo normom, aš su savo ir mes va išlyginam viską.. tipo vienas kitą papildo :D bet kuo remtis... nu čia žiauresnės nei mūsų daugdaug kartų.

Žinutė parašyta: 2011-06-22 18:23:24 | Nuoroda
Boombling rašė:
Mirtishiukas rašė:
Boombling rašė:
Buk_laimingas rašė:

1. Ar skirtingos morales normos tai atsvara tarp zmonių? 

2. Kaip lietuviu kurejai vaizduoja nuosaikinguma? 

Tokios ziauros temos, ar tiks nereiks kitais metais perlaikyti, per pagrindine sesija jau bent zinociau ka rasyti... 

Temos tai eina na...  Rimtai eina na  :DDD Pzdc, jaučiu būčiau isteriškai nusižvengus,o po to ir apsiverkus. Naa, pirma tema tokia dar dar... Išsinagrinėji kas tos moralės normos,gali kaip pvz šiandieninę visuomenę paimt,po to nurodyt opoziciją ir pradėt remtis,bet čia žiauru. Jei supaprastint temą,tai čia gautus, ar tos moralės normos išskiria žmones, ar taip?

visų pirma kas tos moralės normos :D o ta atsvara kaip svarstyklės :D tu su savo normom, aš su savo ir mes va išlyginam viską.. tipo vienas kitą papildo :D bet kuo remtis... nu čia žiauresnės nei mūsų daugdaug kartų.

Bet rimtai, iš didelio rašto išėjo iš krašto,koooma. Nuosaikingumas... Nu pz, jomajo, ale taip aktualu jaunam žmogui kaip vaizduoja nuosaikingumą, TIKRAI labai aktualu.

visų antra kas tas nuosaikingumas :D vienintelė asociacija tai saikas geriant, bet vargu ar čia apie tai :D

Žinutė parašyta: 2011-06-22 18:31:02 | Nuoroda

šiemet iš serijos visi egzai lengvi, įkandami, jei mokeisi... na o lietuvių nužudo visus ;D manau net lituanistam būtų sunku.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 12:06:37 | Nuoroda

reikia bandyt.. aš tau pvz galiu prisakyt kad yra 10 vietų kiekvieno univero bendrike.. .tai tu jau ir nebenorėsi :D kaip lengva atmušt norinčius... nebūk patikli, popierizmo ne kažinkiek... prašymas ir panašiai.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 14:43:40 | Nuoroda

žinau kad per priėmimą reikia pateikti dokumentus... aš taip įsivaizduoju tada kai pasirašom sutartis... o kokių dokumentų reikia pasižiūrėkit to univero bendrabučio puslapyje.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 14:58:23 | Nuoroda
wudu1 rašė:
Fikcija rašė:
neringiux rašė:

jei siais metais nelaikiau kokio egzo, net nebuvau parasius kad laikysiu, galesiu ji laikyti kitais?

Taip, tik jau reikės mokėti už kiekvieną egzaminą, kurį laikysi (atrodo) 50 litų.

O tai kaip su atestatu?Kur tą kitais metais laikomą egzaminą įrašo?Naują atestatą reikia gaut ar kaip?

atestate rašomi tavo pažymiai. egzaminų rezultatai rašomi atestato priede, kitame lape ir jei perlaikai tai gausi naują priedą.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 15:00:47 | Nuoroda
KasTu rašė:

Dar norėjau paklaust - tarkim surenku balų tiek pat kiek mano kolega,bet aš įrašau tą vietą antru,o jis pirmu numeriu - tai pirmenybė yra jam ?
O jei jis pirmu užrašė ,o aš kokiu trečiu,bet jis išlaikė prasčiau ?

jeigu tu įrašei antru ir neįstoji į pirmą... tai jau poto nėr skirtumo kelintoj vietoj.. tikrina ar tinkat ar ne.
krč sudaroma geriausiųjų eilė... nežiūrint kelintoj vietoj kas ką rašė, iš pradžių sudaro tą eilę konkursinio balo.. paskui jau žiūri į prioritetus ir atrinkinėja kažkaip magiškai.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 15:01:07 | Nuoroda
KasTu rašė:

Ir dar norėjau paprašyt,niekur nerandu tam lamabpo, kur galima pažiūrėti,kiek jau užpildyta prašymų,kiek norinčiųjų į kokią vietą stot ?

nebėra šito daikto.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 15:01:38 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
KasTu rašė:

Dar norėjau paklaust - tarkim surenku balų tiek pat kiek mano kolega,bet aš įrašau tą vietą antru,o jis pirmu numeriu - tai pirmenybė yra jam ?
O jei jis pirmu užrašė ,o aš kokiu trečiu,bet jis išlaikė prasčiau ?

jeigu tu įrašei antru ir neįstoji į pirmą... tai jau poto nėr skirtumo kelintoj vietoj.. tikrina ar tinkat ar ne.
krč sudaroma geriausiųjų eilė... nežiūrint kelintoj vietoj kas ką rašė, iš pradžių sudaro tą eilę konkursinio balo.. paskui jau žiūri į prioritetus ir atrinkinėja kažkaip magiškai.

nors čia įdomus klausimas.. parašyk į lamą paklausk.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 15:20:56 | Nuoroda

jau tikrai žiaurus :D vienintelis išsigelbėjimas tai Skirgaila.. o temos, aš nežinau kas jas ten sudarinėja :D išvis tiek šitas tiek mūsų lt egzas, toks peilis, lyg nori, kad visi neišlaikytų ;D 

Žinutė parašyta: 2011-06-23 16:18:22 | Nuoroda

noriu 51 ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-23 16:19:45 | Nuoroda
Light Arus rašė:

Tai visi pakartotinės sesijos egzaminai yra sunkesni, tai galime daryti išvadą , kad jie specialiai taip daro , jei būtų lengvesni, kaip manot , neatsirastų ,,atsitiktinių'' pilvo,galvos ,,skausmų''?

ne dėl pilvo skausmų atleidžia nuo egzo. o dėl rimtų, pvz dešnė ranka lūžo, operacija. mirė kas ar gimdei.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 19:14:52 | Nuoroda
wudu1 rašė:
Mirtishiukas rašė:
wudu1 rašė:
Fikcija rašė:
neringiux rašė:

jei siais metais nelaikiau kokio egzo, net nebuvau parasius kad laikysiu, galesiu ji laikyti kitais?

Taip, tik jau reikės mokėti už kiekvieną egzaminą, kurį laikysi (atrodo) 50 litų.

O tai kaip su atestatu?Kur tą kitais metais laikomą egzaminą įrašo?Naują atestatą reikia gaut ar kaip?

atestate rašomi tavo pažymiai. egzaminų rezultatai rašomi atestato priede, kitame lape ir jei perlaikai tai gausi naują priedą.

Tai tą naują priedą galima gaut ir su vienu egzaminu?

ta prasme jei vieną egzą perlaikai? tau perspausdins ar perašys visi tie seni egzai ir vienas naujas. čia mano žiniomis :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 19:15:38 | Nuoroda
E rašė:

Va man, praradus apie 20 taškų ir daugiausiai dėl žioplumo, tikrai reiktų jau verkt :D

pff :D galim kartu verkt, per stebuklą iš suvokimo 30 paimčiau :D o dar rašinys tragedija :D ex..

Žinutė parašyta: 2011-06-24 13:34:05 | Nuoroda

kai būsit studentai, nepamirškit šito psl, ir ateikit visiem ką nors papasakot :D nes va ir mes laukiam studentų :D

Žinutė parašyta: 2011-06-24 13:43:22 | Nuoroda
Buk_laimingas rašė:

O jums patiktu tokie teksto suvokimo klausimai?

Kiek stilistiniu fabulų pastebėjote I tekse? (fabulų paklaida +-2)  (3 taškai).

Pateikite tris svarius argumentus, kodėl posakis - propersais linguoja egles iki samanu lygumos,  nera metonimija? ( 3 taškai).

Ivardinkite sias stilistines fabulas:

a) metafora

b) epitetas

c) ironija

d) hiperbolė 

Labai smagu 

kažkokiame fear factor dalyvavai :D 

Žinutė parašyta: 2011-06-24 13:44:36 | Nuoroda
E rašė:
Mirtishiukas rašė:
E rašė:

Va man, praradus apie 20 taškų ir daugiausiai dėl žioplumo, tikrai reiktų jau verkt :D

pff :D galim kartu verkt, per stebuklą iš suvokimo 30 paimčiau :D o dar rašinys tragedija :D ex..

Tau gal tik lietuvių, o man visi maždaug tokie patys

nu jo, nes fiz apie 70 manau o matė tikiuosi kuo daugiau :D na bet lietuvių...  anglų tai šauniai tu irgi.