Vartotojo Mirt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-24 14:11:08 | Nuoroda

čia atsijoja kas moka rašinius o kas interpretacijas :D 
pasikartosiu :  postimage.org/image/1w8v7eg5g/

Žinutė parašyta: 2011-06-24 23:36:34 | Nuoroda
Griekas rašė:
Majamm rašė:

O as norejau del tu konkursiniu balu pasitikslinti. Vakar varciau kur stoti, ir ten yra visu univieru praeitu metu konkursiniai balai. Ir pvz kaip taip gali buti, kad stojant i daleiskim kokia teise pirmo istojusio i vf vieta konkursinis balas buvo tarkim 21, o paskutinio istojusio i vf 17. O jau kas stojo jau i vnf vieta tai pirmojo konkursinis balas buvo 18. Tai yra didesnis uz to, kuris istojo i vf vieta. Cia visi skaiciai yra mazdaug primesti, bet principas tas pats. Ir taip ziuriu yra daugelyje studiju. Tai taip ir nesupratau kaip taip gali buti, nebent kazkas su gan gerais balais vistiek stoja i mokama vieta net nebandydami finansavima gauti ir taip gaunasi? 

Tikiuosi kas nors supratot ka norejau pasakyti ir galesit pakomentuoti:)

Taip yra paprasčiausiai dėl to, kad ne visi gali gauti tą VF. Jeigu žmogus jau yra baigęs aukštąjį mokslą už valstybės pinigus, jis antrą kartą negali gauti finansavimo, todėl jeigu žmogus nori įgyti dar vieną specialybę, jam tenka mokėti už mokslus, nepaisant to, kad jo stojamojo balo pakaktų gauti VF vietai ;)

arba tas balas gali būti ir todėl, kad per pirmą stojimą sustojo ten į nemokamą daugiau snukių, poto kažkas (pvz sako paraiškos lape pakeitęs prioritetus) per antrą stojimą stoja ir jo balas didesnis už paskutinio įstojusio pirmame etape. bet vietų vf neliko.

Žinutė parašyta: 2011-06-24 23:39:36 | Nuoroda
Justt rašė:

Bet jei lietuvoj 8 zmones laike tai galejo ir pagailet ju ;D
Nu siaubas.. cia kad 50%+ surinktum Geekas turi but ;D

čia kad išlaikyt, jau turi būt pakalęs :D 

------
o ten tik kad žodis fabulos labai trigdo, o šiaip paprastas.

Žinutė parašyta: 2011-06-24 23:44:46 | Nuoroda

visvien kol neįstojom į NL studijas, tol nieko ir nebus:D tai dabar nėra ko labai nervintis :D o dėl barako, manau kai įstoji iškart ten pasirašant sutartį ir pildai prašymą. something like that...

Žinutė parašyta: 2011-06-24 23:49:10 | Nuoroda
Veronikusia rašė:

Esu VU studentė, gyvenu bendrabutyje, jei kažkas domina, klauskit. Galiu papasakot (:

New Yorke ar Kamčiatkoj? :) kokia būklė? kaip dušai, toletai? virtuvė? skalbiankė yra? :D 
kokie kaimynai? kaip kambariokai? šalta žiemą? kokios lovos? :D nu bendrą vaizdą... dėkui ;>

Žinutė parašyta: 2011-06-25 00:04:00 | Nuoroda

koks skirtumas? :D pradžiai įstokit.
šiaip kiek pamenu daug kas sakydavo kad rugsėjį moksleivio nebegalioja, tai tenka pilną kainą mokėt bilietukams.. nes lyg rugsėjį daro tą pažymėjimą. nes ir daugumai jis galioja iki rugsėjo 30d

Žinutė parašyta: 2011-06-25 21:12:09 | Nuoroda
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:

Esu VU studentė, gyvenu bendrabutyje, jei kažkas domina, klauskit. Galiu papasakot (:

New Yorke ar Kamčiatkoj? :) kokia būklė? kaip dušai, toletai? virtuvė? skalbiankė yra? :D 
kokie kaimynai? kaip kambariokai? šalta žiemą? kokios lovos? :D nu bendrą vaizdą... dėkui ;>

New Yorke. Būklė labai normali, tvarkingi dušai, toletai, nes kiekvieną dieną visą aukštą sutvarko valytojos: virtuvė, dušus ir toletus. Yra viena virtuvė bendra visam aukštui, bet didelės grūsties žmonių nesusidaro. yra dvi skalbenkės, kainuoja 7lt išsiskalbt.  Kaimynai draugiški :D kambariokės taip pat papuolė geros, puikiai sutariam (: žiemą buna vesiau, bet šildytuvais prisišildom kambarį, tad didelio diskomforto nejaučiam. Lovos tai naujos dabar, ne kokios geležinės, kaip kadaise buvo :D man mano bendrabučio lova net patogesnė, nei namų :D

ačiū labai už informaciją, iškart vaizdas aiškesnis susidarė :D 
o būna aukšto tūsų kokių? :D ar ko nors tokio? ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-25 21:16:38 | Nuoroda
Snowflake rašė:

Galbūt kvailas klausimas : jei įstoji į vf, tai reiškiasi, kad įstoji visiems studijų metams ar gali perkelti į vnf, kai turi skolų ir rezultatai blogi?

įstoji dviem metam, gali šūdą malt, penketais mokytis, nu aišku gali išmest iš univero, bet po dviejų metų perskaičiuos vidurkį visų 4 semestrų, ir jei 20 proc vidurkis žemesnis tai moki.

Žinutė parašyta: 2011-06-25 21:21:09 | Nuoroda

šiaip lamoj yra arba nuolatinės arba ištestinės kiek mačiau, tiesa?

Žinutė parašyta: 2011-06-26 00:01:14 | Nuoroda
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:

New Yorke. Būklė labai normali, tvarkingi dušai, toletai, nes kiekvieną dieną visą aukštą sutvarko valytojos: virtuvė, dušus ir toletus. Yra viena virtuvė bendra visam aukštui, bet didelės grūsties žmonių nesusidaro. yra dvi skalbenkės, kainuoja 7lt išsiskalbt.  Kaimynai draugiški :D kambariokės taip pat papuolė geros, puikiai sutariam (: žiemą buna vesiau, bet šildytuvais prisišildom kambarį, tad didelio diskomforto nejaučiam. Lovos tai naujos dabar, ne kokios geležinės, kaip kadaise buvo :D man mano bendrabučio lova net patogesnė, nei namų :D

čia jau nuo kaimynų priklauso, pas mus kažkaip nebuvo, nes dauguma vyresnio kurso studenai arba magistrantai ir pan., bet kituose aukštuose vyko visokie prirašymai :D bet tarkim sesijos metu, tai vargiai kas balevoja, visur vyrauja tyla ir susikaupimas :D

tai gerai, nes per sesiją tai visi daugmaž susiima mokytis :D tai visai tada pakenčiami tie barakai, o beje ten nėra komendanto valandos ar kaip ten, kad turi gįžt į baraką tada ir tada? :D 

Žinutė parašyta: 2011-06-26 00:01:47 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:

čia jau nuo kaimynų priklauso, pas mus kažkaip nebuvo, nes dauguma vyresnio kurso studenai arba magistrantai ir pan., bet kituose aukštuose vyko visokie prirašymai :D bet tarkim sesijos metu, tai vargiai kas balevoja, visur vyrauja tyla ir susikaupimas :D

tai gerai, nes per sesiją tai visi daugmaž susiima mokytis :D tai visai tada pakenčiami tie barakai, o beje ten nėra komendanto valandos ar kaip ten, kad turi gįžt į baraką tada ir tada? :D ir dušai daugiaviečiai ten?

Žinutė parašyta: 2011-06-26 00:06:17 | Nuoroda
Sraigt rašė:
Mirtishiukas rašė:
Snowflake rašė:

Galbūt kvailas klausimas : jei įstoji į vf, tai reiškiasi, kad įstoji visiems studijų metams ar gali perkelti į vnf, kai turi skolų ir rezultatai blogi?

įstoji dviem metam, gali šūdą malt, penketais mokytis, nu aišku gali išmest iš univero, bet po dviejų metų perskaičiuos vidurkį visų 4 semestrų, ir jei 20 proc vidurkis žemesnis tai moki.

20 proc. žemesnis nei kieno/ko?

20 proc mažesnis už tavo visų grupiokų vidurkio :D krūts reikals.. 

Žinutė parašyta: 2011-06-26 00:15:31 | Nuoroda
just rašė:

Sveiki, o gal kas galetu pasakyt, kaip atrodytu jei panele mokytusi laivu energetiniu irenginiu eksploatacija? Ir kaip su praktika juroje? Gal kas nors ten planuoja mokytis? Ar geriau pasirinkti transporto inzinerija?

who cares??? 
jei tau norisi, ir varyk... man va norėtųsi orlaivį pilotuot, tai ir varyčiau.
bet pirma išsiaiškink ką ten jie daro. nes pvz man tas keturių žodžių kratinys nieko nesako :D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 00:22:43 | Nuoroda
andriusk92 rašė:
Mirtishiukas rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:
Mirtishiukas rašė:
Veronikusia rašė:

tai gerai, nes per sesiją tai visi daugmaž susiima mokytis :D tai visai tada pakenčiami tie barakai, o beje ten nėra komendanto valandos ar kaip ten, kad turi gįžt į baraką tada ir tada? :D ir dušai daugiaviečiai ten?

o tai ką,neužtenka vienviečio ?:D]]

:D užteeeenka, bet tai būna ten šimtaviečiai ;DD

Žinutė parašyta: 2011-06-26 12:44:14 | Nuoroda

siūlau bandyt į nemokamą, bet negalima antrame etape keisti prašymo, tai rašyk abi vietas ir vf ir vnf.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 12:45:48 | Nuoroda

kaip prioritetai, nes būna pirmu atveju NL o kitu žmonės gal nori I, arba atvirkščiai.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 13:16:17 | Nuoroda
vikikita rašė:
Mirtishiukas rašė:

kaip prioritetai, nes būna pirmu atveju NL o kitu žmonės gal nori I, arba atvirkščiai.

bet kai pvz as jau uzpildziau ta prasyma ir rodo tuscia ant to 2 prioriteto.. ar kazkas negerai?

gerai viskas... tiesiog net jei renkiesi abiejuose po NL, rodo tik vieną.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 13:16:34 | Nuoroda
vvacys rašė:

kur galima stot su lietuviu anglu matkes egzais nk nesigaudau ka siulot visi islaikyti pusiau taip

pagalvok ką nori veikt.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 17:53:29 | Nuoroda

You must be kidding :D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 18:04:25 | Nuoroda
saulutėlė rašė:
vvacys rašė:

kur galima stot su lietuviu anglu matkes egzais nk nesigaudau ka siulot visi islaikyti pusiau taip

KTU ekonomika, VDU ekonomika, KTU viešasis administravimas, VDU viešasis administravimas, VDU vadyba

ir dar begalė kitų, priklauso nuo to kokį dar metinį pažymį turi. atsiversk lamoj tą failą kur rodo pagal egzus specialybes ir aiškinkis.